Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Richard gaat extreem - 11639 keer gelezen
Het was gezellig in de kroeg, Richard zat al een tijdje rond te kijken, en steeds weer ging zijn blik naar het meisje aan de andere kant van de bar. Geen idee, wie ze was, nog nooit eerder had hij haar hier gezien.

Ze zag er waanzinnig geil uit, in haar korte rokje, ook haar topje liet niet veel aan de verbeelding over, haar zwarte bhbandjes , het zag er heerlijk uit. Aan haar voeten een paar hoge laarzen, in zijn fantasie lag hij al aan haar voeten.

Helaas had ze geen aandacht voor hem, ze was in een gesprek verwikkeld met haar vriendin, die er iets gewoner uitzag, een strakke spijkerbroek, een wollen trui, een paar gympen, op haar neus een studentikoos brilletje.

Af en toe bekeek Richard ze, al tijden had hij bepaalde fantasieen, die niet veel jongens van zijn leeftijd hadden. In zijn fantasie lag hij naakt aan de voeten van strenge vrouwen, likte hun laarzen,zijn gedachten gingen ook nu weer op de loop.

Aan de andere kant van de bar zaten Mirjam en Chrisje in een diepgaand gesprek verwikkeld, af en toe viel de blik van de jongen aan de overkant hun wel op. Hij zat ze gewoon met zijn ogen uit te kleden. Terwijl ze zo spraken over de algemene zaken in het leven, hun studie, Rita Verdonk, en nog wat meer algemeenheden, zagen ze dat de jongen aan de overkant opstond, op zoek naar het toilet.

Het toilet was 1 verdieping lager, het was altijd een heerlijk gevoel, zo voor de pot te staan, vond Richard. Met zijn gulp open,kleine Richard uit de broek, stond hij zich lekker leeg te plassen, toen er ineens een tikje op zijn schouder kwam. Verbaasd keek hij om, om ineens in de ogen van Mirjam te kijken.

Beschuldigend sprak ze hem aan, dat ze het zat was dat hij hun zo zat te bekijken, dat ze daar geen zin in hadden, en dat hij dat maar eens een beetje af moest leren. Afknijpen, nu meteen, je gaat met ons mee.

Snel knoopte Richard zijn broek dicht, liep achter haar aan, zou nu eindeijk zijn fantasie in vervulling gaan?

Buiten, in de frisse lucht, kwam hij weer een beetje bij kennis, zag de 2 meiden voor hem staan, die met een subtiel gebaar te kennen gaven dat hij achter hun aan moest lopen. Het was niet echt koud buiten, maar ook nog niet erg warm, gelukkig was het niet zo ver lopen.

Een vijftal minuten lopen, voor ze op Mirjams kamer aankwamen, niet erg groot, maar leuk ingericht, een hoogslaper, op rode palen, hieronder een gezellig zitje, een 2 zits bank, in de hoek een wastafel.

In de andere hoek een buro, en een grote kast,een grote kast met 3 deuren, en veel laden. Mirjam nam plaats op de bank, Chrisje kwam naast haar zitten,al snel ging haar hand onder het rokje, Richard zat dit alles verlekkerd aan te kijken.En ging met zij hand over zijn spijkerbroek,voelde zijn lul stif worden, in gedachten zag hij al een geile show voor zich.

Kleed je uit jongen, laat ons maar eens zien wat je te bieden hebt, met een felle stem kwam de 1e opdracht over hem heen. Ja maar, niks ja maar, trek je broek uit, alles, schiet op, laat zien wat je te bieden hebt, ging ze door, een beetje verbouwereerd trok hij al zijn kleren uit. Nou, das niet veel bijzonders, ging het verder, ga eens tegen die paal staan!

Mirjam stond ineens achter hem, met in haar hand touw, veel touw zelfs, behendig sloeg ze deze rond zijn buik, bond hem vast aan het bed, het touw sterk aantrekkend. En Richard stond vast, strak, geen kant opkunnend. Naakt, en machteloos, voelde hij een vinger in zijn bilnaad komen, het was Chrisje, die hier bezig ging, 1 vinger, en een 2e, die zijn kontje begon te verkennen. Het deed pijn, maar ook was het opwindend, steeds weer stak Richard zijn billen naar achter, om alles goed te voelen. Uit zijn ooghoeken zag hij Mirjam wat aan trekken, een slipje, met aan de voorkant een grote dildo, langzaam kwam ze op hem afgelopen, spuugde een keer op haar hand, en wreef deze dildo in. Met haar hand begon ze de dildo nog natter te makem, plaatste hem tegen zijn sterretje, langzaam, maar zeker begon ze deze naar binnen te werken.

Richard, vastgebonden , moest alles ondergaan, en voelde zijn gaatje langzaam opgerekt worden, ondanks de pijn , was het ook erg opwindend, zeker toen ze ook nog eens met haar hand zijn pik begon te verwennen. Geneukt in zijn kont, terwijl haar andere hand zijn pik streelde, zat hij snel tegen een hoogtepunt aan, voelde het borrelen in zijn ballen, stond op het punt om zijn zaad te verschieten, toen het stopte.....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners