Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Soft SM in de regen - 10168 keer gelezen
Het regent pijpenstelen. M'n dagje uit in Amsterdam krijgt een nat einde. Hoe nat kan ik me dan nog niet voorstellen. Ik kijk om me heen, zie een kroeg en ren naar binnen. Ik ben doorweekt. M'n jurk kleeft aan m'n lijf. Het water drupt uit m'n haren.

Daar sta ik dan: 50 kilo, 1.60, slank, 70a en een klein stevig kontje schoon aan de haak. 'Regent het?' De vraag lijkt me overbodig. Ik kijk recht in een paar bruine vrouwenogen en als ik om me een kijk zie ik alleen maar vrouwen die naar me kijken. 'Oh ik ben gelooflijk verkeerd'. 'Dat dachten wij niet hè meiden?' De instemming is algemeen. Het klinkt niet dreigend, maar wel heel beslist. Achter me hoor ik een klik. De deur zit op slot. Iemand reikt mij een handdoek aan en ik begin mijn gezicht, armen en haren te drogen. Mijn jurk blijft doorweekt. Ik betreur het nu dat ik geen bh aan heb. M'n borsten en tepels zijn duidelijk zichtbaar. Tot zichtbaar genoegen van de vrouwen.' Zo word je ziek. Anna trek je shirt uit en geef die eens'. De vrouw met de mooie bruine ogen rekt gehoorzaam haar shirt uit en geeft die aan mij. 'Jurk uit', hoor ik zeggen.

Aarzelend, maar ook gehoorzaam, laat ik 'm over m'n heupen op de rond glijden. Hoe snel ik ook probeer het shirt van Anna aan te doen (wat ruikt het lekker), iedereen heeft genoeg kans om m'n kleine stevige borsten te zien. M'n zwarte string blijft onbedekt. Anna staat nog steeds voor me. Met blote borsten en harde tepels. Van opwinding? Tijd om na te denken heb ik niet. Een lange zwarte vrouw pakt m'n hand en neemt me mee naar de bar. 'Wil je wat drinken?', vraagt ze met een hese zwoele stem. 'Warme chocolade'. Iedereen begint te lachen en ik krijg een stevig glas cognac. Ik drink nooit alcohol en het stijgt snel naar m'n hoofd. 'Mag ik m'n shirt terug?' Ik trek het uit en geef het aan Anna, die het op de grond laat vallen. Verbaasd kijk ik haar aan. Dan voel ik haar vinger op mijn echter borst. Traag cirkelt ze om m'n tepel. In no time is ie hard. Dan pakt ze 'm hard tussen duim en wijsvinger. Het doet pijn. Dan draait ze me me rijdt zachtjes tegen m'n billen aan. Ze pakt m'n borsten nu beet en trekt steeds harder aan m'n tepels. De pijn maakt nu plaats voor lust. Ik duw 'n kontje waar alle mannen gek van zijn, naar achteren. Voelde ik eerder haar jeans, nu voel ik haar huid. Alleen haar huid. Ze is naakt! Een siddering gaat door me heen. Ik voel haar borsten en harde tepels tegen m'n rug drukken. Haar handen gaan over m'n buik en lager.

Ze pakt m'n slipje en tilt de en stukje op. De stof glijdt tussen m'n lippen en billen. De andere vrouwen reageren instemmend. De zwarte vrouw die me eerder iets te drinken aanbood, knielt nu voor me neer en trekt langzaam m'n slipje uit. Dan duwt Anna mijn benen uit elkaar en gaat met haar vinger over m'n kutje en vindt m'n klitje. Dan trekt ze m'n lipjes uit elkaar. Dat maakt me geil. Ik duw m'n heuvel naar voren. Iedereen moet m'n kut zien. Ik zie vrouwen zichzelf en elkaar vingeren. Dan voel ik een tong cirkelen om mijn klit. Die zwarte vrouw likt me! M'n dijen beginnen te trillen. Anna duwt me naar voren zodat k bijna met m'n hoofd op de bar lig. Ik doe m'n ogen open en kijk recht in een glinsterend kutje van een andere vrouw. 'Lik haar', gebied Anna mij. Ik aarzel even en ze slaat hard op m'n billen. Ik steek m'n tong uit en lik voor het eerst een vrouw! Langzaam vormt zich een lint van vingeren de en likkende vrouwen. Ik pak m'n glas cognac en giet het over het kutje dat ik aan het likken ben. Ik word dronken van geilheid. Ik kom klaar. In schokkenen golven die voor m'n gevoel eindeloos doorgaan. Café De Poes heeft er een klant bij voor het leven.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners