Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

SM-buurvrouw - deel 3 - 14712 keer gelezen
De terugkeer van de buurvrouw liet wat korter op zich wachten dan dat ik gedacht had. Eerder dan verwacht hoorden wij het geluid van de voordeur en het neerzetten van boodschappentassen in de hal. Het bleek dat de vrouw een lift had kunnen krijgen van haar nog thuiswonende dochter. Zodoende was het bezoek aan het winkelcentrum een stuk sneller verlopen, verklaarde zij even later opgewekt.
In de slaapkamer begon zij zich langzaam en omzichtig uit te kleden. Zoals haar forse gestalte al deed vermoeden, beschikte zij over een indrukwekkend figuur. Mijn moeder had al niet te klagen over haar borsten, maar die van de vrouw waren nog een maatje groter. Toen zij volledig naakt was, viel mij op hoe strak zij in haar vel zat. Ik wist dat de buurvrouw een jaar of tien ouder was dan mijn moeder, maar voor iemand van haar leeftijd zag zij er beslist nog goed uit.
De rest van de avond leefde zij zich helemaal op ons uit. De vrouw bleek behoorlijk sadistisch ingesteld te zijn. Langdurige afranselingen werden afgewisseld door een scala van andere bestraffingen. Het gebruik van de strop scheen bij dit alles standaard te zijn. Daarnaast ook tepelklemmetjes, wasknijpertjes, afbinden van mijn moeders borsten, en pijnigen van mijn geslacht. De vrouw stopte pas toen er op onze geteisterde lichamen praktisch geen onberoerd stukje meer over was. Mijn lid voelde rauw aan en mijn zitvlak leek wel in brand te staan. De meeste aandacht was echter aan mijn moeder besteed. Haar bovenlichaam had het veelvuldig moeten ontgelden en zag eruit alsof het bewerkt was met rode viltstiften. Haar gezicht had regelmatig op storm gestaan als haar borsten hard heen en weer geslagen werden door de zweep. Dat leed werd weer verzacht door de vibrator die zij al enige tijd tussen haar benen ingeklemd hield. Ondanks mijn eigen ongemak en pijntjes, had dit schouwspel mij keer op keer een stijve piemel bezorgd.

Rond middernacht vroeg ik mij af of het niet tijd werd om er een punt achter te zetten. De sfeer van het spel was nog steeds erotisch, maar gaandeweg bekroop mij enige twijfel. De vrouw was op het idee gekomen om ons een soort verhoor af te nemen. Zonder schroom of terughoudendheid stelde zij de meest intieme vragen. Zodra zij een spoor van aarzeling bemerkte, zorgden striemende zweepslagen alsnog voor een antwoord van onze kant.
Voor mijn moeder en mij leverde dit de nodige verrassingen op. Ik vernam nogal wat seksuele onthullingen waar ik totaal geen weet of vermoeden van had. Toen het daarna mijn beurt was om op te biechten, zag ik ook bij mijn moeder af en toe een vreemde blik in de ogen. Zij was ronduit verbaasd toen ik bekende al eerder SM-contacten te hebben gehad. Deze vraag van de buurvrouw had ik niet willen beantwoorden, maar enkele flinke tikken op mijn geslacht brachten mij al snel op andere gedachten.
Na deze schaamteloze ondervraging werd ik gedwongen om mijn moeder te nemen. Zij lag haaks op bed op haar rug en haar samengevouwen benen waren elk apart vastgebonden. Zodoende kon zij haar benen gewoon spreiden. Ik stond aan de zijkant van het ledikant en kon haar met enige moeite penetreren. Ter aanmoediging deelde de buurvrouw af en toe een venijnige tik uit op mijn achterwerk.
Wat later in de nacht kregen wij opdracht van de vrouw om haar uitgebreid te verwennen. Toen mijn moeder en ik aan de enorme borsten lagen te zuigen, stelde zij met een ernstig gezicht dat wij vanaf nu haar slaaf en slavin waren. Wij kregen te horen dat wij elk eerste weekend van de maand beschikbaar moesten zijn. Het spel zou in het vervolg bij haar thuis gespeeld worden. De logeerkamer van haar woning was ooit door haar ex-man geschikt gemaakt voor SM. Haar dochter was ook al jaren op de hoogte van haar speciale voorkeuren. Bovendien ging zij vaak een lang weekend weg met een vriendin van haar werk. Wij hadden dan ruim de tijd voor een ongehaast en ongestoord samenzijn, besloot de buurvrouw haar relaas.

Het zou zeker een paar dagen duren voordat alle sporen van dit SM-spel weggetrokken waren, liet zij even later achteloos weten. Enfin, dat ongerief wilden wij vast wel op de koop toe nemen voor een regelmatig contact met haar, dacht ik bij mijzelf...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners