Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sandra als secretaresse - deel 2 - 13730 keer gelezen
Thuis gekomen gaat de telefoon. Het is Sjors, hij wilt weten of ze morgen vroeg aanwezig kan zijn om 9 uur. Even overrompeld zegt ze ja en hang op en denk oh jee, nou dan moet het maar, ik zie wel denkt ze. Maar de hele avond heeft ze kriebels in haar buik. En haar kutje gloeit zachtjes terwijl ze in slaap valt. De volgende dag neemt Sjors haar eerst mee naar de personeelsafdeling, waar ze een uniform krijgt met bijpassende schoenen. Dit moet ze voortaan dragen. Het rokje is kort en er horen kousen bij. Der borsten vallen bijna uit het bloesje. Ze krijgt een bureau aangewezen vlak achter het kantoor van de Baas. Haar werk bestaat uit de afspraken die de baas heeft maken, controleren en regelen. Verder dicteren van een brief of mail en post afwerken. Daarnaast alle extra persoonlijke aandacht en verzorging die de Baas wilt hebben van haar. Sjors geeft een dikke knipoog en verdwijnt snel tussen de muren. Nog even ziet ze dat Sjors een dikke paal in zijn broek heeft gekregen en ze glimlacht even verlegen.

Het is nu 10 uur en de Baas komt binnen. "Meekomen jij" commandeerde hij. Ze pak snel haar notitieblok en loop er achteraan. "Inspectie! Benen wijd tegen het bureau aan leunen" Snel gehoorzaamd ze. Zijn vingers verdwijnen in haar kutje. "Goed zo, geen slip aan". Hij maakt zijn broek open en gaat zitten, "zuig me goed af slet!" ze knielde voor hem en hij pakt der haren beet, trekt haar hoofd resoluut richting zijn paal. Ze opent braaf.. haar tong proeft zijn zoute eikel. Ze pakt met 1 hand zijn paal beet en met een andere hand zijn ballen. zachtjes likt ze en zuigt ze. "Harder teef!!!" En zijn beide handen nu drukken haar neuk hoofd op en neer over zijn groeiende paal. Bijna kokhalst ze als ze hem diep in haar keeltje voel beuken en tranen vliegen in haar ogen. Hij geeft haar maar even lucht en dan ramt zijn paal diep in haar keel.. hij neukt haar ruw en spuit zijn ballen leeg in der slokdarm. Kwijlend slikt ze alles.

Hij trekt haar over zijn schoot heen. Het rokje vliegt omhoog en haar kontje steekt naakt de lucht in. Uit zijn bureau haalt hij wat olie en hij smeert haar kut en kontgaatje goed in. Ze is al vreselijk nat... maar onverbiddelijk gaat er extra olie in haar gaatjes. Ze kreunt zachtjes als hij in en uit haar gaatjes gaat. Plots land zijn hand hard op haar kont, een gilletje ontsnapt haar mond. Weer eens slaat hij haar en ze word een beetje wazig van het brandende gevoel in haar billen. Zijn vinger glijd nu zó in haar kut. Ze is vreselijk nat geworden.. haar kutje staat wagenwijd open, dik en nat. Oohh... Zijn handen komen nu harder op haar kont terecht en even kronkelt ze van de felle pijn. Dan pakt hij nog iets uit de lade en stopt een plugje in haar reet. Dan moet ze weer staan. "Nu is je uniform compleet sletje van me". En hij stuurt haar weg, "Controleer mijn afspraken slet".

Ze kan niet stil zitten achter haar bureau en als dan ook nog Sjors langs komt is het helemaal lastig. Sjors grijnst en komt gevaarlijker dichtbij. Zijn handen ritsen zijn broek open en een dikke paal komt te voorschijn. Ze is zo geil dat ze het allemaal toelaat. Ze pijpt zijn paal vakkundig af en likt elk randje goed schoon nadat hij dikke klodders in haar gespoten heeft. Sjors grijnst, knijpt eens flink in allebei haar tepels en loopt weg met een knipoog. Nog geiler dan ze al was zit ze onrustig achter haar bureau. De baas roept haar plots op via de intercom telefoon, "Juffrouw, ik heb gezien wat u net heeft gedaan" "Ik zie alles, ik ben de baas hier namelijk.. en ik wil dat u nu achter uw bureau gaat masturberen, zodat ik dat kan zien". "En als u bijna klaarkomt, roept u mij even op via de megafoon en vraagt u toestemming, begrepen juffrouw?" "Ja" stamelde ze opgewonden, "ja baas"..

Haar vingers gleden over haar klitje heen en weer. En al na enige seconden krijgt ze het moeilijk. "Baas, mag ik komen alstublieft?" Haar kutje is nat en glad en rood en haar kontje melkt het plugje zachtjes door. "Nee, ga door slet" wijdbeens gaat ze voorzichtig verder en krijgt vreemde stootjes, oohh.. ze moet kalm aan doen. Na enige tijd roept ze der baas weer op. "Nee slet, ga door, pak uit je buro lade een dildo en steek die in je kut, dan ga je goed rechtop zitten en braaf je werk doen en wachten tot ik zeg dat je mag komen". Ze trekt de lade open en tot haar verbazing ligt dat vol speelgoed. Ze kiest een dildo die er niet al te groot uitziet en zet die op der buro stoel. Langzaam zakt ze er over heen.. Ooh. ze slikt.. en hijgt even en gaat recht zitten. Als ze gekalmeerd is gaat ze aan de pc werken.

Er komt in eens een vreemde man aan de balie, hij zou een afspraak hebben. Ze controleert en belt de baas op. Haar kutje en kontje word weer onrustig, zou hij wat merken? Hij zit rustig op de bank te wachten maar het bureau is open aan de onderkant, zou hij iets zien? De baas zegt dat ze moet wachten. Hoe langer ze zit hoe geiler ze word. Het geil stroomt langs de dildo omlaag. "breng hem maar binnen" zegt het apparaat voor haar. Ze staat op en voeld het geil langs haar benen omlaag stromen. Hij volgt haar naar binnen toe en ze voelt zijn blik branden, hij weet et. De baas ontvangt hem en snel vlucht ze terug naar haar bureau.

Na enkele tijd roept haar baas haar weer binnen. De man van net is al weg door een andere deur. De baas haalt de dildo's uit haar kut en kont en laat haar over het buro bukken. "Zo en wat vond u van zo een eerste dag? " Zijn hand komt hard op haar kont terecht. Dan neemt hij haar gaatjes met zijn neuk staaf.. en beveelt hij haar klaar te komen. Schokkend laat ze zich nemen en komt verschillende keren klaar.. uitgeput ligt ze over het bureau heen. "Je mag weg slet. Sjors belt je als je weer nodig bent hier".. hij werpt haar een enveloppe toe met cash en loopt de kamer uit.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners