Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Regenpak bondage story - 11117 keer gelezen
Eindelijk was het dan zover,na wat heen en weer gemailt te hebben was het zaterdag en mocht ik langskomen.op donderdag had ik per post een sleuteltje opgestuurd gekregen ???dat ik mee moest brengen als ik naar hem toe kwam.
ik op het afgesproken uur vertrokken met de auto en de zoals afgesproken route aan het rijden . een sms ,waar zit je nu ik geantwoord en direct terug een sms ,stop bij het station van ...neem je rugzak mee naar binnen en wacht op orders.daar stond ik dan ...ja gsm gaat ik neem op en krijg de opdracht naar kastje 769 te gaan en het met de sleutel en de code die je ge sms,t had te openen.er lag een zak in met een latex broekje met een metale butt plug en enkele pads en een elektronich kastje. ook een briefje met een, tekening waar ik de pads moest bevestiggen.ik naar het wc en de broek met plug aangedaan en de pads vastgezet.de kabeltjes zoals op het papier stond in het elektr.kastje ingestoken en in mijn regenjaszak geduwd en mijn regenpak verder over mijn bloot lijf aangetrokken.ik terug vertrokken met de auto richting onze afgesproken plaats , bij een ander kleiner station.daar aangekomen
gaat m'n gsm en de orders zijn duidelijk:er staat een groene fiets met een nummerslot met code 1185 opendoen en richting de watertoren fietsen.
ik de fiets op waardoor de buttplug echt enorm diep naar binnenschiet en fietsen.weer een berichtje op de gsm ,stop bij het parkje aan je rechterkant en daar vind je een rugzak rechts van de zandbak in de bosjes.
en ja in die rugzak zat een rubber masker zonder oogopeningen, handboeien,en een soort gevoerd met pels visserspak. er zat weer een papiertje bij met een adres erop+een beschreiving hoe er te komen en de orders bij het binnenkomen in het halletje luide:regenjaskap opzetten visserspak aandoen masker aanbrengen over je hoofdkap en handboeien achter de rug vastklikken. ik dit gedaan m'n gans lijf daverde van de spanning . wat gaat er nu gebeuren?? hier stond ik dan ...en de deur ging open ik zag niets maar voelde al vlug dat ik een halsband omkreeg en't was een brede.ik werd meegetrokken en betast ik werd ergens heengezet en er werd me een soort harnas aangedaan ,even later werd ik pardoes van de grond getrokken en hing ik in de lucht vastgemaakt op diverse punten aan het harnas.
even niks en toen ineens trokken al mijn spieren bijeen ,er werd eventjes stroom op de pads gezet.en even daarna ook op de buttplug ik wrong me in alle mogelijke richtingen.daarna voelde ik dat ik in deze stand rondom mijn lichaam brede tape gedraait kreeg en mn armen werden samen naar achter geplakt .het was erg warm aan het worden en de stroom werd met regelmaat afgewisselt tussen pads en buttplug en m'n zweet gegon het stroomgebied serieus voelbaar te geleiden in de omstreken van de pads.toen werd ik plots naar beneden gelaten en losgemaakthet vispak werd verwijderd en ik werd op een tafel gelegd de ritsen gingen open van de regenjas en de pads werden verwijderd en gelukkig ook de metale buttplug.wat nu ??? daar lag ik dan en werd op een kruisvormige tafel vastgeriemd deze werd in verticale stand gebracht en ik werd doormiddel van een anale sproeier inwendig gereinigd.
m'n kontje werd daarna gevuld met een buttplug die kon worden opgepomt.
hier lag ik m'n tepels werden voorzien van klemmetjes waar eerst kleine tintelingen en daarna sterkere stroomstootjes doorheen gingen. m'n lul werd in een soort dwangbuis gemaakt en ik werd ontdaan van mijn gasmasker . de man die voor me stond was gemaskerd en richte de bondagetafel richting een tv waar serieuze latex bondagefilmpjes op werden afgespeeld.ik kreeg direct een stijve en ook direct afgestraft door enkele serieuze stroomstoten op m'n eikeltje.(het dwangbuisje gaf stroom bij erectie)
na een tijdje werd het tuigje rond m'n lul verwijderd en werd een hand losgemaakt ,ik mocht mezelf aftrekken in een kommetje
als ik het kommetje leeglikte mocht ik gebruik maken van de man zijn douche en zou hij me met zijn auto bij de mijne afzetten.dus ik wel tegen mijn zin maar blij dat ik dan al het zweet van me af mocht gaan spoelen in zijn douche, de kom leeg gelikt en tot zover was deze bijzondere dag voorbij
de man had nog steeds een masker op en gaf me voor we de wagen in zijn garage instapte een blinddoek en hij reed me veilig tot aan het station.
hopende dat de man die dit met me heeft gedaan dit leest en zin heeft in een vervolg... Laat maar wat weten of als er andere mensen zich geroepen voelen om met mij een regenpakbondagedag te ondernemen LET ME KNOW
psychobob_69@msn.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners