Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tweede ontmoeting met de bull - 19372 keer gelezen
Dit is deel 2 van: "Eerste ontmoeting met de bull"

Toen ik naar huis reed was ik nog helemaal geil. Ik had zonet een man gepijpt en er hing nog zaad van hem over mijn gezicht. Ik was ook in de war. Ik had tegen hem zitten zeggen dat ik wou dat hij mijn vrouw neukte. En het vreemde was, die gedachte maakte me enkel geiler. Tanja die bezig was met een andere man, met hem, en met zijn grote lul. Mijn lul was helemaal hard in mijn broek, ik denk dat mijn lul al de hele tijd hard was, sedert ik bij mijn Meester aankwam.

Maar ik wist eigenlijk niet goed hoe het nu verder moest. Hoe moest ik nu zeggen aan Tanja dat hij vrijdag kwam. De woensdag besloot ik maar te vertellen wat mijn fantasie was. Ze schrok eerst wel. Ze vond het niet normaal dat ik wou dat ze door iemand anders geneukt werd. Vooral, zij wou wel iemand anders neuken en ik had geen behoefte om iemand anders te neuken. Maar haar idee erover veranderde. Ze vond het wel leuk dat ik een beetje onderdanig was. Ik vertelde dan ook dat ik wel iemand had die vrijdag zou komen, die haar mocht neuken. Ik zei haar dat hij een grote lul had en ik graag wou dat hij haar neukte, dat ik geil werd van die gedachte. Toen vroeg ze of ik hem kon sms-en. Ik bevestigde. Ze wou dat ik sms-te dat ze vrijdag ging ter beschikking zijn voor hem en dat ik verlangde naar het moment wanneer hij haar met zijn grote lul neukte.
Nu was het mijn beurt om even te schrikken. Ze was helemaal mee met het verhaal, dacht ik. Helemaal geil nam ik mijn gsm en begon dat te typen en dan verzond ik het naar hem. Intussen was ze helemaal naakt in al haar schoonheid. Haar niet zo grote maar zeer mooie borsten pronkten. Ik moest op bed gaan liggen en ze kwam met haar kutje boven me liggen. Ik moest haar likken. Ik begon haar lekker te likken en het ging heel snel. Kort erna trilde haar kutje op mijn gezicht van het lekkere klaarkomen. Hoe zalig was het om haar natte kutje te voelen klaarkomen op mijn gezicht.
De man, mijn Meester eigenlijk, had teruggestuurd. Hij zei: "slaafje, ik ga haar zo lekker en zo hard neuken, met mijn grote lul".
Mijn vrouw vroeg waarom hij me slaafje noemde. Toen vertelde ik van mijn avontuur van de dag ervoor. Ze schrok opnieuw eventjes, maar ze deed mij ook schrikken. Ze zei dat ik vanaf nu haar slaafje was, en zijn slaafje en dat ik altijd moest doen wat ze zeiden.Op de donderdag moest ik van Tanja sturen dat hij haar mocht neuken hoe hij wilde. Hij moest haar laten voelen hoe een echte man neukt. Ook moest ik zeggen dat ik vond dat hij een superlekkere lul had. Hij antwoordde dat ik anders nog eens langs mocht komen om hem een beurt te geven. Ik moest van Tanja antwoorden dat ik direct ging vertrekken naar hem.
Ik vertrok naar hem. Ik vroeg me af of het eigenlijk geen moment was om Tanja te laten neuken door hem. Maar ik had wel zin om hem nog eens te pijpen.
Ik kwam aan bij hem en direct moest ik me uitkleden wanneer ik binnen was.
"Hmm, slaafje, je zit al met een harde lul, je krijgt een harde lul van mij."
Ik wist niet wat gezegd. Hij deed zijn broek open en deed die naar beneden. Zijn grote lul kwam tevoorschijn. Ik werd er op slag een stuk geiler van. Zijn lul was nog niet helemaal hard, maar hij was al groter dan de mijne. Ik moest zijn ballen likken. Ik ging met mijn gezicht onder zijn grote lul en ik begon zijn ballen te likken. Nadat ik met volle overgave dat gedaan heb moest ik zijn lul beginnen pijpen. Ik nam zijn grote harde lul vast en zijn eikel ging in mijn mond. Ik begon hem terug te pijpen. Zijn lul ging iedere keer een beetje dieper in mijn mond. Mijn lul werd er steeds harder en harder van. Ik hoorde hem kreunen. Hij genoot ervan. Ik eerlijk gezegd ook. Op een bepaald moment vraagt hij mij om mijn gsm te geven. Ik moet van hem zijn eikel in mijn mond nemen en naar boven kijken naar mijn gsm. Hij neemt er een foto van. Nu wil hij een foto waarbij ik zijn ballen lik terwijl zijn lul op mijn hoofd steunt. Op de derde foto wil hij mij zien likken aan zijn eikel met mijn tong.
"En nu verder pijpen slaafje."
Ik begon verder te doen. Ik voelde me zo geil, ik wist niet wat hij van plan was.
"Weet je vrouwtje al wat jij al gedaan hebt?"
"Ja," bekende ik.
"Ok," zei hij, "dan stuur ik dat naar haar."
"neen," zei ik. "Niet naar haar sturen."
"Heb jij daar iets aan te zeggen, neen, dacht ik, maar als ik tevreden van je ben, dan stuur ik het niet naar haar. Is dat duidelijk?"
"Ja," zei ik.
"Ja wie?" en hij sloeg op mijn kaak.
"Ja Meester." antwoordde ik snel.
Hij begon steeds heviger te kreunen, ik wist dat het niet lang meer was. En dan nam hij mijn hoofd vast. Hij begon mijn hoofd een beetje te neuken. Hij haalde dan zijn lul eruit, en vroeg dat ik mijn mond open deed. Met mijn mond open keek ik naar hem, naar zijn grote lul. Hij trok een aantal keren nog aan zijn harde lul en dan spoot hij verschillende stralen zaad over mijn gezicht en in mijn mond. Ik moest mijn hoofd stil houden. Hij nam terug mijn gsm en nam foto's ervan. En moest ik mezelf beginnen aftrekken zodat hij een foto kon nemen van hoe geil ik het vond mezelf af te trekken met zijn zaad over mijn gezicht. ik wist niet hoe ik me moest voelen, maar stiekem vond ik het enorm geil. Zonder ik het echt onder controle had zei ik tegen hem dat ik zijn slaafje wou zijn en ook Tanja's slaafje.
Hij zei dan dat hij dus de foto's allemaal mocht sturen naar haar. Ik twijfelde even. Hij vroeg of ik een goeie slaaf was. Een slaaf deelt alles met zijn meester en meesteres, vond hij. Ik stemde in en hij stuurde met mijn gsm deze vernederende foto's naar mijn vrouw. Hij zette erbij dat ik hun slaafje wou zijn.
Het duurde niet lang voor er antwoord was. Ze vond zijn lul lekker en groot, ze verlangde naar morgen om door die lul gepakt te worden. Ze had zin in zo'n grote lul en hij mocht haar neuken zoals hij wou, zei ze. Dat had ze nooit gezegd tegen mij.
Ik moest mij van hem verder aftrekken en mijn zaad op de grond spuiten. Ik was zo geil geworden dat het geen halve minuut meer duurde. Ik spoot mijn zaad op de grond. En ik moest het allemaal oplikken van hem.
Geil en vernederd ging ik terug naar huis. Tanja vroeg om zijn gsmnummer, ze had een naaktfoto van zichzelf dat ze wou sturen naar hem. Ze zette erbij: "deze vrouw is morgen helemaal van jou". Ik wist dat we nu geen weg meer terug konden, ik wist niet waar het zou eindigen, maar het wond me ergens wel enorm op. Ik verlangde wel naar morgen, maar ergens was ik ook bang voor morgen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners