Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Pieter domineert Chantal - vervolg op Pieter doet ontdekking - 4693 keer gelezen
Hoi, dit is het vervolg op het verhaal: Pieter doet een ontdekking. In dit verhaal lees je hoe Pieter de macht over Chantal krijgt. Veel plezier!

De hele avond dacht Pieter aan wat hij gezien had, de foto’s het contract, de sexspeeltjes, … Alles maakt hem opgewonden, alles doet hem verlangen naar de volgende dag. Hij had zichzelf bijna verraden bij het avondeten toen zijn moeder vroeg hoe het werk bij Chantal ging. Hij kon nog net verzwijgen dat ze een geheime kamer heeft. Wel 10 keer heeft hij de foto’s herbekeken in zijn bed, nadat hij ze op zijn laptop had gekopieerd. 

Eindelijk werd het ochtend, Pieter lag al de hele nacht wakker te genieten van de fantasieën en de foto’s die hij van Chantal had. Hij vraagt zich af of zijn plannetje wel zal lukken, zal hij Chantal kunnen onderwerpen tot zijn slavinnetje? Bij de gedachte alleen komt Pieter al bijna klaar. Na het ontbijt springt hij snel op zijn motor en binnen een heel korte tijd stopt hij aan de villa van Chantal.

Hij belt aan en meteen doet Chantal open, ze is gekleed in een zwarte jumpsuit met diepe decolleté die tot haar navel reikt. Aan haar voeten draagt ze zwarte pumps met zilveren stilettohak en haar haren zijn door middel van een grote speld strak opgestoken. Pieter voelt zijn lul groeien bij dit aanzien en zeker omdat hij bedenkt dat ze onder de jumpsuit geen ondergoed draagt.

Chantal kijkt lachend op haar horloge en zegt: “Pieter, wat ben je vandaag vroeg?” Pieter ontwaakt uit zijn geile roes en antwoordt dat hij heel veel zin had. “Om te klussen hoop ik?”, krijgt hij als bazig antwoord van Chantal. Pieter moet moeite doen om niet meteen te vertellen over zijn ontdekking, maar hij slaagt er in zijn geheim nog te bewaren.

Hij begint aan de klusjes die nog gedaan moeten worden en als hij even later het zwembad kuist; komt Chantal buiten. Het is de eerste keer dat Pieter haar zo ziet, ze draagt een strak, wit badpak dat maar net haar borsten omvat en dat enorm spant in haar kruisje. Meteen is Pieter opgewonden, het wordt tijd dat hij zijn plan tot uitvoering brengt. 

Zodra hij merkt dat Chantal in slaap gevallen is, wandelt hij ongemerkt naar de garage. Hier heeft hij reeds enkele keren lange touwen zien liggen en deze zouden hem nu van pas komen. Hij neemt de touwen en begeeft zich muisstil naar de ligstoel waar Chantal ligt te slapen. Voorzichtig schuift hij één zijde van de touwen onder de stoel door, één ter hoogte van haar middel, één ter hoogte van haar borsten, aan haar voeten ook één en de laatste ter hoogte van haar mond.

Nu komt de cruciale stap van zijn plan, hij neemt de beide uiteindes van het touw aan haar middel. Hij trekt het touw strak en snel legt hij er een stevige knoop in. Chantal schiet wakker en meteen begint ze te schelden en te vloeken, maar nog voor ze iets kan doen, heeft Pieter het touw ter hoogte van haar borsten ook strak vastgemaakt.

Ze kan niet meer weg, ze kan enkel haar hoofd nog draaien en met haar benen spartelen, dus neemt Pieter even de tijd om Chantal uit te leggen wat hij van plan is. “Sletje, ik heb je geheime kamertje ontdekt, dus ik weet dat je geniet van hoe je nu vastgebonden ligt. Ik weet ook dat je nooit ondergoed draagt en dat maakt me verschrikkelijk geil. Vanaf vandaag ga ik bepalen wat jij mag en wat niet of anders toon ik je foto’s aan iedereen.” Terwijl Pieter dat zegt, ziet hij Chantals gezicht vertrekken en zodra hij de foto’s op zijn gsm laat zien, ziet hij Chantal bezwijken.

Als Pieter de benen van Chantal vastmaakt, merkt hij een donker plekje op in het kruisje van Chantal. Ze geniet er al van denkt Pieter en hij maakt het laatste touw vast. Dit laat hij tussen haar tanden lopen, zodat ze haar hoofd niet meer kan bewegen en ze ook meteen een gag inheeft. 

Hij laat haar even liggen terwijl hij verder het zwembad kuist en even later verdwijnt hij naar binnen. Pieter komt de tuin binnen met verschillende zwepen, dildo’s, kaarsen, canes, … Hij legt de spullen mooi naast Chantal terwijl hij aan haar lichaamstaal merkt dat ze er meer en meer zin in krijgt.

Haar tepels tekenen zich stilaan af in haar badpak en door haar onrustige ademhaling bewegen haar borsten onregelmatig op en neer. Eindelijk heeft Pieter haar waar hij het wilt, opgewonden en onderdanig vastgebonden. De sterke vrouw die ze steeds speelt, heeft plaatsgemaakt voor een gewillig sletje.

Pieter neemt zijn gsm en wandelt naar Chantal en neemt enkele foto’s van hoe zijn slet vastgebonden is. Hij neemt enkele foto’s en vervolgens scheurt Piet Chantals badpak in stukken. Eindelijk ziet hij haar borsten, mooie volle borsten. Ze heeft naar zijn schatting een C85 en ziet hij het goed? Heeft de altijd nette Chantal een ringetje door haar linkertepel? 

Pieter trekt even aan het ringetje en ziet de blik van Chantal vertrekken, waarna een lichte kreun haar lippen ontsnapt. Hij kiest een mooie flogger uit de speeltje die naast Chantal liggen en zachtjes streelt hij haar lichaam. De uiteindes van de zweep raken af en toe haar huid wat bij Chantal steeds een enorme spanning veroorzaakt in haar hele naakte lichaam.Chantal weet wat er gaat komen, ze heeft de heerlijke pijn al eens ervaren, maar nog nooit werd ze zo lang geplaagd voor de werkelijke klap te ontvangen. Net wanneer ze even minder geconcentreerd is, komt dan toch de klap, ze voelt het branden van haar billen, net naast haar kruisje, maar voldoende dichtbij om een heerlijke sensatie te veroorzaken.

Weer streelt hij haar lichaam voor de volgende slag. Dit keer heeft hij het op haar borsten gemunt en beantwoordt Chantal de klap met een harde kreun. Pieter geniet van de macht over Chantal en zij geniet van de machteloosheid die ze voelt, ze is overgeleverd aan hem en opmerkelijk genoeg vertrouwt ze hem ook.

Ze kan steeds meer genieten van het spel en ze voelt hoe haar kutje steeds vochtiger wordt. Het is al zo lang geleden dat ze nog eens dit gevoel heeft mogen meemaken. Haar vorige meester heeft haar geruild voor een jonger exemplaar, maar toch hield ze zich al die tijd aan zijn regels. Ze had zich steeds klassevol gekleed, nooit ondergoed gedragen en steeds een klein streepje schaamhaar laten staan boven haar kutje. Nooit heeft ze gebruikgemaakt van de speeltjes, want met zichzelf spelen mocht ze van haar vorige meester niet.

Pieter gaf haar eindelijk waar ze naar verlangde en waar ze over fantaseerde. Ze had zich na Pieters eerste werkdag zelfs betrapt op de fantasie dat hij haar zou domineren. Deze fantasie werd nu werkelijkheid en daar werd ze ontzettend opgewonden van. Bij iedere slag van de flogger voelde ze zich aan de rand van een orgasme staan, maar er net niet bij kunnen. Ze voelt hoe Pieter wisselt van speeltje en hoe het rijzweepje zachtjes neerkomt op haar clitoris.

Pieter merkt dat Chantal geniet en dat wordt zeker duidelijk nu hij zachtjes op haar clitoris tikt met het rijzweepje. Ze probeert haar middel steeds hoger te duwen zodat ze de klap zeker duidelijk voelt. Dit is niet wat Pieter in gedachten heeft dus steeds trekt hij iets weg, waardoor Chantal steeds dichter bij haar orgasme komt.
“Je zal niet komen tot ik bepaal dat je mag komen” zijn de woorden waarmee Pieter duidelijk maakt dat hij het spel leidt. Chantal zucht als reactie op deze woorden, maar lang kan ze niet treuren. Ze voelt hoe Pieter een clitorisstimulator gebruikt op haar gevoelige knopje. Ze voelt haar orgasme in sneltempo opkomen, maar net op de rand haalt Pieter de stimulator weg en geeft Chantal een venijnige tik op haar borsten. 

Weer plaatst Pieter de stimulator tegen Chantals knopje tot ze bijna komt, maar dan steekt Pieter daar weer een stokje voor. Chantal smeekt om te mogen komen: “Ik zal alles doen wat je maar wil Pieter, als je me maar laat komen.” Pieter vraagt Chantal het nog eens duidelijk te herhalen en wanneer ze dit doet, laat hij haar klaarkomen. Niet één, niet twee, maar wel drie keer komt Chantal klaar vooraleer Pieter de stimulator weghaalt.

Uitgeput ligt Chantal in de ligstoel na te genieten wanneer Pieter haar losmaakt. Zodra Chantal vrij is, beseft ze wat er gebeurt is en begint ze Pieter de huid vol te schelden. “Slavinnetje doe eens wat vriendelijker tegen je meester”, zegt Pieter waarop Chantal bits antwoordt: “Ik ben je slavinnetje niet en zal dat ook nooit worden!”. 

Chantal ziet de lach rond Pieters lippen en beseft dat hij iets achter de hand houdt. Als Pieter het filmpje toont, zakt Chantal door de grond van schaamte. Op het filmpje is te zien hoe Chantal smeekt om te mogen klaarkomen en dat ze alles zal doen voor hem. Met een korte tik op Chantals billen beseft ze dat Pieter haar voor eeuwig zal bezitten, haar imago is haar immers veel te veel waard. En stiekem vindt Chantal het ook wel opwindend, want sinds die middag loopt ze steeds met een nat kutje rond.

Opmerkingen, verzoekjes of andere informatie kan je kwijt op: Dominante_Student@hotmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners