Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slet van M. 3 - 10016 keer gelezen
Vanmorgen heb ik wederom de balletjes diep in mijn kut geduwd, zoals u op de foto heeft kunnen zien. Daarna heb ik zwarte rok, die tot net boven mij knie komt, aangetrokken. Verder heb ik een witte kanten bh en een lichtblauw bloesje aangetrokken. Aan mijn voeten heb ik zwarte pumps gedaan en mijn haar heb ik in een paardenstaart gedaan. Zo ben ik naar mijn werk vertrokken en ik moet u bekennen dat ik het best eng vond. Het duurde lang voordat ik erop vertrouwde dat die balletjes echt in mijn kut zouden blijven zitten en niet ineens op de grond zouden kletteren. Ondanks dat vond ik het weer ontzettend geil en moest ik moeite doen om op het toilet van mijn kut af te blijven. Ik hoop dat ik mezelf snel mag klaar vingeren van u, want ik wil niets liever op dit moment.Tijdens de lunchpauze ben ik nog even de stad in geweest en ook dat vond ik best eng. Ik was steeds bang dat mijn rokje zou opwaaien en dat iedereen zou zien dat ik met een blote kut rondliep. Gelukkig is dat niet gebeurd. Na het werk ben ik naar de supermarkt gegaan. Daar heb ik de door u gevraagde dikke komkommer gekocht, samen met de overige ingrediënten voor mijn maaltijdsalade. Uw mail van vanmiddag, waarin u me zei dat ik bij thuiskomst de balletjes uit mijn kut mocht halen en die komkommer diep in mijn natte kut moest steken, hem 10 keer op en neer moest halen, waarbij hij steeds zo diep mogelijk mijn kut in moest en dat zonder klaar te komen heeft me erg geil gemaakt. En zeker ook het feit dat ik hem daarna in mijn maaltijdsalade moet verwerken maakte me geil.

Bij thuiskomst heb ik dus volgens uw opdracht al mijn kleren uitgetrokken en ben wijdbeens op bed gaan liggen. Ik heb de komkommer gepakt en deze tegen mijn kutje gezet, waarna ik hem langzaam, overigens zonder veel moeite, diep mijn kut in geduwd heb. Daar heb ik vervolgens een foto van gemaakt en heb daarna de komkommer 10 keer op en neer gehaald, waarbij ik hem steeds diep mijn kletsnatte kut in geduwd heb. Ik kon de komkommer horen soppen in mijn kletsnatte kut. Ik heb een rustig tempo aangehouden, omdat ik bang was dat ik mezelf klaar zou gaan neuken met die komkommer. Vervolgens heb ik de komkommer uit mijn kut gehaald en de komkommer glansde van mijn geil. Ik heb voor de spiegel een wasknijper op mijn klit gezet. Dat viel nog niet mee en dat is behoorlijk pijnlijk. Ook hier heb ik een foto van gemaakt en deze heb ik vervolgens samen met de foto van de komkommer in mijn kut naar u gemaild. Ik hoop dat ze u bevallen.

Tijdens het bereiden en eten van de maaltijdsalade ben ik me constant bewust geweest van de wasknijper op mijn klit en eerlijk gezegd was ik blij dat ik deze er na het eten af mocht halen. De komkommer had ik gewassen, na eerst met mijn tong erlangs te gaan en mijn geil te proeven, en daarna heb ik hem geschild en in mijn salade verwerkt. Het geheel smaakte me prima.

Uw sletjePS. De buttplugs heb ik vandaag ontvangen.

Terwijl ik zat te wachten tot M. op de chat zou verschijnen voelde ik dat mijn stoel inmiddels weer nat geworden was mijn van geil. Ik zou zo graag klaar komen nu!

Even kater verscheen M. op de chat en ik verwachte complimentjes te krijgen over de geile foto’s en mijn verslag. In plaats daarvan zei hij me dat ik wijdbeens voor de computer moest gaan staan en mezelf 10 keer flink hard met vlakke hand op mijn kut moest slaan. Hierbij moest ik het geluid van de microfoon aanzetten, zodat hij kon horen hoe ik mezelf sloeg. Dit was omdat ik mijn geil van de komkommer gelikt had. Ik schrok en realiseerde me dat ik dat zonder nadenken had gedaan, zonder me te realiseren dat ik dergelijke dingen nooit zonder zijn toestemming mocht doen.
Ik zette het geluid van de microfoon aan en ging wijdbeens staan. Vervolgens sloeg ik me met vlakke hand op mijn kut. Dat kletste en ik hield even mijn adem in voordat ik mezelf nog een keer op mijn kut sloeg. Op mijn scherm zag ik “HARDER!” verschijnen en de volgende klap sloeg ik harder. En ik sloeg nog een keer en nog een keer en merkte dat ik van mezelf steeds harder ging slaan. Mijn hand kletste luid op mijn kut en werd nat van het geil, terwijl mijn kut bij iedere klap meer tintelde.
Na 10 keer stond er op mijn scherm: “Goed zo slet! Nu pak je de kleinste buttplug. Je maakt je kontgaatje nat met wat spuug en ook de buttplug maak je nat. Daarna buig je licht voorover, zet je de buttplug tegen je kontgaatje en duwt hem zachtjes naar binnen. Zorg dat je je ontspant en je zult merken dat de weerstand vanzelf verdwijnt. Ik pakte de kleinste buttplug en vroeg me af hoe ik die toch in mijn kontje moest krijgen. Ik deed wat M. gezegd had en maakte mijn kontje en de buttplug nat en duwde de buttplug tegen mijn gaatje. Ik ontspande me en begon zachtjes te duwen. In eerste instantie lukte het niet en ik maakte mijn kontje en de buttplug nog wat natter. Daarna voelde ik hoe het topje van de buttplug mijn kontje in ging en zachtjes duwde ik verder. Ik voelde inderdaad de weerstand afnemen en langzaam verdween de buttplug helemaal in mijn kontje. Mijn kont voelde gelijk heel vol aan, maar dat voelde ook prettig. De onderkant, die ervoor zorgde dat hij niet in zijn totaliteit in mijn kont zou verdwijnen draaide ik zo dat het tussen mijn billen paste. En nu? vroeg ik me af. Ik typte in het chatscherm dat het gelukt was. M. antwoordde dat ik moest gaan zitten en dan zouden we even kletsen. Hoe wist hij dat ik nog stond? En hoe ging je zitten met zo’n ding in je kont? Voorzichtig liet ik me op de stoel zakken en verbaasde me erover dat je gewoon kunt zitten met zo’n ding in je kont. Ik typte dan aan M. en hij typte terug dat ik dan nu wel helemaal verbaasd zou zijn als hij zou zeggen dat die 2 grotere pluggen ook nog een keer in mijn kont zouden verdwijnen. Ik keek naar de andere 2 en kon me dat niet voorstellen.
We kletsten een tijd op de chat en ik realiseerde me op een gegeven moment dat het gewoon lekker is om een gevulde kont te hebben en dat dat helemaal niet onaangenaam is. Na een tijdje besloten we af te sluiten en gaf M. me de volgende opdracht: de buttplug mocht nu uit mijn kont. Morgenvroeg zou ik hem weer in mijn kont duwen en met die plug in mijn kont gaan werken. Ik mocht daarbij een broek aan in plaats van een rok en uiteraard mocht ik hem voor een sanitaire stop verwijderen als dat nodig was. Daarna moest hij meteen weer terug in mijn kont. Verder moest ik alle kroonkurken bewaren en moest ik aan collega’s en vrienden vragen of zij ook kroonkurken voor me wilden bewaren. Ik moest er zeker 100 hebben. Toen ik vroeg waarom en wat ik dan tegen hen moest zeggen zei hij dat ik nu nog niet hoefde te weten waarom en dat ik zelf maar iets moest verzinnen voor mijn collega’s en vrienden. Hij sloot af met “Welterusten! En ik ben trots op je slet!” Ik sloot mijn computer af en liep een rondje door mijn appartement om te voelen hoe dat morgen zou zijn als ik op mijn werk rond zou lopen met die plug in mijn kont. Ik vond het eigenlijk wel lekker.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners