Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slet van M. 5 - 23307 keer gelezen
s Morgens werd ik geil wakker. Ik had me de halve nacht liggen afvragen waarvoor de kroonkurken zouden zijn en ik kon niets bedenken. Verder had ik me afgevraagd waarom ik deed wat M. zei en waarom ik daar zo verschrikkelijk geil van werd. Ik kon er niet echt een antwoord op geven en heb toen maar voor mezelf geconcludeerd dat ik een geile slet ben. En eigenlijk zit ik daar helemaal niet mee. In tegendeel zelfs, ik vind het lekker, ondeugend, geil en spannend en ik doe er immers niemand kwaad mee. Ik nam aan dat M. ervan genoot om me die dingen te laten doen en de foto’s die ik hem stuurde te bekijken; ik genoot er in ieder geval van.

Ik nam een douche, zorgde ervoor dat mijn oksels, benen en kut weer lekker glad waren en duwde daarna vrij makkelijk de buttplug mijn kont in. Ik wist nu wat het was en hoe het voelde en was daardoor blijkbaar gelijk ontspannen. Ik maakte er weer een foto van en mailde deze naar M. Vervolgens trok ik een spijkerbroek aan, die vandaag weer lekker langs mijn kale kut zou schuren. Ik verheugde me op de werkdag en was tevens benieuwd naar wat M. weer voor mij in petto zou hebben vandaag. Ik merkte wel dat het steeds een beetje verder ging en ik vond het fijn dat hij het zo rustig opbouwde. Ik was immers een onervaren slet en moest nog veel leren.

Op mijn werk vroeg ik collega’s naar kroonkurken en zei dat een neefje van mij daar een of ander bouwwerk van wilde maken. Ze beloofden allemaal om kroonkurken mee te brengen en weer vroeg ik me af waar die voor nodig waren. Verder genoot ik die ochtend lekker van mijn gevulde kont en de schurende broek langs mijn natte, kale kut.
’s Middags was ik vrij en zou ik met een vriendin gaan winkelen en een terrasje pakken. Ik wachtte voor het warenhuis waar ik werk op mijn vriendin en wegingen eerst lekker samen lunchen. Onder het eten kneep ik regelmatig met mijn kontje in de plug, zoals ik die ochtend al vaker had gedaan en wat een lekker gevoel gaf. Mijn vriendin keek me een paar keer onderzoekend aan en vroeg wat er was. Ik zei dat er niets was en zij zei dat er iets anders aan me was, maar dat ze niet kon zeggen wat. Of ik soms verliefd was? Dat ontkende ik en ze liet het er verder bij. Het winkelen was erg gezellig en we kochten allebei leuke dingen. Omdat het later was geworden dan gepland besloten we het terrasje over te slaan en een restaurantje te pikken. Ik genoot van het eten, van de wijn en van de plug in mijn kont en we kletsten en lachten volop.
Een beetje aangeschoten kwam ik later op de avond thuis. Ik trok mijn kleren uit, zette mijn computer aan en typte mijn verslag naar M. Zo’n 10 minuten later kwam zijn antwoord.Slet,

Volgens mij begrijp jij niet helemaal wat het wil zeggen dat ik de zeggenschap heb over je lichaam en je doen en laten. Je hebt me niet gemeld dat je een vrije middag hebt, je hebt me niet gemeld dat je deze met een vriendin door ging brengen en je hebt verzuimd mij op de hoogte te stellen van het feit dat je pas laat op de avond thuis komt. Buiten deze mail zal ik vanavond verder geen aandacht voor je hebben, want die heb je niet verdiend. Je laat die plug in je kont zitten tot je naar bed gaat. Voordat je die plug uit je kont haalt, sla je er 10 keer flink hard op. Morgenvroeg stop je de 2e maat plug in je kont en je gaat zo werken. Eraan wennen is er nu niet meer bij. Dat had je anders vanavond kunnen doen. Verder wil ik dat je je verslagen aan mij op tenminste 3 sites online zet. Hierbij vermeld je je mailadres, zodat iedereen die je verslagen leest kan reageren als hij of zij dat wil. Ik wil op de hoogte gehouden worden van iedere mail die je op dat mailadres ontvangt. Daarvoor wil ik dat je een apart en toepasselijk mailadres aanmaakt (nat sletje of zo iets dergelijks) en mij daarvan het wachtwoord geeft, zodat ik je kan controleren. Tevens wil ik dat je iedere lezer vraagt of ze opdrachten weten die ik je zou kunnen geven. Uiteraard bepaal ik uiteindelijk of je deze uitvoert. Je hebt me flink teleurgesteld vandaag slet!

M.

Met rode wangen las ik zijn email en voelde me verschrikkelijk omdat ik hem teleurgesteld had. Ik had er niet bij nagedacht, maar dat was natuurlijk geen excuus. Ik zou bij alles aan hem moeten denken, me moeten afvragen of ik het mocht en of ik hem op de hoogte had gebracht.

Nu heb ik dus mijn verslagen online gezet en hij zal dit vast en zeker controleren. Mijn mailadres natsletje@outlook.com heb ik erbij gezet, zodat jullie mij kunnen schrijven en opdrachten kunnen sturen die mijn Meester M. aan mij kan geven. Eigenlijk vind ik het verschrikkelijk dat ik mijn ervaringen nu online moet zetten met mijn mailadres erbij, maar ik denk dat ik dat verdiend heb.

Vervolgens ben ik naar mijn slaapkamer gegaan, heb me voorover gebogen en mezelf 10 keer hard op mijn kont geslagen, waarbij ik ervoor zorgde dat ik iedere keer de buttplug raakte. En weer vroeg ik me af waarom ik dit doe? Waarom doe ik wat hij zegt? Hij zou het niet weten als ik het niet deed, maar toch die ik het. Waarom?
Mijn kont gloeide van de klappen en ik trok de buttplug uit mijn kont, waarna ik verdrietig mijn bed in dook.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners