Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Te kijk gezet - 10344 keer gelezen
Ik heb vandaag een afspraak met mijn Meester. Nadat ik aangebeld heb, opent hij de deur en laat me binnen. Zonder iets te zeggen geeft hij me kleren aan en ik weet wat de bedoeling is. Ik ga me omkleden in wat het uniform van een dienstmeid blijkt te zijn. Uiteraard trek ik geen ondergoed aan, want dat is verboden als ik bij mijn Meester ben. Zo moet ik ook altijd zorgen dat ik met een kale kut bij hem kom. Het jurkje reikt net niet tot de onderkant van mijn billen en het is dus goed te zien dat ik geen slipje draag. De bovenkant van het jurkje is zo klein dat mijn forse tieten er maar voor de helft mee bedekt worden. Als ik beneden kom gebiedt mijn Meester mij om de ramen aan de straatkant te gaan zemen. Ik maak een emmer klaar en ga de trap op straat zetten. Terwijl ik de ramen aan het zemen ben komen er verschillende mensen voorbij lopen. Ik weet dat ze zo tegen mijn kale kut aankijken nu ik op de trap sta. Er worden opmerkingen gemaakt en verschillende mannen fluiten naar me. Ik voel me opgelaten en ben blij als de ramen klaar zijn en ik weer naar binnen kan.
"Goed zo", zegt mijn Meester, "dan kan iedereen tenminste duidelijk zien wat er hier binnen gebeurt." Hij gebiedt me om me midden in de huiskamer uit te kleden. Oh shit, ik zie een gynaecologenstoel bij het raam staan. Hij zal toch niet... Ja, hij zal wel. Hij zegt me op de stoel plaats te nemen en mijn benen in de beugels te leggen. Mijn armen worden aan de zijkant van de stoel vastgebonden en de beugels blijken dicht te kunnen, waardoor ik mijn benen niet meer kan bewegen. Hij draait de beugels zo ver mogelijk naar buiten en schuift vervolgens de stoel precies voor het raam. Ik lig nu zo dat iedereen die voorbij komt een fraai uitzicht heeft op mijn kale natte kut. Hij zet klemmen op mijn tepels en ik voel de pijn. Vervolgens pakt hij mijn schaamlippen en zet er klemmen op. De klemmen blijken kettinkjes te bevatten die hij aan beide kanten aan de beugels vastmaakt, waardoor mijn kut ver opengetrokken wordt. Daarna duwt hij met kracht een vibrator diep in mijn kont en zet die aan. Mijn Meester hangt een bord op voor het raam, maar ik kan niet zien wat het is. Daarna krijg ik een blinddoek om en kan me slechts nog voorstellen wat er zich buiten voor het raam afspeelt. Vervolgens word ik alleen gelaten. Alhoewel ik me opgelaten voel ben ik ook flink opgewonden. Ik voel de kutsappen uit mijn kut lopen.
Plotseling voel ik hoe twee vingers diep in mijn kut worden geduwd en me beginnen te neuken. Mijn clitje wordt met een duim bewerkt. Er wordt niets gezegd en dat maakt het eigenlijk nog opwindender. Ik weet dat ik niet mag klaarkomen zolang ik geen toestemming heb van mijn Meester. De vingers neuken mijn natte kale kut hard en diep; ik voel ze tegen de vibrator in mijn kontje duwen. Even plotseling als ze gekomen zijn, zijn de vingers ook weer verdwenen. Dan gebeurt er weer even niets, totdat er ineens een keiharde lul in mijn kut gestoten wordt. Deze begint mij hard en diep te neuken, steeds sneller en ik voel dat mijn hoogtepunt gaat naderen. Net op tijd is de lul weer verdwenen. Echter hij maakt meteen plaats voor een andere. Nu kan ik het niet meer houden en kom klaar. Dit wordt gelijk afgestraft door zweepslagen op mijn borsten. Ik zet mijn tanden op elkaar om niet te gillen, want dat mag niet. De ene lul wordt afgewisseld door de andere of door vingers die mijn kut neuken. Ik ben de tel kwijt geraakt en weet niet meer hoe vaak er nu in mijn kut gewisseld is. Inmiddels ben ik al wel een aantal keren gestraft met de zweep, want ik ben al verschillende keren klaar gekomen. Dan wordt het stil. Mijn uitgeneukte kut is leeg. De blinddoek en de vibrator worden verwijderd en ik word van de stoel gehaald. Er staan mensen voor het raam te applaudiseren. Mijn Meester zegt me het bord van het raam te halen en dan pas zie ik wat er op staat: "Je kunt deze hoer vrij gebruiken!" Vervolgens moet ik me gaan douchen en daarna naar de keuken komen. Ik moet voor hem een maaltijd klaarmaken en als ik dat gedaan heb moet ik op een speciale stoel plaatsnemen. Deze stoel heeft een hele grote dildo op het zitvlak staan en ik moet mijn kut over de dildo laten zakken. Terwijl mijn Meester geniet van zijn maaltijd zit ik met die dildo in mijn kut te wachten op de volgende opdracht...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners