Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Speciaal voor jou - 4447 keer gelezen
Uiteindelijk mag het dan toch zo wezen. Eindelijk komt het er dan nu toch weer van.

Nooit meer gedacht, maar vandaag kunnen we allebei eindelijk weer eens.

Ik sta al met kriebels op. Ik ben vandaag vrij, jij hebt je een paar uur vrij kunnen maken.

Ik word al met zoín ontzettend geil gevoel wakker dat het me moeite kost om me nu al te gaan vermaken.

Ik ga lekker douchen, voel de warme straal van de douche en dwaal met mijn gedachte af, en verlang naar een andere warme straal op mijn lichaam. Ik heb mijn lichaam helemaal ingezeept en spoel me af. Als laatste even een paar tellen onder de koude douche zodat de hitte uit mijn lijf wat afneemt. Ik trek een t-shirtje aan en een string.

Net veel later gaat de bel. Daar ben je dan! Ik durf zowat de deur niet open te doen.

Als je binnen komt duw je me al zoenend naar de slaapkamer (je kent immers de weg nog wel) en laat er geen gras over groeien. Mij wordt een blinddoek omgedaan en mijn polsen worden vastgemaakt. Dan trek je me mín shirt en string uit en uiteraard ook je eigen kleren.

Ik voel dat je me even bekijkt zo en voel je handen overal en nergens tegelijk. Een zachte beet van jou in mijn tepels. Ik begin te kronkelen van geilheid. ďZo dus dat bevalt je welĒ kreun je.

Daar wist je wel wat op. Plots heb ik elke tepel een wasknijper zitten en heb het gevoel gek te worden.

Nu is het even tijd voor jou heb je moeten denken want ineens voel ik je heerlijk stijve lul in mijn mond. Niet dat ik wat te willen heb want je neukt me gewoon in mín mond, maar ik vind het heerlijk. Terwijl je me zo aan het neuken bent voel ik ineens dat je een dildo mijn kutje in duwt en zet hem meteen even goed aan. Net voordat we beide gaan komen laat je alles links liggen. Ik weet weer niet waar ik het zoeken moet.

ďhey wat zie ik daar liggen? Dat is wel heel interessantĒ hoor ik je zeggen. Ik voel dat je me ergens mee streelt maar kan het zo niet thuis brengen. Totdat ik kleine tikjes voel. Je hebt het mini zweepje gezien en bent mijn lichaam ermee aan het bewerken. Ineens haal je de wasknijpers van mijn tepels af. Jezus wat een gevoel is dat als het bloed er weer terug in stroomt en dan ook nog die tikjes van jou en het zweepje er op, steeds een beetje harder.

Ik kan niet meer tegen het wachten en wil gewoon kei hard genomen worden, maar je stelt mijn geduld nog even op de proef. De tikjes gaan van mijn tepels weer naar beneden en bewerken toch ook wel mijn kutje. Nooit van mezelf verwacht dat ik het lekker zou vinden, maar weer krijg jij het voor elkaar me kronkelend voor je te hebben liggen.

Ineens vind je het weer genoeg en draait me op mijn knieŽn. Je duwt mijn knieŽn wat uit elkaar en komt tussen me zitten. Je handen gaan naar mijn tieten en kneed ze even heerlijk. Dan ineens weer de wasknijpers erop en duw je je lul mijn kutje in. Door je harde stoten bungelen mín tieten aardig heen weer wat een waanzinnig gevoel is met de knijpers erop.

Zachtjes voel ik dat je mín achterste wat uit elkaar trekt en er een vinger in steekt. Je bent me nu toch wel heel snel naar een hoogtepunt aan het brengen want ondertussen ben je me gewoon nog heerlijk aan het neuken. Je vingers worden vervangen en je rekt me van achter nog meer op met een plug. Dit kan ik haast niet hebben.

Nog voordat ik kan komen haal je je lul uit mijn kutje en plaats je hem daar waar net de plug zat. Je neukt me in mijn kont. Het is wel even wennen maar o zo lekker!

Aan jou merk ik ook dat je het niet zo lang meer volhoudt. Maar zo gemeen als je bent breng je het tempo weer wat naar beneden en kom je rustig op adem. Je wil nog graag 1 ding met me doen. En dat is terwijl jij me neukt in mín kont de dildo weer terug in mín kutje rammen. Op het moment dat je hem er goed in hebt zitten zet je hem ook aan, haalt de knijpers van mijn tepels en neukt me hard in mijn kont. Ik voel alles in mijn lijf trillen.

Op het moment dat jij je warme stralen in me spuit kom ook ik heerlijk klaar!Toch maar wat vaker tijd voor elkaar maken???? Ik hoor het wel.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners