Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Strenge paardrijlessen - 22938 keer gelezen
Nog geen twee maanden zat Sanne (18) op paardrijden en ze wist al dat ze op een dag springwedstrijden wilde doen. Om haar droom te kunnen verwezenlijken had ze een ander, meer ervaren, meisje gevraagd om haar te helpen met haar training. Hiervoor had ze Marieke (22) uitgekozen. Ze wist van Marieke dat ze er verstand van had en zelf deed ze ook een hoop wedstrijden met goede resultaten. Iedereen had haar wel gewaarschuwd dat Marieke erg streng kon zijn, maar na haar beloofd te hebben er alles voor over te hebben had ze toegestemd.
De eerste les zou simpel zijn, had Marieke gezegd. Sanne moest gewoon een parcourtje doen en Marieke zou wat kleine aanwijzingen geven en vooral goed kijken op welk niveau Sanne nu was en wat er verbeterd zou moeten worden. Om negen uur ’s avonds zou het beginnen en ze zouden buiten rijden.


Het was nu iets over negenen en Sanne zat nog in haar rijkleding op de fiets naar de manege. Het was slecht weer en het begon al donker te worden. Ze wist al dat ze te laat was maar probeerde toch nog zo snel mogelijk te fietsen om Marieke niet te lang te laten wachten. Bovendien regende het al zacht en ze had alleen maar een regenjas aan; haar witte rijbroek was al aardig nat geworden. Om ongeveer 10 over negen kwam ze eindelijk op het terrein van de manege aanrijden en ze zag Marieke al staan te wachten op dit bijna verlaten terrein. Ze zag er schitterend uit in haar strakke, donkerblauwe rijbroek en hoge, zwarte, glimmende laarzen. Ondanks de regen had ze geen jas aan en haar borsten werden in het strakke witte overhemd alleen verhuld door haar lange blonde haren. In haar handen had ze al een rijzweepje waarmee ze ongeduldig tegen haar laars tikte. Ze leek niet al te blij, waarschijnlijk omdat haar nieuwe protégé de eerste les al te laat was.

-Sorry dat ik zo laat ben, begon Sanne verontschuldigend. Ze zette snel haar fiets in de stalling en ging onder het afdakje naast Marieke staan. Ze had nog geen woord teruggezegd en Sanne probeerde het nog eens met: “Ik zat wat te wachten op beter weer thuis, zolang het regent kunnen we toch niet beginnen, daarom ben ik wat later…”.

Marieke keek wat verontwaardigd en zei kortaf: ”we gaan gewoon door, regen of niet”. –Maar dan ben ik straks helemaal doorweekt, kijk eens naar m’n broek nu. Sanne wees naar haar witte rijbroek die al helemaal doorscheen. Marieke leek niet makkelijk om te praten te zijn en na een paar redenen gegeven te hebben om niet te starten gaf Sanne het op en ging haar paard van stal halen. Met Marieke op ruime afstand, onder een afdakje, reed Sanne ongeveer drie kwartier in de regen het parcours. Elke keer gaf Marieke weer aan dat ze nog een rondje moest doen. Gelukkig had ze haar regenjas aan, maar het regenwater druppelde nog steeds van haar rijcap af haar nek in. Haar broek was nu helemaal doorweekt en ook haar sokken waren drijfnat omdat het water zo haar laarzen in liep.Na het hele parcours ongeveer 5 keer gedaan te hebben gaf Marieke aan dat ze naar binnen mocht wat ze ook meteen deed. Na het paard te hebben weggezet moest ze bij Marieke komen die haar zou vertellen hoe het ervoor stond.
- Je weet toch nog wel dat je had gezegd dat je er alles voor over zou hebben? Vroeg Marieke.
- Uhm, ja, en ik heb er ook alles voor over!
- Waarom was je dan te laat aanwezig?
Hierop wist Sanne niks meer te zeggen. Ze zag er ongemakkelijk uit en voelde zich ook zo. Haar kleding was nog steeds kletsnat en ze had geen goed antwoord op deze vraag.
“Als eerst is het belangrijk dat je gehoorzaam leert te zijn als je wilt dat ik je train”, zei Marieke streng. Doe je rijcap maar af en doe je regenjas uit en hang ze daar op, zei ze en wees naar een soort kapstok. Sanne gehoorzaamde en deed haar rijcap af en hing die weg. Toen ze haar regenjas opendeed werd duidelijk dat haar witte blouse ook behoorlijk nat was geworden. Haar borsten schenen door de dunne stof heen en vol schaamte keek ze naar de grond in afwachting hoe Marieke zou reageren. Marieke lachte een beetje gemeen en keek eens goed hoe Sanne eruit zag. Ze was een mooie meid van 17 jaar oud met een strak figuur. Haar witte rijbroek zat strak om haar benen en verdwijnde in haar glimmende, hoge, zwarte rijlaarzen. Haar witte blousje kleefde helemaal aan haar strakke lichaam en haar borsten staken mooi naar voren. Je kon zelfs haar tepeltjes zien doorschijnen. Ze had haar donkere haren nog steeds in een strakke staart naar achteren zitten en het regenwater druppelde er nog uit.


Marieke liep eens streng om haar heen en tikte met haar rijzweep weer tegen haar laars. Van achteren was dit jonge meisje ook om op te eten, ze had een strak kontje en mooie benen. Ze tikte eens zachtjes met haar rijzweep tegen de strakke billen van Sanne om te kijken hoe ze reageerde. “Hey, waarom doe je dat?”, vroeg Sanne meteen geschrokken.
-Je was te laat en je moet wat gehoorzaamheid leren, anders kan ik je nooit trainen. Heb je daar soms problemen mee?
Sanne keek weer schuchter naar de grond en schudde verlegen haar hoofd. Ze wilde zo graag haar doelen bereiken dat ze er wel wat voor over had. En bovendien was ze gewaarschuwd voor Marieke door andere mensen op de manege en die adviezen had ze in de wind geslagen. Nu moest ze er wel mee doorgaan om niet af te gaan.


Marieke ging nu met haar handen over de billen van Sanne en zei dat ze beter haar blouse uit kon doen omdat deze zo nat was. Hier schrok Sanne wel van; moest ze zich nou half gaan uitkleden in het bijzijn van Marieke? Sanne glimlachte een beetje ongemakkelijk en gaf aan dat het niet nodig was, ze had toch geen droge kleren bij zich dus dat schoot niet erg op. Nu keek Marieke weer een stuk bozer en pakte de blouse van Sanne bij de kraag vast en trok er hard aan. –Iehhhhhhhhh; haar blouse scheurde helemaal open en Sanne schrok zich rot. Ze sprong een stuk naar voren en keek naar Marieke die met haar gescheurde blouse in de hand stond gemeen te lachen. –Ik vroeg het misschien, maar als ik iets vraag dan verwacht ik gewoon dat het gebeurt! Sanne bedekte haar borsten en wist geen woord uit te brengen. Marieke keek nog steeds kwaad en zag er erg dominant uit. Haar laarzen glimde in het licht en met haar strakke overhemd zag ze er erg sexy uit. Ze keek tussen de lokken van haar blonde haren door en tikte nog steeds rustig met haar rijzweep tegen haar laars. Ze gooide het gescheurde blousje op de grond en liep langzaam op Sanne af. “Je hebt nog een hoop te leren” zei Marieke en duwde Sanne tegen een houten balk aan. “Leg je handen hierop” zei ze dreigend en Sanne dacht er niet eens aan dit te weigeren.
- Wat ga je doen?
- Dat merk je vanzelf wel, wacht maar rustig af…
Ze pakten een stuk touw en bond Sanne haar handen vast aan de balk. Nog even voelde ze of het touw wel strak genoeg zat, maar dat leek totaal overbodig want Sanne kon haar handen niet meer wegtrekken daar.Bang keek ze naar Marieke om te weten te komen wat ze ging doen. Nog even probeerde ze haar handen los te trekken maar dit was compleet nutteloos. Marieke stond nu vlak achter haar en ging met haar handen over Sanne haar rug. Sanne beefde een beetje omdat ze niet wist wat er nou ging gebeuren, en waarom Marieke zo aan haar zat. Bovendien voelde ze zich erg ongemakkelijk om het maar op zijn zachtst te zeggen. Ze stond in een natte rijbroek met rijlaarzen aan in de stallen van de manege,topless, vastgebonden aan een balk.

- Ik zal je nu eens een beetje gehoorzaamheid leren, zei Marieke.
- Het spijt me dat ik te laat was, het zal nooit meer gebeuren…
- Inderdaad, ik geef je nu een lesje en daarna zal het inderdaad nooit meer gebeuren.


Marieke trok met een ferme ruk de rijbroek van Sanne naar beneden en keek tegen haar blote, strakke billetjes aan. Ook haar kleine zwarte slipje trok ze naar beneden en aanschouwde die mooie billen eens van een afstandje. Sanne begon sneller te ademen en was bang voor wat Marieke allemaal van plan was. Marieke deed nu een stap naar achteren en sloeg een keer hard met haar rijzweep op de billen van Sanne.
- “Aaaaaah, hou op, dat doet zeer” schreeuwde Sanne zo luid mogelijk. Ze schrok zich helemaal rot want dit had ze niet verwacht. Een brandende pijn schoot door haar lichaam en haar billen bleven nog flink nagloeien. Marieke ging nu met haar handen teder over de bleke billetjes waar nu een rode streep op zat. Net toen Sanne zich weer een beetje begon te ontspannen gaf ze nog een harde tik. Weer schreeuwde Sanne geschrokken. Een tweede rode streep tekende zich op vlak onder de eerste. Weer deed Marieke een stap dichterbij om zachtjes de brandende billen te strelen. Elke keer als Sanne zich weer een beetje herstelde van de tik gaf Marieke er weer een. “Ik wil dat je vanaf nu ook mee gaat tellen” zei Marieke streng. Je krijgt in totaal 10 tikken en na elke tik tel je zodat ik geen vergissing maak met tellen”. De eerste tik die Marieke nu gaf werd gevolgd door een tel met een brok in de keel van Sanne. Ze had wel door dat ze behoorlijk machteloos stond tegen Marieke, aangezien ze toch nooit los zou komen zo. Na een tweede tik klonk de tel van Sanne al een stuk moeizamer. Weer een rode streep tekende zich op, op haar billen. De derde tik was een stuk harder en Sanne schreeuwde hard dat het pijn deed. Hierop zei Marieke gemeen lachend: “Je hebt niet geteld, dat worden 5 tikken extra”. Sanne probeerde nogmaals haar handen los te trekken maar ze kreeg er zelfs geen beweging in. Ze wist dat ze helemaal was overgeleverd aan Marieke en kon maar beter doen wat haar gezegd werd. De veertiende tik was weer behoorlijk hard en met moeite kon Sanne met haar tanden op elkaar “veertien” uitbrengen. Marieke streelde weer zachtjes haar billen en gaf een laatste tik. Sanne telde weer en haalde opgelucht adem dat ze de 15 gered had.Nu deed Marieke een paar stappen naar achteren en keek eens naar de resultaten. De bleke billen van Sanne waren helemaal rood geslagen. Het jonge meisje kreunde nog een beetje van de pijn en probeerde wat op adem te komen. Ze ziet er erg lekker uit zei Marieke tegen zichzelf, topless vastgebonden aan een balk met haar donkere haren nonchalant hangend over haar schouders. Haar rijbroek was helemaal naar beneden getrokken tot aan haar hoge glimmende rijlaarzen. Haar strakke lichaam kronkelde nog een beetje om de pijn van haar billen weg te krijgen. Marieke ging weer vlak achter haar protégé staan en vroeg zachtjes in haar oor of ze vanaf nu wel wat gehoorzamer zou zijn. –“Ja, vanaf nu zal ik gehoorzaam zijn”, zei Sanne bang voor nog meer straf. – Ah, je leert het al aardig.
Marieke ging nu met haar handen langzaam over de borsten van Sanne. Sanne durfde geen kik te geven omdat ze bang was dat ze dan weer gestraft zou worden. Haar tepels waren al behoorlijk hard geworden, Sanne wist alleen zelf niet of dat nou kwam van dat pak slaag op haar billen of het feit dat die mooie Marieke haar flink gestraft had en nu haar half naakte lichaam stond te strelen. De handen van Marieke gingen langzaam verder naar beneden en Sanne voelde al aardig wat opwinding ontstaan. Ze had nog nooit sex gehad, zelf niet eens ooit echt gevreeën. Laat staan met een andere meid die bovendien een stuk ouder was.


Ze voelde Marieke steeds lager en lager gaan tot haar handen waren aangekomen bij haar kutje. Een beetje treiterend ging ze met haar handen er steeds langs en rondom maar ze raakte het niet direct aan. Sanne kreunde zachtjes en probeerde door haar lichaam te bewegen die hand meer naar het klitje te sturen. Met haar handen nog steeds vastgebonden lukte dit moeilijk en Marieke vond het duidelijk schitterend om dit jonge meisje zo haar best te zien doen. Met haar andere hand streelde Marieke de, nog steeds, rode billetjes van Sanne. Het was duidelijk dat Sanne dit niet meer lang vol zou houden. Ze was vreselijk opgewonden en Marieke was haar alleen maar een beetje aan het pesten met haar handen. Net toen het leek dat Marieke eindelijk Sanne’s kutje zou gaan strelen stopte ze plotseling. – “Ga door, ga alsjeblieft door”, zei Sanne maar Marieke begon het touw los te maken waarmee Sanne haar handen vast zaten. –“Als ik zie dat je met jezelf bezig bent dan straf ik je meteen weer” zei Marieke dreigend en liep weg. Sanne kon haar aandacht niet van haar drijfnatte kutje afhouden en wilde eigenlijk zo snel mogelijk klaarkomen. Maar als Marieke dat zou zien zou ze weer gestraft worden, en nog zo een pak slaag zou ze niet meer aankunnen. Ze keek met een vlugge blik naar de klok en zag dat het al behoorlijk laat was geworden. Snel pakte ze haar blouse van de grond en bedacht zich toen dat ze deze niet meer aankon omdat het helemaal gescheurd was. Ze gooide de blouse weg en pakte haar regenjas en rijcap. Snel liep ze naar de fietsenstalling van de verlaten manege en deed de rijcap onder de snelbinders. Het was al donker en droog geworden maar ze kon moeilijk topless terug naar huis rijden. Snel deed ze haar regenjas aan. Deze voelde koud aan maar dat was niet wat Sanne het meeste eraan opvoel. De gladde binnenkant streelde haar huid en tepels zachtjes wat haar nog meer opwondt. Ze sprong op haar fiets en voelde meteen dat haar billen nog behoorlijk pijn deden. Maar ondanks dat fietste ze snel richting huis. Na een paar minuten hard fietsen keek ze eens achterom en er was geen spoor meer van Marieke te bekennen. Ze stopte en gooide haar fiets in de berm. Achter wat bosjes knielde ze neer en ging vlug met een vinger in haar strakke rijbroek op zoek naar haar drijfnatte kutje. Met haar andere hand ging ze over haar regenjas zodat haar tepels nog meer gestimuleerd werden. Na nog geen dertig seconde kwam ze met een grote zucht klaar. Nog even bleef ze daar zitten tot ze weer wat ontspannen was en weer snel verder fietste. Overmorgen zou haar tweede les van Marieke zijn en ze keek er nu al naar uit…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners