Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Toeschouwer bij Meester Tom en slavin Caroline - 13046 keer gelezen
Sylvie is een jonge vrouw van 25 jaar. Op een mooie zomerdag was ze samen met enkele vriendinnen iets gaan drinken en ze ging terug te voet naar huis. Het was wel eventjes, maar ze vond het niet erg om even te stappen. Ze had het echter niet zien aankomen dat het ging beginnen onweren. De regen viel met bakken uit de lucht. Het donderde aan alle kanten. Sylvie begon te lopen, maar ze werd kleddernat. Ze had mooi blauw kleedje aan met decolleté. Het was redelijk kort. Ze had ook blauwe pumps aan. Ze liep door een straat en toen zag ze dat ze passeerde aan het huis van andere vriendin die ze kent. Ze besloot maar eens aan te bellen.
Haar vriendin was Caroline. Ze was even oud als Sylvie.
Caroline was binnen samen met een vriend, de vriend heette Tom. Ze twijfelden eerst even om open te doen, maar Tom moest kijken wie het was door de ruit. Tom beschreef Sylvie en Caroline had het snel door. En toen Tom vertelde dat ze helemaal drijfnat was, wilde Caroline de deur gaan opendoen. Met een kamerjas aan ging ze naar de deur. Caroline deed open en ze zag Sylvie. Sylvie vroeg of ze even mocht komen schuilen. Caroline vond het ok, maar op één voorwaarde, dat ze alles wat ze zag binnen voor haar zou houden. Sylvie beloofde dat. Sylvie kwam in de woonkamer en ze zag Tom staan, ook met een kamerjas aan. Maar dan zag ze wat er nog was. In de woonkamer stond er klein tafeltje. Op dat tafeltje hingen er twee polsbanden vast. Aan de onderkant van het tafeltje hingen er twee korte kettingen met daaraan ook nog twee boeien. Op de grote tafel lagen er enkele zwepen. Een zweep die gebruikt wordt door ruiters. Verder ook een smalle houten stok en een zweep met verschillende lederen stroken. Sylvie schrok er even van en Caroline merkte dat. Ze vroeg toen ook aan Sylvie of ze het dan inderdaad voor haar kon houden. Sylvie bevestigde dat. Caroline zei dat ze net gingen beginnen een een sessie. Sylvie vroeg wie dan wie sloeg. Hij slaat mij, zei Caroline een klein beetje gegeneerd. Is dat dan hard, vroeg Sylvie. Neen, niet zo hard, zei ze.
Toen kwam Tom een beetje dichter. Hij fluistert iets in het oor van Caroline. Caroline richt zich dan naar Sylvie. Weet je, Sylvie, ik ga je een vraag stellen, maar je moet niets. Ik had het altijd al eens willen doen wanneer er iemand naar ons aan het kijken was. Dus als jij het ziet zitten, dan mag je nu naar ons kijken, en anders, geen probleem, dan doen we het nu niet. Sylvie was er eerst een beetje weigerachtig tegenover, maar ergens was ze wel een beetje nieuwsgierig en twijfelde wat. Ze zagen dat Sylvie twijfelde. Uiteindelijk wou ze het wel zien. Ze zette haar in de zetel. Ze zetten er ook een drankje zodat Sylvie op haar gemak kon zitten. Ze mocht ook op elk moment weg gaan als het niet leuk was, geen enkel probleem, ze zouden dan wel stoppen.
Caroline deed haar kamerjas af en ze stond daar in een mooie push-up-bh en een string. Ze deed die ook af. Ze stond daar nu helemaal naakt. Sylvie had haar nog nooit naakt gezien, maar vond dat Caroline er zeker mocht zijn. Ze had twee mooie borsten, C-cup. Sylvie ging met haar ellebogen gaan steunen op het tafeltje. Tom deed ook zijn kamerjas af en hij stond daar in een leren slip. Sylvie vond hem lekker, ze begon wat zin te hebben in hem.
Maar zij was er enkel als toeschouwer. Tom bond Carolines handen vast aan de boeien op het tafeltje. Dan bond hij haar voeten vast in de boeien die onderaan de tafel hingen. Caroline stond nu vastgebonden met haar kont uitgestoken. Tom nam een van de zweepjes. Hij streelt met de zweep over haar kont. Hij zegt, dit wil je toch voelen op je kontje? Ja meester, zei Caroline. Tom sloeg een eerste keer op haar kont. Dank u Meester, zei Caroline. De zweep kwam nog een keer op haar kont terecht. Opnieuw dankte ze hem. Hij vroeg haar om de zweepslagen te tellen. Hij is zacht begonnen, haar kontje werd een beetje rood, en hij begon de hardheid van de slagen op te voeren. Bij iedere zweepslag reageerde Caroline een beetje luider.
Sylvie wist niet goed wat ze ervan moest denken, haar vriendin kreeg hier zweepslagen van een man. Ze vond dat toch vreemd, maar aan de andere kant vond ze het eigenlijk een geil zicht.
Op een zeker moment vond Tom dat Caroline een beetje te luid was, hij wou niet meer dat ze nog geluid maakte, anders ging hij tepelklemmen bij haar aandoen. Nu probeerde Caroline stil te zijn. Maar iedere keer sloeg hij dat klein beetje harder. En Sylvie maakte toch een klein kreetje. Je weet wat ik gezegd heb slavin, nu krijg je tepelklemmen. Hij doet een schof open en hij haalt er twee tepelklemmen uit. Hij zette die op haar tepels. Ze maakte opnieuw een paar kreetjes. Sorry Meester, zei ze. Het zal je leren slavin zei hij.
Nu nam hij het houten stokje, de cane, en gaf er een slagje mee op haar billen. haar kont was al goed rood geworden. Deze cane was duidelijk wat pijnlijker, want ze maakte een luider kreetje. Hij voelde nu even aan haar poesje, dat was goed nat. Slavin, je bent goed nat, je zal al weer willen geneukt worden, maar als je niet stil bent, dan zal ik je niet neuken. Jawel, Meester, neuk me, en straf me als dat nodig is. Ik zal je zeker straffen, slavin, maar dat neuken, dat weet ik nog niet. Hij gaf opnieuw een slag met de cane.
Sylvie was er helemaal geil van geworden. Ze wou met zichzelf spelen, maar ze durfde niet, ze wou niet dat ze dat zagen. Maar ze was te geil, de kans was klein dat ze het zagen, want ze waren op elkaar geconcentreerd en Caroline moest haar hoofd al goed draaien ervoor. Sylvie ging met haar hand onder mijn kleedje en begon te wrijven over mijn string. Ze werd er natuurlijk nog geiler van.
Op een zeker moment stopte Tom met de cane en Sylvie haalde vlug haar hand van onder haar kleedje. Tom zei dat hij zin had om te neuken. Hij zei tegen Caroline dat hij nu wou neuken, maar hij zei dat ze eigenlijk niet verdiende te neuken. In zijn leren slip zat een grote harde lul verborgen. Hij kon het niet wegsteken. Sylvie was zeker dat ze nog nooit zo een grote lul had gevoeld.
Jawel, neuk me, zei Caroline. Neen, je verdient het niet, zei hij. Dan kwam Tom plots met het voorstel, misschien zou ik beter Sylvie neuken, als ze dat zelf wil. Wat denk je daarvan, vroeg hij aan Caroline. Ze zei, als jij nu echt vindt dat ik het niet verdien, en als zij het ok vindt. Tom keek naar Sylvie. Hij vroeg of Sylvie dat ook wou, Sylvie zei dat ze geil was en eigenlijk wel wou geneukt worden. Tom vroeg of ze over de tafel wou buigen. Hij deed zijn leren slip af en daar kwam een joekel van een lul tevoorschijn. Sylvie werd er nog iets geiler van, zo een grote, dikke lul had ze zeker nog niet in haar gehad. Ze boog over tafel en hij kwam achter haar staan, hij trok haar string uit. En het duurde niet lang voor zijn lul in haar kutje ging en haar kutje goed vulde. Sylvie kreunde luid, ze genoot ervan. Ze werd lekker ruw door Tom geneukt. Caroline stond daar nog steeds vast, ze was zo geil en werd nu niet geneukt.
Tom neukte stevig verder en het duurde helemaal niet lang voor hij zijn zaad in het grotje van Sylvie spoot. Sylvie zelf was al klaargekomen, vrij snel. En wat haar betreft mocht het nog even doorgaan, want ze zou nog wel eens willen klaarkomen. Tom ging naar Caroline en maakte haar los, ze mocht zijn lul eerst nog even proper likken. Caroline deed dat. Goed zo slavin, zei hij. Toen gingen ze in de zetel zitten, naakt en naast elkaar, en zijn armen rond haar. Sylvie stond daar een beetje onwennig en ze zeiden dat ze ook in de zetel mocht gaan zitten. Caroline zei tegen mij, en, hij neukt toch zo lekker he. Ik word zo graag geneukt door hem, ik was zo ontgoocheld dat hij me niet wou neuken. Sorry, zei Sylvie, het is zeker omdat ik hier was, anders ging hij jou wel geneukt hebben. Tom zei, ja, dat is waar, maar wij hebben gevraagd dat je hier zou blijven. Dus het is zeker niet jouw schuld. Een slavin moet daar tegen kunnen. En ik heb zo'n goesting, zei Caroline. Toen zei Tom, ok, ik zal je ook nog neuken, ik heb daar eigenlijk ook wel veel zin in. Hij legt Caroline op de zetel. Hij komt over haar hangen en zij begint te trekken aan zijn lul, in geen tijd stond die weer hard en wat volgde was een zeer wilde neukbeurt. Caroline vroeg hem om haar te verslinden. Hij sloeg af en toe eens op haar borsten. Hij stootte hard in haar. Caroline kwam heel snel klaar. En voor Tom klaarkwam, kwam ze nog eens klaar. Hij noemde haar zijn zaadsletje.
Toen vond Sylvie dat het tijd was om te vertrekken. Het onweer was over en zou naar huis. Ze kwam thuis en haar string was intussen vol met zijn zaad dat uit haar kutje gelopen was. Ze dacht terug aan de geile gebeurtenis en besloot om de volgende dag eens te bellen naar Caroline. Ze wou ze nog eens zien om erover te babbelen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners