Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tamara - 11550 keer gelezen
Nadat ik de Japanse gast had afgehaald, afgezet en hem op zijn wenken bediend had, ging ik terug naar kantoor. Ik ging eerst naar mij eigen kamertje en klopte toen op de tussendeur naar Tamara. "Binnen".

Ik vertelde dat ik de gast had verwelkomd en op zijn hotel had afgeleverd. Ik vertelde er ook bij dat volgens de gast Tamara hem verteld had dat ik travestiet was en dat hij kennelijk meende dat ik hem ook erotische diensten moest verlenen. Of zij mij wilde vertellen waarom die gast dat dacht.

Tamara begon te lachen. "Dat is ook zo. dat snap je toch zelf wel? je bent ingehuurd als privé secretaresse met alle voordelen en nadelen daarvan. Je hebt toch een riant salaris?" Dat moest ik toegeven. "je krijgt toch prachtige kleding?" Dat moest ik ook toegeven. "Je hebt toch mooie borsten nu?" Ook dat was waar. "Trouwens, waar zou je zijn zonder mij?" Ook dat moest ik toegeven. "En last but not least, je geniet er van". Ik bloosde: ook dat moest ik toegeven.

Ga nu maar weer aan je werk. Hier heb je notities die je uit moet werken. Trouwens: onze Japanse gast heeft mij gebeld. Hij was heel tevreden over je.

Ik werkte de notities uit. Toen het 17.00 uur was klopte ik aan. Kan ik naar huis of hebt u nog opdrachten? "Wat bedoel je met huis? Ons tuinhuis?" "Ik zou niet weten waar ik anders naar toe zou moeten. U hebt mijn caravan verhuurd en mijn vrouw wil mij nooit meer zien." "Als je dat maar goed beseft, Coosje!"

Vanavond gaan mijn man en ik naar een feestje. Wij hebben afgesproken dat jij ons als bediende vergezelt. Dat kan altijd gemakkelijk zijn voor ons.Wij leggen wel kleding voor je klaar. Rijd mij maar naar huis.

Ik reed Tamara naar huis. Het rijden met die gladde nylons wond mij nog altijd op: het glijen van die nylons over de zijden voering van mijn rok.

Nadat ik mij gedoucht had, meldde ik mij aan e achterdeur. Tamara's man deed open. Hij kon het niet laten over mijn rok te strelen. Ik merkte dat ik dat al gemakkelijker ging toelaten. Hij nam mij mee naar een logeerkamer. daar lag een geheel doorzichtige zwarte kanten japon. Verder een kort zwart nylon onder jurkje, een zwart korset met string en naad nylons. Ik paste het aan. De kleding voelde heerlijk, maar met deze kleding kon ik moeilijkheden verwachten.

Toen ik de kleding had aangedaan kwam echtgenoot terug. Hij had een ingevette buttplug bij zich. Ik moest bukken en hij duwde hem naar binnen: "Hoe die maar even in. Je weet nooit waar dat goed voor is".

Met die buttplug in moest ik chaufferen. Elke beweging van mijn benen veroorzaakte opwinding in mijn anus. Ik vond het heerlijk, maar was toch blij toen wij aankwamen. Ik stond op ontploffen.

Bij het feest aangekomen werden wij door deftige dienaren binnengeleid. Het was een intiem feestje: alleen Tamara en haar man waren uitgenodigd. Ik begreep dat de gastheer de eigenaar van ons bedrijf was. Ik hield mij bescheiden terzijde. Totdat Tamara mij naar voren schoof: dat is ons cadeautje voor u. Alleen voor vanavond, maar wij kunnen het vaker cadeau doen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners