Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM op het strand - 14300 keer gelezen
Uitgeput van de hitte en de lange autoreis kijken Kim en Suze eindelijk trots neer op hun badlakens. Het was nog een hele toer om een plekje te vinden op het strand, maar met een beetje geluk hebben ze eindelijk hun badlakens en strandtassen op het warme zand kunnen laten neerploffen. Suze’s ogen dwalen over het strand, en ze blijven hangen bij een geel met blauwe parasol. Onder de parasol zit een onwijs lekker ding ziet ze, en Suze voelt de ogen van de man door diens zonnebril heen branden. Goedkeurend stuurt de man een knikje op Suze af. Blozend richt ze zich weer tot haar vriendin. “Man, ik ben hot! Zullen we een duik nemen?” vraagt Kim. Suze wil maar al te graag, en ze rent achter Kim aan het water in. Voordat ze zelf een duik neemt ziet ze nog net hoe Kim in het heerlijke warme water duikt en weer bovenkomt. Haar lichaam is prachtig als het nat is, en haar mooie lange blonde haar zit nu strak achterover op haar hoofd. Snel duikt Suze ook het water van de zee in, en ze blijft extra lang onder water. Ze zwemt naar Kim toe en raakt per ongeluk expres met haar hand de linker dij van Kim, en vervolgens speelt ze even kort met haar eigen tepels voordat ze weer bovenkomt. Met haar stijve tepels goed zichtbaar reikt ze tot aan haar taille in het water. Langzaam strijkt ze haar lange natte haren naar achteren en draait zich vervolgens om. “Oh ben je daar?”, acteert Suze dat ze Kim zocht. Na ongeveer vijf minuutjes te hebben gedobberd in het heerlijke zeewater, lopen de vriendinnen weer naar hun badlakens om op te drogen.

Kim ploft neer en pakt een fles water uit haar strandtas. Net op dat moment piept Suze’s telefoon. Een berichtje. “Smeer elkaar in!”. Meer staat er niet... Suze staat op en begint zichzelf voor het grootste deel af te drogen. “Kim? Ik wil niet verbranden. Zou jij mijn rug even in willen smeren?”, vraagt ze terwijl ze probeert niet te blozen. Kim pakt de fles zonnebrandcrème en knijpt wat van het goedje uit de fles. Ze smeert de zonnebrand uit over haar handen. “Ga maar op je buik liggen, dat is het gemakkelijkst.”. Suze gaat op haar buik liggen en laat zich insmeren door haar vriendin. Kims zachte handen glijden masserend van de schouders naar de onderrug, tot net boven de billen van Suze. Kims handen glijden ook naar de zijkant van Suze’s rug, waarbij haar borsten net niet geraakt worden. Het lijkt wel of Kim het expres deed. Suze geniet in stilte, het is maar goed dat ze een vrouw is anders zou haar vriendin kunnen zien hoe opgewonden ze nu is. Na de heerlijke insmeer/massage beurt vraagt Kim op haar beurt aan Suze of die nu wil smeren. Dat laat Suze zich geen tweede keer zeggen. Ze wacht tot Kim op haar buik ligt, en maakt een leuke tekening op haar rug met de zonnebrandcrème. Kim begint te giechelen, “Dat is koud!”. Suze wrijft haar handen even tegen elkaar en begint zachtjes de tekening uit te smeren. Ze doet het extra langzaam, ze wil genieten van dit moment. Dat doet ze altijd als ze Kims rug insmeert. Haar huid voelt zo zacht. Blozend vraagt Suze zich af hoe de rug van haar vriendin eruit zou zien naar een flinke zweepsessie. Als Suze eindelijk klaar is met smeren, gaat ze op haar eigen badlaken zitten en smeert ze de rest van haar lichaam in, waarna ze op haar buik gaat liggen met haar hoofd op haar armen.

Ze ligt precies zo dat ze Kims mooie lichaam goed kan bekijken, maar Kim dat niet kan merken. Suze laat haar blik over het mooie lichaam van Kim glijden. Ze begint bij haar gezicht, echt prachtig hoe ze glimlachend met gesloten ogen in de zon ligt. Haar mooie volle borsten komen prachtig uit in haar net niet te kleine bikinitopje. Suze ziet dat Kim stijve tepels heeft van het koele briesje dat af en toe waait, tenminste, ze denkt dat het daardoor komt. Haar van het zweet glinsterende buik, haar brede heupen. Haar gebruinde lange benen. Jezus wat is die Kim een prachtige meid met een lijf om van te gaan dagdromen! Suze draait zich op haar rug om haar voorkant ook op te laten drogen, en dan pas merkt ze dat Kim haar ook van top tot teen aan het bekijken is. Suze doet net of ze het niet merkt, en ze is blij met het briesje dat nu over haar lichaam streelt. Ze wil niet dat Kim denkt dat ze stijve tepels krijgt omdat haar vriendin naar haar kijkt. Suze wil niets liever dan haar vriendin strelen, aan haar tepels zuigen en er in bijten, zien hoe de striemen zich vormen wanneer een zweep haar zachte huid raakt. Kim moest eens weten wat ze allemaal van plan zijn. Suze draait haar hoofd van Kim weg en zoekt weer de geel met blauwe parasol op. De man die daar zit kijkt haar aan over zijn zonnebril heen, en geeft een goedkeurend knikje in haar richting. Blozend draait Suze haar hoofd weer weg om weer van de zon te genieten. Al zwemmend, zonnend en elkaar steeds opnieuw weer insmerend vermaken de vriendinnen zich de hele dag op het strand. De meeste zeegasten zijn alweer naar huis vertrokken om te gaan eten, maar Suze en Kim gaan na een dagje strand altijd even eten bij het restaurant bij de pier aan het afgelegen eind van het strand.

Ze staan op en kloppen het zand van hun bezwete lichamen, waarna Suze en Kim allebei hun spullen inpakken. Kletsend over leuke jongens, vervelende collega’s en het heerlijke zeewater lopen ze in hun bikini’s door de branding richting het restaurant. Ze zijn de enige gasten, zoals altijd, want ze komen altijd een uurtje voor sluitingstijd binnenwandelen. Suze ziet de man van de geel met blauwe parasol achter de bar staan terwijl hij met zijn telefoon bezig is. Wanneer de dames aan een tafeltje op het terras gaan zitten legt hij zijn telefoon neer en loopt op ze af. “Wat zal het zijn dames?”, zegt hij met een zwoele, donkere stem. Suze wil net gaan bestellen, als haar telefoon piept. “Bestel jij maar eerst.”, zegt ze tegen Kim, terwijl ze haar telefoon openklapt en het berichtje opent. “Jullie eten ijs na, op de pier.” Glimlachend kijkt Suze de barman aan en ze bestelt een cola met citroen, een carpaccio vooraf en als hoofdgerecht de varkenshaas, net als haar vriendin Kim. De barman knipoogt veelbetekenend naar Suze voordat hij wegloopt om de bestellingen door te geven aan de keuken. “Zo, jij hebt sjans!! Hey trouwens, wie is toch die mysterieuze vriend van je die jou steeds sms't en belt? Ik ben nu wel erg nieuwsgierig, vertel eens wat over hem?” vraagt Kim nieuwsgierig aan haar vriendin. Al een week of twee is Suze flink in de wolken, en grijnst ze wanneer haar telefoon geluid maakt. Suze heeft haar nog niets over haar minnaar verteld en Kim wordt er knettergek van! “Eindelijk een vent die mij aan kan...” grijnst Suze, die verder niets loslaat over de man van wie ze net weer een berichtje kreeg. “Ze moest eens weten.”, denkt Suze wanneer ze de wanhopige nieuwsgierigheid in de ogen van haar vriendin ziet. “Ik vertel je straks alles, we gaan nu eerst eten.”, grijnst Suze als de barman met het voorgerecht aan komt lopen. Suze denkt grijnzend terug aan het gesprek dat ze een weekje geleden had met haar vriendin. Ze hadden samen gezellig tv gekeken en waren langs een of ander sexprogramma gezapt dat over bdsm ging, natuurlijk geheel volgens het plan van Suze. Nieuwsgierig kletsten de vriendinnen na over het programma, en blozend bekende Suze aan Kim dat ze er wel wat mee had, ze was al vaker in aanraking geweest met bdsm. Kim werd hier natuurlijk heel nieuwsgierig van en vroeg Suze het hemd van het lijf.

Ze kon zich niet voorstellen dat de onderdanige rol iets voor haar zou zijn, maar ook met de dominante rol dacht Kim niet zoveel te hebben. Suze vertelde op haar beurt honderduit over haar ervaringen en haar Meesters die ze tot nu toe had gehad. Zichtbaar opgewonden had Kim het hele relaas aangehoord en gaf aan dat ze toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig was geworden. Suze had Kim een paar adressen van sites gegeven waar ze informatie kon vinden over bdsm, maar daarna had Kim er niets meer over gezegd. Wanneer Suze een paar dagen later informeerde wat Kim van de sites vond, veranderde deze op haar beurt blozend van onderwerp. Suze kon het hierna niet laten dit aan haar Meester te vertellen en met hem een plannetje te smeden. Na het hoofdgerecht vraagt de barman aan de vriendinnen of alles gesmaakt heeft, en of ze nog een nagerecht willen. “Ja,”, zegt Suze, ”we nemen de Coupe Royale met extra slagroom.”. Kim kijkt haar vriendin een beetje beteuterd aan, want dit is niet haar favoriete toetje hier. Maar ze protesteert niet, want samen een ijsje delen is ook erg lekker, en die extra slagroom lust ze ook wel. Wanneer de barman na vijf lange minuten eindelijk met de grote coupe ijs komt, staat Suze op, bedankt hem, en meldt hem dat ze straks de rekening wel betalen. Met de coupe ijs loopt ze van het terras naar de nabij gelegen pier. Beduusd hobbelt Kim achter haar vriendin aan. Ze snapt niets van het gedrag van Suze. Eigenwijs als ze is, gaat Suze met de ijscoupe naast zich op het randje van de pier zitten en begint van het ijsje te eten. Kim komt naast haar zitten, kijkt even voor zich uit en snapt nu wat Suze bezielde. “De zonsondergang is vanaf hier prachtig!

Ik wou dat ik een vriendje had met wie ik hier af en toe lekker romantiekerig kon rondhangen ’s avonds.”, mijmert Kim terwijl ze samen met Suze van het ijsje eet. Suze kijkt hebberig hoe Kim haar lepel na elke hap ijs aflikt en zegt: “Dat komt wel meisje.”. Op dat moment begint Kim keihard te gillen. Suze schiet overeind om te kijken wat er aan de hand is, terwijl ze acteert dat ze ontzettend schrikt. “Eindelijk...”, denkt Suze bij zichzelf. Kim wordt ruw van haar plaats naar een hoge paal van de pier gesleurd. “Help me dan!!!”, gilt ze naar haar vriendin, die niet van haar plaats af komt. “Kim, dit is Mark, mijn vriend. De gozer die mij aan kan. Hij is mijn Meester, ik ben zijn sexslavin, en nu gaan we jou ook gebruiken als sexslavin. Je was laatst zo nieuwsgierig, nu mag je het zelf meemaken.”, zegt Suze grijnzend terwijl ze zich vaan haar bikini ontdoet. Kim snapt niet wat haar nu overkomt en ze gilt als een bezetene wanneer de man die haar vastgegrepen heeft haar polsen aan elkaar bindt. De man maakt het touw vast aan de hoge paal van de pier, en als hij zich omdraait herkent Kim de man onmiddellijk. Het is de barman van het restaurantje waar zij en haar vriendin net hebben gegeten. Gillend en schoppend probeert ze de man die aan haar voorgesteld is als Mark bij zich vandaan te houden, maar Mark dwingt haar met fysieke kracht om op te grond te gaan liggen. Terwijl Suze Kims benen vasthoudt, bindt Mark haar benen gespreid vast aan twee andere palen die bij de pier horen. Kim ligt nu gespreid op de grond, en Suze geniet geilend van het uitzicht op Kim. Kim, die nog steeds niet bekomen is van de schrik, schreeuwt en gilt huilerig in de hoop dat haar vriendin haar zal gaan redden.

In plaats daarvan loopt Suze weer naar de rand van de pier, en haalt de ijscoupe op. Mark ontdoet Kim intussen van haar bikini. Kim probeert tegen te stribbelen maar ze is aan alle kanten vastgebonden en ze kan geen kant op. Plagerig knijpt Mark venijnig in de tepels van Kim, en slaat hij haar een keer niet al te hard op haar clit. Kim kreunt, zo te horen van schrik, genot en pijn, en Mark krijgt onmiddellijk een stijve. Kim moet dit wel weten vindt Mark, en hij drukt zijn harde pik tegen de linkerheup van Kim. Ze schrikt en kijkt Mark bang aan. “Nee...“, stamelt ze, maar het maakt niets uit, Mark maakt haar niet los. Suze komt teruggelopen met de ijscoupe in haar handen. “Stom wijf! Wat doe je!”, gilt Kim naar Suze, die glimlachend op haar af komt lopen en haar een dikke knipoog geeft. “Smeer maar uit.”, zegt Mark op vastberaden en strenge toon tegen Suze. Ze knielt onmiddellijk naast haar vriendin neer en schept het ijs vanuit de coupe zo op de buik en borsten van Kim. Terwijl ze dit doet buigt ze voorver richting het gezicht van haar vriendin en fluistert zacht in haar oor: “Geef je maar gewillig over meisje, you’re gonna love it...”. Suze smeert al het ijs en slagroom uit over de buik en borsten van Kim, terwijl Mark nauwlettend toekijkt. Kim kijkt haar Suze angstig aan, niet wetend wat ze hier nu weer van moet denken. “Lik haar maar schoon.”, beveelt Mark, en Suze volgt zonder aarzelen zijn bevel op. Langzaam laat Suze haar tong over de huid van Kim glijden. Kim huivert en krijgt kippenvel, en al gauw gaat het huiveren over in kreunen. Als Suze haar tong vanaf Kims navel naar haar borsten laat glijden kijkt ze Kim even aan, en geeft haar een dikke knipoog. Kim glimlacht nog wat onzeker terug, maar ze kronkelt niet meer om los te komen. Suze laat haar tong onder de linkerborst van Kim doorglijden, en speelt haar weg naar boven, naar Kims tepel. Lief likt ze het gesmolten ijs van de tepel af om vervolgens even de keiharde tepel te bijten. Kim kromt haar rug en kreunt genietend, ze had het niet verwacht, maar een beetje dwang en pijnlijke prikkels maken haar bloedgeil. Kim verbaast zich over haar eigen gedachten. Ze wil gebruikt worden, ze wil niet dat dit stopt. Ze is zo geil geworden van wat Suze allemaal met haar heerlijke tong doet, dat ze voelt dat ze nat is.

Ze maakt zich wel een beetje ongerust dat er iemand het strand oploopt en hen misschien zou kunnen zien, maar die gedachte windt haar tegelijkertijd ook ontzettend op. De touwen waarmee ze vastgebonden zit zitten strak om haar polsen en enkels, het snijdt best wel en ze moet voortdurend stilliggen om ervoor te zorgen dat haar handen en voeten geen bloed tekort komen. Daar ligt ze dan, onbekend met wat er gebeurt, vastgebonden, hulpeloos, klaar om gebruikt en misbruikt te worden. Dat is het enige waar Kim nog aan kan denken, terwijl het verlangen om Suze’s tong op haar clit te voelen groter en groter wordt. “Stop maar, ze is nu wel schoon genoeg denk je ook niet?”, zegt Mark ineens op een plagerige sarcastische toon. “Shit.”, denkt Suze, en ze ziet dat Kim hetzelfde denkt. De vriendinnen zijn nu bloedgeil en willen elkaar strelen, likken, zoenen, bijten, verwennen. Mark ziet dat ook wel, maar hij heeft er geen boodschap aan. Hij stuurt Suze weg om iets op te halen zo lijkt het, en hij knielt naast Kim neer. Kim vraagt zich af wat er nu allemaal weer gaat gebeuren. “Zo sexslavinnetje, ik zal je nu leren dat je niets waard bent, en dat je openingen er zijn om gebruikt te worden. Omdat je nog maar net een slavin bent zal ik je moeten inwijden, daarom ga ik je mond en je kut oprekken.”. Geschrokken kijkt Kim naar Mark; “Nee doe me geen pijn...”, stamelt ze. Maar dat verzoek is deels gelogen en dat ziet Mark in gaar ogen. “Ok nu heb ik geen mededogen meer, je loog net tegen me slet! Dat pik ik niet hoor je me?!”, schreeuwt Mark naar Kim. Kim is helemaal van de kaart, ze is doodsbang voor wat er nu komen gaat. “Het spijt me...”, piept ze in de hoop dat dat haar nog kan helpen. “Het spijt me, MEESTER!!!!!”, brult Mark terwijl hij dreigend over Kim heen hangt. “Laat maar, je hoeft het niet te herhalen kutwijf. Het spijt je toch niet dat je loog. En vanaf nu spreek je me aan met Meester, zoals het hoort. Is dat duidelijk?!!”. Kim kijkt verschrikt naar Mark, wiens blijk woest lijkt. Ze acht hem in staat haar weet ik wat aan te doen. “Ja....”, veel geluid komt er niet uit haar keel. “Stomme hoer! Is dat DUIDELIJK!!!” brult Mark weer in Kims gezicht. “Ja Meester.”, stamelt Kim nu.

Marks blik wordt direct weer wat milder en hij staat op om wat attributen van Suze aan te nemen. “Goed zo slavinnetje, je leert snel.”. Suze geeft de attributen aan Mark, en ze loopt naar de paal waar een van Kims voeten aan vast gebonden is. Ze gaat er met gespreide benen tegen aan staan, terwijl ze haar armen achter zich langs om de paal heen slaat. Mark loopt met de attributen naar Kim en gaat wijdbeens boven haar staan. “Dit, is een kaakspreider.”, legt hij uit terwijl hij het eerste attribuut boven het hoofd van Kim tentoonstelt. “Mond open, je hebt geen reden meer om em dicht te houden zoalng ik het zeg.”. Kim opent haar mond en Mark bevestigt de kaakspreider, en stelt de juiste wijdte in. Kims mond staat nu behoorlijk wijd open en het doet haar behoorlijk zeer. Ze kan nu niet meer praten, en ze is doodsbang dat ze nu niet kan aangeven wanneer het haar te ver gaat. Angstig begint ze geluiden te maken, maar Mark slaat er geen acht op. “Hou op te mekkeren, ik versta je toch niet. Suze houdt je vanaf haar plaats in de gaten. En dit, is een eendebek.”, nu houdt hij het tweede attribuut boven Kims hoofd. Hiervan weet Kim donders goed wat het is. En ze weet ook dat er geen ontkomen aan is. Mark knielt neer tussen de gespreide benen van Kim, en hij schuift de koude eendebek naar binnen. Kim piept met een hoog geluid, en kronkelt in de hoop dat het ook maar iets uit zal maken. Al haar moeite is tevergeefs; niet alleen laat Mark de eendebek zitten waar die zit, hij zet ook nog eens de eendebek zover open als hij denkt dat kan en verantwoord is. “Zo beginnelingetje. Je twee belangrijkste gaten worden nu opgerekt, dit doen we elke keer totdat je gaten groot genoeg zijn om mijn grote pik aan te kunnen.”. Kim voelt de angst weer in haar ogen kruipen.

“Elke keer...? Zal hij echt...?”, schiet het door haar hoofd, maar erg veel tijd om na te denken krijgt ze niet. Suze wordt er bij geroepen en Mark beveelt haar om met gestrekte benen over Kim heen te gaan staan, voorover te bukken, en Kim tepels te likken en bijten. Suze doet wat er van haar gevraagd wordt en onmiddellijk maken Kims gedachten plaats voor gekreun. Mark laat zijn broek zakken en steekt zijn stijve pik keihard in Suze’s kont. Suze kreunt van pijn en opwinding, en wanneer Mark haar tijdens het neuken hard op haar kont slaat wordt het gekreun van Suze alleen maar erger. Likkend en bijtend kreunt ze terwijl Mark haar keihard anaal neukt. “Zo nieuw slavinnetje, wat vind je hier van? Dit ga jij ook leren...”, zegt Mark onheilspellend tegen Kim, die zelf inmiddels niet meer weet of ze kreunt van angst, pijn of onderdanige geilheid. Steeds harder neukt Mark zijn getrainde slavin Suze, die steeds meer moeite heeft om Kims tepels goed te kunnen bewerken. Mark voelt een orgasme opkomen, en haalt zijn pik uit Suze, waarna hij Suze hardhandig aan de kant duwt. Suze komt op de grond terecht naast Kim. Mark trekt zichzelf boven het lichaam van Kim af en als hij klaarkomt spuit hij haar buik en beide borsten onder met warm zaad. Kim kreunt, het gevoel van het warme zaad dat van haar borsten en buik afdruipt is heerlijk. Ze is bloedgeil en wil alles met zich laten doen. Mark loopt op Suze af en grijpt haar hardhandig bij haar haren. Hij sleurt haar naar Kim toe en beveelt haar om Kim schoon te likken zonder het zaad door te slikken. Suze buigt zich over Kim heen, en begint terwijl Mark haar in een ijzeren greep aan haar haren beet houdt Kims buik schoon te likken. Langzaam werkt ze zich omhoog naar Kims borsten, en als ze heel even een tepel in haar mond neemt voelt ze hoe Kim haar rug weer kromt en hoort ze hoe ze geil kreunt. Wanneer Suze het meeste zaad van Kims lichaam af heeft gelikt, sleurt Mark haar aan haar haren richting Kims hoofd. “Deel mijn zaad maar met mijn nieuwe slavinnetje...”. Suze verwijdert de kaakspreider en begint Kim hartstochtelijk te zoenen. Kim zoent naar hartelust terug, en terwijl hun tongen met elkaar spelen, vechten ze binnensmonds om het warme zaad van hun Meester...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners