Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Totale overgave - 17707 keer gelezen
En maal aangekomen op de erotica beurs parkeerde mijn echtgenote de wagen helemaal achteraan op de parking.
Ze Heeft voor de gelegenheid haar nauwsluitend lederen broek aan getrokken en bij horende bustier, daar alleen al, werd super geil van. Ik had haar al dikwijls gevraagd om me een sm beurtje te geven en ze zij altijd GEDULD hebben, ik beslis wanneer. Ik had geen flauw vermoeden dat er die avond iets zou gebeuren.
Voor we uitstapte zij ze: Ik heb vandaag een verrassing voor jou lieverd, ze dwong me men broek te laten zakken en knipte mijn string door, ze duwde een buttplug in mijn anus en plakte er een soort tape op, zodat deze er niet uit kon.
Ik moest mijn broek terug optrekken en kreeg van haar een halsband om mij bijhorende leiband.
Vandaag zal iedereen zien dat jij mijn SLAAF bent en enkel aan mij MOET gehoorzamen, ik moest de ganse tijd achter haar aan lopen en mocht enkel spreken op bevel.
Ik kan je verzekeren, ik voelde dat ik door iedereen werd aangekeken en dat gaf me eerst een onaangenaam gevoel, maar al gauw werd ik opgewonden door mijn gedachte...
Na een dik uur en alles te hebben gekeken moest ik me aan de uitgang neer zetten als een hondje dat wacht op zijn baasje, want zij moest nog wat speeltjes kopen...

Eindelijk is ze daar terug, ik zeg dood leuk "dag schat" ze kijk me HEEEL boos aan en zegt "niemand noemt mij schat zonder toestemming, dit gaat je slecht bekomen SLAAFJE.
Ik weet niet wat me overkomt, zo heb ik haar nog nooit gezien, maar ik wordt er wel geil van.
Aangekomen aan de wagen, opent ze de koffer en dwingt mij om me helemaal uit te kleden.Ze laat me voorover buigen en verwijderd die buttplug, die me ondertussen een zeer onaangenaam gevoel bezorgd.Plotseling duwt ze zonder aarzelen een nieuw speeltje erin, het blijkt een opblaasbare buttplug te zijn, deze wordt vrij dik opgeblazen en vibreerd eveneens.Opnieuw wordt deze verankerd zodat hij geen kant op kan, ze zegt ik heb net een hele zak met attributen gekocht, alleen voor jou slaafje, je zal me geen 2 keer meer vragen om jou meesteres te zijn, wie niet horen wil moet voelen. Mijn armen en benen worden volledig vast gebonden met bondage tape, men mond dicht getapt en op men Hoofd een nauwsluitende lederen kap/masker, men ballen en pik worden zodanig afgebonden dat ze bijna blauw zien en op men tepels zet ze 2 stevige klemmen.


Daar lig ik dan hulpeloos achter in de kofferbak. Men ballen, kont en tepels doen VERSCHRIKKELIJK pijn. Tijdens deze +- 1uur durende rit is het echt afzien, maar toch ook genieten van de vernedering en de pijn.
Plotseling voel ik dat de wagen stopt en er een deur open gaat en weer verder rijdt, stilletjes hoop ik dat ze niet zegt dat in deze toestand in de koffer lig.
Wanneer de lange rit eindelijk ten einde is, denk ik in men eigen "het is genoeg geweest" maar niets is minder waar.
e koffer wordt geopend, men voeten worden bevrijd zodat ik kan stappen en voor de rest zie en hoor ik niets.
Eenmaal binnen, word ik in het midden van een kamer geplaatst en voel dat ik wordt bekeken en dat er wordt gelachen.
Dan wordt er plotseling met een harde ruk de tepel klemmen verwijderd en onmiddellijk in de andere richting was knijpers geplaatst (dat is me achteraf verteld) ik probeer het uit te schreeuwen van de pijn , maar met die tape voor men mond komt er niet uit, maar het deed verschrikkelijk pijn, maar ter gelijkertijd ook super goed.
Plotseling worden de ritsen van het lederen masker open geschoven en zie ik de beste vriendin van mijn echtgenote staan, volledig met een latex pak aan.

Ik kan men ogen niet geloven, maar ze is ongelooflijk sexy en zegt geen woord. Mijn vrouwtje komt naar mij knipt de bondage tape door en brengt enkel en pols boeien aan van een bondageset. Zo ventje NU gaat het pas beginnen. Ik word gedwongen op het bed geduwd en volledig vast gehangen, op de buik liggend en de armen en benen wijd open gespreid. De wasknijpers en nog steeds stevig zittende bal bondage doen pijn op het matras. (ik zweet me kapot in dat masker en adem, hijgend opgewonden). Zo slaafje, wat vind je van mijn vriendinnetje? Opgewonden?Mmmmmmmmm mompel ik en knik heftig ja. Toen je me daar straks schat noemde was ik boos, nu krijg daarvoor de straf. Je krijgt van ELK van ons 20 zweepslagen, 40 dus.
Ik heb gesparteld, maar ik kon niet weg en roepen kon ik even min.
Na deze zware reeks van zweepslagen worden mijn voeten los gemaakt en moet ik mijn roodgloeiend kont om hoog steken, de buttplug wordt verwijderd en ik wordt hard genomen met een voorbind penis door de vriendin in Latex dit alles terwijl ik verplicht wordt mijn vriendin haar kletsnatte poes te likken.

De harde stoten doen pijn in men kontje en bij elke stoot wordt ik dieper in het kutje van mijn vriendin geduwd, het kutje smaakt zoet en ruikt zwoel.
Plotseling houd het op en worden mijn armen los gemaakt, ik wordt omgedraaid en op vast gehangen met de armen benen wijd uit elkaar gespreid.De penis bondage (de eikel ziet blauw) wordt losgemaakt en enkel de ballen worden stevig bij elkaar geknoopt en naar onder opgespannen, de inmiddels kei harde penis priemt hierdoor naar boven. Nu pas kan ik een goede blik weken op het latexpak.De vriendin zegt:"nu gaan we eerst jou bevrijden van tepelklemmen, maar we gaan dat wel doen op onze manier, namelijk met de zweep.
Na 2 of 3 slagen per tepel vliegen de klemmen eraf, ik kronkel van de zwoele pijn, ben nu helemaal in trance.
Vervolgens wordt ook de rits voor mijn mond geopend en de tape verwijderd, de vriendin zegt:"ik ben hier ongelooflijk geil van geworden en nu ga ik je neuken, verbaast kijk haar aan, ze opent de rits van haar pak en laat zich zachtjes over mijn lid schuiven, op dat zelfde moment zet mijn vriendin zich met haar klets kut op mijn gezicht.Na drie lange halen spuit ik, de voor mij vreemde maar lekkere kut helemaal vol, ik kreun het uit van genot, enkele ogenblikken later komen ook beide vrouwen tongzoenend klaar.

Ik wordt uiteindelijk losgemaakt en het masker wordt verwijderd.
Alles doet pijn, men hele lichaam en ben volledig uitgeput.
Mijn vrouwtje vraagt of in orde was en ik antwoordt, "net zoals ik heb gedroomd ".
Ik weet dat dit voor mij eenmalig was, maar dat vergeet ik NOOIT meer.
Ik zal dit nog dagen voelen, maar het is het mooiste verjaardagscadeau dat ooit heb gehad.
We zijn met zen drietjes nog samen onder de douche geweest en daarna samen in n bedje in slaap gevallen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners