Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sollicitatie - 13550 keer gelezen
Tegenover mij zit de personeels cheffin, een dame van een jaar of veertig met een donker mantelpak die mij vronsend opneemt. Helaas hebben ze voor de leuke IT baan waar ik op
solliciteerde net iemand aan genomen, maar gezien mijn status en diploma's schijn ik toch interessant te zijn. Mevrouw neemt mijn gegevens op met de bedoeling bij een eventuele nieuwe vacature mij te benaderen. Terwijl zij mijn gegevens noteert val mijn oog op een hanger die tijdens het typen zichtbaar word, ik kan een glimlach niet onderdrukken. Tijdens mijn zoeken op het internet heb ik zo’n hanger gezien en hij word gedragen door mensen die in het BDSM circuit bezig zijn.
Ademloos bekeek ik toen foto's en filmpjes en het riep een vreemde spanning bij mij op zodanig dat ik die pagina later weer eens bekeek, er stonden advertenties bij maar dat durfde ik echt niet. Als de vrouw opkijkt ziet ze mij naar de hanger staren en ze stopt hem vlug weer terug onder haar blouse. Ineens bekijk ik haar met andere ogen, leuke hanger hoor merk ik op en merk dat ik wat bibberig klink, fronsend kijkt ze mij aan, ze zijn gewoon te koop hoor merkt ze vlakweg op. Weet je ook waar flap ik er uit zonder goed na te denken, opnieuw kijkt ze mij aan, nu heel aandachtig, wil je er echt een kopen of zeg je dit zomaar vraagt ze dan.

Een beetje angstig knik ik en zeg haar er echt een te willen kopen, ze merkt kennelijk dat ik een beetje nerveus ben geworden en verteld dat het teken iets betekent en geen gewoon sierraad is en blijft me strak aankijken Verlegen sla ik mijn ogen neer en wat benepen zeg ik de betekenis te kennen, ze glimlacht even en schrijft iets op een kaartje en geeft mij dat.
Na het werk lees ik daar even de krant en drink een borrel, er staat de naam op van een grande café hier vlakbij en 17.15. Met een handdruk nemen we afscheid, als ik naar buiten
loop voel ik dezelfde spanning als tijdens mijn internet sessie.

Een uurtje winkelen, maar mijn hoofd tolt een beetje en ik weet niet wat ik heb gezien, even na half zes kom ik het café in en zie dat de vrouw in een hoekje achter de krant zit en ik schuif bij haar aan. Na een korte inleiding, ze stelt zich nu voor als Vera vraagt ze hoe ik aan mijn belangstelling voor SM kom, ik vertel haar hoe ik daar toevallig tijdens het surfen op kwam.
Als ik haar de naam van de site noem merkt ze op dat die volledig over vrouwen gaat, ineens realiseer ik mij dat ik eigenlijk alleen die site had bekeken en die met mannen had weg geklikt. Het dringt nu pas tot mij door wat dit betekent, zal wel met mijn scheiding te maken hebben, als Vera vraagt waarom ik alleen die site bekeek zeg ik wat benepen dat ik die het leukste vond.

Vera glimlacht, ik weet wat je bedoelt meid want ik kijk ook nooit op andere, een beetje verbaasd kijk ik naar haar, ze valt dus op vrouwen,dan gooi ik mijn koffie van schrik om.
Terwijl ik me wat afpoetst besteld ze een borrel voor ons beiden, wil je dat ik je introduceer in dat wereldje, vraagt ze en merkt met een glimlach op dat wel echt alles nieuw voor mij is.
Wat benepen knik ik van ja en neem haar op, zal ik binnenkort door een vrouw als zij onderhanden worden genomen, even overdenk ik te vluchten en alles te vergeten.

Vera noemt mijn naam en als ik opkijk pakt ze mijn beide handen vast, als je wilt gaan we naar mijn huis zegt ze terwijl ze mij strak aankijkt, ze houd mijn handen in een stevige greep en dat is maar goed ook want ik bibber. Thuis ben ik de baas en moet je doen wat ik zeg kom op zegt ze kort en trekt mij overeind, gedwee volg ik haar, naar de ober maakt ze een gebaar van opschrijven en hij zwaait even.
Onderweg houd ze mijn hand vast en legt mij wat spelregels uit, ik krijg een code woord en ze
verzekert me altijd te stoppen en ik vertel een paar dingen die ik echt niet wil, ik heb mij goed in gelezen merk ik. Na een paar straten gaan we haar woning binnen, het bibberen word erger, ga jij maar even douchen, ik krijg een peignoir toegestopt en dat is een duidelijke boodschap.
Als ik uit de douche kom duikt Vera erin en komt even later ook zo gekleed terug, meekomen wenk ze en we gaan naar de zolder waar een slaapkamer is met wat SM attributen.
Mij jas word afgenomen en voor ik iets kan zeggen sta ik met de polsen aan een ketting die aan het plafond zit, Vera verdwijnt achter een kamerscherm, mijn hart gaat als een razende te keer. Dan komt ze terug zoals ik wel eens heb gezien, een soort zwart leren pak en een karwats, ik wil weg en ruk machteloos aan de ketting, het codewoord weet ik niet meer, Vera draait om mij heen, laat me gaan snik ik, ik wil dit niet.

Daar had je eerder aan moeten denken slet die je bent, ze gaat achter mij staan en de karwats beroerd mij billen, niet doen, gil ik hard, dan weer die haren van de karwats over mijn billen, ik ken dit van de filmpjes. Dan ineens de eerste pets, ik gil weer en smeek op te houden, Vera gaat echter gewoon door, na een tijdje gloeit mijn rug van de slagen, ik snik dat ik de code ben vergeten maar ze gaat gewoon nog even door. Dan ineens maakt ze mij los en neemt me mee naar een rustbed in de hoek en gaat er op zitten. Op je knieën slet, dat is tegen mij, verzet durf ik niet meer te bieden, ze steekt een voetnaar mij toe, kus mijn voeten, dreigend beweegt ze de karwats. Gehoorzaam neem ik haar voet in mijn handen en kus hem voorzichtig, aflikken klinkt het dan kort en weer die karwats, met betraande ogen lik ik haar voet af.
Dan moet ik mijn mond open doe en stopt ze pardoes haar voet naar binnen, mijn verzet is gebroken en ik kan alleen nog maar gehoorzamen.

Dan moet ik voorover op de bank gaan liggen en Vera verdwijnt weer achter het scherm, angstig wacht ik wat er nu gaat gebeuren, mijn rug gloeit nog van de slagen met de karwats, mijn angst is niet nodig, Vera komt nu ook naakt achter het scherm vandaan en smeert mijn rug in met massage olie. De eerst zo hardhandige vrouw masseert mij nu heerlijk en ik geniet van haar zachte handen over mijn lijf, even later draait ze mij om en betast en streelt mijn
voorkant, mijn borsten en tepels worden stevig betast, met enige verbazing onderga ik deze verandering de vrouw die mij net nog aftuigde streelt nu mijn lichaam, als ze zich voorover buigt vallen haar haren over mijn gezicht. Haar mond vind de mijne en ze kust mij heel lief, als vanzelf open ik mijn mond en laat mijn tong zijn gang gaan, Vera komt nu op mij liggen en we kussen elkaar heftig, hoever kan ik met je gaan schatje zegt ze en ik voel haar hand ineens stevig tussen mijn dijen ente duwt een vinger tussen mijn schaamlippen.

Doe maar wat je wilt, jij bent de baas hoor ik mezelf zeggen, Vera kijkt mij aan en likt haar vingers af die net in mijn kutje zaten, je smaakt lekker hoor zegt ze en kus me met dezelfde lippen, het maakt niet meer uit. Vera buigt zich naar mijn oor, ik ga jou met mijn tong
bevredigen en ik wil dat jij dat bij mij doet en voor ik iets kan zeggen draait ze zich om en drukt haarhoofd tussen mijn dijen, dan voel ik hoe ze mij opent en iets wat bromt en trilt in mij stopt. Ik hoor mezelf gillen als haar tong mijn kittelaar aanraakt, de vibrator en haar mond doen de rest, gillend beleef ik een orgasme en nog een en ik raak de tel kwijt, uitgeput en bezweet lig ik na te hijgen.

Dan komt Vera weer naar mij toe en kust me, ik ruik een bedwelmende seks lucht maar het maakt niet meer uit, je zou mij nog likken geil wijf en ze gaat achterover liggen.
Wat beschroomd, het is de eerste keer dat ik zoiets doe kruip ik boven op haar, ze heeft een geschorenkutje, de schaamlippen zijn opgezwollen en haar kittelaar kijkt er tussenuit.

Even moet doorzetten maar er is geen weg terug en kus haar voorzichtig intiem, met mijn handen betast ik de schaamlippen en laat een vinger naar binnen glijden, dan beroer ik het witte puntje met mijn tong, haar lijf beweegt heftig als ik mijn tong langs de klit naar binnen laat glijden. Mijn tijd gevoel is verdwenen, met mijn tong breng ik Vera naar een hoogtepunt en nog een paar, hijgend van inspanning val ik achterover. Vera komt op mij liggen en kus me, ik sla mijn armen om haar hals en kijk haar diep in de ogen, ze staan nu minder hard dan vanmiddag. Wil je dit wel vaker met mij doen vraag ik haar zacht, als je dat wilt zegt ze met een glimlach zoeken wejouw grenzen op en kus mij

Hanneke


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners