Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slaaf Voor Een Dag - 13139 keer gelezen
Het is een zaterdag avond en je slaapt bij mij, je licht altijd heel diep te slapen en omdat je een weddenschap verloren had was je vandaag mijn slavinnetje. Daarom maak ik je op tijd wakker omdat ik een lange en geile dag voor je geplant heb. Zodra je net wakker begint te worden pak ik je bij je haar beet en dwing je overeind. "Goede morgen sletje van me, ben je klaar voor een lange dag waarbij jou kutje de hele dag nat zal zijn?" zeg ik en nog voor je antwoord kan geven dwing ik je om naast het bed te gaan staan en je helemaal uit te kleden. "Je gaat maar eens lekker beginnen met een eiwit rijk ontbijt sletje, pijpen nu!" en ik trek je aan je haren naar beneden. Zodra je je mond open heb duw ik zo snel mogelijk mijn harde pik in je mond en begin je mondje te neuken. Hierbij duw ik mijn pik zo diep mogelijk tot zelfs een stukje in je keel. Als ik moet komen dwing ik je om mijn eikel te likken tot ik mijn warme zaad lekker in je mondje spuit en ik als een braaf sletje slik je het door.

Ik duw je op bed en open je kledingkast, het is zomer en buiten een graadje of 20 met lichte wind. Ik gooi je een kort wit rokje en een roze shirtje toe. "Aantrekken slet en denk maar niet om er iets onder aan te doen!" beveel ik je en braaf trek je alles aan. Het rokje komt op 10 cm na net niet op je knien en het roze shirtje heeft een diepe inkijk. Dan gaan we naar beneden, ik neem je mee naar de tuin en duw je in een van de tuinstoelen. "En nu vingeren slet" en ik zet een camera aan om alles te filmen. Dit is de eerste keer dat je iets buitens huis doet en dus ben je nogal schrikachtig. Maar ik dwing je om door te gaan. "Denk erom h slet toestemming vragen voor je klaar komt!" zachtjes kreun je als bevestiging. Ik laat je lekker door gaan en op een gegeven moment kreun je zacht dat je wilt klaar komen. "Harder slet ik hoor je niet!" beveel ik weer. Nu kreun je weer maar dan hard genoeg dat als de buren buiten zouden zitten ze kunnen horen dat je wilt klaar komen. "Nee slet! Je mag nog niet klaar komen" zeg ik terwijl ik de camera opruim en ik loop naar binnen. Even later kom ik terug met een buttplug, deze duw ik eerst in je kutje zodat hij goed nat is en daarna in je kontje. "Zo en nu gaan we eerst even een boodschap doen en daarna mag je misschien klaar komen." zeg ik gemeen. Twijfelend sta je op en probeer je achter me aan te lopen. Maar je kan je niet inhouden om te kreunen. Als we de voordeur uit gaan wil je naar de auto lopen maar ik hou je tegen. "Nee nee sletje we gaan met de bus, dat is beter voor het milieu"

Dan kom je netjes achter me aan gelopen tot we bij de bushalte zijn. We staan daar als enige en terwijl we daar staan te wachten ga ik met een hand onder je rokje en naar je kutje en duw een vinger erin, weer kreun je en gelijk stop ik. "Proef dat geile kutje van je maar eens sletje" zeg ik terwijl ik me vinger in je mondje doe. Dan komt de bus aan en we stappen in, het is vrij rustig en ik neem je mee naar achterin de bus en daar gaan we zitten, dan begin ik jou weer te vingeren. Je kijkt me verschrikt aan en doet je best om niet te kreunen. "Denk erom sletje niet te hard kreunen straks hoort iemand je nog" fluister ik in je oor. Langzaam merk je weer hoe nat je kutje is en dat die buttplug ook wel erg lekker zit en je gaat bijna weer klaar komen. "Meester als u zo door gaat ga ik nog klaar komen" kreun je zachtjes. Waardoor ik alleen maar sneller jou ga vingeren. "Je mag klaar komen maar dan wil ik wel een luide kreun" vertel ik je. Je kijkt me verschrikt aan maar je voelt dat je je echt niet meer kan inhouden en met een kreun kom je klaar. Alleen de jongen voor ons schijnt het gehoord te hebben en kijkt even om, maar schijnt niet door te hebben wat er net gebeurd is. Dan zijn we bij halte centrum en we stappen uit.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners