Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM ervaring deel 2 - 5526 keer gelezen
Na enige tijd komt mijn meesteres terug. Zo zegt ze, beloof je dat je niet meer zult knoeien? Ja meesteres zeg ik. Ok. Ga dan maar op je knieen en kruip achter me aan.

Ik kruip achter haar aan en geniet van de aanblik van haar strakke kontje, vlak voor mijn ogen. Ineens blijft ze staan, en ik bots bijna tegen haar aan. We zijn in een andere kamer gekomen met een soort gynacologenstoel in het midden. Ik moet hierop plaats nemen, en ze gespt mijn enkels vast in de beugels. Daarna draait ze deze uit elkaar tot mijn benen maximaal gespreid zijn. Mijn stijve pik steekt omhoog, en mn anus staat open.

Met een zweepje geeft ze een paar tikken op mn pik en ballen. Daarna pakt ze een soort ballon en die duwt ze in mn anus. Als die er helemaal in zit wordt de ballon opgeblazen, en mn anus wordt verder opgerekt.

Ondertussen maakt ze krokodilleklemmen vast op mn tepels. Deze zijn met draadjes verbonden aan een soort acculader. Daarna wikkelt ze een koperdraad om mn pik, en die zluit ze ook aan op de acculader.

Zo zegt ze, als je je goed gedraagd gebeurt er dit, en ze zet de stroom een beetje aan. Dit prikt en tintelt, en mn pik en tepels worden nog harder, maar pijn doet het niet.
En als je stout bent…. Ineens draait ze de stroom flink open en een pijnscheut schiet door mn pik en tepels, alsaf ze in brand staan.

Zal je braaf zijn? Vraagt ze. Ik knik ja, want ze heeft me ondertussen gekneveld zodat ik niet kan schreeuwen.

Ze loopt weg en komt even later terug met een mooie meid in een sexy leren outfit. Ze heeft een riem aan een halsband, dus dit zal een sletje van mijn meeseres zijn. Dat blijkt te kloppen want al snel beveelt mijn meesteres dit sletje mij te pijpen. Ik geniet van de zachte lippen om mijn eikel en stoot zachtjes met m’n heupen. Mijn meesteres ziet dat want ineens zet ze de stroom aan. Ik krimp ineen, en het sletje schrikt zo dat ze me hard bijt. De meesteres vind dat wel grappig. Lachend zegt ze: dat krijg je ervan als je stiekem geniet.

De slavin moet nu boven mijn gezicht plaatsnemen en ik moet haar anus likken. Ik doe flink mijn best om mijn meesteres gunstig te stemmen en steek mijn tong diep in haar anus.

Na een tijdje gaat ze van mijn gezicht af en laat ze zich, met haar kont, op mijn pik zakken. Die schuift diep haar natte anus in. De meesteres haalt de krokodilleklemmen van mijn tepels endoet die op haar tepels. Daarna begint ze op me te rijden. Als ze een tijdje bezig is gaat het steends sneller. Zij wordt duidelijk ook geil, net als ik. Dan zet de meesteres de stroom aan, en die vliegt door mijn pik, en haar anus. Ik kom daardoor ineens klaar en zij laat wat urine lopen. Dat was duidelijk niet de bedoeling van de meesteres, en ze is dan ook boos op ons.

Eerst moet de slavin gebukt voor haar staan en krijgt ze 20 zweepslagen op haar kont. Daarna wordt ze geblinddoekt en vastgezet in een hoek zodat ze alleen maar kan horen wat er met mij gaat gebeuren.
De meesteres kijkt naar me en zegt: jij hebt straf verdient. Je moet maar afwachten wat er gaat gebeuren. Daarna blindoekt ze mij ook en loopt weg. Naakt, geil en een beetje bang wacht ik af welke straf ik ga krijgen.

Wordt vervolgd…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners