Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van werknemer tot slaaf - 16520 keer gelezen
Half 6 komt ze weer binnen de vrouw van de baas lief en aardig en altijd goedgehumeurd op de vroege ochtend. Deze vrouw en moeder van 3 kinderen was met haar 1.60 aan de kleine kant maar best wel breed rond de heupen en best grote borsten voor z'n kleine vrouw. Niet dat zo heel supermooi was maar iets in haar trok mijn interesse. Ik had al paar keer avances gemaakt maar ze had het niet in de gaten en nu probeerde ik het weer. Ze liep de zoldertrap op om naar kantoor te gaan en ik liep achter haar aan om me om te kleden in de kleedruimte er naast. Boven aangekomen zeg ik: zullen de verlichting maar uit laten? Hoezo zegt ze. Dat is toch veel romantischer antwoord ik terug. Ja dat is waar maar waarom zegt ze. Ik ga achter haar staan en leg me handen op haar heupen en kus haar zachtjes in haar hals. Ze schrok en liet haar tas uit haar handen vallen maar bleef wel staan terwijl ik langzaam door kuste.
Ze trekt me naar het kantoor en gaat in haar stoel en fluistert ga hier maar verder waar je mee bezig was. Ik ga achter haar stoel staan en kus haar weer in haar hals en ga langzaam met mijn handen over haar buik richting haar borsten en masseer deze rustig. Ze trekt haar jasje uit en heeft alleen nog meer een hemdje en bh aan. Ik trek haar hemdje omhoog en helemaal uit. Ineens ging ze staan en liet haar rokje zakken en bukte ze om haar kleine pumps uit te doen waarbij ik tegen haar brede achterwerk aan keek en mijn penis nog harder van werd. Ze ging weer zitten zei kom s aan deze kant en gebood me op mijn knieŽn te gaan zitten aan haar voorkant en ze trok me shirt uit. Trek mijn legging es uit zegt ze en zie daaronder z'n grote onderbroek zitten en deze moet ook uittrekken en ik snap nu wel wat ik moet doen en begin lekker aan schaamhaar te likken boven haar natte plekje maar al snel duwt ze mijn hoofd op de goede plek en zegt daar moet je zijn.
Het duurt niet lang als ze begint te kronkelen en zwaarder te ademen O O O AAH en ze zakt onderuit in haar stoel. Ga es staan en ik sta op en ze knoopt mijn broek los en begint me te pijpen en het duurt niet lang dat ik alles in haar mondje spuit. Ze duwt op m'n knieŽn en trekt mijn hoofd achterover en maakt mijn mond open en ze laat al het sperma vanuit haar mond in de mijne lopen. Ik hoeft jouw spul niet zegt ze hup en DOORSLIKKEN. En nu aankleden en wegwezen. Een uurtje later krijg ik een smsje en daar staat: TOT VOLGENDE WEEK.
De week gaat langzaam voorbij en eindelijk is het maandagavond ik denk voortdurend aan de klok om half 6 komt ze weer. Eindelijk half 6 en dan komt ze binnen en moet met haar naar boven. Op kantoor aangekomen moet ik op mijn knieŽn voor haar zitten en trekt ze mijn shirt uit en zegt doe je werk. Ik trek haar pumps uit, haar legging en haar onderbroek en kijk tegen een mooi behaarde poes. LIK ME en ik begin haar te beffen ze word vochtiger en vochtiger en dan begint ze weer te kronkelen O O O AAH en zakt weer onderuit in haar stoel na even uit te hijgen zegt ze aankleden en wegwezen ik sta even beduusd te kijken en denk en ik dan? Het is niet elke week feest voor jouw zegt ze.
Een week later weer mee naar boven en weer mijn werk doen als ze klaar is pakt ze papier uit haar tas en legt het voor me neer en geeft me een pen en vraagt tekenen? Ik begin te lezen contract, ik haar slaaf ben en alles voor haar zal doen zonder tegenspraak en anders zou straf volgen. Ineens begint ze me als wen waanzinnige te pijpen en kan mijn gedachten niet meer op het contract houden. Ze zegt teken je nog? en zuigt nog harder aan mijn pik. Snel zet ik mijn handtekening op het papier en pak dan haar hoofd vast. Maar ze stopt en trekt haar hoofd weg pakt het papier en zegt GOED ZO, en maak het zelf maar even af. AFTREKKEN zeg ik en begin mezelf af te trekken en moet alles in mijn hand spuiten en doorslikken. En nu opdonderen!! Net voor ik wegga komt ze bij me en geeft ze een kopie van het contract en krijg een kusje op mijn wang en zegt tot volgende week slaafje.
Nu ik het contract goed na lees staat er dat als ik haar niet gehoorzaam ik gestraft zal worden in vorm van: pijniging, vernedering, inhouden van mijn loon of zelfs vrijwillig ontslag het enige wat ik nog denk, wat heb ik gedaan..Dinsdag komt ze weer binnen en stuurt me meteen naar boven shirt uit en wachten na z'n 5 tot 10 minuten komt ze boven en gaat in haar stoel zitten. HIER KOMEN EN DOE JE WERK ik ga tussen haar benen zitten en doe haar laarzen, legging en onderbroek uit en ik kijk blijkt ze ongesteld te zijn. Ja dat heb je goed gezien SCHOONLIKKEN en snel een beetje. Ranzig maar wel geil. Ik begin met kutje schoon te likken GA DOOR met je werk af te maken, ik proef haar vocht en ongesteldheids sappen en mijn pik word keihard O O O AAH en ze drukt mijn gezicht vast tegen haar aan op het moment dat klaarkomt, en nu aankleden en naar huis. Thuis gekomen krijg opnieuw een smsje met de tekst....(dat is het volgende verhaal).

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners