Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van goede komaf - deel 1 - 28509 keer gelezen
Kennismaking met Louise
Louise ligt lui op een zonnebed in de grote tuin van haar ouderlijk huis. Haar ouders zijn
welgestelde mensen. Sedert ze drie jaar geleden haar MAVO-diploma heeft behaald, heeft
ze geen studie meer aangevangen. Ze is enig kind en haar moeder is vertrokken met een andere man. Bij haar vertrek heeft ze gezegd dat die man meer aandacht voor haar had dan haar altijd werkende vader. Haar vader ziet haar bij thuiskomst weer liggen en bedenkt, dat ze toch maar eens aan het werk moet. Ondanks haar aardige figuur zijn sollicitaties op niets uitlopen.
Na het betreden van de woning belt hij de supermarkt om boodschappen te bestellen. Na de bestelling vraagt hij naar de eigenaar / bedrijfsleider die een goede bekende van hem is.
Beste Kees, zegt hij, ik heb nog een dochter thuis waarvoor ik een baantje zoek. Kan ze bij
aan de kassa werken? Kees antwoordt, dat er vervanging nodig is wegens ziekte. Stuur Louise morgenochtend maar langs Jan, zegt hij. Vader Jan hangt de telefoon op en loopt naar zijn dochter met de mededeling over de gemaakte afspraak en dat ze daaraan gevolg moet geven. Ze moet de eigenaar aanspreken als meneer Kees. De volgende morgen meldt Louise zich. Meneer Kees is een klein kalend mannetje met een dikke buik. Louise wordt meteen een kassa toegewezen. Ze wordt ingewerkt door een ervaren cassiere.
Enkele weken later is er weinig vooruitgang. Kees is wel opgevallen dat Louise het goed kan vinden met de jongens. Als klap op de vuurpijl ontdekt hij dat Louise met de magazijn chef neukt.

Naar de villa
Hij stelt Louise voor haar vader niets over de neukpartij te vertellen, mits zij aangeeft bij hem op de villa buiten het dorp te willen gaan werken als schoonhoudster.
De vader van Louise is blij dat zij werk houdt en stemt hiermee in. Louise kan intern op de villa, zodat ze s-avonds niet naar huis hoeft. Als Louise vraagt of ze kleding mee moet nemen zegt Kees dat dit niet nodig is. Voor alle zekerheid neemt Louie wel haar toilettasje en de pil mee. De man neemt het meisje mee en thuis aangekomen stelt hij haar voor aan zijn vrouw. Deze vrouw is een kop groter als Kees en heeft een knap uiterlijk. Ze heeft een lange soepel leren jurk aan met een diep decollet. Haar haren zijn kort geknipt. Zo zegt ze, dat is dus Louise die zich in het magazijn laat naaien. Terwijl ze Louise aankijkt vervolgt ze: Dat komt hier goed van pas, want hier komen altijd wel mannen die hun eigen vrouw niet meer mogen neuken en die toch wel lust hebben. Even later trekt ze aan een koordje en achter in de villa luidt een bel. Er komen twee jonge negerjongens naar voren. Ze zijn gekleed in een zeer strakke en kleine latex slip. Bij beiden is hun lul en ballen te zien door het latex. Verder hebben ze geen kleding aan. Ook is er geen haartje op hun lichaam te ontdekking. Zelfs geen hoofdhaar. Hun tepels zijn voorzien van een piercing waaraan een klein gewichtje hangt met als gevolg dat ze een paar uitgerekte tepels hebben.Naakte en geschoren Louise
De dame geeft de jongens opdracht het meisje uit te kleden. Jawel, mevrouw de meesteres zeggen de jongens gezamenlijk. De vrouw zegt tegen Louise en zo noem jij mij ook in de toekomst. Even later kleden de jongens Louise uit. Zonder protest wordt de blouse en de rok uitgedaan. Een jong strak lichaam komt te voorschijn.
Daarna wordt de BH losgemaakt en een mooi lichaam dat is getooid met een paar recht voor uitstaande borstjes en spitse rode tepels komen te voorschijn. Dat ziet er goed uit zegt mevrouw tegen Kees. Dan zegt de vrouw tegen Louise: Nu mag je zelf je slipje uitdoen. Als het meisje dit weigert, zegt ze tegen de jongens Louise vast te houden. De vrouw haalt een schaar uit haar jurkzak en stapt naar voren. Even later heeft ze het slipje stuk geknipt. Louise staat nu alleen nog maar haar schoenen aan. De vrouw laat haar vingers tussen de benen van Louise glijden en constateert de aanwezigheid van strakke schaamlippen. Zo zegt de vrouw tegen Kees: Dit kutje is gemaakt om een pik snel te laten spuiten. Kees zegt dat zijn magazijnchef dat ook had ondervonden. Mooi zo, zegt de vrouw. De jongens moeten Louise naar de badkamer brengen. De boodschap die ze meekrijgen is dat Louise van al haar haar moet worden ontdaan. Als je tegenstribbelt zegt de vrouw, moeten we een en ander aan
jouw vader vertellen. Nee, nee, roept Louise, die bang is dat ze van haar vader ook nog
een donderpreek krijgt.
In de badkamer op de 1e etage wordt Louise op een krukje gezet. De jongens knippen haar lange haren kort. Even later zoemt een tondeuse, zodat het korte haar wordt gemillimeterd. Daarna wordt het hoofd in de scheerschuim gezet. Behendig scheren de jongens het meisjeshoofd volledig kaal. Eenmaal kaal wordt het hoofd ingesmeerd met een aftershave. Zo dat is n zeggen de jongens. Daarna worden haar armen en oksels haarvrij gemaakt. Louise moet vervolgens met gespreide benen gaan staan. De jongens knippen haar kuthaar kort en zepen haar hele onderlichaam in met scheerzeep. Alle haar op haar onderlichaam wordt verwijderd. Na de scheerbeurt ziet Louise er als een biljardbal uit. Zo zeggen de jongens dit gaat in de toekomst twee per week gebeuren, want mevrouw de meesteres heeft een hekel aan bedienden met haarstoppels op hun jeugdige lichaam. En oudere mannen en vrouwen omarmen liever een glad lichaam dan een behaard lichaam is de levenswijsheid van de jongens. De jongens smeren haar vervolgens met een welriekende olie in. Ze laten hun vingers door de bilnaad en schaamspleet glijden. Het strakke gleufje is aardig nat, moeten
ze vaststellen.

De nieuwe woonruimte en haar positie
De jongens brengen Louise vervolgens door een lange gang naar een ruimte. De ruimte kent alleen een paar bovenlichten. In het midden van de ruimte staat een groot rond bed. Het bed is bedekt met een plastic hoes. Verder staat er in de kamer een vitrinekast met een veelheid aan sexattributen. Dildos, zwepen, butpluggen, tepelklemmen, boeien enzovoort. In een andere kast hangen enkele jurken en pakken uit een stuk. In het leggedeelte liggen diverse bhs en slipjes. Die kleding loopt uiteen van kwartcups bhs tot bhs met tepeluitsparingen. De slips zijn van klein tot groot en met en zonder open kruis. Louise schrikt als ook twee bhs en slipjes met pennetjes aan de binnenzijde tegenkomt. Inmiddels zijn de twee jongens ongemerkt verdwenen en staat mevrouw in de deuropening. Zo Louise, zegt ze, hoe vind jij de ruimte? Het meisje draait zich om en ziet dat mevrouw in een andere outfit is gekleed. Ze heeft een strak badpak van dun leer met een open kruis aan. Het pak is hoog opgesneden en laat haar grote borsten in volle glorie tot hun recht komen. Het meisje zegt dat ze stoelen en een tafel mist om eens te zitten en schrijven. Ach, antwoordt mevrouw, daar zul je geen behoefte aan hebben. Je wordt namelijk geen schoonmaakster, maar mijn dienares in mijn sexleven. In de functie heb je geen stoelen nodig, want of je bent met mij of mijn gaten bezig op het bed of je bent blij dat je op bed kunt liggen om te slapen.
Trouwens vraagt mevrouw heb je al naar het plafond gekeken. Louise doet dit en ziet enkel haken, koorden en katrollen. Die dingen worden ook gebruikt bij de sexspelletjes, zegt mevrouw. Het is heerlijk om te zweven als je lichaam wordt gebruikt, weet ze.
Tot slot pakt mevrouw Louis bij haar arm en trekt haar naar zich toe. Zo, ik wil een kus
zegt ze als dank voor deze ruimte die mag bewonen. En ik wil een dank je wel horen als slavin. Louise geeft haar een kus op de lippen en zegt dank je wel, mevrouw de meesteres.
Je zult een goede leerlinge worden, is de reactie van mevrouw. Kom we gaan je wat kleden, vervolgt ze, want dan lopen die twee jongens ook maar te kwijlen als ze je naakt zien.
Maar over een tijdje mag je weer wel naakt blijven. En wel als je kut en kont door het oprekken permanent open staan en jouw schaamlipjes blijvend in uitgerekte staat zijn.
De lust bij de jongens is dan over, omdat ze hun pik graag in een knijpkutje en -kontje duwen en niet in een uitgerekte en uitgewoonde en altijd ruime kut en kont. Maar Louise,
vervolgt mevrouw, de oudere heren zullen zich nog steeds met genoegen met jou bezig houden. En een ervaren, grote worst in je lijf is ook nooit weg. Mevrouw neemt haar
mee naar de kledingkast. Louise krijgt een grote slip en een bh met volle cups aangereikt.
Doe die maar aan, zegt mevrouw. Als de slip is aangetrokken zijn de billen van Louise bedekt. De bovenkant ervan komt tot net onder haar navel. De bh bedekt haar kleine borsten. Dat ziet er goed uit zegt mevrouw, die ondertussen naar de vitrinekast is gelopen en daar een kleine rubberen penis en butplug heeft gepakt. Ze smeert wat glijmiddel over de hulpmiddelen. Ze draagt dan Louise op haar slip even iets te laten zakken en haar benen wat te spreiden. Zonder iets te zeggen duwt mevrouw geleidelijk de penis in het kutje en de butplug in het aarsgaatje van Louise, die daarna haar slip weer omhoog mag trekken.
Tot slot voorziet mevrouw het meisje van een brede halsband met een aantal ogen eraan. De halsband wordt strak aangetrokken, waardoor de nek wat wordt uitgerekt.

De eerste ervaring in de eetkamer
Aan de halsband maakt mevrouw een riem vast. Mevrouw neemt Louise aan de riem mee naar de eetkamer. In de kamer aangkomen ziet Louise de twee jongens op een kussentje in de hoek zitten. Ook ziet zij in de kamer stolen staan met een zitting in de vorm van een V. Ze vraagt zich of de mensen hierop wijdbeens zitten. Er ligt een derde kussentje bij de jongens en hierop mag zij gaan zitten. In het midden van de drie staat een grote schaal. Meneer Kees komt ook binnen. Hij heeft alleen een hemd aan, zodat de jongelui zijn pik en ballen onder de buik kunnen zien hangen. Meneer en mevrouw zetten zich aan tafel en mevrouw belt voor de bediening van het avondeten. Kort na het bellen komen twee oudere stevige vrouwen binnen die alleen een korte schort aan hebben. Ook zij zijn geschoren en hun welige borsten, die op hun welvende buik liggen, zijn weinig verhuld. Ze bedienen meneer en mevrouw. Als ze daarmee klaar zijn loopt n van de twee met een pan op de jongeren af. Met een pollepel vult ze de lege schaal met een stamppot. Mevrouw zegt: Kees, smakelijk eten en slaven jullie kunnen ook beginnen. De jongens gaan met een hand in de schaal om eten te pakken. Ze knikken naar Louise ten teken om mee te doen. De hand van
het meisje volgt. Na verloop van wat tijd roept Kees slaaf Ben. Kees zegt tegen hem: aan jouw werk onder tafel. Louise ziet dat Ben onder tafel tussen de benen van Kees kruipt.
De vingers van Ben spelen met de zak en piemel. Even later neemt Ben de halfharde pik in zijn mond. Kees krijgt een pijpbeurt van die jongen. Het duurt niet lang of Kees loopt rood aan en hij slaakt een kreet. Dat was lekker zegt hij tegen zijn vrouw. Ondertussen komt Ben onder tafel uit. Uit zijn mondhoeken loopt een wit goedje. Hij gaat zonder verdere opdracht op zijn kussentje zitten. Bij het dessert roept mevrouw slaaf Jaap. Hij moet achter haar gaan staan dan pakt de vrouw zijn handen en geleidt die over haar borsten in haar badpak. Masseer mijn borsten zegt ze tegen de jongen en vergeet mijn tepels niet. Jaap laat zijn handen in het badpak glijden. Zijn vingers zie je de tepels zoeken. Mevrouw heeft een geile oogopslag. Je ziet door het badpak heen dat volop met haar tepels wordt gedraaid. Op enig moment roept mevrouw slavin Louise op zich onder tafel tussen haar benen te melden. Louise staat op en loopt naar de tafel. Lik maar flink tussen mijn benen, zegt mevrouw, en vergeet mijn badpak niet opzij te schuiven. Mijn kut hunkert naar een jonge tong. Louise kruipt onder tafel. Even later voelt mevrouw een paar vingers aan haar badpak. Ze schuift wat naar voren op de stoel en doet haar benen wat verder uiteen. Een paar vingers bewegen over haar schaamstreek. Louise voelt een bos haar en een paar uitpuilende schaamlippen.
Ze trekt de lippen uiteen en brengt haar tong naar de rose gleuf. De kut ruikt sterk naar pis, maar is wel nat. Op het moment dat ze aarzelt drukken twee handen haar hoofd tegen de gleuf. Ze kan niet anders dan likken. Haar tong glijdt in de gleuf en ze proeft een zilte smaak. Goed zo zegt mevrouw ga maar lekker verder. Je wordt een echt teefje. Dit is maar goed ook want anders moet ik telkens mijn zweepje gebruiken om te straffen. Louise likt braaf verder en ze brengt mevrouw in extase. Dan zegt mevrouw steek jouw hand maar in mijn kut. Hij is groot genoeg. Louise volgt de opdracht op en zonder moeite gaat haar hele hand naar binnen. Maak maar een vuistje zegt mevrouw en duw je arm tot halverwege je onderarm naar binnen. Ook dat gaat gemakkelijk. Haal je arm nu op en neer zegt mevrouw.
Even later hoort Louise mevrouw zwaar adem halen en ze voelt de kutspieren van mevrouw aanspannen. Even later gilt mevrouw het uit. Na het gehijg zegt mevrouw dat Louise naast haar kan komen staan. Ze streelt over haar hoofd en zegt dat ze het goed heeft gedaan. Wat mevrouw dan zegt doet Louise schrikken. En, Louise, zon kut als ik heb, heb jij ook over een aantal maanden. Er zijn genoeg mannen die daaraan willen meehelpen. Toch zeker van die oude snoepers en niet te vergeten enkele negers van middelbare leeftijd met een machtige neuklat. Zon ruime kut en grote schaamlippen geeft, herhaalt mevrouw, het voordeel dat jonge mannen die toch maar snel klaarkomen je niet meer moeten. Op dat moment kun je ook naakt blijven lopen, zodat de mannen je gevraagd en ongevraagd op elk moment van de dag kunnen gebruiken. Tot vraagt mevrouw Louise of ze al aan de pil is. Het meisje antwoordt met ja. Nou, zegt mevrouw, je stopt met het nemen van de pil. Maar dan wordt ik zwanger zegt Louise. Dat is misschien wel de bedoeling zegt mevrouw. Je tietjes worden dan wat groter en na de bevalling is jouw buik wat groter en slapper. Misschien krijg je trouwens wel hangtietjes. Daardoor ben je nog onaantrekkelijker voor jonge jongens en kun je al jouw energie richten op onze bezoekers. Terwijl mevrouw in het kruis van het meisje knijpt, zegt ze ga nu maar naar je plek bij de jongens. Geschrokken loopt Louise die richting op. Ze hoort mevrouw tegen Kees zeggen, dat er nog altijd oude mannen zijn die willen weten of hun zaad nog vruchtbaar is. En waarom helpen wij niet mee die vraag te beantwoorden. Glimlachend kijkt Kees zijn vrouw aan, want hij is een van die mannen.
Mevrouw belt en twee vrouwen komen afruimen. De negerjongens zitten met geile ogen naar hen te kijken. Louise ziet hun broekje bollen. Kees zegt tegen mevrouw moeten de jongens geen beloning hebben? Ze hebben nogal hard gewerkt in de tuin. Mevrouw antwoordt de jongens te laten genieten door hen toestemming te geven om de serveersters te gebruiken. Kees zegt het vermaak wel te willen zien. Mevrouw is de zelfde mening toegedaan. Na het afruimen moeten de serveersters terugkomen en Ben en Jaap mogen achter hen gaan staan. Zo zegt mevrouw, jongens ga je gang. De jongens grijpen de vrouwen achterlangs bij hun borsten en drukken hun onderlichaam tegen de billen van de vrouwen. Zij voelen een harde bobbel. Nadat wat met de borsten en tepels is gespeeld worden de strikken van de schorten losgetrokken. De vrouwen staan nu naakt. Ben en Jaap draaien hen om en vragen hun slips uit te doen. Met geile blikken in de ogen voldoen de vrouwen graag aan die vraag. Even later zien ze twee machtige lullen voor hun ogen. Nou dames zeggen Jaap en Ben laat jullie pijpkunsten maar eens zien. En reken er maar op jullie beide andere gaten worden niet vergeten. Ondertussen pakken ze de dames in hun geschoren kruis. Een van de twee gaat op haar knien zitten en de ander buigt voorover. Beiden nemen de zwarte staaf in hun mond. Met samengetrokken wangen beginnen ze te pijpen. Het duurt niet lang of beide jongens klaar. De jeugdige pikken verslappen echter niet en de serveersters wordt gevraagd voorover over de tafel te buigen. De benen wat moeten gespreid. Even later rammen Ben en Jaap hun pik in de openstaande ingereden neukgleuf.
De pikken zijn zo groot dat de kutspieren hen amper kunnen omvatten. De dames en jongens komen hierdoor tot een heftig orgasme. Na het tweede orgasme wordt de pik van beiden slapper. De dames likken de pikken schoon en drukken daarna de jongens tegen hun lichaam. Ze krijgen van de serveersters en een kus als dank.

Lesbische opvoeding
Mevrouw vraagt aan de serveersters hoe het met hun lesbische lusten is. Beiden antwoorden dat die door de neukpartij zijn aangewakkerd. Nou, zegt mevrouw, dan nemen jullie Louise mee naar haar kamer om haar nog wat in te werken in de vrouwenliefde. En tegen Louise zegt ze, laat je maar lekker gaan meid. Jouw begeleidsters weten van wanten en laten je zo dikwijls klaarkomen dat je er gek van wordt. Ik denk dat je dat niet erg vindt, want je ogen stralen een brok geilheid uit. Hup dames neem Louise mee en put haar uit. Jullie weten hoe meer mannen ze op een avond kan hebben hoe beter. En vervang de dildo en butplug in haar lijfje door een wat grotere. Tot slot zegt mevrouw spoel de pil die ze bij heeft door de WC. Dat ding heeft ze toch niet meer nodig. De twee dames nemen Louise tussen hen in en nemen haar mee naar haar kamer. Onderweg wordt haar nekband afgedaan. Ook de bh wordt uitgedaan. De vrouwen knijpen flink in de bloot gekomen borstjes. Ze merken dat de tepels zelfs stijf worden van het knijpen. Het wordt een echte slet zeggen ze tegen elkaar. Ze zal zo iedereens vriendinnetje zijn. Dit toch zeker wanneer ze in alle gaten genomen kan worden. Op de kamer aangekomen trekken de dames de slip van Louise naar beneden. Volledig naakt staat ze nu tegenover de twee serveersters. De een zegt dit is een kittig ding, Loes. Ja, Leen, ik denk dat ze zeer geschikt is voor de uiteindelijke job. Al heeft over enige tijd een bolle buik, ik denk, dat nog steeds zal genieten van de pikken in haar gaten, vervolgt Loes. Ondertussen glijden de dildo en de butplug uit de onderste gaten van het meisje. Zo ze is hartstikke nat, zegt Leen. Eens even checken. Zonder verder te vragen steekt ze vinger in de kut van Louise. Het lijkt wel een zeepbaan, constateert ze. We hoeven in ieder geval geen glijmiddel te gebruiken, Loes. Dit is een prettige bijkomstigheid, volgens Loes. De twee leggen het meisje met de rug op bed. Ze spreiden haar armen. Aan de zijkant van het bed blijken aan een koord boeien te zitten. Deze worden om de polsen van Louise gedaan en de koorden worden aangetrokken. Volledig uit elkaar getrokken ligt Louise te kijk. Een zelfde handeling wordt bij haar enkels toegepast. Volledig uitgerekt ligt ze nu te kijk. Haar jeugdige kut staat zelfs wat open. De serveerters gaan op hun knien op het bed zitten.
Ze duwen met beleid ieder twee vingers in het uitnodigende kutje. Ook gaan twee vingers in de mond van Louise. De zes vingers worden op en neer bewogen. De kutspieren werken soepel en de mond zuigt de vingers werkelijk naar binnen. Zo blijven de dames enige tijd bezig, terwijl ze ondertussen de kut trachten op te rekken door hun vingers te spreiden.
Tijdens de oefening komt Louise meermalen klaar. Dan gaat Leen met haar volle pruim bovenop het gezicht van Louise zitten. Likken meid, gebiedt ze. Het bevel wordt zonder commentaar opgevolgd. Zonder dat Louise het ziet doet Loes een riem om haar buik en daar aan vastzittende bandjes om haar bovenbenen. Het tuigje heeft bij haar kruis een schroefdop.
Hierop schroeft Loes een flinke rubberen penis. Als die vastzit kruipt ze op het bed tussen de benen van Louise. Ze laat de penis tussen de schaamlippen van het meisje glijden. Zonder genade ramt ze het gevaarte op en neer in de leutgleuf. Opnieuw komt Louise diverse malen klaar. Tijd om op adem te komen krijgt ze echter niet, want Leen blijft om haar tong vragen.
Na een half uur glimt Louise van het zweet. Uitgeput ligt ze op bed. Zo zeggen Loes en Leen we hebben ons vertier vanavond wel gehad. Een lekkere jonge pik en dan nog een jonge slet.
En Louise hoeven we niet los te maken. Alvorens de twee de kamer van Louise verlaten brengen ze nog wel een butplug en dildo in. De dildo die is aangesloten op een transformator, wordt aangezet op de hoogste stand. Zo meid wij denken dat je een hele nacht blijft zweten en natuurlijk zul je geen kans krijgen om in slaap te vallen. Maar ach, in de toekomst zul je wel meer een slapeloze nacht hebben omdat je kutje vol zit, maar dan met echte mannenworsten. De dames doen het licht uit en trekken de deur achter zich dicht.
Louise hoort alleen nog het gezoem van de dildo. Het wordt een lange nacht van onophoudelijk klaarkomen. Ze drijft in het bed van haar eigen zweet en tegen de ochtend komt daar ook nog haar urine bij. Als de zon via de bovenlichten al volop binnenschijnt komt mevrouw binnen. Ze heeft een nachtpon aan die net over haar billen valt. Zonder moeite stapt ze het bed op en gaat wijdbeens boven het hoofd van Louise staan. Louise ziet dat mevrouw onder de pon naakt is en voelt meteen een warme straal op haar gezicht neerkomen. Ze proeft de zout smakende en gele stinkende ochtendurine. Nadat de blaas van mevrouw leeg is, hurkt ze boven het gezicht van het meisje. Zo zegt ze lik mij maar droog en schoon. Gedwee voldoet Louise aan de opdracht. Wat een slet hoort ze mevrouw zeggen, terwijl ze klaarkomt.
De beloning merkt Louise onmiddellijk, want mevrouw trekt de butplug uit haar kont en haar kut wordt bevrijdt van de inhoud. Ook worden de koorden los gemaakt. Louise mag
gaan staan. Ondertussen haalt mevrouw een leren badpak uit kast. Zo trek dat maar aan
zegt ze. Blij dat ze niet meer naakt hoeft te zijn doet Louise het pak aan. Bij aandoen voelt ze scherpe puntjes in haar huid prikken. Als ze mevrouw aankijkt zegt die, het hele pak zit vol spijkertjes en ook daar moet je aan wennen. Ondertussen geeft ze een klap op de kont van Louise, zodat de spijkertjes hun werk extra goed doen. Ze mag het pak een hele dag aanhouden van mevrouw. Mevrouw gebiedt Louise op haar buik op bed te gaan liggen. De spijkers rukken zich in het vel van haar buik en borsten. In die positie krijgt ze met een platte zweep een afranseling van mevrouw. De spijkertjes drukken daardoor ongenadig in het vel van haar rug en billen. Meid zegt mevrouw zon stuk slavinnenvlees heb ik nog nooit binnen gehad. Opnieuw slaat ze van harte lust met haar zweep. Ze ziet dat Louise lijdt, maar eveneens ziet ze dat haar ogen zeer geil uitstralen. Ze draait Louise om en geeft haar borsten en buik ook nog een pak slaag. De tranen staan in haar ogen, maar ze geeft geen kik. Haar
lichaam blinkt wel van het zweet. Mevrouw trekt haar nachtpon uit en gaat naakt bovenop Louise liggen. Om de druk nog wat te vergroten beweegt ze wat op en neer. Louise verbijt de pijn zonder enig geluid. Na nog een keer over het meisje heen te hebben geplast, mag Louise opstaan en haar eigen gang gaan. Ze mag echter de kamer niet verlaten. Als afscheid drukt mevrouw zich nog een keer stevig tegen het meisje aan. Slet, zegt ze, terwijl ze een dikke kus geeft en de kamer verlaat. De camera staat aan zegt mevrouw.

Kennismaking met vijf negers
Uitgeput ligt Louise op bed. De spijkertjes in haar rug doen pijn meer. Ongevraagd wordt de deur open gedaan. Jaap, uitsluitend gekleed in een zeer kleine slip, stapt binnen. Zo zegt hij, in opdracht van mevrouw kom ik je vijf heren voorstellen. Op dat moment stappen vijf grote negers binnen in een dunne maar lange jas. Hun hoofden zijn kaal. Je mag de jassen uitdoen, zegt Jaap en hij verdwijnt uit de kamer. Louise staat op en stapt op de eerste neger af. Ze doet de ritssluiting open en helpt de man uit de jas. Er verschijnt een naakt en ook volkomen haarloos lichaam. In zijn tepels zit een piercing en tussen zijn benen hangt een machtig grote pik met een evengrote zak. Het geslacht is voorzien van een brede cockring en de paarse eikel is ontbloot. In slappe toestand is het al een gevaarte. Zo zegt de neger: we mogen je nog niet neuken, want je pakje moet aanblijven, maar pijpen heeft mevrouw niet verboden. Op je knieen zegt hij streng tegen Louise, die gedwee aan de opdracht voldoet. Even later zit de pik in haar mondje en met zijn handen op haar hoofd schuift hij zijn pik op en neer tussen de lippen. De penis wordt groot en stijf. Somtijds trekt hij de pik terug en moet ze zijn ballen likken en ook in de mond nemen. In tegenstelling tot dat wat hij verwachte, ziet hij Louise geil uit haar ogen kijken. Tegen het moment van het orgasme moet ze de pik met haar handen aftrekken. De pik is op haar gezicht gericht. Na enig rukken wordt het gezicht vol onder het sperma gespoten. Haar ogen zitten vrijwel dicht en het vocht drupt ook van haar kin. Onverwacht vraagt ze de neger, bent u voldaan? Zo te zien niet antwoordt hij, kijk, mijn pik is nog steeds stijf. Zonder nadere toelichting neemt Louise de worst weer tussen haar mondlippen. Ze zuigt met overgave het gevaarte naar binnen. Dan spuit de neger een nieuwe lading sperma en dit keer in haar mond. Met moeite slikt Louise alles door, maar ze krijgt wel de complimenten van een bevredigde neger. De andere vier mannen doen zelf hun jas uit. Ook zij zijn volledig naakt en kaal. Hun pikken zijn zo mogelijk nog wat groter. Louise hoeft de vier niet te bevredigen. Zij voorzien haar polsen van boeien. Via koorden aan het plafond trekken ze haar armen in de lucht. De armen zijn gespreid en ze staat amper op haar voeten. Tussen haar enkels wordt een spreidstang aangebracht, waardoor ze op haar tenen staat. In haar mond wordt een gag gestopt. Een andere neger haalt een platte rubberen plak uit de kast. De plak is niet echt soepel, maar buigt genoegzaam. Hij gaat zijdelings van Louise staan. Zonder aankondiging begint hij de achterzijde van het meisje met slagen te bewerken. Louise kan geen kik geven door de gag, haar gezicht spreekt boekdelen. Na 20 slagen geeft hij de plak over. Nu krijgt ze 20 slagen op haar voorzijde. En wel van bovenbenen tot haar hals. De derde neger geeft haar weer 20 slagen op de achterzijde en nummer vier rond de oefening af aan de voorzijde. De neger die ze heeft gepijpt, bekijkt langs boven het resultaat onder haar pak. Het ziet allemaal knalrood zegt hij en de spijkertjes zijn goed in het vel gedrongen. Het begin is gemaakt zeggen de vijf.
Ze trekken aan een koord en even later komen Jaap en Ben binnen. Ze moeten hun slip uitdoen en met gespreide benen op hun rug op bed gaan liggen. Hun handen moeten achter hun hoofd. Een neger stapt op ieder af. Ze kruipen tussen de benen en plaatsen hun stijve pik tegen het aarsgat van de Jaap en Ben. Zonder verder iets te zeggen duwen ze het gevaarte in de aars. Louise ziet dat Jaap en Ben zich verbijten. De negers geven de jongens een flinke neukbeurt. En de negers komen zwetend klaar. Als hun pik uit het aarsgat glijdt, komt een lading sperma mee. De negers verlaten het bed en de twee anderen nemen hun plaats in.
De jongens worden weer gevuld en geneukt. Hun gezichten stralen nu uit, dat ze de neukbeurt leuk vinden. Nadat de negers hun pik hebben teruggetrokken, golft het sperma op het bed. Jaap en Ben moeten het witte goedje oplikken en de pikken van de negers aflikken.
Daarna mogen ze hun slip weer aantrekken. De negers zien de ogen van Louise glinsteren.
Wat een geile meid is dat zeggen ze tegen elkaar. Nu ze staat te genieten besluiten de vijf haar nog 20 slagen ieder te geven. Jaap en Ben mogen toekijken. Na de 100 slagen hangt Louise aan de koorden. Haar lichaam glimt van het zweet en is rood gekleurd. Terwijl de negers hun jas aantrekken, zeggen ze tegen Jaap en Ben dat de slavin over een uur losgemaakt mag worden. Een van de negers laat nog wel een olie over haar lichaam lopen.
Een olie die in de kast stond. De zeven mannen verlaten de kamer en Louise blijft alleen achter in haar benarde positie. Maar voorzien van een verzachtende en lekker ruikende olie.
Ondanks de pijn is ze vastbesloten sexslavin te worden. De orgasmes brengen te veel genot, overweegt ze.

Opnieuw mevrouw op de kamer
Het uur duurt lang. Na dat uur komt tot haar verrassing mevrouw binnen. Ze heeft een kamerjas aan, die ze openslaat. Onder de jas zit geen kleding. Louise kijkt weer naar het naakte volle lijf. Mevrouw haalt uit de kast een brede leren riem. Deze doet ze om haar middel en trekt de riem aan. Haar taille wordt strak ingesnoerd waardoor haar heupen en borsten des te omvangrijker lijken. Haar schaamlippen staan zelfs open. Ook haalt ze een dubbele dildo uit de kast. Het kleine gedeelte schuift ze in haar vagina. De grote riem doet ze om haar middel en twee kleintjes om haar bovenbenen. Een geweldige kunstpenis steekt nu voor haar ingesnoerde buik. Ze stapt op Louise af en maakt de drukknoppen aan de onderzijde van het badpak los. De kut en aars van het meisje worden hierdoor zichtbaar.
Ze smeert de pik in met wat glijmiddel. Dan drukt ze het gevaarte tussen de jeugdige schaamlippen van Louise. Geleidelijk schuift de penis naar binnen, terwijl de schaamlippen strak staan. De 26 cm wordt met een hoog tempo in en uit geschoven. De schaamlippen bewegen ook van binnen naar buiten door de ribbels op de kunstpenis. De schaamlippen kleuren rood op. Een kwartier houdt mevrouw het vol en dan verlaat de dildo het beursgeneukte kutje. Louise kijkt amechtig uit haar ogen. Mevrouw haalt een korte dikke dildo uit de kast en duwt die met enige moeite in het jeugdige kut. De schaamlippen rekken mee en staan nog strakker dan zojuist. Het badpak wordt vervolgens weer dichtgedaan.
Ze verwijdert bij zichzelf de kunstpenis en pakt een fijne zweep met meer staarten. De bovenbenen van Louise worden getrakteerd op een flinke afranseling. Beide benen worden knalrood. Mevrouw haalt de gag uit haar mond. Ze brengt vervolgen een soort bit in haar mond en ze klapt deze open. Met twee riempjes wordt de bit vastgezet achter haar hoofd.
Dan viert mevrouw de koorden, zodat de armen van Louise vrijkomen. Ook de benen worden losgemaakt en het meisje mag een rondje in de kamer lopen.

In spijkerkleding
Mevrouw haalt een klein badpak uit de kast. Louise ziet aan de binnenzijde van dat pak langere spijkers. Louise mag haar pak uitdoen en mevrouw zegt het nieuwe kleinere pak aan te trekken. Aan de voorzijde van het pakje zitten rijgveters. Als ze het meisje ziet aarzelen vraagt mevrouw moet ik helpen?? Louise pakt het pakje aan en steek haar benen erin. Als ze opnieuw twijfelt trekt mevrouw het pakje omhoog en haalt haar armen door de armsgaten. Ze drukt met haar handen op de rug het meisje hard tegen haar lichaam. De spijkers drukken in haar huid, maar door de bit kan ze geen geluid uitbrengen. Lekkere geile meid fluistert ze in haar oor binnenkort wordt je met jong gezet door enkele oudere mannen. De vader zal onbekend blijven, maar ze zullen allen financieel bijdragen en de opvoeding van het kind. En over vijftien jaar zullen ze het kind ongeacht of het een jongen of meisje is van hun worst voorzien. Daarna pakt mevrouw het meisje vol in haar kruis. De tranen springen in haar ogen. Nadat ze het meisje heeft gekust, zegt mevrouw dat ze nog verder wordt gekleed.
Ze loopt naar de wand en drukt op een knopje. Even later komen Loes en Leen in een dunne kamerjas binnen. Mevrouw vraagt hen te helpen met het aankleden van Louise. Ze pakt in
de kast twee stroken soepel leer die voorzien van veters. Ondertussen doen de twee vrouwen hun jas uit en hun naakte lichaam komt te voorschijn. Louise ziet aan de binnen kleine pennetjes in het leer. Loes en Leen krijgen ieder en exemplaar met de opdracht die om de armen van Louise te doen. Mevrouw gaat achter Louise staan en pakt haar om haar middel.
Loes en Leen slaan de stroken om de armen en trekken die aan met de veters. De stroken spannen zich strak, zodat de pennetjes ongenadig in het vel van Louise prikken.
Daar draagt mevrouw Loes en Leen op ook de laarzen te pakken. De twee halen twee lederen lieslaarzen uit de kast. Ze zijn van slap leer maar ook voorzien van veters. Loes doet eerst de laars om de linkervoet van Louise en Leen volgt met de rechtervoet. Als Louise terugstaat voelt ze niets. Dan worden de laarzen om de benen gedaan en de veters worden van onder naar boven aangetrokken. Louise voelt opnieuw pennetjes in haar huid steken.
Ze is nu helemaal ingepakt. Tot slot trekt mevrouw de veters van de body aan. Met vochtige ogen en haar mond nog steeds gedwongen wijd open staat wordt Louise voor de spiegel geplaatst. Zo zegt mevrouw ons slavinnetje ziet er goed uit. Ondertussen maakt ze een klein ritsje bij de kut van Louise open en ze steekt twee vingers naar binnen. Zo constateert ze ons meisje is lekker nat en klaar om wat neuklatten te ontvangen. Ze zegt tegen Loes en Leen Louise naar de neukkamer te brengen. Alvorens te neuken moet ook 50,-- worden getekend en een verklaring inzake de onderhoudsplicht van de kleine die uit de neukpartij voort kan komen worden getekend. Louise verlaat tussen de twee naakte vrouwen haar kamer.

Een groep oude neukers
De drie vrouwen gaan naar een niet al te grote kamer die naast de eetkamer ligt.
De kamers zijn verbonden door en dubbele schuifdeur met alleen een bovenlicht. Als Loes en Leen de schuifdeuren open doen ziet Louise een leren ligstoel met beugels staan. Ze wil zich omdraaien, maar de twee oudere vrouwen houden haar stevig vast. De twee drukken haar met haar kont tegen de stoel aan. Een riem wordt om haar middel gedaan. Dan worden haar schouders tegen de leuning gedrukt en met een tweede riem boven haar borsten wordt ze helemaal vastgezet. De leuning wordt achterover gedrukt, waardoor haar benen komen te hangen. De spijkertjes prikken in haar rug. Leen en Loes pakken haar benen en leggen die op de beugels. Een riempje wordt om de enkels gedaan, waardoor de benen aan de beugels vast zitten. Daarna worden de beugels naar buiten gedraaid. De openstaande rits tussen de openstaande benen laat haar poesje zien. Loes trekt de schaamlippen wat naar buiten. Ondertussen stelt Leen de kop van de rugleuning op kruishoogte in. Tot slot wordt Louise een linnen bivakmuts over haar hoofd getrokken met alleen een gat voor haar mond en wordt onder haar billen een dun hard plastic geschoven. Ze hoort Loes zeggen dat dat voor het opvangen van sperma is. Sperma dat vervolgens opgedronken kan worden. Louise kokhalst bij die gedachte. Ach zegt Loes tegen het meisje drinken is snel geleerd, wanneer mevrouw met een zweep klaarstaat. De twee vrouwen verlaten de kamer en doen de schuifdeuren dicht. Ze blijven in de eetkamer. Ofschoon ze niets kan zien, hoort Louise gestommel in de eetkamer. Er komen mensen binnen. Even later hoort ze Loes en Leen diverse keren vragen: zal ik uw kleren uitdoen? Als je mijn pik ook lekker opwarmt, is soms het antwoord. Een ander antwoord is, als je mijn pik tussen je borsten neemt. Louise vergeet het aantal stemmen te tellen. Er moet wel een flink aantal mannen binnen zijn, want het is alleen nog een geroezemoes. Soms hoort ze Leen en Loes boven het geluid uit. De vrouwen worden flink verwend denkt Louise, terwijl ze met haar vingers tussen haar benen zit. Ze voelt dat ze flink nat is. Ook hoort ze dat er wordt gedronken en gegeten. Na een poosje hoort ze Cees zeggen dat hij een nieuw en jeugdig neukgat voor vermaak ter beschikking stelt. Er klinkt een instemmend gemompel en handgeklap. Even later gaan de schuifdeuren onverwacht open. Mevrouw neemt het woord en meldt de aanwezigen dat ze de vruchtbaarheid van hun zaad kunnen testen. Condoom is daarom niet nodig, zegt ze en ze wijst naar het proefobject dat voor de mannen klaar ligt. Louise merkt dat er mensen de kamer in komen. Even later voelt ze handen over haar lichaam glijden en haar pak indrukken. Gelaten ondergaat ze de pijn en ze denkt duw een paal in mijn kut om de pijn af te leiden. Ze hoeft niet lang te wachten. Een kerel staat zo tussen haar benen en ze voelt dat haar schaamlippen uiteen worden getrokken. Zo nat als een dweil zegt de man, terwijl hij Leen vraagt zijn pik stijf te trekken. Dat lukt vrij snel en Louise voelt een stevige pik in haar gleuf glijden. Ondertussen wordt haar hoofd opzij gedraaid en ook daar wordt een pik ingeduwd. Pijpen krijgt ze te horen. Zonder aarzeling gehoorzaamt Louise. De mannen komen gelijktijdig in haar gaten klaar en ze krijgt de eerste golf sperma te verwerken.
Als ze het sperma uit haar mond wil laten lopen, worden haar mond en neus dichtgehouden, zodat ze wel moet slikken. Als haar gaten vrij zijn volgt onmiddellijk een nieuwe pik. En iedere keer moet ze sperma slikken. Ook voelt ze sperma uit haar kut lopen en ze denkt aan het opvangbakje. Haar kleine borsten worden niet met rust gelaten. Ze worden telkens gekneed, zodat de spijkertjes in haar huid prikken. Het meisje ondervindt orgasmes van pijn en genot. Als Louise merkt dat ze werkelijk uitgeput raakt en haar vagina beurs is geneukt, vraagt mevrouw of de mannen voldaan zijn. Opnieuw klinkt er een geklap. Leen en Loes krijgen opdracht Louise uit haar benarde positie te bevrijden. Eerst haalt Los het bakje met sperma weg. De riemen worden losgemaakt en Louise mag gaan staan. Dan wordt haar een glas in haar handen geduwd en mevrouw zegt drink maar lekker meid. Uitgedroogd zet Louise het glas aan haar mond. Ze ruikt sperma en aarzelt. Wil je slagen vraagt mevrouw.
Gedwee drinkt het meisje het glas leeg.

Oog in oog met vader
Vervolgens hoort Louise mevrouw een man uitnodigen de bivakmuts af te trekken. Even later kijken vader Jan en Louise elkaar in de ogen. Ze ziet voor de eerste keer haar vader geheel naakt. Kees zegt: Jan ik heb jouw dochter aan betaald werk geholpen. Dat is waar zegt Jan en ze doet het nog graag ook blijkbaar. Jan vraagt vervolgens aan mevrouw of de kleding van Louise uit kan, zodat iedereen zijn nageslacht in naakte glorie kunnen zien. Mevrouw laat dit toe en Leen en Loes moeten Louise uitkleden. Een totaal geschoren lichaam komt te voorschijn. Bij sommige mannen is weer al een erectie te zien. De volgende vraag van Jan is of hij zijn dochter anaal mag nemen. Ook dit staat mevrouw toe en zegt tegen Louise gebukt te gaan staan. Even later voelt het meisje de pik van haar vader in haar aarsje. Ook dit windt haar op nu iedereen staat te kijken. Het warme vocht voelt ze tegen haar darmen gespoten worden. Daarna keert Louise zich om en ze geeft haar vader een dikke kus. Pa het was heerlijk zegt ze, terwijl ze nog sperma uit haar gaten lekt. Ook van mevrouw krijgt ze een kus.

Pijpen geblazen
De andere mannen staan verheerlijkt te kijken. Willen nog een keer vraagt Kees. Wat ons betreft wel zeggen de mannen. Louise telt zo snel 15 mannen naast Jaap en Ben. Nou, zegt mevrouw als Louise jullie eens lekker pijpt en wat er dan nog uitkomt kunnen jullie over haar lijf spuiten. De mannen stemmen hiermee in en Louise moet op haar knien gaan zitten.
Haar mond staat al open. De mannen wachten geen moment en 15 keer pijpt Louise een oude lul klaar. Haar gezicht wordt helemaal onder gespoten. En als toetje mag ze nog de pikken van Jaap en Ben klaar zuigen. De jongens spuiten haar gezicht extra onder.
Smeer het vocht maar lekker van je af zegt mevrouw tegen het meisje. Ze roept Leen en Loes om spoelwater te leveren. De twee vrouwen gaan achteroverleunend voor Louise staan en laten hun urine de vrije loop. Poets je maar schoon zegt mevrouw tegen Louise. Het meisje voldoet aan de wens van mevrouw. Met de pis van de vrouwen wast Louise zich.
Daarna mag ze opstaan. Omdat ik vanavond de twee jongens mee naar bed neem, mag jij met Kees en je vader mee zegt mevrouw. Of dat voor een beurt is weet ik niet want de mannen hebben zich al leeg gespoten. Ik vermoed zegt mevrouw, dat ze nog wat dominante lusten kwijt willen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners