Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Pieter komt inwonen - 14502 keer gelezen
Het derde deel over Pieter en Chantal, dit keer iets dieper ingegaan op de totale overgave van Chantal aan Pieter. Veel plezier!

Het is nu zo’n 10 dagen geleden gebeurd en nog steeds denkt Chantal eraan terug. Telkens wordt haar kutje weer vochtig als ze denkt aan hoe ze vastgebonden lag op de tuinstoel, machteloos en toch genietend. Ze mist Pieter zelfs af en toe, niet de mooie verschijning maar zijn ruwe handelingen. De manier waarop hij haar laatst gebruikt heeft. Wat wil ze het graag nog eens ervaren, ze moet het ervaren. Chantal grijpt haar mobieltje en wil Pieters nummer intoetsen wanneer ze plots telefoon krijgt.
“Hallo met Chantal.”, zegt ze terwijl ze opneemt. “Over een kwartiertje ben ik bij je thuis, zorg dat je kutje kaal geschoren is, doe je enkel- en polsbanden om en zorg dat je naakt naast de deur knielend op me wacht.” Chantal had de stem meteen herkend en dat merkt ze ook in haar kruisje. Haar hele onderbroekje is doorweekt van haar geil en dan beseft ze dat haar tijd tikt.
Ze rent naar de badkamer en springt onder de douche. Snel even die stoppeltjes wegscheren denkt ze terwijl ze behendig haar venusheuvel helemaal kaalscheert. Wat zou hij deze keer met haar van plan zijn? Zou hij haar weer zo laten genieten? De vragen razen door Chantals hoofd en maar net op tijd zit ze aan de deur.

De bel gaat, Chantal opent vanuit haar positie de deur en dan voelt ze haar adem in haar keel stokken. Wat hoorde ze nou net? “Zet de spullen hier maar, ik draag ze wel binnen.” Pieter is niet alleen bedenkt ze zich. Zouden de anderen binnenkomen? Zouden ze haar naakt zien? Chantal voelt de paniek in haar opkomen, maar tegelijk maakt een enorme geilheid zich meester over haar.

Wat kan het haar schelen, ze wil gewoon gebruikt worden door Pieter. Ze wil hem gehoorzamen, ze wil hem trots maken. Chantal blijft keurig op haar plek zitten terwijl ze Pieter ziet binnenwandelen met enkele dozen. Ze weet niet wat hij van plan is, maar het lijkt iets heel groot te worden.

“Rechtzitten sub!”, Chantal veert recht. Ze zit al een hele tijd geknield bij de deur en even was ze haar houding uit het oog verloren. Eén seconde had ze haar rug niet gestrekt en meteen had Pieter het gezien. Hij komt naar haar toe en trekt haar bij de haren recht. Hij brengt haar naar de eetkamer en beveelt haar recht te staan met de handen in de nek.

Trots gaat Chantal staan in de hoop eindelijk wat genot te mogen ervaren. Ze merkt hoe Pieter rondom haar wandelt en haar lichaam in zich opneemt. Ze voelt hoe zijn hand tussen haar benen geduwd wordt en hij vluchtig controleert of ze de opdracht goed uitgevoerd had. Haar ademhaling versnelt door Pieters ruwe handelingen. Chantal voelt hoe ze eindelijk weer eens als het onderdanige meisje behandeld wordt en ze geniet ervan.

“Open je benen”, Pieter spreekt de woorden duidelijk uit en meteen reageert Chantal. Hij vindt het heerlijk hoe hij dan toch de macht over deze geile dame gekregen heeft. Hij loopt op Chantal af en zet zich achter haar. Ze voelt hoe zijn handen over haar naakte lichaam strelen, maar net alle gevoelige plekjes overslaat. Hij raakt haar tepels niet aan, zelfs haar borsten raakt hij amper, hij streelt door haar liezen en langs haar billen, maar toch raken zijn vingers haar schaamlipjes of clitoris niet.

Chantal probeert dit te veranderen, ze draait en keert haar lichaam in alle mogelijke hoeken om de vingers toch maar even te voelen op de plekken waar ze ernaar verlangt. Tevergeefs, hoe harder ze probeert hoe minder Pieter haar aanraakt. Plots voelt ze zijn handen niet meer, maar hoort ze wat gebeuren achter haar.
Chantal wil zich omdraaien, maar net op dat moment voelt ze weer een hand en nu eindelijk eens op haar kutje. Ze voelt hoe Pieter haar kutje insmeert met een soort gel, Chantal weet niet wat voor gel, maar het voelt goed. De koude van de gel geeft haar een rilling door haar lichaam, ze geniet van de bewegingen, van de vingers die zachtjes haar clitoris stimuleren. Ze voelt haar onderlichaam week worden, ze wil komen, ze is al 10 dagen niet gekomen. “Mag ik komen?”, kreunt ze. Pieter geeft geen antwoord. “Mag ik alstublieft komen?”, smeekt ze deze keer.

“Nee, jij komt slechts als ik wil dat je komt”, zegt Pieter duidelijk terwijl hij haar handen op haar rug draait. Vakkundig maakt hij haar beide polsen stevig vast met zijn broeksriem waarna hij Chantal voorovergebogen op de glazen tafel duwt. “Nu moet je eens even goed naar me luister slavinnetje”, zegt Pieter op een duidelijke toon. “Jij bent mijn bezit, dus jij mag komen wanneer IK wil dat jij komt. Je kan één keer vragen of je mag komen, maar als ik je geen antwoord geef, hoef je het niet nog eens te vragen. Begrepen?”

Chantal slikt even en beantwoordt de vraag met een schorre stem: “Ja meester, ik ben gewoon zo geil. Het is zo lang geleden dat je me nog eens aandacht gegeven had. Mijn kutje smacht meester.” “Ik weet dat ik weinig tijd voor je had en daarom heb ik het volgende beslist. Ik kom vanaf heden bij jouw inwonen. Voor buitenstaanders word ik je tuinman, maar wij weten wel beter.”

“Maar…”, begint Chantal wanneer ze plots een handpalm recht op haar rechterbil voelt. Ze voelt aan haar bil dat zijn beslissing vaststaat, ze kan er niets meer tegeninbrengen. Pieter grijpt Chantal bij haar haren en fluistert in haar oor dat dit haar leven grondig zal veranderen: hij zal haar dag en nacht kunnen oproepen voor zijn lusten, ze zal steeds moeten doen wat hij wil zonder tegenspraak en hij zal haar steeds kunnen controleren in alles wat ze doet.

Chantal voelt haar kutje warm worden en beseft dat het onmogelijk enkel van Pieters pleidooi kan zijn. Ze beseft dat dit het gevolg van de gel moet zijn, haar kutje gloeit helemaal! Ze hoort hoe Pieter rommelt in enkele dozen en vervolgens op haar toe wandelt. Heel even voelt Chantal iets tussen haar kutlipjes doorglijden en dan wordt het tegen haar kontgaatje gezet. Pieter vertelt Chantal dat ze vanaf heden steeds deze buttplug zal moeten dragen als teken dat ze trouw aan hem is. Ze voelt hoe haar kontje open geduwd wordt op de moment dat de plug binnenglijdt, maar ze geniet ervan.

Chantal voelt Pieters macht over haar groeien en ze beseft dat ze nooit meer iets anders wil dan hem dienen.

Opmerkingen, vragen, foto's, ... nog steeds welkom op Dominante_Student@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners