Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sanne en Marieke als huisslavinnen beschikbaar - 23488 keer gelezen
Sanne was thuis gekomen onder het sperma als toetje werd ze verkracht in haar eigen huis door Ton haar meester voor de ogen van haar man. Sanne had haar jurkje bekeken en zag alleen maar klodders sperma op het kleine zomerjurkje. Rob haar man had gezegd, hoeveel man hebben jou in godsnaam onder gespoten. Sanne keek Ron aan en begon te lachen. Heel veel mannen Rob, heel veel geile klootzakken hebben mij onder gespoten. Ik vond het lekker Rob. Ik wil die lul van jou niet meer. Ik wil lullen, veel grote lullen.
De volgende dag ging belde Sanne, Rob, om te vragen wanneer de volgende afspraak stond. Ton zei, tegen Sanne, morgen 19.00 uur bij mij thuis. Zorg dat je geknipt en geschoren bent als je aanbelt.
De volgende dag kwam Sanne alleen bij Ton en werd binnen gelaten door Claire de vrouw van Ton. Ton haalde zijn vinger over de kut van Sanne en zei, zo sletje van me, nu alweer geil.
Sanne we hebben vandaag een andere opdracht. We gaan zo naar Marieke en haar man Roy. Roy wil dat Marieke niet meer met mij omgaat, daarom heb ik een verrassing voor Roy en Marieke. Kan je meteen zien, wat we met Rob doen als hij niet luistert. Marieke heb ik leren kennen via Liz en wil haar niet meer kwijt. Ze is zo mooi en zij is het paradepaardje van mijn stal. Aangekomen bij de woning van Marieke, zagen ze door de gordijnen dat Marieke op de bank zat te lezen en Roy lag te slapen op de bank.
Ton belde aan en Marieke deed open. Marieke werd direct gepakt en meegenomen naar de buren. Ton bond de armen van Marieke op haar rug en ze kreeg een blinddoek om.Ton kende het stel van het voetbal. Ton had voorwerk gedaan en gevraagd aan de buurman om mee te werken aan een sexfeestje. Siem had op het voetbalveld al gezegd dat zijn vrouw daar wel voor te porren is, maar dat moet wel onverwachts geburen. Als zij gaat denken wordt het niks had Siem gezegd. Marieke werd binnen gedragen door Ton en Siem zijn vrouw keek naar Marieke en zei, Marieke wat is er met jou. Ze vroeg Ton om Marieke los te maken. Ton zei, dat ze haar bek moest houden. Siem zeg eens tegen je vrouw dat ze moet kijken. Ton zette Marieke op de bank en deed zijn broek naar beneden. Kijk Siem, die Marieke die zuigt op commando. Marieke nam de lul van Ton helemaal in haar mond. De vrouw van Ton, Loes stond erbij en keek erna. Anne kwam ook binnen en Ton vroeg aan Sanne om zich uit te kleden. Sanne stond naakt in de kamer en Siem has een stijve lul in zijn broek. Loes wist niet waar ze kijken moest. Loes was een mollige vrouw van 35 jaar. Ton vroeg aan Loes om zich ook uit te kleden. Siem keek naar Loes en Loes kleedde zich gewoon uit. Siem dacht wat is dit. Ton vroeg aan Loes om de kut van Marieke te likken. Loes kroop naar Marieke en begon gulzig te likken. Siem stoot je lul maar in Sanne geen probleem. Sanne drukte haar kont naar achteren en Siem stopte zijn lange lul in haar kut. Ton kroop achter Loes en stopte zijn lul in haar kut. Ze pikte alles. Ton had het weer voor elkaar. Goed georganiseerd het volgende slachtoffer uitgezocht. Ton neukte Loes heel hard, trok aan haar tepels en vroeg zijn lul leeg te zuigen. Loes draaide zich om en zoog met passie aan de grote lul van Ton. Ze kon haar man Siem zien neuken met Sanne. Sanne zag er veel beter uit dan Loes. Loes dacht niet na en slikte alle sperma van Ton door. Ton gaf haar een tongzoen en gaf haar een harde klap op haar kont. Ton liep naar Siem en vroeg hem Marieke onder te spuiten. Siem liep met zijn lul in zijn hand naar Marieke en drukte zijn lul in haar mond. Marieke zoog hem tot hij klaar kwam. Net binnen en al twee lozingen in de nieuwe huiskamer.
Ton zei, tegen Loes en Sanne om naast Marieke te gaan zitten. Zo sletjes ik ga jullie als huisslaven gebruiken. Loes mag doen wat ze zelf wil en jullie moeten je laten ondergaan aan wat er gevraagd wordt. Sanne werd ook geblinddoekt door Ton.
De bel ging en Roy kwam binnen met 8 mannen. Roy werd de huiskamer ingegooid en Loes zag dat Roy bang was van de mannen. Ton vroeg en jongens gaat Roy akkoord met een vervolgopleiding van zijn vrouw. Ze knikte ja en gaven een CD rom aan Ton. Ton zette deze op. Op de Tv zag iedereen dat Roy werd genomen door van de 3 mannen. Daarna mooie beelden van zijn vrouw Marieke. Marieke werd genomen door meer dan 20 man op de CD. Loes zat met open ogen te kijken. Jezus Ton dat kan je niet maken. Moet je dat meisje zien, ze kan niet eens bewegen van het sperma. Ton zei, Loes alles went. Neem jij even een paar lullen van deze heren in je mond en proef welke 3 heren Roy hebben geneukt in zijn kont.
Loes kreeg direct een lul in haar mond geduwd. Ze werd vervolgens omhoog geduwd en kreeg een lul in haar kont geduwd. Ook deze werd makkelijk ontvangen door Loes. Loes was kennelijk al vaker in haar hol genaaid. Siem gaf Ton een hand en knipoogde naar hem.
Loes werd voorhaar man genaaid door 4 man. Telkens kreeg ze een andere lul in haar mond, kont of kut. Ook mollige vrouwen kunnen veel pikken verwerken schreeuwde Ton.
Marieke en Sanne zaten met blinddoek zonder pik op de bank te luisteren naar de sopgeluiden van de kut van Loes.
Oes kwam gillend klaar in haar eigen huiskamer. Ton vroeg de mannen om klaar te komen in de spuitbekjes van Sanne en Marieke. Laat deze teven jullie sperma slikken.
Ze weten niet beter en ik vind het te vroeg voor Loes. Loes moet nog even wennen aan alle pikken die ze krijgt te verwerken. Ze mag wel meedoen, dan moet ze naast Marieke en Sanne gaan zitten en vragen om sperma om het sperma later te delen met elkaar.
Sanne en Marieke werden volgespoten met sperma en de mannen duwde tijdens het spuiten in het mondje een dildo in het openstaande kutje van de dames. Sanne gilde om een pik. Neuk me, jongens neuk me alstublieft. Je mag alles met me doen, als ik maar een pik voel. Ze huilde bijna, ze smeekte om geneukt te worden. Wat is het toch een slet schreeuwde Ton. Sanne jij krijgt helemaal niets. Je gaat je zelf maar vermaken na deze sessie. Alleen niet met deze kerels, dat ga je thuis maar regelen met die Rob van je.
De mannen spoten de meiden helemaal vol en het zaag droop over de gezichtjes van deze sletjes. Loes mocht de gezichten af likken. De blinddoeken moesten om blijven van Ton. Lik ze maar schoon Loes, heb jij er ook nog wat aan.
Nadat loes alles had opgelikt werd ze door Ton geneukt voor haar man Siem. Siem knikte alleen maar, stond rukkend voor zijn neukende vrouw. Spuit je sperma, maar over de gezichten van Sanne en Marieke Siem, vinden ze lekker.
Ton stond op, nam Sanne, Marieke en Roy mee naar buiten. Roy jij kan deze sletjes wel naar huis brengen. Ik ga nog even terug naar Loes om de zaken af te handelen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners