Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van goede komaf - deel 2 - 12655 keer gelezen
Van goede komaf, voorheen lui en nu gedienstig (deel 2)

Onder handen genomen door Kees en Jan
Kees en Jan pakken ieder een pols van Louise en geleiden het meisje naar een ruimte elders in de grote woning. Ze groeten de aanwezigen en spreken de hoop uit dat iedereen er de volgende keer weer is. De drie naakte lichamen lopen via een gang naar een kleine deur. Na opening wordt een trap naar beneden zichtbaar. Een kleine lamp springt aan, zodat de drie naar beneden kunnen lopen. De kelder is goed verwarmd. Als ze de benedenvloer bereiken springen er enkele lampen aan. Louise ziet dan dat de kelder volstaat en volhangt met leren, rubberen en latex meubelen en artikelen. Ook ziet ze ringen op de vloer en aan de zolder.
Aan de muur staan enkele kruizen. In het midden van de vloer staat een turnbok. Ook ziet ze een rekstok. Er staan nog enkele onbekende toestellen. Kees pakt van de muur een brede riem en doet die om de middel van Louise. De riem wordt zeer strak aangetrokken. Hierdoor wordt haar taille ingesnoerd en komt haar kutje meer naar voren. Ook haar billen komen mooi rond staan. Haar polsen en enkels worden daarna voorzien van riemen met ogen. Kees zegt dat ze haar armen in de lucht moet steken. Jan laat een haak aan een koord zakken. Hij pikt de haak in de ringen van de polsbanden. Het koord trekt hij omhoog, waardoor Louise wordt uitgerekt. Als het meisje op haar tenen staat maakt hij het koord vast. Kees heeft inmiddels twee fijne platte zweepjes gepakt en geeft er één aan Jan. Beide mannen gaan op enige afstand opzij van Louise staan. Ze strekken hun arm met de zweep; Louise voelt het einde van het zweepstokje tegen haar billen. Jan, begin maar zegt Kees. Dat is één, zegt Jan, en Louie voelt het platte zweepje op haar billen. Direct daarna volgt een klap van Kees.
Het begin gaat langzaam en de slagen zijn niet hard. De mannen voeren echter het tempo op
en ook de slagen worden harder. De ranke meisjsbillen gaan gloeien. Mooi rood is niet lelijk zegt Kees tegen Jan. Ik zal eens voelen of ze het lekker vindt zegt Kees. Hij stapt op Louise af en haalt een vinger tussen haar schaamlippen door. Nou, het is wel nat, maar het sopt nog niet. Laten we maar even doorgaan. Opnieuw ontvangt Louise de nodige slagen op haar steeds roder wordende billen. De mannen besluiten een pauze in te lassen. Jan controleert nu de geilheid van zijn dochter. Het is al vochtiger zegt hij. Als we eens een paar klemmen op die spitse tepels zetten wordt ze volgens mij nog geiler, merkt hij tegen Kees op. Deze beaamt de opmerking en voegt onmiddellijk de daad bij het woord door een paar kleine klemmetjes op de tepels aan te brengen. Na het aanbrengen draait hij aan beide tepels en geeft hij Louise een volle mondkus, terwijl hij haar kale hoofd voorover heeft getrokken. Het meisje kijkt hem aartsgeil aan. Hij drukt zijn buik tegen het meisje en haalt zijn slappe pik tussen de jeugdige schaamlippen door. Het is jammer dat ik al een paar keer ben klaargekomen vanavond. Als ik jonger was had je hem al stijf binnen gehad, zegt hij tegen Louise. Ondertussen knijpt Kees met alle macht in de billen van Louise. Hij vraagt Jan ondertussen de rug van het meisje onderhanden te nemen met de zweep. Jan doet dit graag en hierdoor drukt Louise haar lijfje tegen de dikke buik van Kees aan. Kees verplaatst zijn handen naar haar borsten en knijpt in de spitse tepels. Jan gaat gewoon door en merkt op dat de kleur rood de overhand gaat krijgen. Mooi zo, zegt Kees, dan kan ik zo meteen de voorkant van Louise rood maken.

De naamswijziging
Kees stelt voor Louise Slut of Slutje te gaan noemen. Ze is uiteindelijk maar een object, dat dagelijks gevuld gaat worden met sperma. Jan stemt hiermee in, terwijl hij zijn dochter flink in haar rode billen knijpt. Ondertussen pakt Kees een plak zweepje en bewerkt de borstjes van Slutje. Als die rood zien gaat Kees aandacht geven aan haar kutje. Hij duwt daartoe de benen van het meisje uit elkaar. Vervolgens bewerkt hij de kale jeugdige kut met de zweep. Als Slutje hard gilt wordt haar mond gevuld met een gag, die achter haar hoofd wordt vstgemaakt. Kees stopt met slaan als de voorzijde van Slutje geheel knalrood is. De beide mannen brengen daarn een grote dildo en butplug in de onderste gaten van Slutje. De twee sexattributen worden vastgemaakt aan de riem om haar middel, zodat ze blijven zitten in de gaten. Over de borsten wordt een brede riem gedaan en die wordt strak aangetrokken. Ook de slanke bovenbenen worden omgord. Slutje voelt zich een worst. Gelukkig denk ze, wordt het koord dat aan haar polsen zit losgemaakt.
De vrijgekomen polsen worden echter vastgemaakt aan de brede riem om haar middel.
Dan zetten Jan en Kees de dildo en plug aan waardoor zij gaan trillen. Zo zegt Kees: Slutje ga jij maar lekker rusten op het bed in de hoek. Ik heb het idee dat er van slapen weinig zal komen. Tot slot moet ze nog knielen en wordt ze door Jan en Kees onder gepist. De twee trekken haar omhoog en gooien haar op het matras in de hoek. Slutje ruikt een lucht van pis, sperma, zweet en stront. Welterusten zeggen de mannen en ze verlaten de kelder. De dildo en plug brengen haar telkens tot een orgasme, zodat Slutje een hele nacht niet slaapt. De volgende morgen komen Loes en Leen binnen. Ze zijn naakt. We komen je even wassen zeggen ze. Ze gaan wijdbeens op de matras boven Slutje staan en laten hun ochtendurine de vrije loop. Ze wordt met recht Slutje genoemd zeggen ze tegen elkaar. Even later trekken Leen en Loes Slutje overeind. Zonder enig medelijden kijken ze het meisje aan. De vijf negers zijn terugkomen en ze hebben vijfentwintig vrienden meegebracht, zegt Loes tegen Leen. En zo lopen naar het schijnt al naakt rond met hun grote stijve lullen.

Ingestemd met de rol van sexslavin
Op dat moment komt Kees gekleed in een kostuum binnen. Hij vraagt aan Slutje of ze lekker heeft geslapen. Ze zegt dat dit niet het geval is. Volgens Kees zal dit voorlopig wel zo blijven, omdat haar genotsgaten wat ruimer moeten. Dagelijks zal een grotere dildo en plug in worden gebracht. Maar Kees zegt ook een alternatief te hebben, zodat slapen wel aan de orde is. Hij stelt voor dat Slutje zich een dag laat nemen door een groep negers. Na die dag zal er maar één nacht zijn van slecht of niet slapen. En is ze gewend aan de formaten die ze binnen gaat krijgen.
Slutje kiest voor het laatste. Mooi zegt Kees dan heb ik vandaag een mooie dagvulling voor je. Hij vraagt vervolgens of Slutje definitief kiest voor de 24-uursrol van sexslavin. Ja, antwoordt het meisje. Dan noem je mij voortaan meester zegt Kees. En nu je zover bent zal ik op jouw lichaam laten aanbrengen de woorden Slutje, persoonlijk eigendom. Ik denk nog even na over de wijze van aanbrengen: tattoeëren of brandmerken. Loes en Leen moeten vervolgens de dildo en plug verwijderen, alsmede de riemen rond de borsten en bovenbenen.
Kees voelt eens aan het jeugdige kutje. Heerlijk nat zegt hij en Loes en Leen moeten Slutje voorover geleund vastmaken aan de bok. Aan haar polsen en enkels wordt ze vastgemaakt aan de wijdstaande poten van de bok. Door deze positie heeft Kees een mooi zicht op de aars kut van Slutje. Hij drukt op een knopje aan de wand. Even later gaat de kelderdeur open en dertig naakte negers komen binnen. Gasten, zegt Kees, jullie mogen het lichaam op de bok deze dag voorzin van jullie pikken. Volgens mij moet het geen probleem zijn de twee zichtbare gaten meerdere keren te vullen. Overigens zijn Loes en Leen beschikbaar om uw pikken weer overeind te krijgen. Kees verlaat daarna de kelder met de opmerking dat eten en drinken in de loop van d ochtend en middag zal worden binnengebracht. Condooms behoeven niet te worden gebruikt, besluit hij. Nog geen minuut later voelt Slutje handen aan haar lijf. Ook aan haar kutje en aarsje. Ze is nog heerlijk strak hoort ze de negers tegen elkaar zeggen. Dat zal vanmiddag wel anders zijn, hoort ze uit andere hoek. Binnen een uur heeft iedere neger zijn pik in het kutje gestoken. Op de vloer onder bok ligt een plas sperma.
De orgsmes hebben Slutje wee gemaakt en haar lichaam blinkt van het zweet. Nadat de negers een korte pauze hebben genomen, richten de dertig hun aanval op de aars. De gag in haar mond maakt dat Slutje alles geluidloos ondergaat, maar haar ogen spreken boekdelen.
De assistentie van Loes en Leen betekent, dat de gasten in de middag Slutje ieder nog twee keer nemen. De gasten voelen zich voldaan en verlaten de kelder. Leen en Loes maken Slutje los. Omdat ze door de vermoeidheid niet meer kan staan, wordt Slutje in een armstoel met een gat in de zitting gezet. De riem rond haar middel en de gag in haar mond worden verwijderd. Een keer gezeten komt Kees binnen. Zonder iets te zeggen bukt hij voor Slutje een tast met zijn vingers aan het veelgepaalde aars- en kutgat. Die zijn wel ruim geworden constateert hij. Hij geeft zijn slavin aan dat ze de eerste proef goed heeft doorstaan. Als beloning biedt Kees zijn lul aan voor een pijpbeurt, want uiteindelijk heeft haar mond nog niets gehad.

Geslaagd als sexslavin
Ondanks het ondergane leed neemt Slutje gewillig en zelfs met genoegen de oudere lul in haar mond. Ze sabbelt op het slappe geval tot een erectie. Ondertussen masseert Kees haar hoofd en schouders. Je doet het beter dan je moeder zegt Kees en hij spuit zijn zaad in de mond van de slavin. Totaal uitgeleefd laat Slutje haar blaas leeglopen. En valt ze in slaap. Kees geeft Loes en Leen aan Slutje naar haar kamer te brengen en op bed te leggen. Ze heeft deze rust dik verdiend en breng voorzichtig wat balsem op haar schaamlippen en aarsgat aan zegt hij. De volgende ochtend wordt Slutje uitgerust wakker en ze voelt aan haar gotsgaten. Klaar voor verder gebruik denkt ze. Kort daarna komen Kees, Loes, Leen en nog een man netjes gekleed binnen. De laatste heeft een koffer bij en doet deze open. Zo zegt Kees tegen Slutje: de proef van gisteren is goed geslaagd. Mijn klanten waren zeer tevreden. Wat mij betreft kunnen de woorden “Slutje, persoonlijk eigendom” worden aangebracht. Boven je borsten vindt Kees een mooie plaats. Slutje mag kiezen: een tattoo of een brandmerk. Ze wil geen van beiden. Kees gebiedt Loes en Leen Slutje op bed te leggen en haar vast te houden aan haar schouders. Kees gaat geknield over haar onderlichaam zitten. Tattoeëren duurt te lang zegt Kees en hij vraagt de andere man het speciaal gemaakt brandmerkje te verhitten.
Met een verfbrander voldoet de man aan de wens. Na een vijftal minuten geeft hij het merk aan Kees. Kees drukt een hand op de mond van Slutje en met de andere hand drukt hij het hete metaal op het midden van de bovenborst van Slutje. Na het terugtrekken van het merk zien de vier aanwezigen dat de woorden goed leesbaar zijn aangebracht. Kees kust het meisje en brengt wat zalf aan op het brandmerk. Hij vraagt of het pijn heeft gedaan. Ja, meester, antwoordt ze, maar dat heb ik graag over voor al het genot dat u mij gaat bezorgen.
Genot zul je in overvloed gaan krijgen reageert Kees en geeft haar nogmaals een kus. Zachtjes speelt hij even met haar spitse tepeltjes. Onderdanig vraagt Slutje of ze zich mag douchen. Kees antwoordt dat dat mag en hij wijst er op dat ze dan ook al haar haarstoppeltjes moet scheren. Ja, meester, dat doe ik zegt ze. Mooi, zegt Kees, je hebt tot vanavond daartoe de gelegenheid. En rust nog wat uit van vanavond heb ik klanten op bezoek. Als Kees en de anderen zijn vertrokken kijkt Slutje in de spiegel naar de tekst op haar borst. Bij het lezen van de tekst raakt ze al opgewonden.

Mevrouw eveneens slavin
Ze gaat terug op haar bed liggen. Ze dommelt wat in, maar wordt na een tijdje wakker van stemmen op haar kamer. Ze ziet Kees en zijn vrouw staan. De vrouw heeft een duster aan.
Kees doet die uit en mevrouw is helemaal naakt en boven haar borsten leest ze: “Sexbody, persoonlijk eigendom”. Zo zegt Kees ze heeft met mijn broer geneukt, die door haar een tijd geleden veel geld is geleend wegens zijn failliet gegane zaak. Een teloorgang die aan hem zelf was te wijten. Nu moet ze maar mij geld zelf terugverdienen, zegt Kees. Ze komt bij jou op de kamer te wonen, zodat jullie elkaar kunnen troosten als het werk te zwaar dreigt te worden. Ook is zij volledig kaal geschoren en haar grote hangborsten en dikke billen vertonen rode strepen. Haar kleine schaamlippen steken buiten de grote schaamlippen uit. O ja, vervolgt Kees, je hoeft haar geen meesteres meer te noemen en jullie moeten elkaars kut lekker nat houden. Trouwens doe dat maar intensief. Jullie worden gefilmd en de acties zijn beneden op een groot scherm te zien. Slutje wordt opgedragen de enkels en polsen van Sexbody te voorzien van leren bandjes. De hangborsten moet ze opbinden met een smalle leren riem die achter langs de nek van Sexbody loopt. Als de twee borsten zijn opgebonden draait en trekt Kees flink aan de grote tepels. Hij zegt dat de tepels een paar echte zuig-nappen oftewel spenen moeten worden. Hij weet dat er jongens zijn die veel van houden.
Zij hebben die liever dan een paar spitse borsten. Met het oog daarop zal ik gaan kijken voor een paar vacuümpompen, zegt Kees. Hij gebiedt Body op handen en knieën te gaan zitten, maar haar hoofd opgericht. Slutje moet vervolgens haar plas over het gezicht laten lopen.
Body moet het gele vocht opdrinken. Goed zo, vuurt Kees haar aan, terwijl hij een harde klap op haar bolle billen geeft. Slutje krijgt een melkkrukje aangereikt. Melk die memmen maar eens goed, zegt Kees. Als het meisje zit wordt er hard aan de hangende tepels getrokken. Je wordt omgevormd tot een echte melkkoe, zegt Kees, gelukkig ken een veearts die omvorming goed kan doen. Je tepels zullen reiken tot je schaamstreek en je schaamlippen zullen verworden tot schaamvellen. En dat onderga je allemaal, omdat je mijn losgeslagen broer ter wille bent geweest. Kees vervolgt, dat de clitoris, binnenste en buitenste schaamlippen en tepels van beide dames zullen worden voorzien van ringen. Voor wat betreft de clitoris zal dit een grote ring zijn, waardoor een vinger gaat, zodat het genotsknobbeltje lekker kan worden uitgerekt. Kees zegt dat de ring zodanig groot is dat hij net niet over een harde eikel gaat. Hierdoor wordt bij een neukbeurt de clit naar uit gerekt en in de vagina getrokken. Hij weet dat de geilheid hierdoor extra toeneemt en geweldige orgasmes worden bereikt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners