Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Patty - 8110 keer gelezen
(Toen ik nog jong en stout was...)

Ze heeft mijn lul vast in een stevige grip. Waar de meeste vrouwen geneigd zijn om bij het aftrekken van een man zijn eikel te mijden, voert zij juist de hoge slag en jaagt ze met haar hand vol over de kop. “Rustig aan, Patty”, vraag ik, want ik wil toch echt nog niet klaarkomen. Mijn eikel is besneden en dus onbeschermd en ik moet mijn uiterste best doen om een orgasme tegen te houden. Zelf is ze echter nauwelijks nog aanspreekbaar. Haar kittelaar geniet met volle teugen op het puntje van mijn tong en met wijd opgetrokken dijen kronkelt haar kut onder mijn mond. Als een vrouw er eenmaal voor gaat, dan laat ze zich door niets en niemand nog tegenhouden.

Weer komt ze klaar, voor de zoveelste keer. De tel ben ik inmiddels kwijtgeraakt, want Patty stopt niet na één orgasme. Ik voel hoe haar kutspieren zich eerst ontspannen, waardoor haar onderkant maximaal open gaat staan als de voorbode van een hoogtepunt. Dan kreunt ze zachtjes en ik voel de samentrekkende bewegingen van haar kut en haar anus in dat prachtige, lome ritme van een vrouwenorgasme. Haar kittelaar trekt zich even terug, maar geen moment haalt ze haar kut onder mijn mond vandaan. Integendeel, ze mavoeuvreert al heel snel dat bolletje weer terug onder mijn tong. Het kan niet anders dan reageren en staat vrijwel direct weer fier overeind, klaar voor de volgende ronde.

Ondertussen begint mijn eikel nu toch echt pijn te doen. Haar hand voelt ruw aan en ze rukt als een bouwvakker aan mijn lul met een schavende beweging. In eerste instantie is de pijn een goede afleiding tegen een orgasme, maar daarna komt zij zelf nog zeker tien keer klaar. En al die tijd ondergaat mijn lul dat meedogenloze sjorren aan zijn kop die nu echt in de fik staat. Nooit eerder heb ik iets dergelijks meegemaakt en ik besef dat ik in Patty een wel heel bijzondere vrouw heb gevonden. Ze doet het niet eens bewust, maar wordt gedreven door haar eigen opwinding.

Eindelijk mag ik haar gaan neuken en samen inspecteren we mijn lul met die bijna ondragelijke pijn in zijn kop. Dan schiet ze in de lach als ze het resultaat ziet van haar liefde; mijn eikel is knalrood en letterlijk ontveld. De hele kop is één kleverige schaafwond geworden en nu snap ik ook waarom het voelt alsof mijn lul is geëxplodeerd. Maar hij blijft hard, want door het langdurig sabbelen op haar kut ben ik toch zo geil geworden als boter. Patty is overigens niet al te lang onder de indruk van die beschadiging aan mijn kroonjuweel en wil toch nog graag geneukt worden.Ze spreidt haar kutlippen met de ene hand en met de andere leidt ze resoluut mijn lul naar binnen. Ik moet wel volgen, maar kutsap heeft iets zoutigs en een ontvelde eikel kan je daar alles over vertellen. Het voelt als een electrocutie; 20.000 Volt op het puntje van je lul en daar ga je als man echt helemaal strak van staan. Met gestrekte armen hang ik dus boven haar met een pijn die me tegenhoudt, maar ook met een geilheid die me toch dwingt om door te stoten. Bovendien wil ik mij niet laten kennen en zal ik toch nog iets moeten doen aan die erectie. Het alternatief is dat ik haar vraag om mij af te trekken, maar of mijn lul het daarmee eens is, waag ik te betwijfelen.

Ik neuk haar, zoals ik talloze malen een vrouw heb mogen neuken, maar deze keer voelt het wel heel anders. Zij geniet met gesloten ogen en ik kijk naar haar, niet meer wetende wat er allemaal met mijn lichaam gebeurt. Mijn lul is hard en de opwinding verzacht de pijn. Maar ik ben ook bang om klaar te komen, omdat ik weet dat daarna de pijn in alle hevigheid weer terug zal komen. Dan knijpt ze met haar kutspieren en mijn lul moet wel gehoor geven. Ik kom klaar in een alles vernietigend orgasme en ervaar hoe ook nog eens het zout in mijn eigen sperma de genadeslag uitdeelt.

De volgende dag verloopt dramatisch. Een lul blijft niet rustig in een hoekje van je ondergoed liggen, maar is in het dagelijks leven veel beweeglijker dan je je ooit had gerealiseerd. En dat ontdek je pas als je eikel één grote schaafwond is, die voortdurend blijft plakken aan je onderbuik en aan je kleding. Het liefste zou je de hele dag met je lul uit je broek lopen, zolang hij maar eventjes niet meer werd aangeraakt. Het prototype van een contactgestoorde eikel.

’s Avonds ontmoet ik Patty weer en ze is buitengewoon voorzichtig en meelevend met mijn jongeheer. Totdat de vlam in de pan slaat bij haar tussen de benen en ik wederom ben overgeleverd aan haar liefde. Want Patty is een vrouw, die je lul eerst keurig netjes overeind zet, om hem vervolgens alle kanten op te jagen. Met jou als trotse eigenaar d’r achter aan, want het is wel haar speelgoed en bedoeld voor haar plezier. En als rechtgeaarde man heb je daar ook alles voor over.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners