Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slet van M. 2 - 10181 keer gelezen
De volgende morgen als ik opsta zie ik in de spiegel de tekst “SLET VAN M.!” enigszins vervaagd op mijn borsten staan en ik voel meteen hoe mijn kutje zich samentrekt en weer nat begint te worden. Ik stap onder de douche en scheer mijn oksels, benen en kut. Pas op het allerlaatst begin ik de letters van mijn borsten te wassen. Eigenlijk is het best wel geil om zo’n merkteken te hebben, ook al ziet verder niemand dat. Mijn borsten zijn rood als de letters er afgeboend zijn. Ik droog me af en loop naar mijn kledingkast. Allereerst pak ik de balletjes en voor de spiegel staand duw ik ze een voor een in mijn kut. Het zijn er 4 en mijn kut wordt lekker gevuld. Dan bedenk ik me dat ik er een foto van moet maken voor M. Alleen het touwtje dat nog uit mijn kut hangt op de foto zetten vind ik niks, dus ik trek aan het touwtje tot een balletje goed zichtbaar is tussen mijn kutlipjes en maak er dan een foto van. Op de foto is het balletje duidelijk te zien en ook mijn geil dat glinstert op mijn kutlipjes. Ik mail de foto naar M. en pak dan een spijkerbroek uit de kast. Eigenlijk wilde ik een rokje aan vandaag, maar met die balletjes in mijn kut vind ik het toch een beetje eng om ze te verliezen. De stof van mijn spijkerbroek schuurt lekker langs mijn kutje. Terwijl ik een wit kanten bh en een wit shirt aantrek hoor ik een mail binnenkomen op mijn telefoon. Hij is van M.: “Goed zo slet!”
Ik ga naar mijn werk en weet nu al dat ik erg geil zal gaan worden vandaag. Ik werk in een warenhuis en sta en loop veel op een dag. Ik zal de balletjes vandaag dus veelvuldig voelen bewegen in mijn kut en de stof van mijn spijkerbroek zal steeds langs mijn natter wordend kutje schuren. Tegen het einde van mijn werkdag ben ik me dan ook constant bewust van mijn kletsnatte kut, die gevoelig is geworden van het schuren van mijn broek. In de auto onderweg naar huis hoor ik weer een mail binnenkomen op mijn telefoon en bij thuiskomst lees ik die dan ook eerst. M. schrijft: “Ik hoop dat je een natte kut hebt gekregen van de balletjes slet. Een echte slet hoort immers altijd een natte kut te hebben. Als je thuis bent en gegeten hebt, wil ik dat je je uitkleedt en dat je op allebei je kutlipjes 2 wasknijpers zet. Vervolgens ga je minimaal een half uur een of ander huishoudelijk klusje uitvoeren. Daarna is het aan jou: je laat de wasknijpers zitten totdat je je verslag aan mij gaat typen en jij bepaalt hoe laat je dat doet.”
Ik vraag me af of wasknijpers op je kutlipjes hetzelfde voelt als op je tepels. Nadat ik wat gegeten heb, pak ik de wasknijpers en ga naar mijn slaapkamer. Ik kleed me uit en ga wijdbeens voor de spiegel zitten. Ik pak een kutlipje vast en trek eraan. Het duurt even voordat ik er 2 wasknijpers op gezet heb. Ik moet zeggen dat dit pijnlijker is dan op mijn tepels. Ik doe hetzelfde bij mijn andere kutlip. Vervolgens maak ik hiervan weer een foto en mail deze naar M. Vrijwel meteen komt zijn antwoord terug: “Je hebt goed geluisterd slet. De wasknijpers zitten er netjes op en ik zie dat je de balletjes nog steeds in je kut hebt. Ook kan ik zien dat je slettenkut nat is.”
Hoewel ik voor vandaag geen huishoudelijk klusje op de planning had staan, besluit ik de keuken maar een goede beurt te gaan geven. Ik ben me daarbij constant bewust van de knijpers op mijn kutlipjes, die steeds langs elkaar en langs mijn benen bewegen. Hoewel het pijnlijk is trekt er toch een aangenaam gevoel door me heen en voel ik hoe het geil in mijn kutje zich langs de balletjes naar buiten werkt. Ik ben echt een slet denk ik bij mezelf en moet er om lachen. Als na 40 minuten de keuken schoon is besluit ik de knijpers van mijn kutlipjes te halen omdat het toch wel erg gevoelig is. Ik zal er ongetwijfeld aan moeten wennen en over een tijd zal ik het allemaal wel langer kunnen verdragen, denk ik. Langzaam voel ik het bloed terugstromen op de plekjes waar de knijpers gezeten hebben. Ik typ vervolgens mijn verslag aan M. en log in op de chat. Een kwartiertje later verschijnt ook M. op de chat. Hij laat me weten trots te zijn op zijn slet en is er van overtuigd dat ik een goede slet zal worden. Vervolgens vraagt hij me of ik al eens iets in mijn kont heb gehad. Dat is niet het geval zeg ik hem en hij geeft me opdracht om bij een online shop een set van 3 buttplugs te bestellen, die van klein naar groot gaan. Hij wil mijn kont gaan trainen, want ook de kont van zijn slet is immers van hem. Ik moet even slikken, maar bestel uiteindelijk toch de set buttplugs. Deze zullen de volgende dag geleverd worden. Daarna wil hij dat ik de balletjes uit mijn kut haal en hem een foto van de balletjes met mijn geil erop mail. Ik doe wat hij zegt en trek de balletjes langzaam uit mijn kut. Mijn geil hangt in slierten aan de balletjes en ik stuur hem de foto die ik ervan gemaakt heb. “Dat ziet er goed uit slet,” schrijft hij. “Hoe geil ben je?” Ik schrijf hem terug dat ik botergeil ben en dat ik erg graag mezelf klaar zou willen vingeren. “Je blijft van je kut af slet! Voorlopig ga jij niet klaar komen! Dat mag pas als ik het zeg en je zult me erom smeken.” schrijft hij meteen terug. Ik ben teleurgesteld, want eigenlijk had ik er min of meer op gerekend dat ik mezelf zou mogen vingeren. Mijn kut schreeuwt er bijna om. “Morgen doe je hetzelfde als vandaag: balletjes in je kut totdat ik zeg dat ze eruit mogen. Maar in plaats van een broek draag je morgen een rok. Welterusten slet.” En weg was M. Gefrustreerd bleef ik nog even achter mijn computer zitten en besloot toen wat te drinken en daarna naar bed te gaan.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners