Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonouders 2 - 15342 keer gelezen
In mijn strafbroekje keerde ik pas na bijna een uur met Cora terug. Bij de deur slaakte mijn vrouw een kreet, ik zag niet direct wat zij zag. Haastig kroop haar corpulente vader omhoog, met een rood hoofd liep hij naar zijn stoel en maakte nerveus zijn broek dicht. Haar moeder zat wijdbeens, onderuitgezakt, zichtbaar na te genieten.
'Jullie je pretjes, ik wilde ook wel wat en met je vaders tong is niets mis. Kijk niet zo bescheten, meiske, of vind je dat senioren geen seks meer mogen hebben?'
Cora had zich hersteld en troonde mij naar de tafel. Daar stond ik in mijn strakke, wit satijnen broekje, waarin Cora aan de achterzijde grote ronde gaten had geknipt, waaruit mijn rood geranselde billen puilden.
Schoonma draaide me een halve slag om en constateerde dat ik flink op mijn bips had gekregen. 'Dat had je ook wel verdiend na dat varkensmaal.' Ze liet haar hand glijden langs mijn gekwetste bilpartij en kneep er onzacht in.
'Waarom doe je zo geheimzinnig, meiske, dacht je nu echt dat pa en ik niet doorhadden hoe de rollen hier verdeeld zijn?'
Schoonpa had zich intussen hersteld en grapte me goedmoedig toe: 'Je weet toch dat een klap van een vrouw een liefkozing is. Als ze je echt een goed pak slaag geeft, moet ze wel veel van je houden.' Hij schonk zich nog een cognac in en stak een nieuwe sigaar op.
'Pa, je weet hoe ik tegenover roken in huis sta.'
'Ja Wim, maak uit die bolknak, of ga buiten staan.'
Hij maakte geen aanstalten om aan het bevel gehoor te geven, uitdagend blies hij de rook naar zijn vrouw, inhaleerde nog eens diep en zette zijn dochter nu in een blauwgrijze sigarendamp.
'Dit is het toppunt, hier ga jij spijt van krijgen. Als jij je gedraagt als een kind, zal ik je ook zo behandelen. Cora, haal voor mij eens een zweep of stok, je vader verdient een enorme afranseling.'
Cora, die ik niet als preuts kende, leek nu toch te aarzelen, maar toen haar vader schor begon te lachen en beide vrouwen mutsen noemde, was ook voor haar de maat vol. Met grote stappen beende ze naar de open trap en riep naar mij dat ik onmiddellijk de tafel moest afruimen. Terwijl ik daarmee bezig was pakte hij me van achteren beet en stelde vast dat ze flink gloeiden. Gemelijk: 'Een mens moet alles toch eens maken, ik wil ook wel eens zo'n liefkozing?'
'Lieg niet, hoerenloper die je bent. Maar ik zal jou een lesje geven waar je nog dagenlang aan herinnerd zal worden. Maak je kont bloot, nu!'
Ik verwachtte niet anders dan dat hij geen gehoor zou geven aan haar bevel. Integendeel zelfs, hij wilde zich nog eens bijschenken. Schoonma vloog op hem af en begon hem links en rechts om de oren te slaan. Ze probeerde hem uit zijn stoel omhoog te sjorren, maar met zijn logge lijf gaf hij niet mee. Cora kwam terug met in haar hand de rotting die ze in Engeland op de kop had getikt. Ze zag het geworstel van haar ouders en sprak toen, zwaar articulerend: 'Nu is het genoeg, pa. Als kind kreeg ik van jou of van ma, nu is het jouw beurt, maak je billen bloot, of moet ik ma assisteren?'
Tergend langzaam liet hij zijn grijze pantalon zakken en vervolgens zijn hagelwitte slip. Als een vrolijk haasje sprong zijn geslacht tevoorschijn en hij begon er uitdagend aan te rukken.
'Hij is zat,' riep Cora, voor haar doen onbeheerst hard.
Met moeite kregen ze schoonpa languit over de tafel. Ze posteerde zich aan de hoofdzijde en omklemde zijn ronde, rood aangelopen kop tussen haar dijen en omvatte zijn polsen in een stevige greep.
'Houd jij zijn poten vast!' gebood ze me.
Met zijn kolossale lijf lag hij weerloos over het tafelblad, als een lam ter slachtbank. Bleke, licht behaarde billen, zijn vrouw die met de rotting even de heuvels aftastte en toen met een venijnige uithaal een striem trok. Hij schopte me van zich af, wilde zich afwenden, maar een volgende slag had zijn zitvlak al bereikt.
'Liggen jij,' keef schoonma, 'of moeten we je vastbinden?'
'Pak de riemen, Han,' riep Cora geagiteerd.
Een heel gehannes om hem bij de polsen en enkels te boeien. Zij broek werd verder omlaag geschoven. Gespierde, gebruinde dijbenen, die ik al eens op de tennisbaan had geregistreerd. Wat was ik smal in vergelijking met hem.
Zelf wel wat gewend in ons korte huwelijk, zag ik met ontzag hoe hij wel zo'n geweldig pak slaag kreeg en toch verder nauwelijks een kick gaf, op licht gesteun en gekreun na.
'Mag ik eens, ma?'
'Je vader?'
'Toe.'Ongegeneerd trok schoonmama haar rok omhoog en dwong haar man met zijn hoofd tussen haar blote dijen en begon te mangelen. 'We zijn onder elkaar, toch?' hijgde ze. Cora hanteerde het riet behoedzaam, maar niet minder venijnig. De hele achterzijde werd pimpelpaars, met vlammend rode striemen die een ruitjespatroon hadden nagelaten.
Terwijl haar man nog op zijn offerblok lag, kondigde schoonmama aan dat ze nu ook wel een hartversterkertje bliefde. Ik snelde naar de keuken en schonk de beide vrouwen in en strooide notenmelange in een schaaltje.
'Zo moet je de mannen behandelen, meis, dat hebben ze nodig,' hoorde ik schoonma zeggen. De vrouwen giechelden.
Tegen haar belofte in vertelde Cora openhartig hoe ze mij gestrikt had en tot haar slaaf had gemaakt.
'Nooit ongehoorzaam?'
'Gelukkig wel, ik moet toch een reden hebben, al vind ik die anders ook wel hoor. Hè, schat?'
'Je heb er nog wel werk aan, meisje, als je hulp nodig hebt, je weet je oude moeder te vinden.'
Ik was moe, uitgeput door alle spanning vooraf en nu ook door en door koud in mijn spaarzame lichaamsbedekking. Zonder verlof van mijn vrouw mocht ik echter niet naar boven gaan. Devoot zonk ik aan Cora's voeten en smeekte om toestemming. Het was nog niet mijn tijd en erg onbeleefd om zomaar van ons bezoek weg te lopen.
De dames gingen gemakkelijker zitten op de bank, ik lag plat op mijn buik, diende als voetensteun voor hun laarzen. De geur van het leer bedwelmde me als gewoonlijk, dat had ik al ontdekt op de avond van ons huwelijk.
'Cora,' smeekte ik, 'mag ik een vliesdekentje over me heen, ik ben versteend.'
'Waarom laat jij je eigenlijk nog met je voornaam door dat vuilnisbakje noemen?'
'Wat stel je dan voor, ma, meesteres? Dat vind ik zo'n edelkitsch. Ik wil gewoon een gehoorzame echtgenoot, geen betalende slaaf. Maar vertel eens, denk je dat pa dit wel vaker heeft gedaan, dat had ik nou nooit kunnen denken.'
'Je pa is een schuinsmarcheerder, ik wil het niet eens weten wat hij allemaal uitvreet.'
'Heb je hem wel vaker koek gegeven, je deed het fantastisch, dat was echt niet je eerste keer, wat kan jij striemen.'
Schoonma grinnikte. In de bureaula van haar man had ze veel inspiratie gevonden. Waar een ander belastingpapieren herbergt, had hij series van die boekjes liggen, veel Engels spul, daar lusten ze er wel pap van. Haar enige ervaring betrof Cora en haar drie broers. Het exposé dat op gedempte toon volgde verbaasde me hogelijk. Eerder had Cora beweerd dat ze zelf nooit voor haar billen had gehad, er pas als au pair van een gezin Parijs mee had kennisgemaakt en er sindsdien verslaafd aan was geraakt. Jongens van veertien en twaalf die ze op commando van hun moeder over de knie moest leggen voor een stevig fessée. Vrijelijk spraken ze over de kalender die bij hun thuis net boven het buffet hing. Elk van de vier kinderen had een eigen afrekendag, voor Cora was het de vrijdag, in het bijzijn van de anderen.
'Je voorbips was altijd helemaal nat,' giechelde schoonma.
'Jullie vonden het best lekker,' sprak Cora licht verwijtend. 'Geen van mijn vriendinnen ging thuis nog over de knie.'
'Dat geloofde jij,' schamperde haar moeder. 'Maar meiske, we sloegen jullie met liefde op jullie bips, als dat nodig was.'
Nog steeds lag ik te rillen onder hun voeten. Om hen te behagen kuste en streelde ik hun laarzen, ook om wat warmte te voelen. Ik stelde me Cora voor, over de knie bij haar ma of pa, dit beeld stond me niet bepaald aan.
'Cora,' waagde ik een nieuwe poging, 'mag ik alstublieft naar boven?'
Verhit sprong schoonmoeder op. 'Nu ben ik het wel zo zat. Wat denk jij, hond, dat jij hier de baas kan spelen? Jij hebt mijn dochter te gehoorzamen. Als zij je beveelt om te liggen aan haar voeten, blijf je daar liggen. Als mijn dochter vindt dat jij moet worden uitgelaten, dan pas doe jij je plas. Als mijn dochter rust wil en jou naar je mand stuurt, dan pas mag je gaan liggen. Mijn handen jeuken, dochterlief, sta je mij toe dat ik je man eens een flink pak slaag voor zijn blote billen geef?'Rillend lag ik in bed, het leek alsof ik koorts had. Aan voeten en handen lag ik vastgesnoerd aan het ijzeren voeten- en hoofdeinde. Toen we ons bed kochten bij Beter Bed grapte Cora tegen de verkoper: 'Kan ik mijn man aan vastbinden.'
'Ja, ja,' sprak de man neutraal. 'Dat kan.' Taxerend bekeek hij me van top tot teen en herhaalde: 'Dat kan heel prima.'
Mijn billen gloeiden gemeen, ook mijn voorkant was meer dan warm, maar daar kon ik vooralsnog niet bij. We waren pas halverwege de logeerpartij van haar ouders en ik verkeerde in een haast ontembare staat van opwinding en van vervreemding. Dat ik als slaaf zou moeten draven, wist ik vooraf natuurlijk wel; zo was ik reeds gedresseerd. Maar dat de avond zou zo verlopen had ik zelfs in mijn geilste fantasieën niet eens durven of willen dromen. Als altijd, na afloop, was ik vervuld met schaamte. Welke vent laat zich nu in de nabijheid van zijn schoonouders straffen door zijn vrouw?
Dan die seance met die pa, die halfnaakt nog steeds vastgebonden op onze eetkamertafel lag te snurken toen ik naar boven werd geleid, als een arrestant. Daarvoor over de knie bij schoonmama. Ze was zeker al wat moe, het deed niet eens veel pijn. Om haarzelf aan te moedigen beet ze me toe dat als ik haar zoon was geweest, ze me iedere dag had getuchtigd met de riem, dat ik niet meer was dan een voetveeg, die haar laarzen na een wandeling moest schoonlikken. Terwijl haar hand mijn billen verder ranselde, informeerde ze of ik wel wist wat een laarzenknecht was.
'Hij weet dat zelfs niet,' hoonde ze. 'Aan een laarzenknecht kun je je laarzen uitrekken, je zet er zo je hak op en hup.'
Ik trok aan mijn boeien, maar er kwam geen beweging in. Van beneden kwam geen geluid meer, ik was alleen.

Alsof er niets was gebeurd stapte ik bevrijd uit bed. Zag er als een berg tegenop om mijn schoonouders bij het ontbijt te treffen, maar er zat weinig anders op. In mijn huiskostuum stapte ik de trap af, de kamer was leeg. Op ons terras hoorde ik vrolijk gepraat. Bij ons nespressoapparaat maakte ik mezelf een sterke bak en liep aarzelend naar buiten. De zon stond die dag flink te branden, schoonma zat luidkeels te oreren dat we eens iets aan onze tuin moesten doen.
'Ben je daar eindelijk?' vroeg ze niet onvriendelijk. 'Wij zijn al uren op.'
'Ontbijtje is al klaar, mannetje van me.' Cora gaf me een kus. 'Trek?'
'Lekker gemaft?' informeerde schoonpa.
Wat moest ik vragen, of hij had nog had kunnen slapen, of hij geen kater had? Hij was een stoere, zat in zijn Bermuda en Hawaïhemd zichtbaar van de zon te genieten, terwijl ik na rilde. Bij het gaan zitten wist ik opeens zeker dat ik niet leed aan een verstandsverbijstering of aan hallucinaties. Het had werkelijk plaatsgevonden.
Een overdadig ontbijt, schuins keek ik van de een naar de ander. Cora straalde, zei dat ze zo blij waren dat ze haar ouders bij zich had. Haar moeder schonk me voor het eerst een glimlach en schoof me ongevraagd de roomboter toe. Schoonpa hing lui achterover in de tuinstoel. Wat een benen, wat een dijen, dacht ik. Aan zijn voeten rode All Stars, meer iets voor jongeren, maar ze stonden hem stoer.
'Zit niet zo te wiebelen, schat, je maakt me nerveus.'
Traag knabbelde ik aan mijn broodje, ik had geen honger.
'Gaan we vandaag iets leuks doen, dochter van me?' vroeg schoonpa onschuldig. Zijn hoestlach verraadde hem direct.

Vervolg volgt. Wie herkent zich in deze fantasie?
Graag reacties/ suggesties naar: lijfstrafje@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners