Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van Model Naar Slavin 4 - 21767 keer gelezen
Aanvang van de opleiding:
Anke en Sofie werden van elkaar gescheiden, dit was een bewuste zet van Joeri, want 2 goede vriendinnen in een kamer, nee dat kon niet. Toen de meiden geïnstalleerd waren ging hij naar het comité om zijn instructies te krijgen. Hij ging terug naar de zaal waar de dames, werden vernederd. Met zijn vijven zaten ze hem al op te wachten, 3 Arabische sjeiks, 2 Russen en een Aziaat. Zij waren de vertegenwoordigers voor de rest van de leden. Aisha had zich ondertussen al aangekleed, in een sexy latex body en was bij haar vader gaan zitten. Toen joeri aankwam kreeg hij zijn instructies. Aisha’s vader nam het woord. Joeri, hierbij de instructies elke maand moeten de dames hun vordering in het opleidingstraject komen tonen, lukt het hen niet verdwijnen ze in één van onze bordelen. Je krijgt carte blanche tijdens de opleiding, maar ze mogen geen blijvende letsel overhouden. Die 2 moelijke sletjes mag je gebruiken voor het wat hardere werk, zij hebben bewezen dat ze wat meer nodig hebben.
Aisha en haar 2 nichtjes zullen de opleiding geven, jij komt tussen wanneer het nodig is. Aisha en Joeri, zorg dat we binnen 6 maanden top slavinnetjes hebben.
Anke zat samen met Lisa in een kamer ze miste haar vriendin, Lisa was wel ok, maar het was niet hetzelfde. Tijdens de verkenning van de kamer vonden ze een stapeltje kledij, een minuscule Sting en een spannend te kort topje. Anke en Lisa kleden zich aan, zin om te spelen hadden ze niet.
Bij Sofie en Sara was de sfeer nog gespannener, zeker na de intieme handelingen die ze hadden moet uit voeren van Joeri. Hun kon het niet schelen, ze hadden zich aangekleed en waren volledig van de kaart. De stilte in hun kamer was te snijden, beide waren volledig in Socks. Hare beste vriendin had haar nu wel kunnen troosten.
Aisha ging met Joeri en haar nichtjes, Layla en Karima, het trainingschema opstellen want op 6 maanden moest er heel veel gebeuren. De slavinnen moesten zowel hun conditie op peil houden als alle mogelijke vormen van seks onder de knie krijgen. Aisha zou met haar 2 nichtjes de opleiding doen en Joeri, zou instaan voor de straffen. Ze besloten om ’s anderendaags te starten.
’s Morgens werden Lisa, Anke, Sofie en Sara bijeen gebracht in een klein fitness centrum. Ze moesten allemaal naast één gaan staan. Sofie moest glimlachen, ze zag Aisha maar waarom staat zij naast Joeri en die 2 andere meiden. De drie dames hadden allen een latex body aan met knopjes aan hun kruis.
Aisha nam het woord, ik ben jullie meesteres, samen met mijn nichtjes zullen we jullie alles bijbrengen wat jullie moeten weten en kunnen om een man te behagen. Indien de vooruitgang niet voldoende is, zal Joeri jullie wel bijbrengen. Op het einde van elke vier weken, worden jullie geëvalueerd. Falen jullie dan verdwijnen jullie in één van de bordelen van de groep. Jullie spreken ons altijd met meesteres, is dat begrepen? De meiden knikte, ik heb niks gehoord. Alle 4 zeiden ze stil en schuchter, ja meesteres. Hier is nog veel oefening nodig, hoor ik en Joeri Bulderde van het lachen. Ik zal jullie even een rondleidingen geven in onze trainings faciliteiten. Hier hebben jullie de fitness ruimte, ze gingen door een gang en kwamen in een welness ruimte aan, het had wel iets harem achtig. Hier lagen een zwembad, stoombad en jacuzzi. Hier kunnen jullie ontspannen als jullie goed hebben meegewerkt, maar ook sommige opleidingen vinden hier plaats. De volgende ruimte, was een SM-ruimte, met allerlei foltertuigjes. Dit is Joeri zijn speeltuin als je straf hebt kom je naar hier, maar ook dit maakt deel uit van de opleiding. Naast de SM ruimte lag precies een dokterspraktijk. Af en toe, moeten jullie medische onderzocht om te zorgen dat jullie wel in orde zijn en eventueel sommige dingen bij te sturen. Uiteindelijke kwamen ze in een kamer met een grote matras op de vloer.
Daarnaast was er een kamer met allerlei sekstoestellen, in de rekken lagen allerlei speeltjes in alle maten en kleuren. De twee laatste kamers zijn zowat het belangrijkst voor jullie op leiding. Hier zullen jullie wat tijd doorbrengen, soms alle soms met jullie tweeën en soms allemaal bijeen. Ik moet jullie niet vertellen waarom hé.
Daarna kwamen ze in de badkamer die terug uitkwam op de fitness ruimte. Zo sletjes jullie hebben je toekomstige verblijf gezien. Ontsnappen is niet mogelijk, mijn vader heeft hier op het domein een klein legertje dus ik zou mij maar gedragen als ik jullie was. Wel dames nog één ding, vanaf dat jullie de kamers uitzijn en hier binnenkomen, willen wij kleding meer zien dus uit met die bazaar. Vanaf nu moeten jullie dagelijks geschoren om 8u klaarstaan, dat we geen sprietje meer zien tussen die benen.
Sofie, Anke, Sara en Lisa trokken onmiddellijke alles uit. Handen in de nek en benen gespreid. Layla en Kamira keurde de kutjes of ze wel glad genoeg waren. Sofie kreeg raar tintelingen en lala voelde wat nattigheid. Aisha dit sletje staat al scherp, breng haar al maar naar de dokterspraktijk. De rest begint maar met het trainingsschema, jullie conditie moet perfect in orde zijn.Aisha ging samen met Layla en Sofie naar de doktersruimte. Zo leg u maar op tafel de dokter komt zo, de dokter kwam binnen, hij brabbelde iets in een taal die Sofie niet verstond. Hij nam haar bloeddruk, nam een bloedstaaltje, woog haar en nam haar gewicht. Hij voelde aan haar borsten. Hij pakte een tube glijmiddel, spoot dit op kutje wreef ervoor en stak daarna een smalle plooibare buis in haar poesje. Daarna brabbelde hij met Aisha en verdween. Zo sletje, alles is in orde, je kunt de training aanvatten. Layla zal jou de instructies geven. Ze gingen naar de matrassen kamer, we zullen jou eens leren hoe je, je moet presenteren als slavin. Als je meester je roept, ga je binnen spreid je benen en handen in de nek, Sofie vond het beangstigend, maar voerde snel uit wat Layla zei. Zo blijf je staan tot hij jou iets anders beveelt. Op je knieën en rug recht en mond open, Sofie vond dit maar raar en deed het niet snel genoeg. Pets Layla sloeg met haar zweepje op haar billen. Sneller als het kan. Vlug deed ze wat er van haar gevraagd werd. In deze houding sta je klaar om je meester te pijpen. En nu bied je kontje aan, dit vond Sofie gruwelijk zeker na haar ervaringen met Sara de vorige keer. Snel stond ze klaar. Dit moet je onmiddellijke kunnen uitvoeren, zet u tegen de muur, spreidt je benen en begin jou te vingeren. Voelde zich vernedert dat ze zich moest vingeren voor een ander. Zelf had ze nog nooit gedaan voor één van haar vriendjes. Ze barste in tranen uit, toen Layla haar begon te vingeren. Het begon natter en leuker te worden, ze wist niet of ze het leuk of vervelende moest vinden, Layla ging sneller en sneller over haar liefdesknopje, ohoh ik kom. Nu is het aan jou, vinger jou klaar. Al haar schroom was verdwenen, ze begon haar te vingeren, op instructie van Layla stak 2 vingers in haar kutje oh wat was ze geil. Ze kwam een 2e keer klaar.
Ondertussen had Aisha één voor de andere meiden uit hun conditie training gehaald voor het medisch onderzoek. Als laatste had ze Lisa (haar favorietje) meegenomen. Voor dit sletje wilde ze door het vuur gaan, deze wilde ze naar haar eigen wensen kneden. Ze nam Lisa mee naar de speelkamer. Daar stonden verschillende toestellen die ze haar wel eens wilde laten proberen. Voor jou moeten we eens een nieuwe naam zoeken, wat dacht je van roodje. Wel roodje zet u in positie. Lisa wist niet wat Aisiha bedoelde en stond haar bedeesd aan te kijken, zo je wilt het niet snappen. No dan zullen we het eens voor doen handen in de schouders, een benen gespreid. Snel voerde Lisa het Uit. Aisha ging naar haar toe en streelde haar poesje, nou roodje je zult moeten zorgen dat het daar nat wordt. Kom mee, Lisa volgde Aicha naar een tafel. Ga ertegen staan, buik op de tafel. Aisha klikte de ben van Lisa vast. Haar armen werden aan de tafel vastgezet, nou roodje we zullen eens beginnen met je openingen te trainen. Want veel kunnen ze nog niet aan. Aisha, haalde een apparaat met 2 stangen, ze pakte uit de rek 2 kleine dildo’s. Ze zette er eentje op een stang plaatste deze tegen Lisa haar poesje en startte de machine. Lisa haar poesje, was nog droog. Ze krijste het uit. Stop, haal het eruit. Ik had het jou toch gezegd dat je sneller nat moest zijn. Het went wel hoor en dan vind je het vast leuk. Aisha schakelde een versnelling hoger. Lisa haar poesje begon natter en natter te worden. Aisha liet de machine draaien en na enkele minuten kwam Lisa klaar. Ze begon te snikken waarom doe je me dit aan, waarom. Jij hebt complimenten, ok ronde 2 ze pakte de iets grotere dildo plaatste hem op de machine en liet het weeral draaien. Aisha vertrok en liet Lisa achter. Lisa wist niet wat haar overkwam, zo vaak klaarkomen, ze werd er uitgeput van. Ze kreeg tegenstrijdige gevoelens. Hoe moest ze hier mee om??

Sofie was ondertussen ook aan haar conditietraining begonnen. Sara en Anke werden meegenomen door Layla naar de matrassen kamer. Ik moet eventjes hiernaast iets halen, ze kwam terug met een box hierin zaten een voorbind penis en 2 hartslag meters. Aangezien jullie soms moeten voldoen aan de grillen en kuren van jullie meesters, heb ik een leuk spelletje bedacht. Jullie moeten jullie voor het snelst klaarvingeren, de hartslag meter zorgt ervoor dat jullie niet faken. En de winnaar mag de voorbinddildo aandoen en in zijn kutje steken terwijl de andere in het kontje wordt geneukt. De meiden, keken elkaar verschrikt aan, Sara had gisteren al die van Joeri in zich gehad dus ze wilde echt geen tweede keer niet meer. Anke had altijd al gezegd dat van haar kontje afgebleven moest worden. Zo dames start, help waar zijn ze terecht gekomen, afhangen van de grillen van een feeks, als een bezetene begon Sara in haar poesje te vliegen, hoe moest ze hier in hemelsnaam opgewonden raken. Ze mijmerde terug naar de tijd met haar vriendje, ze dacht er aan terug hoe hij haar zalig klaarlikte, ze sloot zich volledig af van de omgeving. Anke kreeg er geen tintelingen, dit lukt haar niet. Op commando klaarkomen, ze keek opzij naar Sara en zag dat ze dit zou verliezen. Sara had haar ogen gesloten ze vingerde haar dat het niet normaal was, ze speelde met haar lipjes, ze stak er 3 vingers in oh wat was ze geil eindelijk kwam ze klaar. Ze keek op en zag Anke snikken, ze wist dat ze gewonnen had, maar zag er zo tegen op om haar te nemen. Goed gedaan Sara, jij blijft vandaag gespaard. Rust beide maar effen uit. Ondertussen zullen we voor wat publiek zorgen. Layla haalde Aisha en Karima met de ander slavinnen. Ze gingen naar de matrassen kamer, en namen plaats in een fluwelen zetel. Sofie en Lisa moesten er voor op gehurkte knieën gaan zitten. Aisha deed de knoopjes onder haar latex body en beveelden Lisa om te likken. Kamira beveelde Sofie om hetzelfde te doen, Layla ging naar Sara en Anke plaatste de voorbinddilo in het kutje van Sara. Anke zet u op je knieën, kop op de grond en hou met je handen de billen uiteen. Anke treuzelde wat te lang naar Layla haar goesting en kreeg een keiharde klap in haar gezicht. Ze begon te snikken en zette zich in positie. Steek het erin sletje en snel. Je mag pas stoppen als je 2 klaar bent gekomen binnen de 10 minuten. Lukt het niet dan wordt heel de groep gestraft.
Wordt vervolgd
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners