Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van je familie moet je het hebben (2) - 8034 keer gelezen
Na het succes van ons eerste SM-spel, hadden mijn tante en ik al snel met elkaar afgesproken om dit elke maand te herhalen. Dat lukte niet altijd omdat zij op zaterdag ook wel andere verplichtingen had, of omdat ik zo af en toe moest overwerken. De keren dat het wèl lukte, leek het op de één of andere manier een gewoonte te worden dat er altijd iets vreemds moest gebeuren. De eerste keer was dat het geval geweest met de plotselinge komst van mijn nicht. Achteraf gezien heel spannend en opwindend, maar op het moment zelf de oorzaak van menig zweetdruppeltje.Pas halverwege de zomer deed zich de volgende geschikte gelegenheid voor. De meeste familieleden en vrienden stonden op het punt naar verre vakantieoorden te vertrekken. De kans dat we deze keer gestoord zouden worden leek nihil.

Ik merkte al snel dat mijn tante zich in de voorbije maanden serieus verdiept had in de bondage-magazines die ik voor haar had meegenomen. Via een postorderbedrijf was ze zelfs in het bezit gekomen van handboeien. Die wilde ze deze keer eens uitproberen, liet ze fijntjes weten. Om een uur of zes begonnen we onbezorgd aan ons tweede SM-avontuur. Nadat ik mij uitgekleed had, moest ik met wijd gespreide armen en benen op bed gaan liggen. De handboeien werden om mijn polsen en enkels aangebracht en vastgemaakt aan de vier hoeken van het ledikant. Ondanks mijn lengte moest ik mij behoorlijk strekken om nog enigszins comfortabel te kunnen liggen. Het werd al snel duidelijk dat deze houding haar nóg beter in staat zou stellen om te doen en laten wat ze wilde. Ik was daarom stomverbaasd toen ze een schoteltje met een ijsblokje neerzette op het nachtkastje. Geamuseerd vertelde ze dat het ijsblokje het sleuteltje bevatte van de handboeien. Langzaam drong het tot mij door dat deze truc wel eens gebruikt werd door SM-liefhebbers die aan zelf-bondage deden.
Terwijl mijn tante zich uitkleedde, vertelde ze over een lang gekoesterde fantasie. Ze noemde die fantasie het ‘inbrekers-scenario’. Het leek haar heel spannend om overvallen te worden door een inbreker. Nadat de crimineel het huis had doorzocht en alles van zijn gading had meegenomen, werd zijn slachtoffer vastgebonden achtergelaten. Dat laatste gedeelte van het verhaal wilde ze samen met mij proberen na te spelen. De bedoeling was dus dat we allebei vastgebonden zouden zijn. Gelijktijdig voegde ze de daad bij het woord en pakte uit het nachtkastje nóg twee paar handboeien. Na de vier sets die ze al gebruikt had om mij op bed vast te maken, had ik niet verwacht dat ze nog meer spullen in huis zou hebben. Zonder verder commentaar maakte ze haar enkels vast. Na een laatste blik op het schoteltje, verdwenen haar handen resoluut op haar rug en hoorde ik de handboeien inklikken. Met glanzende ogen liet ze weten dat er geen weg terug meer was en dat we het spel nu helemaal uit moesten spelen. Het zou zeker een uur duren voordat het ijsblokje gesmolten was. In die tussentijd moesten we er maar het beste van maken, merkte ze lachend op. Aangezien ze veel meer bewegingsvrijheid had dan ik, kon ik mij wel voorstellen wat ze daarmee bedoelde.

Terwijl ze aanstalten maakte om naast mij in bed te komen liggen, werd mijn aandacht getrokken door een zacht gebonk tegen de gevel van het huis. Ik had dit geluid aan het eind van de middag ook al een paar keer gehoord, maar er verder geen aandacht aan besteed. Opeens wist ik wat het was: Elke eerste zaterdag van de maand kwam er een glazenwasser om de ramen schoon te maken. Het gebonk moest afkomstig zijn van de ladders die hij gebruikte. Meteen schoot het door mij heen dat die man in de loop van de avond langs zou komen om af te rekenen. Ongetwijfeld wist mijn tante dit ook, maar had ze er geen moment bij stilgestaan. Toen ik haar aandacht hierop vestigde, brak er een lichte paniek bij haar uit. Op mijn vraag waar ze opeens zo bang voor was, antwoordde ze met horten en stoten dat ze al een hele tijd problemen met die glazenwasser had. Ze verdacht hem er ook van om geprobeerd te hebben bij haar in te breken tijdens haar vakantie in het begin van het jaar. In de buurt circuleerden bovendien de laatste tijd steeds vaker geruchten over zijn dubieuze verleden.Meteen was het afgelopen met ons SM-spel. Mijn tante haastte zich naar het nachtkastje en keerde het schoteltje om. Het ijsblokje was echter nog niet eens begonnen te smelten. Gejaagd probeerde ze met de warmte van haar handen het ontdooien te versnellen. Na een paar minuten kwam ze op het idee om naar de keuken te gaan om het ijsblokje onder de kraan te houden. Die moeite kon ik haar besparen, want haar keuken grensde rechtstreeks aan het balkon van de buren. Afgaande op het rumoer van die kant, maakten haar buren daar druk gebruik van op deze mooie zomeravond. Het zou wel een hele vreemde indruk wekken als ze haar naakt en vastgebonden zagen rondschuiven. We zouden dan binnen de kortste keren de politie op ons dak hebben.
Terwijl mijn tante en ik nerveus alle mogelijkheden de revue lieten passeren, werd er op de voordeur geklopt. Mijn tante huppelde zachtjes de hal in en tuurde door het kijkglaasje van de deur. Uit haar gebaren kon ik opmaken dat het inderdaad de glazenwasser was. Ondanks de problemen die ons te wachten stonden, keek ik gefascineerd naar haar volle figuur. Zelfs met geboeide armen en benen slaagde ze er nog in om zich soepel en elegant te bewegen.

Het leek mijn tante kennelijk het beste om maar net te doen of ze niet thuis was. Nadat er nog een paar keer geklopt was, gebeurde er vervolgens een hele tijd niets. Net toen we dachten dat de kust veilig was, versprong duidelijk hoorbaar het palletje van het slot. Degene die voor de deur stond was bezig om het slot vakkundig te bewerken. Snel deed mijn tante de slaapkamerdeur dicht en riep vanuit de hal dat hij later op de avond terug moest komen. Vermoedelijk had ze de ijdele hoop hem af te schrikken en daarmee tijd te winnen. Even later ging de voordeur open en stond de glazenwasser oog in oog met een naakte en vastgebonden vrouw. Mijn tante was te verrast om verontwaardigd te reageren op het binnendringen van haar woning. Struikelend over haar eigen woorden, kwam ze op de proppen met een verhaal over een toneelstuk dat ze aan het instuderen was. Een kind kon echter begrijpen dat ze dit ter plekke stond te bedenken.
Al snel was de man over zijn verbazing heen. Weliswaar was hij op heterdaad betrapt, maar het was duidelijk dat hij van mijn tante niets te vrezen had. Hij duwde haar zelfverzekerd voor zich uit naar de huiskamer. Aan de ene kant was ik blij dat mijn tante op het laatste moment de slaapkamerdeur dicht had gedaan, maar aan de andere kant kon ik daarna de gebeurtenissen niet goed meer volgen. Ik dacht bovendien alleen maar aan mijn eigen hachje en hoopte het avontuur ongeschonden door te komen. Later zou ik dan wel alle details en bijzonderheden te horen krijgen, dacht ik egoïstisch.
De glazenwasser had vanaf het begin meer belangstelling voor zijn hulpeloze slachtoffer dan voor haar bezittingen. Mijn tante had hem al een aantal keren niet betaald en werd nu gedwongen om de rekening in natura te voldoen. Daarnaast schaamde hij zich nergens voor en deed alsof hij thuis was. Ik hoorde hem regelmatig in de keuken rommelen en ving geluiden op van rinkelende flessen en bierblikjes. Uit alles bleek dat hij het prima naar zijn zin had.

Na verloop van tijd had ik kans gezien om met mijn linkerhand bij het schoteltje op het nachtkastje te komen. Het ijsblokje was al geruime tijd gesmolten, maar het bleek nog een hele toer om met één hand het slotje van de handboei open te maken. Kort nadat ik mijzelf had bevrijd, hoorde ik de aangeschoten glazenwasser luidruchtig afscheid nemen van mijn tante. Pas toen ik hem ook nog de deur van het portiek hoorde dichtslaan, waagde ik het om de slaapkamer te verlaten. Haastig liep ik naar de huiskamer. Ik schrok toen ik mijn tante trillend op de bank zag liggen. Snel verloste ik haar van de handboeien en probeerde haar te kalmeren. Ze vertelde dat hij gedreigd had om haar te verkrachten en haar afgeranseld had met een riem. Dat was dus kennelijk het zwiepende geluid geweest dat ik in het afgelopen uur een paar keer had gehoord. Daarna had ze hem moeten afzuigen totdat hij was klaargekomen. De grootste vernedering was echter dat hij haar gedwongen had om alles in te slikken. Toen hij eenmaal aan zijn trekken was gekomen, had hij alle interesse voor haar verloren. Hij had zich vol laten lopen met alcohol en genoegen genomen met het geld dat ze in haar portemonnee had. Bij het afscheid nemen had hij haar nog gewaarschuwd om geen aangifte te doen. Dat zou bovendien toch geen zin hebben, want hij had genoeg vrienden die hem van een alibi konden voorzien, had hij lachend laten weten.
Door het vertellen van de gebeurtenissen van die avond, werd mijn tante vanzelf een stuk rustiger. Ze besefte ook snel dat het weinig zin had om de politie erbij te halen. Wat zou ze die immers moeten vertellen? Ze zou dan tevens tekst en uitleg moeten geven over ons SM-spel. En bovendien zou ik een slechte getuige zijn, aangezien ik de man in feite niet eens gezien had. Haar stemming verbeterde nog verder toen ik haar voorzichtig vertelde dat ze goed beschouwd een lang gekoesterde fantasie had gerealiseerd. Ze was immers overvallen door een inbreker en daarna vastgebonden achtergelaten. Misschien deed ze er daarom goed aan om het gebeurtenissen van die avond te relativeren, hield ik haar voor. Dat idee viel in goede aarde, maar mijn tante verwachtte wel genoegdoening voor alle vernederingen. Nietsvermoedend beloofde ik daar van harte aan mee te werken.
Daar had ik later wel spijt van toen ik weer vastgesnoerd op bed lag en een harde riem mijn onderlichaam voelde teisteren...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners