Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Snookeren - 13525 keer gelezen
Ik ben door mijn Meester uitgenodigd voor een partijtje snooker bij een vriend van Hem. Ik moet een ultrakort plooirokje aan hebben, een witte string en een te klein topje met decoltee. Aan m'n voeten mag ik m'n geliefde sandaaltjes doen en m'n haar moet in een hoge paardestaart. Keurig op tijd en in de voorgeschreven kledij meld ik me bij Hem aan en na een korte monstering en een hand in m'n broekje voor poeze-checkup vertrekken we naar Zijn vriend.
In een prachtig oud herenhuis staat de biljarttafel in een grote ruimte, met roodfluwelen zetels en stoelen aan de kant, met gezellige lage bijzettafeltjes. Het lijkt wel het interieur van een oud kasteel en de gastheer is al even antiek en heeft de grandeur van een baron. Met grijze ogen onder borstelige wenkbrauwen bekijkt hij me van kop tot teen en knikt goedkeurend naar m'n Meester. Een oudere man, als butler gekleed, komt binnen en biedt de heren een glaasje cognac aan. Na een bewonderende geile blik op mij en mijn lange blote benen, verlaat hij terug de speelzaal.
De gastheer stelt mijn Meester voor dat ik hen even een spelletje snooker voordoe, terwijl zij vanuit een luie zetel genieten van hun glaasje ... en het uitzicht op mij. Alhoewel ik geen ervaring heb met snooker, begrijp ik dat ik gewoon veel en diep voorover moet buigen aan de biljarttafel, zodat de heren kunnen genieten van het zicht op mijn lange benen en bijna-blote billen of van m'n uitdagend bengelende tieten als ik van de overkant van de biljart naar hen toe gebogen sta.
Na even met elkaar gefezeld te hebben, rinkelt de gastheer met een hoogklinkend belletje. Even later komt er een dienstmeisje in een pittig kort zwart kleedje binnen. Na enkele gefluisterde instrukties, die ze verrast en met rode oortjes aanhoort, komt ze op me af. Ze duwt me voorzichtig voorover op de biljart, recht tegenover beide heren, grijpt onder m'n rokje en trekt een beetje beverig m'n string uit. M'n hormonen krijgen hierdoor alvast een stevige boost door de ogen van beide heren die zich op m'n kontje vastplakken en ook omdat het meisje dat me zo behandelt jonger lijkt dan ikzelf, maar toch wat uit de hoogte doet. Mijn voeten worden uit elkaar gedwongen en haar handen glijden langs de binnenkant van m'n benen omhoog. Mijn billen worden aarzelend gekneed en dan slaat ze mijn rokje omhoog, waarna ze me enkele pittige petsen op de billen geeft. Heerlijke rillingen lopen over m'n rug, mijn poesje loopt vochtig aan en m'n tepels staan gespannen.
Plots voel ik redelijk ruwe vingers door mijn gleufje glijden en de volle lengte verkennen. Blij verrast zie en voel ik dat de gastheer m'n vochtigheidsgraag komt testen. Hij beveelt het meisje m'n lipjes open te trekken, wat het kind ook aarzelend doet. Tergend langzaam schuift de man een dikke vinger in m'n lekke grotje, terwijl het dienstmeisje zachtjes m'n klitje moet masseren, wat ze onwennig ook doet. Ik geniet als gek en voel allerlei leuke golven door m'n lichaam gaan door deze heerlijk vernederende verwenning.
"Stop, tijd voor een test", zegt m'n Meester onverwacht. Net nu ik zo lekker warm liep houdt alles op en lig ik daar op m'n buik, met mijn kutje open en bloot. "Muriel, neem een keu uit het rek en steek die met de dikke onderkant in haar kutje". Het brave dienstmeisje doet verrast wat haar bevolen is en komt met een prachtig bewerkte keu naar me toe. Met ťťn hand opent ze onzeker m'n lipjes en met de andere duwt ze voorzichtig de keu naar binnen. Ik snak even naar adem door de dikte ervan, maar met wat draaibewegingen krijgt ze het ding er toch een heel eind in.
"Kitty, ga nu op handen en knieŽn op de grond zitten; Muriel, pak haar bij haar staartje en laat ons keu-meisje een wandeling door de kamer kruipen. Als de keu uit je kutje valt kitty, gaat het je beste dag niet zijn." Compleet vernederd laat ik me door het kind bij m'n haar rondleiden, terwijl ik al m'n poezespieren moet spannen om die verrekte keu niet uit m'n soppend spleetje te laten glijden. Maar door al die actie word ik wel zo heet als wat en met de minuut natter, zodat het risico op verlies van m'n ongewone vulling ook groter wordt.
Wanneer Muriel me voorbij de heren leidt, laat m'n Meester haar halt houden en zegt: "haal dat lekkere slavinnetje van me d'er uiertjes maar eens uit de verpakking. Trek dat topje omhoog, zodat we die lekkere tieten zien bewegen terwijl ze kruipt." Het kind buigt voorover en frunnikt m'n topje omhoog, maar tegelijkertijd gaat de gastheer achter haar staan en slaat haar kleedje omhoog.Zijn hand verdwijnt vlug achterlangs in haar kanten slipje en ongegeneerd duiken zijn vingers haar gleufje in. Geschrokken en boos wil ze wegtrekken, maar met een ijzeren greep houdt hij haar in de gebogen houding.
"Al lang wil ik met jou zulke leuke dingen doen meisje, en vandaag is die dag gekomen door het goede voorbeeld van kitty. Je gehoorzaamt me en doet alles wat ik zeg of je bent ontslagen, samen met je grootvader, de butler!" Geschokt aanhoort ze het verdict en beseft dat er teveel op het spel staat om te weigeren. Ze heeft geen ouders en woont samen met haar opa in dit herenhuis; door ontslag zouden ze beiden letterlijk op straat staan.
"Kitty, kruip jij alleen verder en laat je tieten bewegen terwijl Muriel haar kontje aanbiedt aan m'n vriend hier." Ik zie hoe Muriel aarzelend en met een hoofd als een biet naar m'n Meester toe schuifelt. "Vooruit, ga voor m'n vriend staan, buig voorover en hef je kleedje voor Hem op. En je laat Hem alles doen waar Hij zin in heeft, verstaan." Het arme kind weet niet waar ze het heeft als ze die vernederende houding moet aannemen, maar ze beseft dat ze niet anders kan dan gehoorzamen. Als ze in de aangegeven houding voor m'n Meester staat, trekt Hij haar broekje een beetje omlaag en duwt haar voeten uit elkaar. Zijn vingers glijden door haar jonge gleuf, dat blijkbaar toch ook al wat nat is van al die sexy toestanden. Deskundig onderzoekt m'n Meester heel haar neukgaatje, wat haar ondanks alles toch danig opwindt en doet snuiven.
"Ik begrijp dat ze nog niet veel gewoon is van jou, dus kunnen we haar nog veel bijbrengen; kitty heb ik dat ook allemaal moeten leren, zodat ze onderdanig en gehoorzaam alles doet wat Ik haar beveel. En vernedering hoort er zeker ook bij meisje, zover als wij willen: trek dus je kleedje voor mij uit lekker ding en weg met dat broekje." Muriel zweet zich te pletter, schaamt zich een ongeluk en ik kan niet nalaten haar grijnzend aan te kijken. Die dacht ongestraft met mij te kunnen spelen en te genieten van al mijn bloot gerief; nu weet ze zelf hoe het voelt. Aarzelend trekt ze haar mooi zwarte kleedje omhoog en uit en friemelt ze zich uit haar laaghangend broekje. Nu staat ze met het schaamrood op d'er wangen alleen nog in een zwart kanten bh-tje dat amper een erg rijpe C-cup verhult, wat je van zo'n jong ding nog niet direct zou verwachten. M'n Meester kneedt stevig haar redelijk grote prammen in de verpakking, wat haar ongewild laat kreunen. Als Hij haar tepels door de dunne kant heen tussen Zijn vingers rolt, zucht ze diep en spant haar rug.
Met glazige ogen zit ik het tafereel te bekijken ... en vergat daardoor mijn opdracht om verder te kruipen. "Zo juffrouw, je bent dan je keu niet kwijt, maar je viel wel stil, dat verdient dus een straf". Mijn Meester bekijkt me streng, Zijn vriend verwachtingsvol. "Zet je maar eens op handen en knieŽn op dit salontafeltje hier voor ons, met de benen wijd. Muriel, haal een biljartbal en duw die in haar kutje, dat zal haar leren." Vol leedvermaak gaat Muriel een bal halen, maar ziet niet dat mijn Meester haar reactie ook zag en teken doet naar Zijn vriend. Als ze achter mij komt staan en me grijnzend en triomfantelijk aankijkt, schrikt ze van de barse toon van Meester.
"Zo, jij vindt het leuk dat zij gestraft wordt, dan gaan we het voor jou ook wat spannend maken", en Meester pakt de tas die Hij bij heeft en graait erin. Hij beveelt Muriel haar handen op het tafeltje achter mij te zetten, zodat ze ook voorover staat. Hij maakt haar bh los en werpt hem achteloos ergens achter zich, waardoor Muriel alweer een tintje donkerder rood wordt. Haar rijpe roomsoezen bengelen nu vrij en vrolijk onder haar en worden deskundig gemolken in de grote handen van Meester. Knedend en pulkend maakt hij bij het hijgende meisje keiharde superspenen, waar Hij onverwacht knijpers op plaatst. Met een gilletje springt ze recht, maar dat had Meester uiteraard verwacht en met een snelle mep op haar kontje dwingt Hij haar terug in de gebogen houding. Omdat ze zo enthousiast reageerde, krijgt ze ook nog een gewichtje aan elke klem, zodat haar lekkere memmetjes en tepels gerokken worden.
"Zo, nu heb je 3 minuten de tijd om die biljartbal in kitty haar kutje te wurmen. Lukt je dat niet tijdig, en kitty mag gerust alles toeknijpen, dan krijg je ook klemmetjes op je lipjes!" Het zweet breekt het lieve kind uit bij het vooruitzicht, want de knijpers op haar tepels voelt ze nu al overduidelijk en ze weet welke lipjes Meester bedoelt. Verwoed begint ze m'n kutje en kittelaar te kneden en masseren, wat natuurlijk tot extra produktie van m'n smeermiddel leidt en me danig opwindt. Ik heb al de moeite van de wereld om m'n pruimpje dicht te knijpen, maar met haar in- en uitgaande vingers en de bijhorende stijgende geilheid is dat niet zo eenvoudig. Vergenoegd kijken de mannen toe hoe we beiden vechten voor ons doel, terwijl de gewichtjes de tieten van Muriel vervaarlijk doen slingeren. Het kind doet haar uiterste best en maakt me heet als een kanon, maar ik weet de bal buiten te houden, ondanks mijn heerlijk gloeiende en smachtende onderwereld.
"Muriel, je 3 minuten zijn om, je kent de consequenties. Je speelmaatje mag nu de klemmetjes op je kutlipjes plaatsen; zet je voor haar met je benen en gleuf zo ver open als mogelijk". Ik zie dat ze lijkt weg te willen kruipen onder het grote tapijt en met verwilderde ogen een uitweg zoekt. Maar die is er niet en na een stevige mep van haar baas komt ze aarzelend voor mij geschuifeld. Meester geeft me 2 klemmetjes en zegt dat ik het rustig aan mag doen bij het plaatsen, maar wel moet zorgen dat Zij alles goed kunnen zien en volgen. Met een volle hand ga ik door haar gleuf en streel zachtjes haar lipjes en genotsknopje, wat haar toch een beetje laat ontspannen. Ik ga met mijn duim tussen haar lipjes en geef haar een lekkere inwendige massage, wat ze zuchtend en steunend toelaat. Maar ik weet ook dat ik m'n opdracht moet uitvoeren en pak eerst haar beide lipjes tussen m'n vingers en rek ze beetje, wat haar doet rillen van genot. Als ik er eentje loslaat en met de vrije hand een klemmetje pak, voel ik haar totaal verkrampen van schrik. Zachtjes zet ik het eerste klemmetje op een lipje en laat langzaam los, wat ze met een droge snik ondergaat. Als ik haar 2e lipje pak, loopt er een siddering daar haar lijf en smeekt ze Meester om me te laten ophouden. Maar dat doet Hij natuurlijk niet, daar moet ze niet op rekenen. Ik plaats dus ook het 2e klemmetje en duw mijn duim terug in haar poesje, wat haar enigszins terug kalmeert.
"Nu heb je terug 3 minuten de tijd om je opdracht uit te voeren. Lukt dat weer niet, dan heb ik iets anders in gedachten." Het kind weet niet hoe rap ze moet zijn om dat dikke ding in m'n mosseltje te duwen, waarbij ze me niet ontziet en ik alweer gloeiend heet word. Op een gegeven moment zit ze met 4 vingers in m'n kutje, terwijl haar duim m'n klit massert. De gastheer raapt de achtergebleven keu op en port met de dunne punt in het kontgaatje van Muriel, wat haar geschrokken nog heftiger laat werken. Maar het mag niet baten, ze krijgt de bal niet bij mij naar binnen, al staat m'n pruim bijna op barsten.
"Goed zo meisjes, dat was een mooi showtje dat je ons gaf. Je mag de klemmetjes bij Muriel verwijderen kitty en dan ga je elkaar in standje 69 lekker beffen, hier voor ons op het tapijt. Maar ... voor de eerste die klaarkomt zal Meneer hier een leuke straf bedenken, de andere wordt door mij lekker klaar gevingerd."
Nu heb ik nog nooit iets met een ander meisje gedaan, maar dit leek me wel spannend, want ze is best leuk en ik moet tenslotte toch gehoorzamen!

Ik ga dus op m'n rug liggen op het tapijt, vlak voor beide heren, en open uitnodigend m'n benen voor Muriel. Aarzelend maar ook nieuwsgierig naar wat komen gaat, zet ze zich omgekeerd over mij, na wat uitleg en instructies van Meester. Haar volle borsten wiebelen onder haar en ik kan niet nalaten haar gezwollen tepels te grijpen en er zachtjes aan te trekken, wat haar stilletjes doet kirren. God, wat heeft dat kind toch grote melkstopen, daar weet m'n Meester wel raad mee, dat zal Hij wel leuk vinden. Een beetje aarzelend opent ze met ťťn hand m'n lipjes en kijkt vragend naar Meester. Die knikt dat ze het goed doet, maar nu haar mond op m'n doosje moet plaatsen en me met haar tong en lippen lekker maken. Ik denk aan de consequenties van ons spelletje en ben blij dat Meester me geleerd heeft om een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, al wordt dat moeilijk nadat ze me net nog zo lekker heet zette. Het is verleidelijk om me te laten gaan op de heerlijke maar onwennige befbeurt die ik krijg, maar weet me te bedwingen en tong en zuig het lieve ding in recordtempo naar een daverende klimax, die ze met geen geweld kon tegenhouden. Ze komt zo hard, dat ze gewoon op me in elkaar zakt en half van de wereld is.
Na haar even te hebben laten bekomen, vraagt Meester aan de gastheer wat hij als straf in gedachten had voor Muriel. Die laatste is gelijk weer helemaal bij de les en kijkt met bange ogen naar Meneer. Een ondeugende glinstering komt in de oude man zijn ogen en met een brede grijns beveelt hij haar om haar kleedje terug aan te trekken. Als ze naar haar broekje en bh reikt, zegt hij streng dat hij alleen over haar kleedje heeft gesproken. Verwonderd trekt ze het over haar blote lijf en dan moet ze van hem de butler roepen, nadat hij haar van alles in het oor fluisterde. Met grote angstige ogen en ontzetting voldoet ze aan het bevel, terwijl Meester mij over Zijn knieŽn legt en een hand tussen mijn geopende benen laat verdwijnen. Heerlijk dat Hij me nu lekker gaat verwennen in deze vernederende houding. Hij pakt me bij m'n lipjes en begint er achteloos mee te spelen.
Na een tijdje komt de butler binnen en kijkt blij verrast op als hij ziet wat Meester met mij doet. Hij kan zijn ogen er niet van afhouden maar vraagt onderwijl toch wat hij voor Meneer kan doen. Die zegt enkel dat zijn kleindochter hem iets wil vragen, waarna deze hem met een loeirood hoofd beschaamd aankijkt. "Opa, ik ... zojuist ... er is ...". Met een dreigende vinger maant Meneer haar aan om duidelijker te zijn en van wal te steken. "Opa, ik ben heel stout geweest en nu moet ik jou als straf iets tonen ťn iets vragen". De goeie oude butler gelooft zijn ogen en oren niet en kijkt verward en ongemakkelijk van Muriel naar Meneer en naar mij. Met bibberende en onzekere stem gaat Muriel verder met wat Meneer haar opgedragen heeft te zeggen: "Zojuist heeft kitty, die nu gevingerd wordt door haar Meester, me lekker gebeft en ben ik denderend klaargekomen. Ik moet je van Meneer laten zien hoe vochtig mijn kutje nu is en dus nu m'n kleedje voor jou uitdoen." Langzaam heft ze haar kledij op en laat haar stomverbaasde opa haar natte kutje zien, waarna ze alles uitdoet en haar sappige tetters vrij de wereld indeinen. Gegeneerd en gechokeerd wil opa zich wegdraaien, maar ook dat had Meneer voorzien. "Opa, je moet wel meewerken, naar m'n lekkers kijken en doen wat ik je vraag, of we worden beiden ontslagen." De oude man weet niet waar hij het heeft en staat er ontredderd maar ondertussen wel erg geil bij.
"Komaan James, doe nu niet of dit de eerste keer is dat je dat kind in haar blootje ziet he! Ik weet van jouw blootblaadjes en ook dat je haar stiekem begluurde als ze zichzelf stond te vingeren onder de douche. Je hebt je allicht meer dan eens afgetrokken terwijl je haar bezig zag. Geniet van wat je hier te zien krijgt en zo dadelijk ook nog moet doen!" James weet zich geen raad en staat er nu beschaamd en onwennig bij, terwijl Muriel hem boos en verwonderd aankijkt na deze schokkende onthullingen. Maar ze weet dat er nu geen weg meer terug is en dat ze verder moet met wat Meneer haar opdroeg. "Opa, wil je aub mijn poesje met je zakdoek proper en droog maken, zowel buiten- als binnenkant". Zowel Muriel als James staan te zweten en weten niet hoe zich te houden, maar als meneer hen herinnerd aan hun situatie, kan James niet anders dan gehoorzamen. Muriel krijgt van Meneer de opdracht haar handen op zijn knieŽn te plaatsen, met haar benen wijd open, zodat haar kutje achterlangs netjes gemaakt kan worden door haar opa. Ondertussen kan Meneer haar zware uiers lekker kneden en melken, wat het kind bijna helemaal door de grond doet zakken van schaamte. James voert ondertussen een strijd met fatsoen en eeuwenoude taboes, maar hij hurkt tenslotte achter Muriel en begint toch aarzelend zijn kleindochter haar lekke doosje proper te vegen. Hij moet er wel aan herinnerd worden dat ook de binnenkant proper en droog moet zijn, maar door zijn beverige handelingen wordt Muriel alleen maar natter van al dat gewriemel in haar hete spleetje.
"James, je hebt me al zoveel jaren goed en vriendelijk gediend, ik vind dat ik een droom van jou in vervulling moet laten gaan! Doordat je soms hardop praat in jezelf, weet ik dat je dolgraag je kleindochter haar kutje eens wil proeven terwijl je haar kontje vingert. En zijzelf heeft al met vanalles in haar poepertje gezeten, dus ze verlangt er ook wel naar. Aangezien je ze blijkbaar toch niet droog krijgt, mag je het gelijk nog natter laten worden." James en Muriel zijn ontzet bij deze onthullingen en durven elkaar niet aankijken. Ergens schitteren de ogen van James wel bij de gedachte, maar het ook uitvoeren!!!
"Ik zal het jullie makkelijk maken: ofwel sabbel jij nu op haar lekkere pruim en vinger je haar kontje tot ze kreunend klaar komt, ofwel geef je haar 50 slagen van de riem op de blote billen. Jullie hebben de keuze, maar wel onmiddellijk beslissen of het wordt het laatste." Die keuze is met het nodige gebloos en gezucht snel gemaakt en Meneer maant hen tot uitvoering.
Door al die ontwikkelingen en mijn Meester die me lekker verwent, ben ik ook alweer in alle staten. Ik zie James hurken achter Muriel en zijn wijsvinger in haar natte spleet steken, enkele malen pompen en hem dan naar haar kontgaatje opschuiven, waarna zijn lippen zich op haar sappige pruim vastzuigen. Zijn vinger dringt voorzichtig haar kleine kanaaltje binnen en draait daar in alle richtingen. Zuchtend en steunend geniet ze van haar opa's werk en de gulzig grijpende handen van Meneer op haar volle melkerij. Ook mijn Meester spaart mij niet en vingert me zo heet als 100.000 garnalen, terwijl Hij ook lekker m'n tietjes kneed en melkt. Samen met Muriel kreun ik me naar een hoogtepunt, dat we beiden gierend, huilend en schokkend beleven, terwijl James glunderend en likkebaardend haar billen en gaatjes likt.
Als we terug op aarde beland zijn, moeten we voor Meester en Meneer een beetje voorover gebogen gaan staan, onze benen uit elkaar, onze handen achter ons hoofd, met onze tetjes goed vooruit gedrukt en ons kontje aanbieden aan James. Die moet achter ons komen staan en zijn middenvingers in onze kutjes steken en uitgebreid vingeren. Dan krijgen we te horen dat we dit leuke onderonsje wekelijks zullen herhalen, wat bij James een verstolen glimlach ontlokt en ook door Muriel niet echt schokkend opgepakt wordt. Voor mij is het een welkome afwisseling, nu ik er een speelmaatje bij heb en nog 2 oudere heren, wat me erg opwindt.
Mijn Meester en Meneer kijken ook gelukkig, knipogen naar elkaar en pakken ons vol bij onze melkerij.
Als James stiekem zijn vingers in onze kontjes duwt en ons daar uitbundig checkt, kijken we beiden aangenaam verrast op. Dit kan nog leuk worden hier, want ook hij heeft de smaak te pakken en wij stevenen alweer op een mini-orgasme af.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners