Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tessie Hoofdstuk 2 - 5527 keer gelezen
Hoofdstuk 2: Naar het strand.

Tessie werd wakker van haar mobieltje. Het was 9.15 uur. Een SMSje. Snel keek ze naar het berichtje.
“Goedemorgen schatje. Lekker geslapen? Ik niet, heb de hele nacht aan je liggen denken. Moet nu naar de les. Ik bel je vanavond rond 20.00 uur. Kusjes, Maarten.”
Ze liet zich terugvallen in haar bed. Gek werd ze ervan, die kriebels in haar buik. Haar hele lichaam sidderde.
Opnieuw haar mobieltje. Een bericht van Evelien.
“Ga je mee zwemmen? Het wordt vandaag 28 ºC. Heb zin om lekker naar de jongens te kijken en ze uit te dagen. Wil naar Aquabest. Kusjes, Eve.”

Tessie besloot op te staan en zich te gaan douchen. Tijdens het douchen bedacht ze dat het goed zou zijn om met Evelien te gaan zwemmen. Het zou haar gedachten afleiden en ze zou ook met Evelien kunnen overleggen hoe ze het zaterdag zou aanpakken. Misschien wilde Evelien wel mee.
Snel zocht ze haar nieuwe paarswitte bikini op, trok hem aan en maakte de strikjes in orde. Ze bekeek zichzelf eens in de spiegel. Het zag er toch niet zo slecht uit. Een beetje wit nog wel, maar dat zou de komende dagen wel veranderen. Ze pakte haar blauwe strandjurkje uit de kast en deed dit aan. Opnieuw bekeek ze zichzelf in de spiegel. Haar lange slanke benen kwamen goed tot uiting in dit korte jurkje. Je kon net niet haar bikini zien. Ze trok de blauwe zandalen aan en nam haar sporttas. Een groot badlaken, een extra handdoek, zonnebrandcrème, haar minibeautycase, haar portemonnee en een zakje pepermunt stopte ze erin.
Zo vertrok ze naar onder, waar haar moeder al aan de ontbijttafel zat met een kopje thee.
“Dat gaat zwemmen” zei haar moeder.
“Ja, ik ga samen met Evelien naar Aquabest, lekkere jongens kijken volgens Evelien” antwoordde Tessie.
Haar moeder grinnikte, ze kende Evelien, het zou wel niet bij kijken blijven.
“Zullen jullie voorzichtig zijn?” vroeg haar moeder. Er lopen daar nogal wat vreemde types rond.
“Ja ma, ik loop niet in zeven sloten tegelijkertijd hoor!” antwoordde Tessie.
Ze nam een kopje thee met een broodje ham en begon te eten.
Haar moeder nam haar portemonnee en gaf haar tien Euro.
“Dan kun je wat te eten kopen, want ik ben vanmiddag je vader afhalen op Schiphol. Het zal wel laat worden” zei ze.

Tessie fietste naar Evelien en merkte dat het zonnetje al behoorlijk scheen. Evelien stond al op haar te wachten en na haar moeder gegroet te hebben vertrokken ze. Evelien had haar witte strandjurkje aan. Al fietsend vertelde Tessie haar het hele verhaal, daarbij zichzelf steeds weer afvragend wat ze moest doen.
“Dat zullen we zodadelijk op het strand wel eens uitgebreid bespreken” zei de kordate Evelien.

Op het strand aangekomen zocht Evelien een rustig plekje op in de duinen, waar ze vrijwel ongestoord konden zonnebaden. Ze spreidde haar badlaken, liet haar strandjurk uitglijden, schopte haar zandalen uit en plofte neer. Ook Tessie nam haar badlaken en stapte uit haar jurkje.
“Vertel opnieuw” zei Evelien dwingend.

Tessie begon haar hele verhaal opnieuw en Evelien luisterde aandachtig.
Onderwijl zat Evelien, zoals gewoonlijk aan haar te prutsen, de strikjes van Tessie’s bikini werden bekeken en beproefd. Helaas waren ze niet dubbel gestrikt, want ineens voelde Tessie haar borsten los hangen. Gelukkig zaten ze op een rustig plekje. Ook Tessie keek naar haar vriendin. Haar bovenstukje had geen strikjes, dan maar het klemmetje los maken dacht ze. Evelien’s handen gleden over haar borsten en ze voelde haar tepels hard worden. Onderwijl vertelde Tessie haar verhaal van gisteren.
“Ik zal je insmeren” zei Evelien.
Ze nam de tube zonnebrand uit haar tas en begon Tessie in te smeren. Ze legde Tessie op haar buik en begon langzaam haar hele achterzijde in te smeren. Ze zat nu op haar benen en was bij de billen van Tessie aangeland. Zonder veel te zeggen, maakte ze ook hier de strikjes van Tessie’s bikini los en ging verder met insmeren. Duidelijk was de lichtere plek zichtbaar waar Tessie’s bikini normaal zat. Ze draaide Tessie op haar rug en ging verder met insmeren. Vanuit haar voeten ging ze langzaam naar boven via haar knieën naar haar dijen. Tessie deed langzaam haar benen iets uit elkaar. Evelien ging verder naar de binnenzijde van de dijen en gleed langzaam met haar handen naar boven.
“Je poesje is ook blond” zei ze en masseerde dit langzaam.
Tessie voelde zich nat worden. Evelien ging verder met haar buik, via haar borsten naar haar nek en toen streelde ze haar gezicht. Ze nam het in haar handen en kuste haar vol op de mond. “We zijn toch vriendinnen, laten we er nog maar van genieten zolang we nog solo zijn” zei ze.
Opnieuw kuste Evelien haar, begon haar te tongen en met haar handen streelde ze haar borsten. Tessie wist niet goed wat ze er mee moest. Ze hadden elkaar wel vaker gekust en gestreeld, maar waren nooit veel verder gegaan. Evelien gaf nu echter aan dat ze meer wilde. Haar handen gingen via haar borsten naar haar navel en daalden verder af naar haar poesje.
“Nu zul je jezelf wel moeten scheren” zei Evelien.
“Waarom dat dan wel?” vroeg Tessie.
“Jongens willen geen haartjes aan hun lippen als ze je beffen, ze willen een keurig geschoren poesje, net zoals wij een van een jongen verlangen dat hij zijn gezicht scheert” antwoordde Evelien.
Dit klonk vrij logisch volgens Tessie en ze bedacht zich hoe ze dit ging oplossen.
“Als we straks bij ons thuis zijn, zal ik het je voordoen, mijn moeder heeft van Pa ooit een speciale stoel gekregen, volgens mij een stoel om in te bevallen, als je hierin gaat zitten en de benen in de beugels legt, kun je makkelijk zelf je poes en grotje scheren. Hij is van leer, je kunt dus knoeien met water. Ik gebruik hem elke week, mijn moeder ook en volgens mij wordt hij vaker gebruikt, want ’s morgens staat de stoel soms op de slaapkamer van mijn ouders. Ik heb wel eens gezien dat er nog riempjes aan de leuningen zaten, dus ik denk dat mijn moeder door mijn vader op de stoel gebruikt wordt”vertelde Evelien.
Evelien begon nu haar grotje te strelen en Tessie voelde zich nat worden.
“Niet doen Evelien, zodadelijk kom ik nog klaar”zei ze.
Evelien ging hier niet op in, maar pakte de tube zonnebrandcrème en stopte deze pardoes in haar grotje. Tessie schrok van de pijn, maar genoot even later van de pompende bewegingen die Evelien maakte. Evelien ging met haar hoofd richting Tessie’s heupen en begon de omgeving van haar grotje te likken. De tube zonnebrandcrème zat nu geheel in Tessie. Even later begon Tessie te schokken en Evelien proefde haar sappen die uit haar klitje stroomden. Tessie sloot haar ogen en viel in slaap. Evelien trok de tube eruit en legde Tessie’s benen recht.
Hierna nam ze haar eigen badlaken en ging erop liggen. Smeerde zich geheel in, trok haar bikinislipje uit en sloot ook haar ogen en streelde zacht haar eigen klitje. Even later schokte haar lichaam en kwam ze klaar.

Wat de beide meisjes niet wisten was, dat van boven uit de duinen, de plek waar de meisjes zaten goed te zien was. Twee jonge jongens van 15 jaar, Sander en Leo, zaten dan ook te genieten van het hele schouwspel. Ze hadden een verrekijker en konden dus vrij gedetailleerd zien wat er gebeurde.
Zo zagen ze nu dus twee naakt zonnende meisjes, waarvan de een wel een geschoren poesje had en de ander niet.

“Weet jij waarom die linkse meid geen haren op haar kut heeft? vroeg Leo aan Sander.
“Die is geen maagd meer, ze heeft zich al aan een jongen gegeven en deze heeft geen zin in al die kriebelhaartjes als hij haar aan het beffen is. Meestal scheren meiden zich, voordat ze naar de jongens gaan. Deze zal gisteravond wel een beurt gehad hebben” wist Sander te vertellen.
“Wat bedoel je met een beurt? vroeg Leo.
“Ze is genaaid, geneukt, door een jongen in haar kut genomen, slimpie”zei Sander.
“Oh, weer wat geleerd”zei Leo en keek opnieuw door de verrekijker en was nog net getuige van het feit dat de zonnebrandcrème voor het eerst in Tessie’s grotje verdween.
“Moet je kijken, die ene zonder haren duwt de hele tube in de kut van die ander” riep hij verbaast uit.
“Laat zien” zei Sander en nam Leo de verrekijker uit handen.
“Ze pompt lekker, hij gaat erin en eruit, die kan wat verdragen, behoorlijke maat kut, zeker 20 cm die tube en volgens mij 4 of 5 cm dik. Moet je een behoorlijk Jan voor hebben om mee te vergelijken”zei Sander.
“De mijne is 17,4 cm lang en 3,6 cm dik. Te klein dus” zei Leo.
“Nee hoor, zo’n meid voelt jouw pik echt wel, die kut wordt gewoon groter naarmate dat wat je er in stopt dikker wordt. Alleen de lengte heeft een maximum. Dikte kun je oprekken, uit die kut komen toch ook de baby’s” zei de alwetende Sander.
“Kijk nu komt ze klaar” zei Sander en gaf Leo de verrekijker.
Leo zag nog juist de laatste stuiptrekkingen van Tessie. Hij bleef kijken en volgde Evelien bij het insmeren. Hij zag hoe die zichzelf begon te vingeren en even later ook klaarkwam.
“Volgens mij hebben die meiden het toch behoorlijk heftig hoor, als ze klaargekomen zijn vallen ze moe achterover” zei Leo.
“Echt neuken is ook topsport” zei Sander.
“Zullen we gaan zwemmen? vroeg Leo.
“Is goed, dan kunnen we even afkoelen, het is behoorlijk warm. We moeten wel een beetje omlopen, zodat die meiden ons niet zien, anders kunnen we straks niet meer genieten van ons uitzicht” zei de slimme Sander.
De jongens liepen via een smal paadje in de duinen op geruime afstand naar het strand en gingen lekker in de branding zwemmen.

Tessie werd wakker en keek om zich heen. Langs haar lag Evelien, op haar rug, benen iets uit elkaar. Ze sliep. Tessie bekeek haar eens goed. Evelien was iets kleiner dan zijzelf, maar verder goed gevormd. Haar borsten waren dezelfde kleur als haar buik. Evelien had haar al eens eerder verteld dat ze meestal naakt zonde. Ook ging ze regelmatig onder de zonnebank.
Ook van de vorm van haar slipje was weinig op de huid te zien. Ze keek weer naar de kale plek, waar zijzelf haar poesje had zitten. Zijzelf had alleen aan de buitenzijde wat haren weggeschoren, zodat deze niet onder haar bikinislipje uitkwamen, maar omdat ze blond was, zag je de haartjes toch niet zo erg, dus echt regelmatig deed ze dit niet. Van haar moeder had ze op haar 14de verjaardag een kleine tondeuse gekregen, hiermede kon je gemakkelijk jezelf bijscheren. Ze vroeg zich af hoe Evelien haar straks zou scheren, zou ze het wel doen? Ze wist het niet, maar toen ze aan Maarten dacht en zijn grote handen die op haar billen gerust hadden, wist ze het wel. Ze wilde zich aan hem geven, als jongens het dan lekkerder vonden wanneer meisjes geschoren waren, dan moest zij dit ook doen. Voor hem had ze alles over.
Voorzichtig streelde ze de linkerborst van Evelien, direct kwamen haar tepels omhoog en Evelien werd wakker.
“Oh, ik heb geloof ik geslapen”zei ze.
“Ja, ik ook, maar ik wil nu gaan zwemmen, ik heb het warm” zei Tessie.
Ze trokken hun bikini’s aan en renden om het hardst wie het eerst in het water was.
Even later speelden ze volleybal met twee leuke jongens van ongeveer 16 jaar. Ruim een uur waren ze dan ook op het strand en in het water bezig, toen ze honger kregen.
Samen met de jongens, Leo en Sander genaamd, gingen ze bij het paviljoen wat te eten en te drinken halen en genoten van hun dagje op het strand.
Aan het einde van de middag namen ze afscheid en spraken af dat wanneer ze morgen weer kwamen ze op dezelfde plek zouden gaan liggen. De jongens, die ook nog niet wisten of ze morgen wel naar het strand zouden gaan, konden hun dan makkelijk vinden.

Wordt vervolgd.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners