Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spanning - 14412 keer gelezen
Van mijn meester moest ik een verslag sturen van een spannende avond die ik heb meegemaakt.

Een week ervoor kreeg ik een uitnodiging voor een leuke gezellige avond. 2 bioscoopkaartjes en een adres.
Helaas stond er geen afzender in de uitnodiging. Hmm wat moest ik hier mee? Van wie was deze uitnodiging?
Ik zou het erbij laten. Toch bleef het door mijn hoofd spoken. Ik kon er maar niet achterkomen van wie dit was. De bewuste middag zat ik te twijfelen. Ga ik of ga ik niet. Maar nieuwsgierig als ik toen was ben ik gegaan. Tas gepakt auto gestart en gaan rijden. Aangekomen bij het adres begon ik te twijfelen, te laat. De vrouw kwam al naar buiten gaf me een hand en sleutel van het "tuinhuisje". Er was geen weg meer terug. Toen ik de deur opendraaide hoopte ik dat de spanning voorbij was. Helaas een leeg vertrek. Op tafel stond een doos net een briefje..
Deze vertelde mij me te gaan douchen en de kleren uit de doos aan te doen.. Ik nam de doos mee opzoek naar de douche. Nergens in huisje was douche.. Help! Aan de achterkant van huisje eens kijken. En ja daar was een buiten douche! Moest ik me hier douchen? Nou ja wie kon me hier zien? Het water was heerlijk warm. Ik hoorde voetstappen verstijfd bleef ik staan. Wat nu? Ze kwamen dichterbij een stem niet omdraaien. Toen 2 armen om me heen over me heen een blinddoek. Hmm een naakt mannenlichaam tegen me aan. Ik voel zijn lul hard worden tegen mijn kont. Word nog natter dan de douche mij al hand gemaakt. Zijn handen glijden over mijn borsten naar beneden. Zijn lippen in mijn nek ik word gek. Gek van verlangen, ik wil me omdraaien naar ik word tegen gehouden. Zijn vingers glijden in en uit mij. Zijn duim draait rondjes over mijn klitje, ik kronkel onder zijn handen. Ik wil meer. Hij stopt draait de douche uit en neemt me mee naar binnen. Er word geen woord gezegd. Ik voel een bed. Ik word voorover gedrukt en sta met me knieŽn tegen het bed aan. En in een keiharde stoot komt hij hard binnen diep in mij.
Dan begint hij langzaam te bewegen. Ik word natter en natter. Probeer een ritme te krijgen dat gaat versnellen wil meer wil sneller. Zijn handen glijden ondertussen over mijn lichaam en pakken mijn heupen vast. Hij versnelt zijn tempo. En on de zoveel stoten komt hij hard en diep in mij. Zijn vingers beginnen mijn te strelen. Langzaam snel. Meer ik wil meer. Drijf bijna weg. Voel het stromen, ik begin te kreunen steeds harden. Zijn stoten worden harder krachtiger dieper.
Ik hou het niet meer. Kronkelend onder zijn lichaam en vingers kom ik lichtelijk schreeuwend klaar en op dat moment spuit hij mijn kutje vol en hoor en voel ik hem klaarkomen.
Draai me on en begin hen te zoenen. Hij legt me op bed en komt naast me liggen doet mijn blinddoek af. Zoent me en sluit af met de woorden.
Kleed je gauw aan heb een tafel gereserveerd voor ons schatje.

Reactie's en opdrachten zijn meer dan welkom.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners