Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slavin 2 - 13557 keer gelezen
Ik ben 35 jaar en hou ervan om regelmatig met een onbekende man af te spreken. Als de klik er is ga ik ervoor en bezorg hem de avond van zijn leven. ik hou ervan om grenzen te verleggen en heb wat sex betreft, weinig of geen remmingen.
Vorige week had ik toch wel een speciale ervaring. Ik zat in een bar wat te flirten met mijn nieuwe date. Een beetje opwarmen voor het heerlijke intensieve spel. Hij vroeg me of ik van SM hield. Ik had er nog niet echt kennis meegemaakt, maar dat onbekende trok me wel aan. Jij wel, vroeg ik? Eigenlijk wel zei de Bart, ik ben een meester en leef me graag uit op een slavin. Mij niet gezien, was mijn eerste reactie, maar ik voelde me terstond geil worden.
Lijkt je dat wat , vroeg Bart. Wil ik wel eens proberen, je lijkt me wel een lieve man. hoorde ik mezelf zeggen en voelde me rood aanlopen.
Thuis heeft Bart een SM kamer. Ik had die dingen wel al gezien op leuke porno filmpjes, maar dat was toch anders.
Goed zei Bart, vanaf nu ben ik je meester en je doet wat ik je opdraag. ik bouw het langzaam op, als je vindt dat het genoeg is, zeg je dat en hou ik ermee op.Kleed je maar uit, ik ben straks terug. Ik liet mijn jurkje zakken en gaf mijn prachtige borsten de vrijheid. Mijn tepels waren stijf en mijn kutje voelde al vochtig aan. komaan vermande ik mezelf, misschien valt het wel tegen.
Bart kwam binnen in een zwart latex pak en masker op. zonder iets te zeggen duwde hij me tegen een muur en bond mijn handen boven mijn hoofd. Hij spreidde mijn benen en maakte ook mijn voeten vast. Ik stond er gekruisigd. Hij deed me een blinddoek om. Even was het stil en dan voelde ik de slagen van een zweepje op mijn lijf, eerst zachtjes op mijn tieten, mijn fiere tepels, mijn buik, mijn billen, mijn kut die terstond wat open ging staan. Ik slaakte kreetjes, eerst wat van angst maar niet lang daarna van genot. God wat een opwindend gevoel om zo overgeleverd te staan. Goed mijn sletje, kreun maar , onderga mijn wil hoorde ik Bart sissen terwijl hij met een hand over mijn schaamlippen streelde. Ik kronkelde me wat van genot. Plots voelde ik een scherpe pijn op mijn tepels die al vlug overging in genot. Verdomme tepelklemmen flitste het door mijn hoofd. Waarom word ik daar zo geil van . Het zweepje bleef zijn werk doen en ik verlangde naar een lul tussen mijn benen. Ik voelde Bart iets rond mijn hoofd doen en er werd een bol in mijn mond gepropt.
Even hoorde ik Bart bezig en dan voelde ik hoe een vibrator mijn kut bewerkte, eerst langzaam de lippen en dan steeds dieper en intenser. Ik kronkelde van genot en diep kreunend kwam ik klaar. Zo'n orgasme had ik nog nooit gehad.
Ik werd losgemaakt, de bal werd uit mijn mond gehaald en de blinddoek af. Ik werd naar een hoge bank geleid en er voorover op vastgebonden. waar mijn tieten lagen, waren twee gaten zodat ze vrij naar beneden gingen.
Ik zag nu het toestel met de vibrator op. het werd achter me geplaatst en de vibrator raakte weer mijn klitje. Bart kwam voor me staan met een stijve lul en duwde die in mijn mond. Ik begon hem diep te pijpen en voelde de vibrator dieper in mijn kut glijden. Bart kreunde en neukte in mijn mond, terwijl hij mijn tieten bewerkte en zachtjes aan de tepelklemmen trok. Ik voelde een heerlijke vloed door mijn buik gaan en mijn kut stond alweer op springen. De eikel werd steeds harder in mijn mond en de lul begon te kloppen. ik voelde een diep orgasme en terzelfder tijd spoot de lul zijn vrachtje in mijn mond.Ik was in de zevende hemel...
Volgende week zie ik Bart terug..;

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners