Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Pokerschulden - 34396 keer gelezen
Dit verhaal gaat over een vreemde wending in het leven van Sandra. Ze was een keiharde zakenvrouw, ging altijd onberispelijk gekleed in een strak mantelpakje. Ze was ondertussen 35 jaar en had dankzij keihard werken al heel wat bereikt. Ze was de jongste en enige vrouwelijke directeur van het internationale bedrijf waar ze voor werkte. Hiervoor had ze wel offers moeten brengen, een privéleven had ze niet en een sexleven al evenmin. Ze was nochtans niet lelijk, ze had een prachtig figuur, bruin haar en een mooie B-cup. Alleen vond ze de mannen waarmee ze ooit was weggeweest allemaal maar watjes. Het leek wel of ze bang van haar waren. Het was dus weeral een tijd geleden sinds er nog een echte man was geweest in haar leven. De enige genegenheid die ze krijg was van haar vibrator. De laatste keer dat ze sex had gehad was weer al enkele jaren geleden en daar had ze amper van genoten. De enige ontspanning die ze af en toe had was wat poker spelen. Meestal ging het om zeer kleine bedragen maar nu ze op businesstrip was in Las Vegas had ze besloten het iets gewaagder aan te pakken. Ze had $5000 afgehaald en had besloten om hiermee haar kansen te gaan om een vrije avond. Dat is het moment waarop dit verhaal begint.
Die avond was ze er volledig klaar voor om haar geluk te beproeven. Ze had zich ingeschreven aan een tafel om te pokeren en besloot er het beste van te maken. Ze waren met zijn zessen begonnen met spelen. Ieders had $5000 ingelegd dus de totale winst voor diegene die won was $30 000. Er was besloten tot op het einde te spelen als je geld op was lag je eruit. Het spel begon behoorlijk goed voor Sandra ze won een aantal spelletjes en had al gauw haar bedrag verdubbeld tot $10 000. Ondertussen lagen de eerste twee spelers al uit het spel. Uiteindelijk bleven ze nog met zijn tweeën over: Sandra en Mike. Sandra had Mike al wat verder bestudeerd, hij was een stuk jonger dan haar, hij had kort zwart haar en was ongeveer even groot. Na wat spelletjes had ze nu beide ongeveer evenveel geld. De volgende ronde werden de kaarten weer gedeeld en Sandra voelde dat ze ging winnen. Ze zetten dan ook direct fors in. De kaarten die daarna tevoorschijn kwamen zorgden ervoor dat ze nog zekerder van zichzelf werd en toen alle kaarten op tafel lagen had ze een full House in haar handen. Ze ging dan meteen All-in. Mike leek even te aarzelen en ging toen ook all-in. Al de chips lagen nu op de tafel en toen ze haar kaarten wou laten zien hoorde ze Mike zeggen: "Wat denk je van de inzet te verdubbelen". Waarom ze ja zei wist ze nog altijd niet, waarschijnlijk wou ze de kans om $45 000 te winnen niet missen. Ze liet haar kaarten zien, maar toen ze de kaarten van Mike zag, kromp ze ineen. Hij had beter kaarten dan haar. Ze had verloren en wat erger was, ze was de man $15 000 schuldig en die had ze niet. Nadat ze een schuldbekentenis had getekend waarin stond dat ze binnen de maand het geld zou betalen ging ze aan de bar zitten en bestelde een glas sterke drank. Wat een leuke avond had moeten worden was veranderd in een nachtmerrie. Ze verdiende dan wel niet slecht maar $15 000 was zelfs voor haar veel geld.

Na haar eerste drankje kwam Mike naast haar zitten. Hij bestelde voor hen beide nog iets en deed toen een voorstel aan Sandra wat ze nooit had verwacht. "Als je wil dan kan ik je schuld kwijtschelden": zei Mike. Sandra keek hem met grote ogen aan. "Maar dan moet je wel iets voor mij doen natuurlijk" vervolgde Mike zijn uitleg. "Als je voor één dag van mij bent en daarmee bedoel ik totaal van mij, dan scheld ik je schuld aan mij kwijt. Misschien krijg je zelfs nog een kleine bonus erbij". Sandra wist niet wat ze hoorde. Mike wilde haar gewoon misbruiken. Woedend begon ze tegen hem te roepen dat hij een perverseling was en gewoon misbruik maakte van haar situatie. Hierop stond Mike op, voor hij weg ging zij hij echter nog: "Moest je je bedenken, ik zit op kamer 536. Het aanbod geld nog tot middernacht, als je je echter bedenkt moet je voor mijn deur staan zonder lingerie." Hier draaide hij zich om en verdween naar zijn kamer, Sandra vertwijfelend achterlatend. Ze begon na te denken over hij ze het geld zo snel mogelijk bij elkaar kon krijgen. Ze vond echter niet zo direct een oplossing en daarom besloot ze maar naar haar kamer te gaan. Toen ze op weg was naar haar kamer kwam ze echter voorbij de kamer van Mike en ze begon weer te twijfelen. Misschien moest ze zijn aanbod toch maar aanvaarden, één dag vernedering voor $15 000. Diep zuchtend ging ze verder naar haar kamer waar ze op het bed ging zitten, ze keek naar de klok op de muur en zag dat ze nog een kwartier had voor de deadline zou verstrijken. Vijf minuten voor middernacht besloot ze toch maar naar Mike te gaan. Ze deed snel haar slipje uit en ook haar BH liet ze achter op de kamer. Ze deed de deur van de kamer achter zich dicht en ging door de gang naar de kamer van Mike. Toen ze voor de deur stond klopte ze zachtjes en even later deed Mike open. "Ik moet eerlijk zijn dat ik je niet meer had verwacht": zei hij, "maar voor ik je binnen laat moet ik toch weten of je met een aantal dingen instemt." Sandra begon direct weer te twijfelen of ze wel de juiste beslisissing had genomen. Ondertussen somde Mike een aantal zaken op waar ze zich zou moeten aan houden:
- ze moest hem Meester noemen tenzij er andere mensen bij waren
- ze zou hem volledig gehoorzamen
- ze mocht alleen klaarkomen met zijn toestemming
- ze zou 24u van hem zijn.

Aarzelend ging Sandra akkoord. Maar voor ze mocht binnenkomen wou hij eerst nog controleren of ze geen lingerie aan had. Hij stak zijn hand in haar rokje en greep haar poesje beet. Hij voelde dat ze een klein streepje schaamhaar had wat hij niet echt had verwacht van een nette zakenvrouw. Daarna kneedde hij nog eens haar borsten en voelde dat deze BH-loos waren. Daarop liet hij haar binnenkomen.

Toen ze binnen was, greep Mike haar bij de haren en duwde haar op zijn kingsize bed. Hij haalde wat touw uit de kast en begon Sandra aan het bed vast te maken. Hij legde haar omgekeerd op het bed zodat haar hoofd wat naar beneden hing. Haar armen en benen maakte hij vast aan de hoeken van het bed zodat ze volkomen hulpeloos en toegankelijk om het bed lag. Doordat haar benen zo ver gespreid waren was haar rokje naar boven gekropen en was haar kutje volledig zichtbaar. Sandra begon na te denken wat voor een situatie ze nu was beland en haar ogen begonnen lichtjes vochtig te worden. Veel tijd om na de denken krijg ze niet. Mike kwam om haar toe en scheurde haar bloesje open. De knopen die het dichthielden vlogen door de kamer. Nu lagen ook haar borsten open en bloot voor hem. Mike ging naar de kast en haalde er wat spullen uit. Toen hij terugkwam nam hij haar rechterborst in zijn hand en kneep er hard in, Sandra kon een kreet van pijn niet onderdrukken en gilde het uit. Daarop zette hij een klemmetje op haar tepel. Hetzelfde lot onderging ook haar andere tepel. Ondertussen was Mike tussen haar benen gaan zitten en nam haar schaamlippen tussen zijn vingers en trok er een beetje aan. Daarna plaatste hij op iedere schaamlip ook een klemmetje wat Sandra deed huilen van de pijn. Mike zag haar met een gemene grijns op zijn gezicht afzien en er werd er opgewonden van. Hierop deed hij zijn broek en slip naar beneden. Zijn 20cm lange paal stond al fier rechtop. Hij beval Sandra haar mond op te doen en schoof zijn lul tot achteraan in haar keel. Langzaam ging hij nu op en neer in de mond van Sandra. Sneller en sneller begon hij haar mondje te neuken. Terwijl hij dit aan het doen was gaf hij een paar tikken op haar borsten zodat deze mooi rood gekleurd werden. Uiteindelijk kon hij het niet langer meer volhouden en spoot zijn zaad in haar mond en hij gaf haar de opdracht alles door te slikken. Kokhalzend voldeed ze aan zijn verzoek. Daarop maakte hij haar los en gaf hij Sandra het bevel om de kledij die zich nog aan had uit te doen en in een spreidstand te gaan staan met haar handen op haar hoofd.

isheteendeal.nl

Toen ze daar zo stond begon Mike met zijn handen over haar lichaam te gaan. Toen hij bij haar borsten kwam haalden hij de twee klemmetjes van haar tepels, dit deed ongelooflijk veel pijn en Sandra gilde het dan ook uit. Hetzelfde deed hij met de klemmetjes op haar schaamlippen. Deze verwijderen was nog vele malen pijnlijker en Sandra ging door haar benen van de pijn. Mike trok haar met haar haren terug recht en ging met zijn vingers in haar kutje. Hij kwam tot de vaststelling dat zijn sletje zeiknat was geworden. Blijkbaar genoot ze hier meer van dan hij had verwacht. Hij ging nog een paar keer in en uit haar kutje en toonde toen zijn zeiknatte vingers aan Sandra. "Blijkbaar ben jij wel een geil sletje": zei hij toen tegen haar. "Bewijs het maar eens voor mij, ga in de stoel zitten en vinger jezelf klaar maar vergeet geen toestemming te vragen voor je klaarkomt."

Sandra kon niet anders dan gehoorzamen. Ze zette zich in de stoel en deed haar benen over de leuning ervan zodat Mike een goed uitzicht had op haar poesje. Met haar vingers begon ze haar klitje te bewerken en met de vingers van haar andere hand ging ze in haar kutje. Hoe het kwam wist ze niet maar ze werd hier ontzettend geil van en haar orgasme naderde al snel. Zonder er verder bij na te denken kwam ze met een ontzettend luide kreun klaar en zakte ineen op de stoel. Het volgde dat ze hoorde was Mike die woedend op haar aan het roepen was: "had ik je niet gezegd dat je toestemming moest vragen om klaar te komen, vuile slet". Opeens besefte Sandra welke fout ze had gemaakt. Ze wilde zich nog excuseren maar ondertussen was Mike met grote stappen genaderd, hij trok haar recht bij haar haren en gooide haar op het bed. Hij trok zijn riem uit zijn broek en begon daar haar billen mee te bewerken tot ze schreeuwde op genade. Mike stopte met slaan, deed zijn broek en slip in één beweging uit en met een stijve lul kwam hij op haar toegelopen. Hij zette zijn lul voor haar kutje en met een harde stoot ging hij naar binnen. Woest ging hij op en neer, Sandra was ondertussen mentaal gekraakt zodat ze geen kik meer gaf. Mike bleef heftig op een neer gaan tot hij zijn zaad in haar kutje achterliet. Moe maar voldoen viel hij op Sandra neer, die er nog altijd een beetje passief bij lag. Mike zag het nu ook en begon haar een beetje te troosten. Hij nam haar in zijn armen en begon ook zachtjes haar kutje te strelen. Sandra begon zwaarder en zwaarder te ademen en het was duidelijk dat ze weer een hoogtepunt ging bereiken. Nu had ze haar les je wel geleerd en ze vroeg dan ook aan Mike: "Meester mag ik klaarkomen'. Mike antwoordde bevestigend en even later lag Sandra in zijn armen te trillen van genot. Sandra had zich nu neergelegd bij de situatie dat ze de komende uren zijn sletje en slaafje zou moeten zijn. Ze had, zo durfde ze nu toegeven, nog nooit zo’n knallend orgasme gehad als daarnet. Misschien was dit datgene wat ze al die tijd had gemist. Een man die haar te baas kon. Ze bleven nog even op het bed liggen en kropen daarna samen onder de douche waar Mike Sandra nog eens heerlijk nam. Daarop kropen ze beiden in het grootte bed. Mike gaf Sandra nog een laatste opdracht mee. Ze moest hem de volgende morgen heerlijk klaarpijpen en alles doorslikken. Daarop wenste hij haar een goede nacht en beide sliepen heerlijk voor een welverdiende nachtrust.

Reacties zijn altijd welkom op parzeus@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners