Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Silke - 6627 keer gelezen
Ik ken je niet, en heb ook jammer genoeg geen idee hoe je eruit ziet maar in je mailtje heb je aangegeven dat je best de hoofdrol in een ruig achtig extreem verhaal als lust object wil spelen (misschien een onvervuld verlangen ? ).
In mijn fantasie heb je een iets mollig figuur lekkere strakke tietjes 80B en donker kort haar (als het anders is jammer, want je heb niet op de vraag gereageerd) !
Na alleen een mailtje van jou hebben we een afspraak gemaakt ergens in een kroegje het enige wat ik van je weet is dat je Silke heet, dus ik op het afgesproken adres en tijdstip toch wel iets zenuwachtig aanwezig. maar via een mailtje het een en ander afgesproken. Daar ik een leuk plan bedacht had ik jou gevraagd om met het openbaar vervoer te komen of op een andere manier zodat je auto niet op de bewuste plek hoefde achter e blijven, en je min of meer instructies geven wat voor kleding je moest dragen. Een topje met of zonder BH een rokje niet te lang, kousen iets van schoenen of laarzen met een hoge hak en niet te vergeten "geen slipje". Na een half uurtje kwam je binnen net toen ik dacht dat je niet meer zou komen, je stelde jezelf voor met hoi ik ben Silke, je zag er uit om op te vreten een lekkere geile uitstraling net niet hoerig we besteld wat te dringen en na even wat gepraat te hebben stelde ik voor om te gaan.

Ik was met de auto en sommeerde je om op de achterbank te gaan zitten en de blinddoek om te doen die ik daar had neergelegd je stribbelde wel wat tegen maar ging toch overstag en zei je weet wat we besproken hebben en wat ik echt niet wil, ik stelde je gerust daarna deed ik de meegebrachte handboeien om en zei je op de achterbank te gaan liggen zodat ik je rokje vast uit kon trekken om de spanning voor jou wat op te voeren, de blinddoek was bedoeld om jou niet te laten weten waar we naar toe gingen. Onderweg vroeg je van alles, om je te plagen en de spanning op te bouwen gaf ik je geen antwoord, naar een kwartier kwamen we bij mijn huis aan ik parkeerde de auto achter de garage in de tuin "wat jij niet kon zien" hielp je uit de auto waarop je toch wel wat benauwd reageerde, ik loop in mijn blote kont, waarop ik zei niet zeuren dit wilde je toch en gaf je een harde tik op je geile kont ' hup lopen sletje". Jij gaat me helpen onze fantasie waarheid te laten worden.

Een goed begin, ik voel mijn macht over jou en dat maakt me super geil, ik doe de deur open en laat je naar binnen waarna ik je voor het eerst aanraak ik pak je vol op je glad geschoren kutje en voel dat je al flink nat bent, "zo" zeg ik mevrouw is er geil van geworden ! Nou dat zullen we dan eerst eens bestraffen had je daar toestemming voor sletje ?
Nou ? zeg je wat nou ! roep ik je wilde toch sex slavin zijn ? dan spreek je me met Meester aan snap je dat roep ik, je ondertussen een paar flinke tikken op je geile kont gevend "au" "au" roep je, hup slet de trap op je voor me uit duwend naar boven wat je niet makkelijk afgaat want je zit nog steeds in de boeien !
Boven maak ik je boeien los en gebied je om je uit te kleden op je schoenen, kousen en blinddoek na. Ik maak je handen boven je hoofd vast aan een paar ogen die ik speciaal voor jou in het plafond gemaakt heb, en doe een gag bal in je mond. Wanneer ik dat heb gedaan zet ik je voeten in spreidstand en bevestig er een spreidstang tussen zodat ik goed bij die kale kut van je kan.

Ik begin je te verkennen en laat nu mijn handen over je geile lichaam gaan, ik voel aan je tieten en zie dat je tepels verstijven ik knijp erin en zeg tegen je "Sta je nu al te genieten vuile slet" ik hoor dat je "sorry" probeert te zeggen, maar je kunt een kleine kreun niet onderdrukken.
Dat is je tweede fout. Ik geef je met mijn vlakke hand een aantal tikken op je tieten. Je schrikt ervan en een kreun van pijn ontsnapt je maar je voelt ook het tintelend genot wat je daarna door je lichaam voelt stromen.

Ik voel aan je kutje dat nu nog natter is als daarnet en zeg " Zo hoertje" "je staat aardig te lekken" terwijl ik met m'n handen je lichaam verder verken. Tergend langzaam zakken mijn handen verder naar beneden en weer omhoog weer bij je kutje aangekomen laat ik twee vinges naar binnen glijden en knijp even gemeen in je opgezwollen lippen waardoor je weer begint te kreunen je begint nu behoorlijk nat te geworden. Ik kan het niet laten om je nog meer op te geilen en laat een van je kutgeil natte vinger door je bilspleet glijden en hem even in je kontje te drukken waardoor je als gestoken door een wesp opveert en weer begint te kreunen. "nog niks geleerd?" hoor je me weer vragen. "Je verdient straf sletje" en voordat je het in de gaten hebt laat ik je alleen achter in de slaapkamer.
Na wat voor jou een eeuwigheid moet duren hoor je me terug komen, maar ik je laat je nog even staan zodat je de spanning door je lijf voelt gieren. Je hoort me wat rommelen en ineens voel je een scherpe pijn in je linker tepel en ik zet er een klemmetje op waarvan je de tandjes in je vlees voelt bijten omdat ik er het bescherm hoesje vanaf heb gehaald, je kreunt het uit "Zo zeg ik, eens kijken wat je aan kan" je voelt nu ook een scheut in je andere tepel en voelt dat daar ook een klemmetje op gezet wordt.
Opeens voel je je tepels opgerekt worden ik hang wat gewichtjes aan de klemmetjes en een pijn scheut gaat door je tepels. Je hebt er goede spenen voor meid hoor je me zeggen, kun je er nog meer aan hebben? Je knikt voorzichtig een beetje angstig want je kunt nog steeds niets zien !

Je tepels staan nu aardig onder spanning, ik laat mijn handen weer over je geile lijf gaan en voel weer even aan je kutje waarop je kreunend reageert en je kut naar voren duwt, ik geef je meteen een paar tikken op je kont en roep " heb ik daar toestemming voor gegeven slet ?"


Omdat je zo stom bent om je niet te kunnen beheersen moet ik je weer straffen roep ik, ik pak een zweepje en begin je er mee te strelen en geef je er plotseling een tik mee op je borsten, omdat je het niet aan ziet komen probeer je weg te draaien maar helaas voor jou naar de verkeerde kant waardoor je lekkere kont naar me toe komt en die er ook een paar tikken te voorduren krijgt daarna streel ik je billen waardoor er een zalig gevoel door je lijf trekt ! Ik laat je even met rust en opeens voel je een scheut tussen je benen de zelfde als in je tepels maar nu tussen je benen, ik heb klemmetjes op die vette schaamlippen van je gezet teefje zeg ik, vindt je het lekker, vraag ik? Na aan het gevoel gewend te zijn knik je nu zonder te kreunen, "Aha" zeg ik m'n sletje leert het al en vervolgens laat ik je zo even staan. Ik pak mijn digitale camera en maak wat foto's van je hoerige lijf en ik krijg een zalig gevoel in mijn stijve lul als ik bedenk wat ik nog met je van plan ben.

Ik heb inderdaad klemmetjes op je kutlippen geplaatst waaraan ik nu gewichtjes hang om je lippen wat op te rekken, het geil loopt nu uit je kutje en je staat zowaar te druppelen. Ik geef de gewichtjes nu een zetje waardoor ze beginne te schommelen en je kunt een kreun niet onderdrukken, na je zo even geplaagd te hebben haal ik de gewichtjes eraf maar ik laat de klemmetjes lekker zitten en trek er nog even aan.
Ik maak nu kettinkjes aan de klemmetjes vast en span deze door ze met een riempje aan je zalige boven benen vast te maken waardoor je kut nu volledig geopend staat en ik een lekkere inkijk op je lekkende kut heb. En vervolgens haal ik de bal gag uit je mond en laat je weer even staan ik kom terug met wat drinken wat ik je met een rietje geef en maak weer wat foto's, ik vraag nu aan je of je het nog steeds leuk vindt waarop je bevestigend antwoord.

Ok zeg dan gaan we verder, wil je dat "Ja meester" antwoord je, en ik zeg goed zo sletje je leert het al !
Doordat je nog steeds geblinddoekt bent weet je absoluut niet wat ik van plan ben, ik pak een kastje met draadjes eraan en een but plug met een elektrode, ik maak je kont gaatje nat met je eigen geil en stop langzaam het 5cm dikke ding in je kontje, ik merk dat je er moeite mee hebt en doe het even rustig aan maar een zacht kreunen kun je toch niet onderdrukken als hij er helemaal inzit maak ik er een van de draadjes aan vast, en zet op je clit die duidelijk zichtbaar opgewonden is een klemmetje waar ik het andere draadje aan vast maak. Er gaat een siddering door je lijf. " stil zijn slet, anders moet ik je straffen zeg ik".
Ik doe nu de blinddoek af en je knijpt even met je ogen om weer aan het felle licht te wennen en je raakt lichtelijk in paniek als je ziet dat ik foto's van je maak.
Ik stel je gerust door je ervan te verzekeren dat ze alleen voor mezelf zijn en dat ik je plechtig beloof ze niet op internet of elders te laten zien.
Je knippert met je ogen door het licht en ziet nu dat ik het kastje in mijn hand heb " Wat ga je doen ?" vraag je angstig, maar ik reageer er niet op. Ik zet het schakelaartje op het doosje aan en ik kijk je aan.
"" Wat.."" Wil je zeggen, maar op het moment dat je dat doet draai ik aan de schakelaar en voel je een stroom scheut door je klit gaan. Je siddert over je hele lichaam en probeert de situatie onder controle te krijgen, maar elke keer als je net weer wat bij gekomen bent laat ik weer een stroompje door je klit schieten. Ik zie tranen in je ogen komen en je komt gillend, verschrikkelijk klaar je hangt nu slap in je boeien aan het plafond en ik besluit je los te maken en op bed weer vast te binden wel met de but plug nog in je kontje maar de spreidstang haal ik wel tussen je enkels vandaan.
Als je weer wat bij je positieve bent zeg ik "tranen van genot lief sletje, was het zo lekker ? " je knikt en de tranen komen weer.

Ik maar ondertussen nog wat foto's van je hoerige lijf, ik leg de camera opzij en besluit eerst eens om wat aan mij eigen genot te doen ik over je heen zitten duw een paar vingers in nog nakrampende kut en zeg "doe je mond open ik wil dat je me pijpt" je spartelt wat tegen want je had me tijdens het gesprek en het drankje in de kroeg verteld dat je daar niet dol op was" Je vindt het niet leuk, maar bent wel heel erg nat", zeg ik tegen je, en ondertussen haal ik de klemmetjes van je tepels, je begint nu te kronkelen van pijn doordat het bloed weer door je tepels stroomt waarop ik roep " heb het lef niet dat je bijt slet" ik pak je tepels tussen mijn vingers en masseer de pijn voor je weg en je begint nu weer te kronkelen van genot.
Ik voel dat ik ga komen dus stap ik plotseling van je af geef een paar tikken op je kale natte kut en zeg "ben zo terug sletje" ik kom terug met een grote blauwe vibrator in de vorm van een dolfijn en stop deze langzaam in je natte kut zet hem aan en begin hem in en uit te pompen je
Begint nu met je kont te draaien en met je kut tegen de vibo op te rijden, plotseling geef ik je een klap op je tieten, je schrikt je rot en ik roep "had je daar toestemming voor slet, heb het lef niet dat je klaarkomt ?" ondertussen ga ik door met je kut te bewerken en jij probeert stil te blijven liggen. Ik voel dat je het net lang meer kunt houden en trek plotseling het trillende geval uit je kut, ik zie aan je gezicht dat je teleurgesteld bent dat ik niet door ga maar ik zeg "straks mag je komen sletje nu nog niet" " We zullen nu eerst eens kijken hoever we kunnen gaan met die hoeren kut van je hoever we hem op kunnen rekken" zeg ik, en ik duw de eikel van de zwarte opblaasdildo in je natte kut om hem straks iets makkelijke naar binnen te kunnen laten glijden.. Je kunt een kreun niet onderdrukken je kut wordt gevuld en er gaat een stroom stoot door je geile lijf van opwinding.

Dan bevestig ik aan de dildo aan de slangetje met een balletje en begin je kut op te pompen. Je ziet je kut opzwellen en kreunt "stop" " wacht even" ik geef je even rust en je knikt dat ik verder kan gaan als het zwarte gevaarte maximaal je kut onder spanning heeft gezet stop ik, en pak het kastje met de draadjes weer ik bevestig het klemmetje weer op je clit en maak de draadjes vast ook aan de but plug want die zat nog steeds in je geile kont. Je kijkt weer een beetje angstig maar ondanks dat situatie waarin je je bevindt, vindt je het wel een heel geil gezicht die dildo die je kut totaal heeft opgevuld, plotseling draai ik aan het knopje en je kont schiet omhoog, ik pak je tepel en knijp er hard in "rustig blijven liggen slet sis ik" Ik weet dat het moeilijk voor je moet zijn maar jij wilde dit graag.

" Zullen we kijken wat je kan hebben" roep ik, je knikt en ik draai het knopje steeds verder open de stroom giert door je clit en je kunt nu echt niet meer stil blijven liggen, je begint aan de lopende band klaar te komen de tranen stromen over je wangen en je gilt het uit van genot "Opeens ontplof je je zet zo'n kracht met je kut dat zelf de opblaas dildo er bijna uitgeperst wordt en je valt uitgeput stil op bed, ik zet het kastje uit en laat je even met rust maak nog wat foto's voor mijn collectie en verwijder de klemmetjes en de dildo's uit je gaten en maak de handboeien los. Als je weer wat bij gekomen bent haal ik wat te drinken voor je, en je zegt nu jij ik ben gekomen zoals ik nog nooit gekomen bent je zoent me en zegt dank je wel, je duwt me achterover en komt over me heen zitten met je uitgewoonde kut boven mijn gezicht en begint me te pijpen god wat doe je dat heerlijk.
Ik zet mijn mond op je geteisterde kut en begin zachtjes te likken, je hebt blijkbaar nog steeds niet genoeg en je drukt je kut vol op mijn mond en sabbel op je citje na een paar minuten kom je weer trillend klaar mijn lul staat nu op springen ik duw je van me af en zet je op je knieŽn.

Ik zet mijn eikel tegen je kont gaatje aan en je vraagt of ik het zachtes wil doen ik knik en laat je even wennen al ben je opgerekt door de but plug, als ik helemaal in je zit begin ik hard in je kont te neuken zalig en jij kreunt het uit, "ik zie dat je de andere vibrator die ik had meegebracht pakt hem aanzet en ik voel door het dunne wandje dat je hem langzaam in je kut stopt. De dildo zit nu voor driekwart je kut in en je zet hem aan "God wat een zalig wijf ben je" je wordt steeds natter en natter. Je voelt je helemaal opgevuld als hij erin zit en vindt je het gewoon lekker.
Ik voel dat je steeds dichter tegen een hoogtepunt aan gaat komen, en ik voer mijn tempo in je strakke kontje op en na 10 tot 15 stoten kom ik grommend in je klaar en jij komt voor de zoveelste keer krijsend klaar je ploft nu uitgeput naar beneden op bed terwijl je nog steeds mijn pik in je kont heb zitten ik draai je op je zij en laat mijn pik in je zitten na een minuutje of zo wordt hij slap en plop hij uit je kontje.
De volgende morgen wordt ik wakker terwijl je aan mijn pik ligt te zuigen ik doe mijn ogen open en je kijkt me lachend aan ik geef je een zoen en je stort je weer p mijn lul je zuigt door tot ik het warme zaad achter in je keel spuit terwijl ik lig bij te komen haal je lachend je hand langs je mond en zegt zo mijn ontbijt is binnen, ik schiet in de lach en zeg tegen je "ik dacht dat je daar niet van hield ?" je knikt dat klopt maar je hebt me zo laten genieten dat ik vond dat ik iets voor je terug moest doen, ik pak je vast gooi je op bed en zeg tegen je voor dat je gaat wil ik je neuken je spreid je benen en ik gebruik je nu puur om mijn sperma te lozen na zalig in die geile kut van je klaar gekomen te zijn gaan we onder de douche en na het ontbijt breng ik je thuis voor de deur geef ik je een zoen en zeg bedankt Silke, misschien tot ziens !


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners