Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

VakantiehuisSM - 18213 keer gelezen
Tijdens een neukpartijtje met mijn vriendin enige weken geleden hijgde ik in haar oor dat ik wel eens een weekendje haar slaaf zou willen zijn in een vakantiehuisje zoodat we door niemand gestoord zouden worden en ik me dus lekker kon onderwerpen aan haar wrede lusten...

Ze vroeg me wat ik bedacht had en zei haar dat het me wel erg geil leek om gelijk bij binnenkomst me te moeten uitkleden en knevelbal en dildogrodel aan zou moeten voor het HELE weekend tenzij ze vond dat het uit mocht..

Ze antwoordde dat ik dat wel erg geil zou vinden dus of dat nou zo“n straf zou zijn. Ik antwoordde haar dat als zij bijv. zou willen dat ik vastgebonden aan de wenteltrap zou moeten staan met mijn handen hoog opgebonden op de rug met speidstang tussen mijn benen en geblinddoekt ik na een paar uur wel anders zou piepen.. Hmm dat leek haar wel wat.

Dus op een dag zei ze nou pak de spulletjes maar IK ga een lekker weekendje tegemoet...Oh ja en als je op het terrein bent moet je de dildogordel al diep in je kont hebben dus je trekt hem nu al aan of je doet het daar op de parkeerplaats......

Ongemakkelijk zat ik in de auto. Bij aankomst bleek het een beschut huisje te zijn dus moest ik na het uitkleden nog de auto uitpakken...

Nadat ik alles op zijn plek had gelegd bond ze me vast aan de wenteltrap met spreidstang tussen de benen en werden mijn handen met een ketting vastgemaakt aan de knevelbalriem..

Daar stond ik nu . Gewillig had ik me laten vastbinden en stond daar nu voor lul..


Ze stopte een video in tv en ging er eens lekker uitgebreid voor zitten om een film te bekijken .

anderhalf uur stond ik daar en toen zei ze : Zo ik ga vanavond eens lekker zwemmen met mijn slaafje.

Ik slikte ,dit was nou niet echt de bedoeling. Aangezien ik haar slaaf was moest ik alles doen wat ze me zou opdragen dus dat betekende... Ja je krijgt een zwembroek aan over de gordel en ik wens geen enkel protest he.

Nadat ze me had losgemaakt en ik de zwembroek had aangedaan die net alles bedekte liepen we naar het zwembad.Aangezien je mijn slaaf bent gehoorzaam je aan alles wat ik je zeg of met gebaren duidelijk maak. Nadat we even hadden gezwommen klom ze eruit en vlijde zich in een rustig hoekje op een ligstoel en ze spreidde haar benen.
Dit betekende dat ik haar slip opzij moest trekken en gaan beffen... Ik voelde mijn pik opbollen en mijn hart bonsde in mijn keel want zomaar hier in Opschieten siste ze.

Natuurlijk deed ik mijn best en nadat ze stil was klaargekomen en extra geil er bij lag beval ze mij een kleinere zwembroek aan te trekken. Ik slikte en keek in de tas.. Oeps met deze zwembroek zouden de riemen van de gordel zichtbaar worden.. Ik aarzelde even en dat zag ze . Opschieten slaaf anders ... Ik liep snel naar de kleedkamers en kwam weer terug met een rood hoofd.


Zo dat ziet er goed uit zei ze. Haal aan de andere kant even wat te drinken voor mij in een wijd glas...Nee he nu moest ik ,nou ja , ik had het voorgesteld dus nu moest ik er ook aan geloven en liep ik door het zwembad heen haar drankje op te halen.

Nadat ze het had opgedronken liep ze weg en beval me te wachten . Ze kwam terug met een glas vol . Zo dit is voor jou slaafje. Drink maar gauw op want als je het op hebt heb ik nog een geile verrassing voor je. Ik nam een slok en verslikte me bijna . Door de chloorlucht had ik niet geroken dat ik haar zeik mocht opdrinken.

Drinken!! siste ze Je wou toch zo graag een slaafje zijn??

En nu meekomen!! voor de verrassing. Ze liep voorop naar de SAUNA!! Oh nee . Meekomen slaaf!!! Nu bonsde mijn hart in mijn keel.

Twee badjassen mevrouw , meneer?? Vroeg de lekkere meid achter de balie. Ja doe maar, antwoordde mijn meesteres.

In het kleine gemengde kleedkamertje deed ik mijn zwembroek uit en de badjas aan. Dit was wel een erg heftig idee van haar en ik had het totaal niet verwacht.

Zie liep even wat rond en zag al rap de ingang van de sauna cabine. Meekomen!! Ik volgde haar en door het raampje zag ik dat er gelukkig maar een paar meiden in de sauna zaten en 2 jongens . Shit! wat nu te doen. Ik ben haar slaaf maar ze laat het de halve wereld zien ook.Niet treuzelen meekomen!! Ik doe mijn badjas uit en handdoek om. Een laatste lapje. Je gaat op je handdoek voor dat blonde sletje liggen met je kont omhoog begrepen?? Ja meesteres.. Ik loop naar binnen met de handdoek om en zie dat mijn meesteres naast het blonde sletje gaat zitten. Ik sta ervoor en leg de hanndoek op de bank neer en zie een verbaasde blik op het gezicht van het sletje. Ik krijg een rood hoofd en ga snel voor haar liggen zodat ze een ruime blik op mijn kont kan werpen.


Dit is vernedering ten top!! Na een kwartier stappen er een aantal mensen uit en is het zeer rustig met nog twee andere meiden en het geile sletje boven mij wat naast mijn meesteres zit. Meesteres knipt met haar vingers en als ik kijk zie ik dat ze met haar benen wijd zit. Snel sta ik op en ga op mijn kieen op de bank onder haar zitten en begin haar zeer natte kutje te likken. De twee meiden aan de overkant in de sauna hebben volledig blik op mijn kont en verrichtingen tussen de benen van mijn meesteres.

Kreunend komt ze klaar. En als ik omhoog kijk zie ik dat het sletje naast haar ook de benen wijd heeft en zichzelf vingert. Mijn meesteres knikt en ik moet nu het kutje gaan likken van een onbekende slet!!! Als ik even bezig ben staat de slet op en gaat op een doggy style voor me zitten en zegt alleen maar: kontje. Dit heb ik nog nooit gedaan maar ik moet wel. Ik lik haar kontje lekker schoon en wissel af naar haar kutje. Ze komt schokkend klaar en spuit een paar kleine straaltjes in mijn gezicht.

Tijd om af te spoelen .Kom je mee vraagt mijn meesteres aan het sletje. Die laat zich dat niet twee keer zeggen en glipt mee naar buiten. Na ons afgespoeld te hebben en aangekleed lopen we naar buiten en ik zie dat het een erg geil gekleed sletje is.

Aangezien het schemerig is en laat vraagt mijn meesteres aan het sletje of ze er bezwaar tegen heeft dat ik naakt en gekneveld met dildogordel ,aan een honderiem door haar naar ons huisje gebracht wordt. Ze kijkt even verbaasd en zegt dat ze het wel geil vind. Nee he .Ook dat nog. Ik kleed me uit en laat het sletje de knevelbal bij mij omdoen en daar loop ik achter ze aan naar ons huisje.....


Als we binnenkomen wordt ik weer aan de wenteltrap vastgebonden en geblinddoekt .

Mijn meesteres en het sletje begeven zich naar boven en de rest van de nacht hoor ik geregeld heftige kreunen uit de slaapkamer.....

De volgende ochtend wordt ik volledig kapot en gebroken losgemaakt en hoop dat de afstraffing voorbij is ...

Helaas ,het sletje wil een bijzettafeltje voor het ontbijt en daarna wil ze weer zwemmen en naar de sauna . En aangezien ze mijn meesteres wel erg goed heeft gebeft wordt ik aan haar uitgeleend tot s“avonds 22.00 want dan moet ik weer vastgebonden worden.... S“maandags ben ik gebroken en mag eindelijk de dildogordel en knevelbal uit. Ik val in slaap naast mijn meesteres en wordt weer wakker als we ons dorpje inrijden.

Nou dat vond je wel geil he slaafje van me?? Ik kreun maar wat en zeg dat ik haar nooit meer een fantasie vertel.........
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners