Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rubbermaid - 12970 keer gelezen
Mijn leven bestaat uit een fascinatie voor rubber. Als klein kind vond ik het al spannend om stiekem een oud regenpak aan te trekken.
Dit gaf mij op kinds leeftijd een behaaglijk gevoel.
Nu jaren later voel dat moment nog steeds, een soort roes waarin je verkeert wanneer je dit soort kleding draagt.
Nu bestaat mijn leven uit rubber dragen en zo vaak en veel mogelijk.
Mijn meesters wet hiermee op een geweldige manier om te gaan.
Kleding in allerlei vormen en maten moet ik nu verplicht dragen.
Door dat dragen van rubber pakken e.d. heeft mijn meesteres mijn haren geschoren.
Nadien moest ik mij melden bij een door haar uitgekozen winkel…..
Hier heeft mijn meesteres een afspraak gemaakt om mij permanent te ontharen! Schaam en oksel moesten er nu aan geloven, met een speciale laser techniek vertelde zij mij in de winkel.
Nu lag ik daar geheel naakt op de behandel tafel, mijn handen in boeien evenals mijn benen voor de zekerheid werd ook mijn hoofd vast gegespt met een tuigje daar over heen kwam een mond knevel. De meesteres heeft dit bevolen om te doen omdat je aan een stuk door zeurt en klaagt bij pijntjes.

Nu werd mij de behandeling uit gelegd,
• Ontharing schaam
• Ontharing oksels
• Slaap middel

Je wordt omgebouwd tot vrouw
Wanneer je wakker wordt ben geheel vrouw,
Ik moet een traantje weg pinken.
Nu snap ik ook waarom mijn huid laatste tijd zachter aan voelde en dat zij mij steeds vrouwelijker liet op draven. En dat ik vandaag als sexy hoertje gekleed hier naar toe moest in een prachtige rubber outfit.
Ik krijg voel mij langzaam weg zakken.

Ik wordt langzaam wakker, hoe lang ik niet bij bewustzijn ben geweest kan ik niet zeggen. Het gevoel voor tijd is geheel verdwenen.
Nu staat mijn meesteres naast me, ik lig niet gebonden in bed, ik kijk naar mijn meesteres en zegt:“Lydia” wat heb je met mij laten doen?
Zij pakt een spiegel geeft mij kus op het voorhoofd, draait de spiegel in mijn richting.
Ik schrik geen enkele hoofd haar te bekennen.
Dan begint mijn meesteres mij op rustige toon uit te leggen wat mijn rol is en wat Zij in mij heeft geïnvesteerd.
Om te beginnen trekt ze de dekens van mij af zij helpt mij om overeind te komen. Ik zie haar horloge, en kijk op de datum: 10 dagen verder? Ja, zij ze dat was nodig om de wonden voldoende rust te geven.
Ik zal je vertellen waarom, ik wil een lesbische relatie met jou.
Daarom zul nu vanaf nu niet meer werken, ik heb jou afgemeld dat je niet meer komt. Jij gaat voor mij werken. Voel voorzichtig je prachtige C-cups maar eens, de hormonen hebben veel goeds gedaan laatste halfjaar. Nu gaan we lager, voel je pik maar een… met een gemeen lachje staat ze voorover gebogen naar mij toe. Alles weg? Yep, zegt ze.
Piercings voldoende in de schaamlippen om je in toom te houden (3 links en rechts), later volgen ook de borsten.
Dan vervolgt mijn meesteres met dat ik deze grote investering wel moet afbetalen! Ik kik haar verbouwereerd aan. Jij heb toch mijn Job opgezegd? Jaha is haar antwoord met een lange tongzoen over mijn mond. Jij wordt uitgezonden om een vak te leren. Jij wordt Rubbermaid?
Wat bedoel je lieverd..uitgezonden?
Jij krijgt het mooiste geschenk wat een slavin zich kan wensen jij zult niet of nooit meer zonder rubber willen zonder rubber voel je je naakt, niet compleet.
We gaan samen naar Thailand op vakantie. We vertrekken over tien dagen.
Eerst nog even leren lopen en hard trainen zodat ik niet voor paal loop met een halve meid.

Ze loopt weg en lat mij overdonderd achter. Hierop komt de verpleegster er aan, geeft mij een grote injectie, sorry dit moet even.
Ik zak onderuit en voel mij geil worden, ik word gek van geilheid ik begin mij zelf te bevoelen, ik weet niet wat ik met mijn gevoel aan moet. Ik twijfel en zoek langzaam mijn nieuwe geslachtsdeel. Hierop zoek ik naar genot en het genotskobbeltje.
Dan komt mijn meesteres binnen en is woedend mij zo bezig te zien, wel potverdorie, wel alle potten nog an toe. Waar ben jij mee bezig! Verschrikt kijk ik haar aan, en verteld haar dat ik plots opgewonden raakte na de spuit van de verpleegster.
Nou zij zei tegen mij, volgens mij ben je genezen!
Nu gaan we looptraining doen ik zie je morgen bij ons thuis. En weg was ze.
De therapeute kom aan mijn bed en geeft mij eerst een lekkere tongzoen.
Ze trekt mij uit bed en laat mij op mijn te zwakke benen landen.
Ik wordt opgevangen door haar, nu zie pas dat zij wel erg mannelijk eruit ziet. Jaha zo was ik een tijdje gelden ook zij ze tegen mij. Alleen ik was eigenwijs en heeft mijn meester mij verstoten en niet verder afgemaakt tot vrouw. Nu moet ik hem honderdduizend euro terugbetalen….
Kom actie en doe je best.
Na een half uurtje kom ik al aardig op krachten. Kijk zegt ze hier is je pak. We gaan deze aantrekken. Met talkpoeder krijg ik transparante kousen aan een transparant broekje met een dildo erin voor mijn kut en kont. Met een diepe zucht trek ik alles aan nu mijn catsuit aan ook transparant met en verdikking in mijn broekje. Nu krijg ik mijn hoofd in een rubber kap geschoven. Het ademen en zien wordt een zware opgave. Nu trekt zij mij zwarte eveneens rubber broek aan vervolgens zwarte lange laarzen van rubber tot halverwege mijn dijbeen.
Hierover een rubber jack.
U bent gereed voor transport! Mijn polsen worden vastgemaakt mijn enkels evenzo. De collar wordt vast geklikt. Zo u ziet er perfect uit. Nu ik daar zo hulpeloos sta komt de verpleegster even langszij fluistert, nu goed luisteren ssst, deze beproeving over je heen laten komen evenals de daarop volgende tot dat je thuis bent. Wanneer je het niet….. zij wordt ruw onderbroken, trut scheer je weg of ik zal je… als een hoop je ellende kruipt zij in elkaar en daar ga ik…. het onbekende tegemoet.
Over straat wordt ik aangekeken en na gekeken. Thuis bij mijn meesteres is alles anders dan voorheen. Er staat een grote kooi in mijn slaapkamer.
Ik moet mijn broek uit doen en wordt vastgemaakt……. Mijn leven zal nooit meer het zelfde zijn.

Slavin Gera
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners