Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM, categorie met veschillende vervolgen...... - 8992 keer gelezen
Eigenlijk al heel erg kort na die gedenkwaardige avond op de erotiekbeurs stond je in die overvolle lift. Je had net een nieuwe spannende outfit gekocht, betaald met een cadeau cheque die je van jouw vriend had gekr
egen. Een leuk lingerie setje met een kwart cup torseletje, een veter stringetje, die jouw prachtig volle billen goed deed uitkomenen van voren open gewerkt was. Een heerlijk rokje van een zachte ruimvallende stof, een sexy halftransparante blouse die he bandjes van het behaatje lieten zien en een groot deel van de bijna blote borsten. Bijpassend had je een paar mooie kousen die heel onopvallend van kleur waren en door de jarretelletjes van het torseletje op hun plaats werden gehouden. Je vond het zo mooi en spannend dat je niet kon wachten om het allemaal samen aan te trekken en je was de laatste winkel weer ingelopen alles samen aan te trekken. Nadat jij jezelf goed geinspecteerd had , kwam je tot de conclusie dat het eigenlijk heel erg leuk was, Je zag er lekker vlot uit en besloot alles aan te houden. Buiten aangekomen liep je richting de parkeer garage, en merkte dat het wat waaide en de frisse bries aaide heel voorzichtig over jouw billen. Dat is best wel lekker, dacht!
je nog en jouw rokje werd af en toe ook nog eens door de wind een beetje opgetild. Je keek steeds om je heen of niemand je aanstaarde of iets kon zien wat niet voor andere ogen bestemd was. Niemand scheen het opvallend te vinden dus stapte je stevig door. Vanuit het centrum moest je met de lift nar de hoogste etage, het was druk dus het duurde wel even. Je gedachten gingen even hun eigen gang. Door het monotome gezoem van de lift kwam er iets van een: toch maar oppassen dacht je nog . ontspanning over je en dwaalden je gedachten terug naar die avond. Jij had jou vriend gevraagd daarmee naar toe te gaan en had een mailtje van hem gekregen over de vernieuwingen van die beurs. Dat had je natuurlijk zelf al lang gelezen want juist die spannende vernieuwingen vond je interessant en je was er dus heel nieuwsgierig, zonder gretig te lijken, naar toe gegaan. De hele dag, voorafgaand aan het uitje had je al aan de voorspanning gewerkt, Je had een leuke string uitgezocht, nieuw geko!
chte kousen en een spijkerrokje met een erg bloot truitje. Die middag
had je gedouched, zonder probleem jou poes helemaal kaal geschoren en dus elk haartje op je poes en holletje weggehaald. Het bleek een supergeil gevoel te zijn en je was erzo opgewonden van geworden dat je met een paar speeltjes jezelf tot een knallend hoogtepunt had gebracht. Een kleine sneltrillende vibrator had jouw gevoel om een gevuld kutje te willen alleen maar sterker gemaakt. Daarom nam je gauw een een stevige zwarte dildo die je in jou kutje liet glijden, terwijl de triller over jouw klit danste liet je de dildo met grote snelle halen uit en weer in jouw kut rammen. Je kwam heel snel klaar, maar dat was ook de bedoeling. Je had het gewoon even nodig en de rest zou nog wel komen. Vroeg in de avond gingen jullie op weg naar de beurs en na de perikelen aan de entree en een kopje koffie ging je de beurs op. Na wat gewandeld te hebben een SM show te hebben bekeken en een leuk speeltje te hebben gekocht, gingen jullie de doolhof in. De erotische spanning gierde al door je!
keel omdat je nog steeds nagloeide van dat lekkere orgasme van die middag. Al snel vond je een iets donkerder hoekje waar jou blij verraste vriend jouw heftige zoenen maar al te graag beantwoorde. Je werd er opnieuw lekker opgewonden van maar besloot na een tiental minuten stevig vrijen toch door te lopen. Je ontwaarde twee bedden in een kleine ruimte en daar begon je opnieuw te vrijen. Het was er eigenlijk iets te licht en dat hield je tegen om wat verder te gaan. Als het donker was geweest had je vast meer gedurfd. Je poes was al een hele tijd glibberig en nat en eigenlijk wilde je gewoon meer. Je was dus inmiddels wel bloedgeil en die handen van jouw vriend, die onder jouw spijkerrokje gleden en jouw blote billen streelden, maakten je inmiddels behoorlijk gek, maar een paar opgeschoten gastjes haalden jouw toch uit die roes en een beetje geaggiteerd gingen jullie weer verder. Je passeerde een streelwand. Een wand van linnen met gaten erin waardoor je handenkon zien. De !
bedoeling was eigenlijk dat je hier even stopte om een ander, die aan
de andere kant van die wand stond, de gelegenheid te geven jou te strelen. Dit vond je te ver gaan, nee, geen onbekende handen en dit ook nog: het is hier te licht, veel te licht. Hier is geen sfeer, geen betovering, je liep dan ook maar gauw weer door. En weer was er een donker, en nu wat rustiger hoekje. Hier startte je de vrijpartij weer. Je liet je billen lekker strelen en werd weer heel erg geil. Af en toe gleed jouw hand eens langs zijn pik omdat hij ook af en toe jouw poesje beroerde, door het slipje heen. En opnieuw werd de betovering weer verbroken door een paar jonge gasten. Uit ballorigheid tilde jij je rokje van achter omhoog waardoor jou blote billen zichbaar werden voor één van die gasten. Direkt riep die gast uit,:"Oh , mag ik er aankomen?" vroeg hij. 'Alsjeblieft?". Jij deed je rokje weer naar beneden en schudde van nee, maar jouw vriend duwde jouw hoofd tegen zijn schouder en zei gebiedend, op zachte toon: "niks van aantrekken, laat maar" achter je hoorde je!
niets meer en ze waren dus doorgelopen. Maar wat je niet had gezien was, dat jouw vriend zijn vinger aan zijn lippen zette, om die gast tot stilte te manen. Tegelijk kromde hij die vinger om die jongen te wenken en dichterbij te laten komen. Jullie vrijpartij werd voortgezet en steeds voelde jij "jouw vriends" hand over je billen gaan, een enkele keer ook door je bilnaad heen om af en toe zelfs je natte poesje te beroeren. De eerder op de beurs gekochtte zachte dildo hadden jullie al uitgepakt en je voelde die dildo tussen je billen door glijden. Zelf deed je toen jouw string zover opzij dat die dildo lekker tussen jou kutlipjes door kon glijden en nat werd van al jouw sappen. Een enkele keer, als jij je kontje ver genoeg naar achter kon steken, gleed hij er zelf iets in en weer uit. Wat er werkelijk gebeurd was werd je pas veel later duidelijk, toen jij jullie avontuur volledig op een website terug had gelezen: Die knul had opdracht gekregen heel voorzichtig dichterbij te!
komen en vooral geen lawaai te maken. Op die manier was je in de waan
gebleven dat het jouw vriends handen en een dildo waren die jouw zo verwend hadden. Niets was minder waar. Die knul was lekker klaargekomen maar je had er niets van gemerkt, omdat hij een condoom om had. Op dat plekje heb jullie best lang gestaan, maar het werd wat ongemakkelijk zo staande. Toen hebben jullie de wandeling toch maar weer voortgezet. Na weer een tripje langs de verschillende standjes kwam je aan bij het Swingerscafe. Yes! Daar was het je om te doen geweest. Niet om met een andere kerel te sex te hebben maar gewoon om eens te kijken en misschien wel vooral om beken te worden. Super nieuwsgierig, wilde je wel naar binnen rennen! Maar om de schijn op te houden vroeg jij jouw vriend iets te drinken te halen. Jij had inmiddels op een bank plaatsgenomen vlak voor een t.v. waarop een vette pornofilm te zien was. Je zat niet echt gemakkelijk want die bank bleek een met plastic bekleed bed te zijn. Daardoor moest je met de benen recht zitten. Niet echt gemakkelijk e!
n toen jouw vriend opperde je iets te verdraaien zodat je met jouw rug tegen zijn benen kon steunen deed je dat maar al te graag; het bleek namelijk ook een perfecte houding te zijn om een gigantische tongzoen te beginnen. Dat jullie daar midden in een overvolle tent zaten, recht in de kijkert en vlak voor de televisie, deerde je niets. Je werd er zelfs supergeil van. Jouw kutje borrelde al van de sappen, al een hele tijd trouwens en toen de vingers van jouw vriend heel omzichtig aan de rand van jouw string zaten te friemelen, aarzelde je geen moment om jou been wat op te trekken zodat hij er goed bij kon. Te gek! Je liet jezelf vingeren in het openbaar! Je had niet gedacht dat je dit ooit durfde te doen. Jouw opvoeding stond dit beslist niet toe, maar wat was die op en neer gaande vinger in jou kutje lekker. Het liefst had je ter plekke zijn lul in jouw mond gepakt om wat echt vlees naar binnen te krijgen. Als een soort icing on the cake! Als het wat donkerder geweest was.!
.......wie weet. Maar even later zijn jullie dan toch gegaan...de rest
van het avontuur speelde zich lekker thuis in bed af.....
Je had door al die gedachten niet in de gaten dat je eigenlijk nog maar alleen in de lift stond die op weg was naar jouw verdieping van de parkeergarage. Nog in gedachten stapte je naar buiten en op dat moment brak de hak van jou schoen: hij was achter de drempel blijven hangen. "Shit" zei je zachtjes en bukte om hem op te rapen. Je wilde weer doorlopen maar een tweede Shit volgde! De lifdeur was achter je dicht gegaan en had jouw rok en jas vastgeklemd. "Verdorie, m'n nieuwe jas!" en voorzichtig probeerde je hem los te krijgen. Trekken hielp niet, schuiven ging wel een beetje en zo probeerde je wat ruimte te vinden om alles los te krijgen. Naar beneden bracht geen soelaas en naar boven lukt ook al niet echt. Dan de boel maar losmaken, dacht je en je probeerde jouw jas uit te trekken maar erg gemakkelijk was dat ook niet, Dan maar eerst de rok dacht je en haakte de voorkant los. Je trok nog even en pasts! De liftdeuren waren open gegaan en jij lag op de grond, met nog maar !
een arm in je jas en je rok die door de val op je enkels was gevallen. Je lag daar halfnaakt tegen de tegels en jouw mooie opengewerkte string liet nagenoeg alles van jou gladgeschoren kutje zien. Zelf het supermooie sierraadje op jou klitje was zichtbaar. Plots bedacht je dat die deur niet zomaar opengegaan kon zijn en snel wilde jij alles bedekken omdat je ineens in de gaten had dat je er wel erg bloot en uitdagend bij lag. Al krabbelend en een beetje onhandig nog, zo op een hakje, werd je opeens stevig bij de arm gepakt. Een hard en gebiedende fluisterstem zei; "Kom maar hier" en nog een beetje beduusd van de val werd je werd de lift mee ingeholpen. Op de een of ander manier was het daar aardedonker en kon jij je helper niet zien. Later bleek dit ook de bedoeling te zijn geweest, maar toen kon je dat nog niet vermoeden. Je kon je rokje weer aandoen en stak je armen weer door de jas die voor je opgehouden werd. Maar toen jij je armen naar achter hield werden die opeens v!
ast gehouden, je jas ging wel aan maar bleek opeen een soort van dwang
buis te zijn. Je kon niet meer bewegen en werd ineens door een aantal handen betast. Niet brutaal maar heel erg omzichtig. Je realiseerde jezelf dat je door de gedachten van iets eerder wel heel erg opgewonden was geraakt. Die voorzichtig strelende handen maakten dat je bange gevoel wegebde en er genot voor in de plaats kwam. Jouw borsten werden gestreeld en jouw tepels werden hard, maar omdat ze ingetrokken zijn kreeg je geen opstaande knopjes. Dat ontmoedigde die handen kennelijk om er mee door te gaan hoewel je het gevoel echt te gek vond en eigenlijk wilde zeggen dat ze moesten doorgaan....maar je durfde het toch maar niet. Tegelijk werden jouw benen van achter door een knie iets uit elkaar geduwd en gingen de strelende handen over jou billen, buik en dijen. Ze leken overal tegelijk te zijn. Er werd niets gezegd dus zeker wist je niet of er nou een of meerdere belagers waren.Jouw bloesje werd opengemaakt en een mond begon jouw borsten ve likken en toen een tepeltje gevon!
den was werd daar keihard op gezogen, zo hard dat zelfs dat tepeltje zich iets opgerichtte. Het voelde hemels en je eigenlijk direkt werd een soort van klemmetje op jouw tepel gezet, je voelde namelijk het koude metaal. Je tweede tepeltje volgde al snel. Het gevoel wat dat gaf was onbeschrijvelijk Het was nog steeds aardedonker en toen er een hand over jou poesje gingen en er nog een achterlangs jouw string opzei deed, wist je het zeker, ze zijn met minsten twee man, en je zakte onbewust iets door de knieen om die handen, de ruimte te geven. Nog voordat ze jouw poesje raakten lekt het kutsap al uit jou grotje. Je deed je mond iets open en een lichte kreun ontsnapte van tussen jouw lippen, die op dat moment gevuld werden door iets zachts en warms met een bobbeltje erop......een tepel! Je kreeg een vrouwenborst met een tepel in je mond. Of je wildde of niet, je moest er wel aan zuigen, heerlijk was het en de strelende handen bleken ervaren en doelgericht te zijn, het was onb!
eschrijvelijk prettig en opzwepend en in de kortste tijd kwam je zwaar
schokkend klaar. Van pure wellust zakte je uitgeput door je benen. Je schouder werden stevig vastgepakt en toen je gehurkt zat, ontwaarde je een overbekende licht muskusachtige geur. Onmiskenbaar een pik! Je likte je lippen en eigenlijk direkt voelde je een warme eikel tegen je kin. Zonder enige gereserveerdheid hapte je het jouw toegestokene op en begon direkt keihard op die lul te zuigen. Je was daarnet zo lekker klaargekomen dat je nu nog maar één ding wilde: een spuitende lul, niet meer en niet minder. En met forse handbewegingen en hol gezogen wangen wist je te bereiken dat binnen een paar tellen die lul werkelijk keihard werd. De hele situatie was natuurlijk supergeil en in jouw mond kon je even later voelen dat de aders zwaar opzwollen. Nog harder zoog je, vastbesloten om hem een onvergetelijke pijpbeurt te geven. Door jouw heftige bewegingen stootte de eikel af en toe achter in je keel. Normaal zou je kokhalsneigingen hebben gehad, maar nu merkte je daar door de pur!
e wellust niets van: je vond het zelfs lekker! Het heftig doorgaan van zuigen, pijpen en likken maakte dat en die lul al snel schokkend jouw mond volspoot. Pas toen werd er weer iets gezegd: "Slikken!" siste die stem weer. Alsof je daar al niet mee bezig was! Geen druppel liet je verloren gaan. Voor de tweede keer van je leven had je een kwak sperma doorgeslikt en je vond het lekker. Niet heerlijk maar lekker in combinatie met de sfeer van het moment. En plots was het over. De lift was nog steeds donker, maar bewoog wel weer. Snel draaide jij je om, om je kleren in orde te brengen en zonder omhaal werd je een tissue in de handen gedrukt en een enveloppe. Een beetje beduusd en nog nagenietend draaide je om, en terwijl het licht aanknipperde zag je nog net de deur weer dichtgaan en stond je weer alleen in die lift. Wat restte was een heel voldaan gevoel, de knieen nog knikkend van de spanning en extase, de sperma die nog met kleine restjes in je mond zat maar waarvan je de !
restanten ook nog losmaakte en naar binnen werkte. En toen die envelop
pe........Je maakte hem open en er zat een kaart in : Op de met de tekst: Zorg dat je klaar staat, zaterdagavond word je om zes uur gehaald!benieuwd naar het vervolg van dit verhaal?


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners