Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rose en Timothy - 8668 keer gelezen
Ik ben Rose en ik ben 20 jaar oud. Ik heb sinds 2 jaar een vriend en hij heet Timothy. Timo is ruim 4 jaar ouder dan ik, maar we hebben het erg gezellig samen. Zo ook op het gebied van seks, waar we samen veel over praten, fantaseren en natuurlijk doen.

Het is maandagavond, de week was weer begonnen na een normaal verlopen weekend. We hoeven allebei nog maar een weekje te werken en dan kunnen we samen genieten van 3 weken vakantie. Omdat we allebei een beetje angstig waren om te vliegen na al die rampen, hebben we besloten om een road trip naar de bruisende stad Barcelona te maken. Maar nu zit ik dus thuis, lekker in de tuin want het weer is tropisch de laatste paar weken. Heerlijk vind ik het en ik geniet met volle togen van de laatste zonnestralen van de dag. Dan hoor ik de deur dichtslaan en komt Timo rechtstreeks naar de tuin toegelopen. “Pfffff, wat kan dat mens toch zeuren” zegt die uitgeput. Begrijpend kijk ik hem aan en wenk hem naar de ligstoel zodat ik zijn gespannen schouders even kan masseren. “Me moeder heeft het zeuren uitgevonden” begint hij te klagen “ze is echt ongelooflijk Rose”. “ Ik weet het lieverd, maar het is en blijft je moeder”. “Als we straks op vakantie zijn is het voor jou ook een geruststelling als haar huisje eindelijk af is en dan geniet je ook meer”.

Hij knikt vermoeid en sluit z’n ogen om meer van mijn aanrakingen op zijn lichaam te genieten. Heerlijk vind ik hem op deze manier, licht bezweet, een beetje geïrriteerd en lekker mannelijk. Langzaam dwalen mijn vingers af naar de voorkant en ik trek z’n t shirt uit. Snel vinden mijn handen zijn borstkas en ik speel even met zijn tepels. Net als bij mij, zijn ze bij hem ook gevoelig en wordt hij er lekker geil van. Dan glijden mijn vingers verder naar beneden, nu is zijn broek aan de beurt. Voorzichtig maak ik zijn knoop open en dan pakt hij mijn hand beet. “Niet buiten Schatje, ga vast naar boven klaarliggen”zegt hij op strenge toon.

Ik krijg de kriebels in mijn buik van z’n opmerking en de manier waarop hij dat zegt. Ik weet wat hij van me verwacht als hij zegt ‘klaarliggen’. Ik sta op en geef hem een kusje op z’n wang. Zwijgend loop ik naar boven naar de slaapkamer. Daar doe ik mijn kleding uit en laat ik express m’n stringetje aan. Ik ga met mijn gezicht naar de muur op mijn knieën zitten en ik leg me hoofd neer op het kussen en wacht gespannen af. Alleen nu ben ik al bloedgeil, en ik word nog geiler bij het idee van wat er zo gaat gebeuren. Ik weet dat ik straf ga krijgen omdat ik A mijn string nog aan heb en B mijn kutje niet opentrek.

Dan hoor ik zijn voetstappen op de trap en mijn ademhaling wordt zwaarder, de deur zwaait open en ik duw mijn gezicht in het kussen en wacht af. Hij zegt niks, maar ik voel zijn ogen in me rug branden snel checkt hij of ik heb geluisterd en ik hoor hem de kastdeur opendoen. Na wat gerommel schuift hij de kastdeur weer dicht en ik hoor hoe hij z’n kleding uitdoet en op het bed komt zitten. Ik schrik op als hij mijn string beetpakt en hem gemeen aantrekt zodat die half in m’n kutje zit en tegen mijn clitje aanschuurt. Een gil kan ik niet onderdrukken wat eigenlijk tegelijk gevolgd wordt met een klap op m’n billen. “Sorry schatjeee”, probeer ik nog maar het is te laat.“Dus mijn kleine sletje wil niet luisteren”. “Mijn moeder zegt altijd wie niet luistert die moet voelen”. “Hup”, gevolgd door een klap op m’n billen “uittrekken!” Snel sta ik op en trek mijn string snel uit. Vervolgens ga ik weer op bed liggen nu wel in de gewenste manier naakt terwijl ik m’n kutje opentrek. Nu voel ik je handen op mijn billen en maak je me gek. Ik wil dat je m’n kutje aanraakt en me lekker klaarmaakt, maar ik weet dat ik moet wachten. Dan voel ik wat kouds tussen mijn billen en je duim die tegelijkertijd binnen probeert te dringen. “Neeee schatje” smeek ik. “bek houden” zegt hij beheerst en hij gaat door met mijn kontje bewerken.

Deze straf had ik niet verwacht toen ik mijn string had aangehouden. Normaal neukt hij alleen mijn kontje als ik hem weiger te pijpen als ik ongesteld ben, of stiekem porno heb gekeken en mezelf heb klaargemaakt met m’n vibo. Al snel voel ik een kleine dildo m’n kontje binnendringen en z’n eikel tegen me kutje. “Daar fantaseer je toch altijd zo van?” “Twee pikken tegelijk, of drie dat kan ook!” “volgens mij snap je nog niet dat sletjes altijd neukklaar moeten zijn, moeten luisteren en niet tegen mogen spreken”. Nu voel ik 2 pikken in m’n lijfje en de tranen springen in mijn ogen.

Ik vind dit zo geil om vernederd te worden, om als een echte slet gebruikt te worden. Timo gaat steeds harder en ik duw me gezichtje in het kussen om niet teveel geluid te maken. Ondertussen hoor ik hem zeggen dat ik maar vast moet wennen aan 2 pikken tegelijk. Op vakantie ben ik 24/7 zijn slet en hij gaat lekker aan me verdienen en van me genieten. Hij gaat me laten neuken door verschillende pikken en me laten voelen waar sletten voor zijn. Ik word steeds geiler en ik voel dat hij de dildo uit m’n kontje trekt en mijn clitje zoekt. Niet veel later lig ik trillend onder hem de smeken om zijn zaad. Wat ik vrijwel gelijk krijg en ik blijf uitgeput op me buik liggen. Timo komt op me liggen en we kussen even intens. “Heerlijk was het schatje” zeg ik tegen hem en hij kust me opnieuw.

Als we even laten gedoucht hebben en weer in bed liggen, ligt Timo al te slapen. Ik denk na over de heerlijke seks die we altijd hebben, over de dingen hij tijdens de seks roept. Vandaag kwam het er anders uit dan de andere keren, of vergis ik me nou denk ik bij mezelf. Vaak doe ik net of ik geen seks wil en dan neukt hij me toch, me kutje druipt dan letterlijk dus hij weet dat ik het lekker vind. Vastbinden is ook 1 van mijn favoriete spelletjes. En geile dingen roepen tijdens de seks vind ik heerlijk. Maar nu was ik in de war, ging je me echt laten neuken door andere mannen? Me kutje wordt alweer nat bij de gedachte alleen al. Geil, verward maar toch tevreden val ik in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners