Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tijd voor hun lesje op de zolder deel 1 - 9283 keer gelezen
Hans en Adriaan zaten samen heerlijk koffie te drinken. Ze hadden al een tijdje last van 2 meiden waarmee ze werkte. De ene hete Annika ze was 19 jaar en had 2 heerlijke flinke borsten cup F. Ze deed altijd push up aan en alles strak om ze lekker te laten opvallen bij de mannelijke collega’s. Ze had een heerlijk strak rond kontje en prachtig blond haar. Jolanda was net 22 geworden en had kleine borstjes die nauwelijks opvielen. Altijd in het zwart gekleed en met lang zwart haar. Beide meiden hadden alle mannen zitten opgeilen en daarna laten vallen als een baksteen. Hans en Adriaan waren dat beu en hadden daarom een list bedacht. Ze zouden samen komen om te praten over het nieuwe computersysteem van het werk. Annika zou eerst komen en even later stopte ze met de scooter voor het huis van Adriaan. Hans en Adriaan boden haar een kop koffie aan. Hans en Adriaan hadden boven op de zolder alles klaar gezet voor de grote slag.

Adriaan vertelde dat hij een doos met make up had gekregen van zijn nichtje en dat ze die mocht hebben en dat ze maar even mee naar boven moest komen om te kijken. Annika sprong uit de bank en liep met Adriaan en Hans mee. Maar boven in de hal werd ze ruw tegen de muur geduwd door Adriaan! Hey wat flik je me nou gilde ze maar kon al snel niks meer zeggen door een stuk tape die op der mond werd geplakt. Der handen werden straks op der rug gebonden door Hans. Adriaan had een koord van zijn badjas rond der ogen gedaan zo dat ze niks zag. Hans en Adriaan genoten al van de piepen van Annika terwijl ze haar mee de zolder opnamen. Daar stonden in het midden 2 stoelen klaar voor de meiden. Adriaan pakte een schaar en knipte en scheurde de kleren van Annika helemaal kapot. Annika zag en hoorde niks en was doodsbang. Toen ze helemaal naakt was zagen de beide mannen dat ze heerlijk geschoren was. Ze had prachtige stevige kontje waar Hans bijna aan wou zitten. Maar Adriaan herinnerde hem aan het plan. Annika hoorde wat geluid maar kon niks zien en wist niet wat ze aan het doen waren. Ze kon weg proberen te rennen maar ze wist niet welke kant op.

Op eens voelde ze iets tegen haar kut gedrukt worden. Ze werd de stoel in de duwt en aan de stoel gebonden. Ze voelde een vreemd iets diep in der kut steken. Hans pakte touw en bond der tieten stevig vast. Zo strak dat de tieten rood werden en dat was voor Hans een goed teken. Adriaan had ondertussen tepelklemmen aan de harde tepels Annika gedaan. Annika probeerde te gillen maar door de tape kwam er bijna niks uit. Tranen liepen langzaam naar beneden over der wang. Maar de mannen sloegen eens goed tegen de tieten als reactie. van Ze vond het doodeng maar vond het ergens ook vreselijk geil. Ze hoorde de mannen naar beneden gaan. Ze kon niet om hulp roepen en los komen zat er helemaal niet in voelde ze. Ze bleef ook maar denken aan wat er in haar zat. Het was geen vibo want die zou trillen en een dildo kende ze zelf goed genoeg en die was van rubber en dit had een heel ander gevoel. Beneden zaten de mannen met stijve lullen op Jolanda te wachten.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners