Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Toen mijn meesteres me pakte - 8608 keer gelezen
Vervolg op Mijn straf


De volgende dag werd ik weer door m'n meesteres bij haar geroepen. Ik moest op handen en knieen voor haar gaan zitten en wachte gespannen af wat ging komen. Ik kreeg een blinddoek om en een soort koptelefoon zodat ik op geen mogelijkheid kon weten wat er ging gebeuren.
Er gebeurde een hele tijd niks en ik vroeg me af waar mijn meesteres was. Al snel kwam ik erachter dat mijn meesteres een voorbinddildo had gepakt want deze werd opeens tegen mijn toch wel nauwe kontje aan gezet. Gelukkig had ze er wel wat glijmiddel op gedaan anders had ik het denk ik echt nooit gehouden maar met een flinke stoot, stootte ze de dildo diep in mijn kontje. Door de schrik verkrampte ik een beetje wat het niet echt makkelijker maakte in mijn kontje.

Nadat ik even mocht wennen aan de neplul begon ze me in mijn kontje te neuken. Hierbij werd mijn kontje ook nog eens flink onder handen genomen door een paar flinke klappen op mijn billen. Deze werden al snel behoorlijk rood en gloeiden enorm.

Minutenlang werd ik mijn kontje geneukt totdat mijn meesteres er genoeg van had.
Ze deed de blinddoek af en mijn koptelefoon en beval me de dildo te pijpen. Gelukkig reinig ik mijn kontje altijd netjes zodat dit niet zo'n heel erg probleem was, behalve dan dat mijn meesteres me nogal ruw in mijn mond neukte.

Toen ze vond dat ik genoeg mijn best had gedaan moest ik gaan liggen op mijn rug. Ze ging met haar kutje boven mijn hoofd zitten en ik begreep meteen wat er van mij verlangt werd.
Ik begon op haar schaamlippen te sabbelen en likte een paar keer in haar liezen.
Mijn meesteres wilde meer en dus zocht ik maar snel haar klitje op en vergat niet af en toe met mijn tong in haar kutje te neuken.

Hierdoor werd mijn lul ook behoorlijk stijf en kwam in volle lengte rechtop staan. Gelukkig werd mijn meesteres niet boos en vond het zelfs wel een goed idee om er gebruik van te maken.
Ze liet zich dan ook over mijn lul zakken en begon me als een echte amazone te neuken. Ze begon in mijn tepels te knijpen en hoe harder ze me neukte hoe harder mijn tepels het hadden te voorduren.

Op een gegeven moment voelde ik mijn meesteres schokken wat haar orgasme veraadde. Ze ging direkt van me af en met een paar flinke tikken werd mijn lul weer in zijn normale toestand gedwongen.

Ik kon weer plaats nemen naast haar, mijn meesteres was voorlopig weer even tevreden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners