Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sandra als secretaresse - deel 1 - 18757 keer gelezen
Een beetje moedeloos werd ze ervan. Al die sollicitaties en niemand leek geinteresseert in haar. Maar vandaag was het zaterdag en ze had zichzelf een verwen dag beloofd! Lekker naar de sauna, relaxen en uitstomen. En vanavond heerlijk eten ergens en genieten! De sauna was op loopafstand het was zacht voor de tijd van het jaar en de zonnestralen maakten haar vrolijk.

Bij de ingang gekomen zag ze een bordje, "personeel gezocht". Hť dat was misschien iets voor haar! Dus ze melde zich aan de balie en de jongen daar zei dat ze even mocht gaan zitten. De hal bestond uit veel natuursteen een enorme palmboom en een relaxte hoekbank. Wel een prettige sfeer vond ze. De jongen wenkte haar alweer, hij zei dat ze om 12 uur terecht kon voor een solicitatie gesprek. Dat was over 2 uur zag ze. Nou dat was prima, want dan kon ze nog net lekker even de sauna in. De jongen bevestigde de afspraak en ze liep blij en heupwiegend de sauna in. Jeetje wat een toeval, nu eerst heerlijk douchen en stomen in de cabine.

Het stoom was dicht om hun heen en haar zweet parelde langs haar lichaam. Der tepels stijf en haar kutlipjes dik en heet. Ze ging iets wijdbeens zitten en zag in eens dat een man in de hoek niet ver van haar zat te kijken. De anderen waren net ver weg genoeg om verzwolgen te worden door de mist in de kabine. Ze legde haar hand op haar dij en glijd richting haar kutje. 1 vinger beroerd haar dikke sappige lippen. De man reageert en verlegd de handdoek. Het verbergt een enorme dik groeiende lul. Ze word altijd zo enorm geil van de sauna.. Haar vinger wrijft langzaam verder en haar kutje druipt. Het voorvocht sijpelt uit de pik van de man dichtbij.. Het maakt haar zo geil dat ze zacht schokkend klaarkomt. De man volgt niet veel later...

Het is bijna tijd en ze is opgefrist en al weer bijna aangekleed. Heerlijke voorbereiding op een sollicitatie gesprek denkt ze nog. In de hal aangekomen wacht de jongen al op haar en hij neemt der mee naar een lift. Ik ben Sjors, zegt hij en groet haar hartelijk, welkom. Hij praat haar de oren van het hoofd, maar ze mag hem wel. In een mooie hal wacht ze netjes tot ze naar binnen mag,. Het kantoor is groot en vrij licht en ze moet even zoeken, maar dan hoort ze een stem en ze kijkt om. 2 spottende ogen kijken haar aan. Sjit dat is die man uit de sauna net!!

Zo, dame, kom maar verder. Hij wijst haar rustig een comfortabele stoel aan bij het bureau. En neemt zelf plaats in de stoel daarnaast. Zijn knieŽn raken de hare en ze voelt zich even overweldigd. Hij neemt de leiding en is een heel kalme aardige man vind ze. Zijn handen glijden over haar benen omhoog richting haar slip.. Dus je wilt komen werken bij mij als persoonlijke secretaresse? Automatisch opent ze haar benen iets.. als zijn vingers haar slipje bereiken. Je mag gratis gebruik maken van de sauna en ik verwacht extra inzet van jou op persoonlijk vlak. Ze knikt en kijkt geil uit haar ogen. Zijn vingers hebben haar slipje al opzei gerukt en zijn vingers glijden om de beurt naar binnen toe. Ze kreunt zachtjes.. en opent haar benen nog iets wijder. MMmm.. het lijkt me erg geil om bij u te mogen werken Meneer.

Sta op en buk over mijn bureau, slet! Ze schrikt even van de verandering maar gehoorzaamd braaf. Ze wilt deze baan wel graag merkt ze, lekker dicht bij huis en nog extra aandacht ook! Wijdbeens leunt ze voorover over het bureau heen.. haar kontje steekt fier naar achter. Hij pakt een leeg spa blauw flesje van de tafel en steekt die tussen haar natte kutlipjes in. Wat is ie nu van plan, denkt ze..!! Ze kijkt even vragend om naar hem. Je moet mij gehoorzamen als je voor mij wilt komen werken sletje. Ze word geil van zijn manier van praten en haar kutje druipt nog meer nu.. Hij ziet het en lacht. Je bent echt een geil sletje.. jij bent vast vaker lekker gebruikt.. reden te meer om voor mij te komen werken. Het flesje duwde hij pompend in en uit haar kutje.. ze kreunt en voel haar klitje groeien en hard worden.

Goed, hij zet het flesje weg en haar kutje klopt zacht en heet verder. Draai je om! ze gehoorzaamd en ziet een enorme dikke pik uit zijn broek steken. Even kijken of het past! zegt hij, terwijl zijn dikke paarse eikel tussen haar kutlipjes drukt. Ze is nog erg nauw merkt hij. Hij drukt verder en een kleine au ontsnapt haar lippen. Zijn handen grijpen nu haar heupen vast.. duwt zijn stalen paal in haar kut. Rustig glijd hij naar binnen en er springen tranen in haar ogen. au, zegt ze zacht.. au.. het laatste stukje ramt hij hard naar binnen toe.. AU.. oohhh.. hij wacht rustig af. En na een tijdje begind ze te kreunen.. "Oh, dat past dus goed voel ik wel". Hij gaat even uit haar en ramt hard en gemeen naar binnen toe... "Aauuu.." maar haar lijf kronkeld al geil om zijn paal heen. Mmm.. kreunt ze. Ze is even van de wereld. Hij blijft zijn pik in en uit haar pompen tot hij haar vol spuit.

Ze komt bij in een stoel, volledig netjes maar met een nat geneukte kut. "Zo," zegt hij, "ben je er weer?" Ze pakt een kopje thee aan en herinnerd zich langzaam de geile gebeurtenissen. Haar kutje gloeit tussen haar benen en ze word weer acuut geil. "Het is de bedoeling dar je hier een paar keer per week komt werken, wisselende tijden, soms 's nachts" Ik bel je nog." Plots staat ze buiten met een plak kutje en stijve tepels. Ze trekt der kleding netjes en gaat naar huis. Goh, dat was wel een hele vreemde sollicitatie, maar wel enorm geil. Zou hij bellen?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners