Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slavin britt, weekend met Meester Hans de vrijdag - 11408 keer gelezen
Twee weken na onze eerste keer samen hadden Meester Hans en ik, slavin britt in het weekend afgesproken. Vrijdag reed ik 's middags uit mijn werk naar het zuiden van het land. De wegen waren behoorlijk verstopt en ik deed er 3 1/2 uur over om er te komen. We begonnen ontspannen, ik ging eerst douchen en trok een badjas die klaarlag aan. Mijn Meester wilde eerst bijpraten wat eten en een wijntje drinken met me voordat hij me weer als zijn slavin zou gebruiken.
Na het eten, het was inmiddels half tien, sprak hij me weer aan met slavin en beval me de badjas uit te doen. Hij pakte een rijzweep en tikte hiermee op mijn tepels tot ze hard waren. Ik moest schoenen met hoge hakken aan en met mijn benen uiteen gaan staan. Hierna volgde een reeks, niet te harde tikken op mijn kutlippen met gevolg dat ik behoorlijk opgewonden werd. Dit was de bedoeling, Meester Hans voelde met zijn vingers aan mijn kut. Zo die is goed nat concludeerde hij en trok vervolgens nog even aan en kneep in mijn schaamlippen. Met een harde pets van zijn vlakke hand werd ik aan het werk gezet. Ik was tenslotte de huishoudslavin, afruimen, koffie zetten en afwassen.

In de keuken stond ik bij het aanrecht met mijn kont naar achter de vaatwasser in te ruimen. Toen ik bijna klaar was hiermee sloeg mijn Meester me met een paddle stevig op mijn kont. Afwassen had ik gezegd!! Niet de afwasmachine aanzetten. 40 klappen op je reet krijg je hiervoor ongehoorzame kutslavin! Aj ik had er niet bij nagedacht sorry Meester straf me alstublieft. Nadat allebei mijn billen 20 klappen hadden verwerkt, waar ik nog geiler van werd, wilde ik de machine uitruimen. Weer fout slet!! Waar zit jij met je kuttekop. De koffie is klaar zou je me die niet eerst inschenken! JA Meester. Ik schonk koffie voor hem in en kreeg vervolgens als straf klappen op mijn borsten, mijn tepels gloeiden nadat ze ieder de 40 klappen hadden verwerkt. De volgende straf is met de strokenzweep op je geile kut, dus nu opletten slavin. Ik begon aan de afwas maar had mijn benen te dicht bijeen naar de zin van mijn Meester, weer een correctie en weer straf. Ik moest met mijn benen wijd gaan liggen en 60 stevige slagen daalde op mijn kutje. Ik was nu super opgewonden mijn kutje gloeide en was zeiknat. Aan de bobbel in zijn broek te zien was mijn Meester ook goed geil. Maar ik moest aan de afwas. Ik waste af en hoorde hoe Hij zijn koffie dronk.

Plots greep hij me van achter beet. Hier wacht ik al op sinds je eerste mail zei hij. Ik moest voorover gebukt gaan staan, zag zijn broek op zijn enkels glijden en voelde hoe zijn stijve pik mijn natte kut in gleed. Bij de eerste afspraak hadden we van te voren afgesproken om niet te neuken. Maar nu gelukkig wel, ooh wat voelde dit goed. Ik kreeg een beurt zoals ik in lange tijd niet gehad had. Ik vroeg of ik ondertussen mezelf mocht klaarvingeren. Dit mocht mits ik de consequentie zou aanvaarden dat hij me dan verder in mijn reet zou neuken. Prima ik was super geil en ben helemaal niet vies van anale sex. Mijn natte kut had zijn pik goed glad gemaakt en zonder al te veel problemen gleed de pik van mijn Meester mijn kont in. Ik had weinig nodig en mijn vingers op mijn klit in combi met de penetratie deed me geweldig klaarkomen. Ik voelde Hoe Meester Hans ondertussen me stevig in mijn kont neukte en merkte dat hij een behoorlijk uithoudingsvermogen heeft. Plots rukte hij zijn stijve lul uit mijn gewillige slavinne kont, hij trok me aan mijn haar en dwong me zo om om te draaien ik moest knielen. Meester Hans trok nog een paar keer aan zijn lul en spoot vervolgens een warme lading zaad over mijn gezicht. Hierna zette hij me vast op een keukenstoel met mijn handen aan de rugleuning gebonden en zijn sperma van mijn gezicht druipend. Mijn Meester ging douchen en liet me achter. Terwijl ik wachtte op wat komen ging. Mijn Meester kwam fris gewassen na ongeveer een half uur weer terug. Ik kreeg de opdracht om de spermavlekken op de vloer schoon te maken. Hierna zei hij dat ik voor die avond klaar was als huishoudslavin en ik mocht een lekker bad nemen omdat hij zo geil van me genoten had.

Uit bad nam hij me mee naar de slaapkamer, ik moest gaan liggen op bed met mijn benen wijd. Vervolgens heeft hij me heerlijk klaargebeft waarna hij me nogmaals in mijn kutje neukte. En nu gaan we slapen want morgen wordt een lange vermoeiende dag voor je slavin!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners