Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slavin - 7219 keer gelezen
Hij
Je hebt de opdracht gekregen om je te melden bij het plaatselijke zwembad slavin. Gewoon in je normale kleding en je badpak. Niks vermoedend ga je erheen met de bus. Je moet je omkleden in bad hok 3. Het is niet zo druk in het zwembad want het is nog maar een halfuur open. In badhok 3 zie je tot je verbazing een tasje met daarin tril eitjes en een briefje. Op het briefje staat dat je deze tril eitjes
in je slavinnekut moet doen en daarmee moet gaan zwemmen. Je kleed je om en doet deze tril eitjes in je kut en trekt je badpak aan.
Het zwemt wat onwennig he? Geil he slavin? En de meester heb je nog niet eens gezien...
Na het zwemmen pak je je spullen uit je kluisje. Tot je verbazing zie je daar hele andere kleding in zitten. Slavinnenkleding. Ook deze MOET je aandoen slet in een bad hok. Het is een bh met gaatjes voor je tepels en een rokje. Natuurlijk geen slipje want ik wil dat de slavin geen slip draagd. Ook moet je een halsband omdoen. En zo loop je dan als een hond zonder riem het zwembad uit...

Zij
Ik trek naar het zwembad toe. Ga kleedhokje 3 binnen en zie het tasje. Ik open het en kijk verbaasd. Ik kleed me uit en doe de eitjes in mijn kutje. Het zijn er blijjkbar met meerdere kogeltjes in. De minste beweging voel je. Ik trek mijn badpak aan en ga naar het zwembad toe. Ik voel ze bij elke stap die ik zet. Ik spring in het water met mijn kutje stijf dicht geknepen uit schrik dat ze zouden ontsnappen.
Na zowat 45' gezwommen te hebben kom ik terug aan de kant en keer terug naar de kleedhokjes. Ik haal eerst mijn kleding op en stel vast dat ze verdwenen is en vervangen werd.
Ik keer terug naar kleedhokje 3, droog me af en kleed me aan. Ik trek mijn BH aan en trek mijn tepels door de gaatjes heen. Ik trek het rokje aan. Mijn eitjes zitten nog steeds in mijn kutje. Ik doe de halsband aan en denk aan het feit dat ik zo naar buiten moet. Ik verlaat het hokje en kijk goed rond me, zo zonder jas met een dergelijk BH, zie niemand en vlucht naar buiten. Vlucht als een hond op
zoek naar zijn meester... Buiten zie ik niemand. Ik kruip in een hoekje en wacht op wat komen gaat.
Er komen wandelaars voorbij .. ze kijken in mijn richting maar gaan door. Ik hoor ze over me spreken en kruip nog verder het hoekje in....wachtend op mijn meester.

Hij
Daar zit je dan slavin. In je slavinnenkleding. Met tril eitjes in je kut die je voelt bij elke beweging. Met een halsband om als teken dat je bij een meester hoort. Je bent een beetje bang daar zo in het donker zonder de bescherming van je meester. Maar je moet toegeven, diep in je hart wind dit je toch op: je bent een echte slavin.
Je voelt aan je kale kut onder je rokje. Je voelt het touwtje waaraan die trileitjes zitten. Je kut is al nat...
Dan stopt er een auto. De lichten knipperen en je staat op en loopt erheen. Ik doe de deur open: 'stap in slavin'. Je stapt in en je gaat voorin zitten. Ik doe een ketting aan je riem en leg deze op m'n schoot.
In de auto wil ik horen slavin hoe je je nu voelt. Weer bij je meester nadat je daarnet zo alleen was in de kou. Hoe erg je je meester miste.
Ik wil ook horen hoe nat je kut is en hard je tepels zijn.
Ik merk aan je dat de spanning even weg is. Je bent weer veilig bij je meester.
Ondertussen rijden we naar m'n huis toe.

Zij
Oh meester ik voel me zo bangelijk. Mijn kutje is ondertussen kletsnat geworden, ik houd wel van die spanning. Plots zie ik een auto naderen. Als ie zijn groot lichten durft aansteken ziet ie me hier zitten. Oh wie zal het zijn. Gelukkig hij knippert, het is mijn meester. Oef...Ik loop naar de auto toe, door de lichten van de wagen (ik heb geen keuze, het moet wel), hopelijk zijn er niet teveel mensen die me zagen.
Ik stap snel in. Ik zit nog niet goed neer of ik voel hoe een ketting aan mijn halsband wordt vast geklikt. Ik zit vast aan mijn meester nu. Gelukkig. Ik ben weer bij mijn vertrouwde
meester, geen vreemden meer die me zouden kunnen aanranden.
Oh meester wat liet je me lang op je wachten. Ik dacht al dat je niet meer zou komen. Je bekijkt me grondig, ziet dat mijn tepeltjes hard zijn. Ik vertel je hoe nat mijn kutje wel niet geworden is van de spanning die ik hier beleefde.
Je vertrekt de wagen, je zegt dat we naar huis rijden maar ik weet wel beter... dit lijkt me niet de weg naar huis toe... of toch.... Meester wat ben je met van plan???

Hij
We rijden door de stad. Jij vastgebonden aan die ketting als een echte slavin. Je tepels zijn hard en je slavinnekut nat. Precies zoals ik dat van een slavin verwacht!
Een paar straten van m'n huis af parkeer ik de auto. Ik doe je tuigje om je hoofd. Een stang gaat door je mond waarop je moet bijten. Ook krijg je oogkleppen zodat je alleen vooruit kan kijken. Ik trek het strak om je slavinnehoofd.
We stappen uit en lopen naar m'n huis toe. Jij loopt daar met oogkleppen op en je tepels steken weer door dat slavinnetopje heen.
Ik vind dat je als slavin niet bij mij naar het toilet mag. Je moet het buiten doen als een beest. Je moet nodig plassen he, slavin? We zoeken een boom op en je moet je rokje omhoog doen.
Je voelt die koude lucht tegen je natte kut, als je je pis laat lopen. Je zit gehurkt. Je kan alleen vooruit kijken en niet opzij als je daar zo zit te plassen. Voel die koude wind tegen je kut slavin!
Dan gaan we naar binnen. Ik beveel je helemaal uit te kleden en voor de open haard op je buik op de grond gaan liggen. Ik pak twee spreid stangen en doe je armen en benen ver uit elkaar.
Machteloos lig je daar als je slagen voelt van een zweepje. Het tuigje draag je nog. Pats, pats, pats.
Dan als je billen voldoende gloeien duw ik het handvat van het zweepje je kont in. Steeds dieper vul ik je op. Tot deze vast in je kont zit. Nu ben je echt mijn beest. Je ligt voor me, vastgebonden en je hebt een staart.

Zij
Je stopt, oh ik krijg een soort bit in en moet er op bijten. Ook nog oogkleppen, ik voel me echt je pony'tje. Ik moet uitstappen en je volgen aan de leiband. Ik voel de koude op mijn tepels.
Je neemt me mee de tuin in, ik moet er van je plassen aan de boom. Ik zet me in hurkstand, mijn handen steunen voor me op de grond. Ik laat mijn water lopen. Meer nog ik spuit het eruit.
Oh wat voel ik me opgelucht. De koude wind blaast tegen mijn kutje en brengt me weer tot de realiteit. De realiteit die zegt dat ik je slaafje, je teefje, je pony ben.
Je neemt me mee naar binnen. Ik moet me uitkleden enkel de bit en de kleppen moeten aanblijven.
Ik moet me neerleggen op de grond op mijn buik. Wat is de meester nu van plan met zijn pony. Plots voel ik hoe mijn benen opengetrokken worden. Ze worden vast gemaakt aan een stang, daarna gebeurt hetzelfde met mijn armen. Ik lig daar nu helemaal hulpeloos, helemaal gebonden, kan niet rond me kijken wat er gebeurt.
Plots voel ik een zweep op me neerkomen. Ik kreun, voel nog slagen, heb pijn, verbijt deze pijn. Voel hoe ik begin te gloeien. Oh meester je slaat me zo hard. Zou willen genade vragen maar zet toch door. Plots stop je... Ik wacht af wat er komen gaat...Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten. Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat.... Nu ben ik helemaal je beest, je pony.
Bit, oogkleppen, staart, alles is er... alleen kan ik nog niet rondlopen of rondkruipen... Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen....
Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu... ik weet het echt niet... gelukkig lig ik hier warm voor de open haard. Ik voel me zo opgewonden...

Hij
Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis. Als een beest. En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen. Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug.......die koude ketting. Dan hoor je andere kettingen. Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin?
Dan begin ik je te vingeren. Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je. Diep vinger ik je, diep in je slavinnekut. Ik hoor hoe je bijt in het bit en hoe je begint te hijgen.
Dan haal ik die vinger eruit en haal deze langs je neus. Ruik jezelf slavin. Ruik je eigen kut! Ik maak je vervolgens los en doe je een riemenbody om. Ook daaraan doe ik een ketting.
Ik neem je mee naar m'n slaapkamer. Niet m'n sm-zolder. Je bent verrast. Ik bind je vast op je rug met je benen helemaal wijd. Je kut helemaal open en toegankelijk voor je meester. Ik maak je vast aan het bed zodat je door die riemenbody geen kant op kan....Geen arm of been kan je bewegen.

Zij
Oh meester, ik lig daar roerloos. Met die oogkleppen kan ik enkel voor me kijken. Ik hoor een ketting rammelen maar weet niet wat je er mee gaat doen. OOOOOh plots voel ik je koude ketting op mijn rug. Nu nog andere kettingen die ik hoor rammelen. Wat gaat de meester daarmee doen? Ook nog bij op mijn rug leggen of iets totaal anders. Ik kan het niet zien. Oei plots voel ik hoe de meester mijn kutje controleert. Ik Oh hij windt me op, ik bijt in het bit, hij maakt me zo...
Ik ruik mijn eigen geil. Oh gelukkig hij maakt me los, kan ik weer bewegen. Maar wat doet ie nu weer ik krijg een heel riemen stel aan. Nu heb ik niet alleen meer een bit en een halsband aan maar ben ik helemaal in getuigd.
Hij sleept me mee naar ....de slaapkamer. Wat gaat ie hier met me doen. Ik voel me een beetje ongerust maar heb toch vertrouwen in de meester. Hij legt me op het bed en maakt me vast. Neen, hij snoert me vast, hij spant me helemaal op. Ik kan me niet meer bewegen. Mijn benen ver open, mijn armen ver open.
Hij trekt mijn kutlipjes open. Ik weet dat ie recht mijn kutje kan inkijken nu. Oh het blijft blijkbaar niet vergenoeg open voor hem, hij zet klemmen op lipjes en hij spant ze ook nog open zo ver als maar mogelijk is. Het doet pijn maar ik laat het hem niet zien. Ik houd me sterk. Ik kan niet zien wat ie gaat doen, heb nog steeds de kleppen op en het bit in.
Aauw, wat doet ie nu....

Hij
Daar lig je dan. Helemaal in de riemen vast. Je kan alleen vooruit kijken en niks zeggen alleen kreunen. Op je kale kutlipjes doe ik klemmetjes en trek deze helemaal uit elkaar zodat ik diep je slavinnekut in kan kijken. Je geile, natte kut. Je hebt geen geheimen voor me. Ook snoer maak ik je hoofd vast aan de riemen zodat je ook je hoofd niet meer kan bewegen.
Ik pak een spiegel en laat je zo je eigen kut in kijken. Hoe vind je het eruit zien slavin? Vertel het je meester!
Dan pak ik een zalfje, je weet niet wat het is. Ik begin het op je onderbuik, vlak langs je kut en langs de binnenkant van je dijen te smeren. Stevig wrijf ik het in je, slavin. Je weet nog steeds niet wat het is. Maar dan.....voel je de gloed, de warme gloed. Die warme gloed die je onderlijf in brand zet. Ik heb namelijk tijgerbalsem ingesmeerd en dit zorgt dat je daar helemaal van gaat gloeien.
Daar lig je. Voor me en vast. En het voelt alsof je onderlijf helemaal in brand staat. Je kut wordt er nog geiler op. Ik laat je weer via de spiegel je slavinnekut zien. Je begint te kreunen en probeert te kronkelen. Wind dit je op slavin??

Zij
Je verplicht me naar mijn eigen opengesperde kutje te kijken. Oh hoe vernederend lig ik hier nu. Je verplicht me er een hele tijd naar te staren. Gelukkig heb ik een kutje dat het bekijken waard is maar zo open liggen...
Je legt de spiegel weg en ik hoor hoe je ergens wat uithaalt. Plots voel ik hoe je mijn buik begint in te smeren. Ik voel hoe je langs mijn kutje, zonder mijn kutje zelf te raken, naar mijn dijen toegaat. Ik vermoed dat je mijn onderbuik en dijen een lekkere sensuele massage wil geven. Maar oh wat begint dat spul te gloeien. Meer nog het wordt zo heet dat ik zou willen wegvluchten. Maar ik kan hier geen cm weg. oh hoe heet wordt dat spul. Het wordt een enorm gevoel. Mijn kutje begint te gloeien, wat wil je midden die gloeiende dijen en buik. OH ik voel me zo heet nu. Ik voel dat de sappen zo uit mijn kutje lopen. Ik voel ze over mijn kontgaatje lopen. Oh met dat opengesperde kutje kan ik helemaal niets beheersen. Alles wat loopt moet ik zo laten lopen.
Oh nu duw je de spiegel weer voor mijn ogen en moet ik weer kijken naar mijn eigen kutje. Ik zie hoe alles onderaan glanst van mijn sappen en hoe rood mijn dijen en buik wel zien van de balsem.
Niet moeilijk dat alles gloeit.
Ik wordt er gewoon gek van. Bijt in mijn bit. Wil niets anders dan gevuld worden. Mijn kutje vol...met ... het kan me niet schelen, als ik maar gevuld word.

Hij
Slavin, je wilt gevuld worden he?. Je slavinnekut, die zo geil is geworden door je meester. Je ligt daar, hijgend en bijtend in je bit. Je ziet dan de stijve pik van je meester. Die duw ik langzaam zo in je slavinnekut. Ik vul je op, langzaam. Als deze in je zit knijp ik in je slavinnetepels. Daarna trek ik die pik weer uit je. Je ziet hem glimmen van je kut die nu weer leeg is. Ik ga over je heen zitten en begin me af te trekken. Met m'n pik vlak bij je gezicht. Ik trek me steeds harder af......tot ik klaarkom en spuit over je gezicht. Ik spuit over je slavinnegezicht. Je voelt het over je wangen stromen. Dan zoek ik met m'n tong je klitje op en begin je te beffen. Terwijl ik dat doe duw ik een dildo je kut in. Je meester wil dat je klaarkomt slavin, EN SNEL!. Ik lik je klitje vol vuur en neuk je slavinnekut met een dikke dildo.
Je hijgt en kronkelt.........en gillend kom je klaar! Terwijl je vastgebonden zit en met sperma op je wangen. Ik laat je even liggen zo. Dan maak ik je los en doe de riemen body uit. Kleed jezelf weer aan slavin in je gewone kleding. Bedank de meester en ga.

Zij
Ik voel je lul in me glijden. Oh eindelijk iets in mijn kutje, ik ben zo gelukkig. Maar wat doe je nu, je trekt het er even snel weer uit en komt me uitdagen door vlak boven mijn gezicht je af te trekken. Oh neen je spuit al je zaad voer mijn gezicht heen en ik kan er door dat bit niets van oplikken. Zonde van zoveel lekkers. Ondertussen blijf ik wel met een leeg gevoel onderaan. Oh je begint mijn klitje te likken. Oh nog meer ik voel weer iets in mijn kutje glijden. Dik en lang. Oh wat schuift die dildo er diep in. Oh meester ik voel de dildo trillen terwijl je me zo likt... Dit kan ik niet lang meer houden zo... Oh neee
ik kommmmmm klaaaaaaaaaaaaaaaar meeeeeeeesterer
ooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lekkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeer
Je zaad loopt nog over mijn gezicht terwijl ik ontplof..; oooooooooooooooooooooooo
meester, Ik kwam zo lekker klaar...

MiraCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners