Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM ervaring deel 3 - 4450 keer gelezen
Na een tijdje hoor ik iemand binnenkomen. Zal ik dan nu mijn straf krijgen?

Ik voel dat de butplug uit mn anus wordt gehaald. Dan voel ik iets anders tegen m地 anus duwen, warm en hard. 2 handen grijpen mij heupen, en m地 kont wordt opgerekt. Zou dat een echte pik zijn? Ik wordt in ieder geval hard geneukt in mijn kont.

Na een tijdje voel ik de pik in mijn kont spuiten. Het was dus echt een man. Ik wist niet dat mijn meesteres meer slaven had. De pik verwijnt uit m地 kont, en het sperma loopt uit m地 kont.

Nadat ik een tijdje zo gelegen heb wordt mijn blinddoek weggehaald, en ik zie mijn meesteres naar me glimlachen. Zo zegt ze, zo ben je ook best te gebruiken. Ik kijk haar vragend aan want ik begrijp haar niet goed. Je verdient geld voor je meesteres zegt ze. Ik laat jou naaien door andere mannen voor geld. En ik vond het nog leuk om te zien ook.

Dan maakt ze me los van de stoel, en mag ik opstaan. Een beetje wankel en moeilijk door de flinke anale verkrachting sta ik daar. Mijn meesteres pakt mijn pik beet, en knijpt er hard in. Zo, nog steeds stijf, zie ik. Ja meesteres. Goed, trek je dan maar af, maar vang je zaad op met je hand. Ik pak m地 lul en trek me lekker af, terwijl ze toekijkt. Na en tijdje begin ik te spuiten, een hele hand vol. Trots laat ik dit aan mijn meesteres zien.

Ze steekt haar pink erin, en proeft wat van mijn sperma. Lekker zegt ze. Lik het nu zelf maar op. Ik lik mijn sperma van m地 hand, en slik het door.

Dan mag ik gaan douchen en me aankleden.

Als ik weer aangekleed ben geeft mijn meesteres me een pieper. Zorg dat die aanstaat zegt ze. Als ik je oppiep, kom je onmiddellijk naar me toe, om je aan mij te onderwerpen.

Buiten kijk ik naar de pieper in mijn hand. Ik hoop maar dat ie snel pieptCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners