Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Straf van mijn zus - 23348 keer gelezen
Ik ben altijd al een moeilijk geval geweest voor mijn ouders. Ze zagen best heel erg met mij af. Ik was de jongste van drie kinderen en daarbij was ik een nakomertje. Ik zorgde er met vlagen voor dat het leven van mijn ouders zon beetje door een hel ging. Ik schold, maakte problemen en deed alles wat niet mocht op school. Daar was ik zelden om iets te leren. Ik was bezig met allerlei randzaken.
Mijn ouders hadden daarom na begeleidende gesprekken bij een instelling besloten dat het beter was om naar Nadine, mijn zus te gaan. Zij woonde op een grote boerderij. Ze was alleen sinds de dood van haar man en onderhield zelf alles. Ik zou daar moeten helpen en daarbij ging ik als eenentwintig jarige jongen nog naar een speciale MBO-opleiding. Daar leerde ik voor iets in de praktijk. Ik besefte wel dat dit belangrijk was, en omdat mijn zus ver van mijn eigen woonplaats woonde, kon ik deze kans mooi aangrijpen om alles beter te maken. Dat moest ook wel, want anders zouden er zwaardere maatregelen volgen. Ik moest hierdoor per direct stoppen met blowen en drinken. Dat was wel moeilijk. Ik mocht wel uit, maar ik moest nuchter thuiskomen. Dat betekende dat ik wel een paar pilsjes mocht drinken, maar dat ik er heel erg mee moest oppassen. Ik ging dan ook geregeld met wat mensen die ik daar had leren kennen, uit. Mijn zus hield dit wel geheim. Daarmee was ik erg blij. Ze had alleen gezegd dat ik dan ook echt niets moest fout doen, want dan zou zij mij flink straffen.
Mijn zus is dan ook er eentje van het strenge type. Haar stugge voorkomen doet meestal denken aan een meedogenloze vrouw. Ze ziet er altijd op en top verzorgd uit met ook vaak strenge make-up. De kleding heeft zelden een andere kleur dan zwart. Sinds ik er ben moet ze ook andere dingen kopen dan Robijn Black Velvet. Dat was wel even wennen voor haar. Verder is ze slank en bijna n meter tachtig. Het halflange haar heeft ze ook best wel vaak opgestoken zitten. Ze was dus echt een excentrieke dame. Eigenlijk was dat heel ons gezin wel, alleen zij op een totaal andere manier dan de rest.
Nu was het laatst zo dat ik me had laten verleiden door een leuke meid bij het uitgaan om mee te blowen. Ik had het al een tijd niet gedaan en was daarom gelijk wazig. Ik sloeg echter een tweede toch niet af. Ylonka, zoals ze heette, en ik zoenden lekker met elkaar. Toch moest ik de tijd in de gaten houden. We wisselden daarom onze nummers uit en zo ging ik er gehaast vandoor.Ik spoedde me op mijn fiets naar huis. De klok liep al tegen tween en ik wist dat mijn zus anders boos zou zijn. Ik fietste daarom op mijn hardst.
Toen ik thuis aan kwam, waren de lichten allemaal gedoofd. Ik dacht dat ik geluk had. Niets was minder waar toen ik zeer zachtjes de huiskamer binnenstapte en ineens alle lichten aangingen. Daar zat mijn zus, streng kijkend, met haar horloge in haar hand. Ik voelde me nog wazig, maar wist precies genoeg om te beseffen hoe laat het was. Ik moest gelijk naar bed, en de volgende dag zou ik straf krijgen. Volgens mijn zus moest ik gehoorzamen, want anders zou ze het aan onze ouders gaan vertellen. Ik zag de bui al hangen.
Ik schrok toen ze aan mijn bed stond. Ik lag, zoals gewoonlijk, naakt te slapen. Ze trok de dekens zonder pardon weg en beval me om mee te komen. Toen ik wat kleren wilde pakken, zei ze dat dat niet mocht. Naakt liep ik achter haar aan. Ik voelde me ontzettend klein.
We liepen door het huis, naar de schuur. Ik schrok nog meer toen ik ook echt zo naakt de stal in moest. Daar stonden een paar koeien. Mijn zus had volgens mij wel persverse gedachtes. Ze stopte bij een leeg staand hok. Er lag stro op de grond. Toen ik goed uit mijn rood doorlopen ogen keek, zag ik allerlei attributen hangen aan de muur.
Mijn zus zei dat ik erin moet. Ik moest op handen en knien. Ik voelde me vernederd. Mijn pik bungelde tussen mijn benen. Mijn zus spoorde niet! Ze zadelde me op met een stang in mijn mond. Ik kon nu geen boe of bah zeggen. Ik voelde hoe ze met een zweep tegen mijn kont sloeg. Dat was pijnlijk. Gelukkig bleef het bij een klap.
Toen ging ze van me af. Ze zei dat ik vandaag een dagje in de stal moest blijven. Ze zou wel komen met eten en drinken. Ik moest wel onthouden dat ik moest luisteren. Het ergste kwam toen. Zonder pardon duwde ze een fikse butplug in mijn kont. Ik had daar nog nooit iets naar binnen gehad. Het was pijnlijk en voelde niet fijn. Ze ketende me aan een metalen ketting. Zo zat ik daar, met een butplug in mijn kont en geketend aan een ketting. Ik baalde er zo enorm van dat ik te laat was gekomen.
Even later kwam mijn zus terug, met camera. Ze maakte fotos uit allerlei standen van mij, in deze vernederende positie. Ze fluisterde me toe dat ze die naar onze ouders zou sturen als ik niet gehoorzaamde in de toekomst. Na een klap op mijn billen, ging ze weg. De putplug zat niet fijn en die stang in mijn mond ook niet. De minuten leken wel uren te duren.
Toen ze weer kwam, zei ze dat ik het goed had gedaan. Ze haalde de stang uit mijn mond en vroeg me of ik de volgende keer wel zou luisteren. Dat wist ik wel zeker. Ze maakte me toe los en haalde de butplug uit mijn kont. Dat was een hele opluchting!
Snel mocht ik meekomen. Ze had een lekker ontbijt gemaakt. Dat ging er wel in!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners