Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Overgedragen 5 - 5965 keer gelezen
Ik kon een kreun niet onderdrukken. “Niet kreunen, slaaf. Meetellen !” kreeg ik bars te horen van de dochter van mijn Meesteres. Ik telde snel: “85, Juffrouw, 86, Juffrouw” De druppels bleven vallen en al snel was mijn eikel bedekt met het kaarsvet. Ik opende mijn ogen en keek naar het topje van mijn pik. Toen de laatste druppel viel, was mijn gehele eikel met kaarsvet bedekt. “105 Juffrouw…. Dank U wel voor deze behandeling.” “Braaf slaafje. Braaf. Kom nu maar overeind en neem de houding aan, die ik je zojuist hebt voorgeschreven”. Ze blies de kaars uit en legde ‘m weg.Ik kwam overeind en boog mijn bovenlichaam voorover. Met mijn handen pakte ik mijn knieën beet. Op deze manier stond ik gebukt en wachtte ik op het tweede deel van mijn straf. Mijn Meesteres was weer op het bed gaan zitten en bekeek haar dochter aandachtig. “Hoofd iets omhoog”, beval ze me. Ik hief mijn hoofd iets en bleef zo staan. Ik zag, dat zij een sjaal pakte en deze tot een lange reep vouwde. Hierna overhandigde ze de sjaal aan haar dochter, die achter me stond. Even later werd de stof om mijn hoofd gelegd en werden mijn ogen ermee afgedekt. Ik voelde hoe de dochter van mijn Meesteres de sjaal op mijn achterhoofd vastknoopte. De dochter van mijn Meesteres liep om mij heen. Ik hoorde haar laarsjes, bij elke stap die ze deed, op de vloer tikken. Toen ze weer achter me stond, voelde ik haar laarsje tegen de binnenkant van mijn dijen tikken. “Benen iets uit elkaar, slaaf. Wijder. Ja, zo is prima”, hoor ik haar zeggen. Mijn ballen werden beetgepakt en ik voelde hoe mijn zak naar beneden werd getrokken. Met haar hand vergrootte ze de druk en mijn ballen kwamen in deze greep steeds meer onder druk te staan. Ik probeerde geen geluid te geven, maar de druk werd te hoog. Ik kon een kreun niet tegenhouden. ”Ach ach ach, wat stel jij je aan zeg”, kreeg ik van haar te horen. “Maar Juffr…” “Wil jij wel eens je brutale mond houden ! En wel onmiddellijk” sprak ze streng.

“Ten eerste spreek je me niet tegen en ten tweede kneep ik nog niet zo hard.” Gelukkig liet ze hierna mijn zak los en voelde ik het weeë gevoel in mijn ballen verminderen. “Ik had je al gezegd, dat ik niet tolereer dat je de kantjes er vanaf loopt, omdat ik nog geen ervaring heb in jouw behandeling. En dit patetische gejammer beschouw ik als zodanig. Je moet nog veel leren over hoe je je in mijn bijzijn dient te gedragen. Ik moet ook nog veel leren voor wat betreft het domineren van jou als onderdanige. Dat klopt, maar dat je me zal gehoorzamen, als ik je iets opdraag, heb ik al besloten. En als dat niet goedschiks kan, dan zal ik mijn maatregelen moeten nemen. Ik weet niet wat voor opvoeding je van mijn moeder hebt gekregen tot nu toe, maar bij mij zal het niet zo gemakkelijk gaan.”
“Maar Juffr…”probeerde ik weer te zeggen. Ik kreeg echter geen kans verder te spreken, want met een bars: “Zwijg !” snoerde ze me de mond. Ik zei niets meer. Hoewel ze zonder stemverheffing had gesproken, was het me volkomen duidelijk, dat ze niet met zich liet spotten. Met de bestraffing in de vorm van billenkoek in het vooruitzicht, vond ik het verstandiger maar niet teveel tegenspraak te geven.Toen vervolgde ze: “Je begrijpt nu natuurlijk wel, dat je ook hiervoor nog iets op je kerfstok hebt gekregen. Ik reken daar straks wel voor met je af. Nu gaan we eerst deel twee van je straf uitvoeren.
Mam, kun je me dat aanreiken ?” Ik had geen idee wat “dat” is, want de blinddoek laat me niet zien, wat mijn Meesteres haar dochter aanreikt. “Ja, dank je wel mam. Goed, ik ben er klaar voor. Jij ook, slaafje ?”, vraagt ze plagend. Ik gaf geen antwoord, omdat ik in de veronderstelling was, dat deze vraag retorisch was. “Kom eens overeind”, krijg ik te horen. Ik verhief mezelf. Toen ik rechtop stond kreeg ik de mededeling: “Draai je om.” Ik deed wat me werd gezegd. Zonder verdere waarschuwing voelde ik twee draaien om mijn oren. Met een boze stem zei de dochter van mijn Meesteres: “Als ik je een vraag stel, verwacht ik een antwoord. Heb je dat begrepen ?” “Ja Juffrouw” antwoordde ik beduust. De beide klappen waren behoorlijk aangekomen en ik schrok er goed van. Weer kreeg ik twee klappen. Minder hard deze keer, maar net zo onverwacht als de eerste twee. “Dus, ik vraag het niet nog een keer. Ben je er klaar voor, slaaf ?” Het laatste woord werd door de dochter van mijn Meesteres benadrukt. Ik haastte me te zeggen :”Ja Juffrouw.” “Draai je dan maar om en neem dezelfde houding aan als waarin je net stond.” Ik bukte me voorover en pakte mijn knieën vast. “Let op, slaaf, weer netjes meetellen”. Met dat ze deze opdracht aan me heeft gegeven voelde ik meteen de eerste klap om mijn billen neerkomen. Ik wist niet waarmee de dochter van mijn Meesteres me bewerkte, maar ik voelde wel, dat het aankwam. Ze sloeg niet echt hard, maar ik schrok wel. “Nou, hoor ik nog iets ?” “Eén, Juffrouw”. De tweede klap volgde onmiddellijk en ik telde door. Ik wist nog steeds niet waarmee ik werd bewerkt, maar het voelde als een houten spatel. Nadat ik 10 klappen had gekregen stopte ze. Ik voelde, dat ze met haar hand over mijn billen streek. Haar koele hand voelde heerlijk aan. Mijn billen zullen wel een beetje gekleurd geworden zijn, dacht ik. Die gedachte werd bevestigd toen de dochter van mijn Meesteres zei: “Dat ziet er mooi uit, slaafje. Ik neem aan, dat je wel voelt hoe gekleurd je billen nu zijn ?” “Ja Juffrouw”, antwoordde ik haar. “Je krijgt er nog 5, want de behandeling met het kaarsvet is door je kreunen niet verlopen zoals ik verwachtte. Ik kan dus niet mild zijn, zoals ik me had voorgenomen. Dat heb je voor jezelf verpest. Begrijp je dat ?”
Snel antwoordde ik haar “Ja Juffrouw”. “Mooi, zet je schrap, enne… geen piep anders blijf ik de reeks van 5 herhalen tot je me gehoorzaamt.” Haar hand verplaatste zich van mijn billen naar mijn balzak en die werd weer strak getrokken. In deze houding was het beter voor me niet te bewegen. Zou ik proberen de slagen door een beweging enigszins te ontlopen, dan voelde ik dat meteen aan mijn ballen. “En weer braaf meetellen.” Ik voelde hoe het slagvoorwerp over mijn linkerbil gestreken werd. Meteen daarop petste het houten voorwerp op dezelfde plek en ik telde “11 Juffrouw”. Voor de volgende slag volgde de dochter van mijn Meesteres dezelfde procedure. Ook slag 13 en 14 werden door het wrijven met het houten voorwerp over de plek waar de slagen komen, aangekondigd. Toen stopte de dochter van mijn Meesteres. De paar seconden voor de laatste slag werd toegediend leken een eeuwigheid te duren. Ik voelde hoe de dochter van mijn Meesteres mijn ballen goed strak trok en toen volgdede laatste klap. Deze werd zonder voorafgaande waarschuwing over mijn beide billen gelegd. Hij was harder dan de anderen en een “oempff” verliet mijn op elkaar geklemde lippen.

Ik voelde even later hoe de knoop van de blinddoek werd losgemaakt. De dochter van mijn Meesteres verwijderde de sjaal van mijn ogen en ik knipperde even met mijn ogen. Ze hield een houten spatel, zoals ik al vermoedde, voor mijn mond en zonder dat ze erom hoefde te vragen drukte ik een kus op het voorwerp waarmee ik net behandeld was. “En wat zeg je dan…?” vroeg de dochter van mijn Meesteres. “Dank u wel, Juffrouw, voor deze les.” Heel goed, slaafje. Ik denk, dat het niet echt lang zal duren, voordat je precies doet wat ik zeg en het ook zo doet zoals ik het wil hebben.” “Dank U wel, Juffrouw.” Mijn Meesteres heeft het schouwspel, dat zich heeft afgespeeld, vanaf haar plek op het bed gadegeslagen. Ze zei tegen haar dochter: “Lieverd, ik heb met plezier gekeken naar wat er net is gebeurd. Je bent nog maar net begonnen de rol van Meesteres uit te voeren, maar ik moet je complimenteren. De manier waarop je onze slaaf behandelt is echt geweldig. Alsof je nooit anders hebt gedaan. Petje af.” “Dank je wel, mam. Het was met het kaarsvet even wennen, maar ik had inderdaad de smaak al snel te pakken. En ook het geven van de billenkoek vond ik zowel spannend als ook opwindend. Ik merk, dat ik er zelfs een beetje nat van geworden ben, tussen mijn benen.” Om haar woorden te bevestigen streelt de dochter van mijn Meesteres zichzelf over haar geslacht. “Hmmm, wat apart. Ik had dit niet durven dromen, maar het is echt geil, zoals het me heeft opgewonden.” Ze bood haar vingers aan mij aan en ik likte haar vingers als vanzelf af. Ik proefde haar vocht. Het smaakte anders dan dat van mijn Meesteres, maar het was even sensueel en opwindend.Mijn Meesteres stond op en liep naar haar dochter. Ze omhelsde haar en zoende haar op beide wangen.“Ik denk, dat je nog heel veel plezier zult beleven in deze rol. Want er zijn zoveel mogelijkheden. Als je dit opwindend vindt, denk er dan eens aan hoe je ons slaafje ook kunt inzetten voor je persoonlijke genot. Gemeenschap hoef je met hem niet te hebben. Hij stelt geen eisen. Hij is er alleen maar voor jou. Voor jouw plezier en genot. Je hebt dus alleen het gemak en niet de ongemakken. Kom je mee naar de huiskamer, we hebben nog een hoop te bespreken.” Ze gaf haar dochter een arm. Over haar schouder zei ze tegen mij: “Ruim de spullen op. Daarna haal je in de badkamer een grote handdoek en knijpers. Heb je die in een mandje ?” De dochter van mijn Meesteres knikte. “Neem het hele mandje dan maar mee. De blinddoek ook. Als je alles hebt, kom je naar de huiskamer.” Samen verlieten mijn beide Domina’s de slaapkamer.

Ik kwam overeind en pakte kaarsen, de spatel en de sjaal. Ik liep naar de keuken en spoelde de houten spatel af onder de warme kraan, waarna ik ‘m afdroogde. Ik vond een bakje met nog meer keukengerei en zette de spatel daarin. De kaarsen legde ik netjes in een la van het kastje in de keuken. Met de sjaal over mijn schouder liep ik naar de badkamer. Ik moest even rondkijken naar de voorwerpen die ik moest meenemen. Al snel vond ik de badhanddoek. De knijpers stonden in een mandje. Het mandje pakte ik op en ik begaf me naar de huiskamer. Ik zakte door mijn knieën voordat ik die binnenging. Met de opgehaalde spullen kwam ik bij de bank aan, waar mijn Meesteressen nu weer gezeten waren. Ik legde het mandje met knijpers, de sjaal en de handdoek naast mijn Meesteres op de bank. Toen nam ik aan haar voeten plaats. “Wat moet ik met die handdoek? Snap je niet, dat die op de grond moet worden uitgespreid en dat jij daar met je lichaam op moet plaatsnemen”, zei mijn Meesteres. Snel pakte ik de handdoek van de bank en legde hem evenwijdig eraan op de vloer. “Houding vier en drie” kreeg ik te horen. Ik ging op de handdoek op mijn rug liggen en legde mijn handen in mijn nek. Ik zag dat mijn Meesteres de sjaal oppakte en ‘m met een paar handige bewegingen veranderde in de blinddoek. “Kom jij eens overeind. Houding 2.” Ik ging voor mijn Meesteres op mijn knieën zitten. Ze bracht de blinddoek voor mijn ogen en zei me toen weer houding 4 en 3 in te nemen. Ik liet me weer zakken, ging op mijn rug liggen en legde mijn handen in mijn nek.

“Het is mooi, lieverd, dat je van de behandelingen hebt genoten”, sprak ze toen ik weer lag. Ze vervolgde: “ Want er is nog veel meer te experimenteren. Je hebt tijd genoeg en je ontdekt vast nog veel meer mogelijkheden. Hij heeft zelf ook dingen in zijn verzameling, die ik niet wil gebruiken. Maar dat hij ze heeft gekocht geeft wel aan, dat hij zelf ook graag wil experimenteren.” “Oh ja mam ? Wat heeft hij dan aangeschaft ?” “Een voorbinddildo bijvoorbeeld.” “Een wàt…?” Haar moeder schoot in de lach om de manier waarop de dochter van mijn Meesteres met ongeloof deze vraag stelde. “Een voorbinddildo. Die kun je om je heupen binden. Het lijkt dan net of jij een pik hebt.” “Maar… maar wat moet er dan gebeuren. Hij heeft toch geen…Oooh, ik snap het. Mijn hemel, dat is toch echt kinky. De viespeuk.” “Ja een beetje wel, maar meneer zit er niet mee. Hij wil..“ “Ho ho, hij heeft toch niets te willen ? Of wel ?” “Nee, natuurlijk niet, want als jij het wilt, zal hij zich moeten voegen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners