Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM-buurvrouw - deel 2 - 13672 keer gelezen
Al snel voelde ik de eerste zweepslagen op mijn achterwerk. Binnen luttele minuten begonnen mijn billen te gloeien alsof ik op een bakplaat was gaan zitten. De buurvrouw keuvelde ondertussen rustig door. Ik vernam dat zij later op de avond nog even boodschappen wilde doen. Door alle gebeurtenissen was zij overdag niet in de gelegenheid geweest om naar de supermarkt te gaan. Ik wist dat het winkelcentrum tot negen uur open was. Ik kon mij echter niet voorstellen dat het spel al zo snel afgelopen zou zijn. Ongetwijfeld zat er ergens een addertje onder het gras, dacht ik bij mijzelf.
Dat voorgevoel bleek juist te zijn. Na een kwartiertje legde de vrouw de zweep weg en verwijderde de strop om mijn nek. Ik kreeg opdracht om naar het bed te huppelen. Mijn moeder zat nog steeds onbeweeglijk tegen het voeteneind aan. Ik kreeg te horen dat ik in het midden van het bed moest gaan liggen. Dit was precies de positie waarin mijn moeder mij altijd bereed. Even later knoopte de vrouw een extra touw om mijn enkels en maakte dat vast aan de achterkant van het ledikant. Een tweede stuk touw werd om mijn hals gewikkeld en liep naar de voorzijde van het bed. Ik kon geen kant op en was op deze manier gedwongen om stil op mijn rug te blijven liggen.

Het vervolg liet zich makkelijk raden. De buurvrouw richtte haar aandacht nu op mijn moeder. Door het touw van de strop een stukje te laten vieren, kreeg zij wat meer bewegingsvrijheid. Die speling moest zij gebruiken om op mijn onderlichaam te komen zitten. Met enige moeite en wat hulp van de vrouw, lukte haar dat uiteindelijk. Door alle beroering zat ik inmiddels met een behoorlijke erectie. Toen mijn moeder nog wat opschoof naar voren, voelde ik mijn lid als vanzelf bij haar naar binnen glijden. Dat was precies de bedoeling geweest, liet de buurvrouw glimlachend weten. Vervolgens trok zij bedaard de strop weer wat strakker aan.
Door de aanblik van mijn moeders zware borsten voelde ik mijn piemel nóg wat groter en stijver worden. De dikke tepels schreeuwden gewoon om aandacht en aanraking. Door het touw om mijn nek en de mondknevel, was ik daar echter simpelweg niet toe in staat.
Zonder verder commentaar deed de vrouw het licht in de slaapkamer uit en liep de hal in. Langzaam werd mij duidelijk wat zij van plan was. Zij wilde ons doodleuk in deze situatie achterlaten, terwijl zij ondertussen boodschappen ging doen in de supermarkt. Alhoewel het winkelcentrum op loopafstand was, zouden wij dan toch zeker een uur alleen in de woning zijn, schatte ik.

Gedurende een minuut of tien gebeurde er niets. Ik vermoedde dat de vrouw zich nog even aan het opmaken was. Plotseling werd de deur van de slaapkamer dichtgetrokken. Vanuit de hal hoorde ik het geluid van een bos sleutels en even later het op slot draaien van de voordeur. Bij het licht van het nachtlampje zag ik de schrikreactie van mijn moeder. Meteen daarna kwam er een berustende blik in haar ogen. Kennelijk had zij ook begrepen hoe de vork in de steel zat. Even had ik nog de flauwe hoop dat de buurvrouw ons alleen maar op de proef wilde stellen. Haar voetstappen in het trapportaal maakten echter aan alle twijfels een einde.
Mijn opwinding was door dit alles niet echt gezakt en voorzichtig begon ik te stoten. Mijn moeder reageerde verrast en schudde met haar hoofd. Ik besloot om het nog een paar keer te proberen, maar merkte steeds meer tegenstand van haar onderlichaam. Zij bleef stil op mij zitten en verroerde zich nauwelijks. Haar afwijzende houding liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Ik voelde wel waar het probleem zat: Zij wilde niet te veel bewegen om het risico te vermijden dat het touw om haar nek verder zou aantrekken.
Ik stond voor een bizar dilemma. Aan de ene kant wilde ik dolgraag de opgebouwde seksuele spanning kwijt. Aan de andere kant was er niemand om in te grijpen als het fout mocht gaan met de strop. Die laatste overweging deed mij besluiten om het niet op de spits te drijven. In plaats daarvan begon ik na enige tijd mijn boeien te testen. Ik merkte al snel dat de buurvrouw geen beginneling was op dit gebied. Zonder noemenswaardige pijn of ongemak te veroorzaken, had zij mij stevig en feilloos vastgemaakt. Nergens waren er knopen of losse eindjes te ontdekken. Ongetwijfeld gold hetzelfde voor de bondage van mijn moeder, peinsde ik. Opnieuw drong het onwezenlijke van de situatie tot mij door. Mijn moeder en ik waren stijf vastgebonden in onze eigen woning en daar weerloos achtergelaten. Er zat niets anders op dan lijdzaam te wachten op de terugkeer van de vrouw.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners