Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slavinnetje voor operaliefhebber 1 - 6600 keer gelezen
Hij zat in een grote stoel in het midden van het vertrek. Hij had de ogen gesloten en luisterde kennelijk intens naar de operamuziek die uit onzichtbare luidsprekers klonk. Ik bleef een beetje ongemakkelijk bij de deur staan en begon me uit te kleden.
“Je kleedt je uit zonder iets te zeggen. Je houdt alleen een klein wit slipje aan. Denk erom dat het een wit slipje is en dat het van heel fijne dunne katoen is. Dan ga je voor hem staan en stroopt je slipje naar beneden tot vlak onder je gleufje. Hij zal je inspecteren. Zorg dat je helemaal zacht en glad bent en dat hij geen stoppeltjes voelt. Daarna zal hij je kontgaatje willen keuren. Draai je dus om, buig voorover en trek je billen vaneen zonder dat hij dit hoeft te zeggen. Als hij je dan niet wegstuurt is hij kennelijk tevreden. Je knielt dan voor hem neer en spreekt deze woorden: ‘Ik ben Giselle, uw onderdanige slavin. Ik zal u gehoorzamen in elk bevel, in iedere kleinste wens. Niets kan of mag ik u weigeren, hoe wreed of pervers uw verlangens ook mogen zijn.’ Dan wacht je af. “
Deze instructies van mijn Meester stonden – met het adres en de tijd waarop ik mij diende te melden – op mijn antwoordapparaat toen ik ’s avonds van mijn werk thuiskwam.
En nu stond ik voor deze vreemde man in het midden van een vreemd vertrek in een vreemd huis. Hij leek zich niet bewust van mijn aanwezigheid. Hij hield zijn ogen nog steeds gesloten en met zijn rechterhand dirigeerde hij met de muziek mee. Ik keek naar zijn gezicht. Het was een knappe, donkere man met een regelmatige en krachtige, maar sensuele mond. Mooie sterke handen, slanke vingers, verzorgde nagels. Handen die ik wel aan mijn inmiddels blote spleetje wilde voelen. Ik had mijn slipje afgestroopt en daar stond ik dan. Ik voelde me vreemd ongemakkelijk en behaaglijk tegelijk. Er ging zelfs een lichte siddering door mijn onderlijf toen ik bedacht dat die mooie handen mij zo dadelijk zouden betasten. Mijn gleufje was vast niet meer helemaal droog.
Je moet weten dat ik ondanks mijn jonge leeftijd – ik ben tenslotte nog maar net zestien – al heel wat keertjes door mijn Meester ben verhuurd en dat ik er altijd intens van genoten heb. Ik ben nu eenmaal een heel geil en onderdanig spermasletje, zoals mijn Meester dat noemt. Nou ja, eerlijk gezegd geloof ik dat mijn Meester dat van mij gemaakt heeft. Want die eerste keer dat hij me meenam naar dat huis waar zijn vrienden op ons wachtten, had ik daar allemaal nog geen idee van. Toen die acht (!!!) mannen klaar met mij waren en na een verbijsterende nacht vol nieuwe ervaringen en vernederingen waarvan ik het bestaan niet vermoedde de ochtend aanbrak – toen was er niets meer dat een man met meisje kan doen dat die nacht niet met mij gedaan was en niets waartoe een meisje gedwongen kan worden waartoe ik niet gedwongen was geweest. In ieder geval: vanaf die keer heeft mijn Meester me verder getraind als spermahoertje en slavin en vanaf die keer noemt mijn Meester me dus een geil en onderdanig spermasletje. Zo stelt hij me voor aan kennissen of klanten en zo moet ik mezelf soms aan he voorstellen. En vanaf die keer is er niets meer dat ik liever wil dan dit: als slavinnetje dienen en gehoorzamen en gebruikt worden. Of ik nu een of tien vreemde mannen moet bedienen, of ik moet kruipen, mijn kontje aanbieden, pijpen, sperma drinken, als urinoir dienen – ik ben tot alles bereid. Ook tot het onzegbare.
Ik schrok op uit mijn gemijmer toen de hand die zojuist nog op de muziek meebewoog mijn heuveltje bevoelde. Zijn vingers gleden over mijn huid, langs mijn liezen naar mijn neukspleetje. Toen een vinger even door mijn gleuf ging was wel duidelijk dat ik al nat was. Zijn vinger gleed zo gemakkelijk en zacht door mijn spleetje, tussen mijn lippen. Ja dit is al zo verrukkelijk, alleen dit al. Ik ben Giselle, een geil en gehoorzaam neuksletje van zestien en ik ben gelukkig.
De hand trok zich terug. Dit was voor mij het teken dat ik me moest omdraaien en mijn kontgaatje laten inspecteren. Ik boog diep voorover, mijn benen een stukje uiteen en ik reikte met beide handen achter me en trok mijn kontje open. (wordt vervolgd)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners