Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vastgebonden aan de keukentafel - 25533 keer gelezen
Vastgebonden aan de keukentafel

Op een avond vroeg Tom, mijn man, me of hij me naakt aan de keukentafel mocht vastbinden en me dan zo neuken. Het leek me een beetje raar, maar als dat hem gelukkig zou maken, dan mocht hij dat van me. Hij kleedde me helemaal uit, blinddoekte me en snoerde me de mond met een sjaaltje. Daarna boog hij mijn bovenlichaam over de keukentafel, spreidde mijn benen wijd uiteen en bond me bij de enkels vast aan de tafelpoten. Ik lag op de tafel met mijn armen uitgestrekt naar het einde van de tafel. Hij sloeg een grof touw om mijn polsen en bond het vast aan de andere twee tafelpoten. Toen ik zo vastgebonden was, raakte ik toch behoorlijk opgewonden. Vooral het feit dat mijn benen zover uiteen getrokken waren, ik voelde dat mijn kutlipjes ook open stonden en ik werd zo nat als een dweil. Tom gaf me een goede neukbeurt en ik genoot er behoorlijk van, terwijl hij er helemaal verrukt van was.De week daarop had Tom enkele dagen vrij en op woensdagmorgen vroeg hij me, of hij het nog eens mocht doen. "Vind je niet dat het wat vroeg op de dag is?" vroeg ik hem. Maar blijkbaar was hij al behoorlijk geil, dus stemde ik ermee in. Hij bond me op dezelfde wijze vast, inclusief de blinddoek en het sjaaltje. Op het moment dat hij zijn lul in mijn natte kutje stopte, ging de telefoon. De telefoon in de keuken hangt aan de muur en Tom kon er net bijkomen, zonder te stoppen met waar hij mee bezig was. Het was Truus van de overkant, haar man Jos was onder de stapel haardhout terecht gekomen, hij was niet gewond, maar hij kon er niet meer onder vandaan komen. Dus mijn behulpzame Tom zegt dat hij hun wel even komt helpen! "Het zal niet lang duren, schat," zei hij. Ik antwoordde: "Mmk mm dnn rst lss, llt mm zz nnt lggnn!" Waarmee ik aangaf dat ik losgemaakt wilde worden, maar ja, met zo'n sjaaltje voor je mond, kwam dat er niet echt uit. "Het is in orde, ik ben met een paar minuutjes terug," en weg was ie.

Daar lag ik dus, zo'n beetje als een vastgebonden kalkoen, gereed om volgestopt te worden voor kerst. Plots schoot de gedachte door mijn hoofd, dat ik met mijn kont in de richting van de gangdeur lag en als de postbode door de bus zou kijken, zou hij zo door de gang recht in mijn kutje kunnen kijken! Het idee alleen al wond me vreselijk op en ik voelde me heerlijk. Plots dacht ik dat ik iets hoorde piepen, toen nog eens, toen werd het weer stil. Het volgende moment dacht ik dat ik het tuinhek hoorde open gaan, maar ik was er niet zeker van. Toen voelde ik dat er handen op mijn heupen gelegd werden en dat er iets over mijn kutlipjes streelde. Oh, dat was lekker! Tom moest via de achterdeur zijn terug gekomen en ging nu verder waar hij gebleven was. Oja, ik genoot van dat gevoel toen zijn pik zijn weg naar binnen zocht tussen mijn kutlipjes en dieper in mijn kutje verdween. In, uit, in, uit... zachtjes neukte hij me, stoot na stoot... en steeds iets dieper in mij stotend. Toen sneller en sneller, mijn climax bouwde zich op en toen spoot de lul zijn hete lading in me! Mijn orgasme golfde door mijn lijf en ik kwam als nooit tevoren...Het was heerlijk, zo had Tom me nog nooit geneukt. Ik zei: "Wwt wws dt lkkrr," maar er kwam geen antwoord, er was alleen het geluid van de deur die open en weer dicht ging. Ik begreep niet waar hij mee bezig was, ik lag daar, nagenietend van een goede beurt... Toen hoorde ik de deur weer, dan weer de handen op mijn heupen en een lul die mijn kutje binnengleed... nu was het een snelle en heftige beurt. Ik werd weer geil, maar ik kwam niet klaar. De lul loosde zijn hete zaad in me en trok zich terug. Opnieuw voelde ik handen op me en een nieuwe pik gleed in mijn druipende kutje. Wat gebeurde er hier? Wie waren dit? Waar was Tom mee bezig? Toen deze lul dieper in me gleed, voelde ik hoe hij de wanden van mijn kutje ver uiteen duwde. Het moest een hele dikke lul zijn... het voelde heerlijk aan.

Ik had me nog nooit zo vol gevoeld. Ik ontspande me en genoot van het gevoel om door een vreemde lul gebruikt en gevuld te worden. Eer deze gigantische pik zijn hete lading in me schoot, kwam ik drie keer klaar. Hij trok zich terug, ik hoorde de deur weer en toen werd het stil... Ik lag er zeker nog een kwartier en toen kwam Tom binnen, zich verontschuldigend dat het zolang geduurd had. Hij maakte me los en hielp me overeind, zeggende dat ik nu wel stijf moest zijn omdat ik zolang in dezelfde positie vastgebonden achter gelaten was. Hij zei niks erover dat er iemand anders geweest was, dus als hij het niet geregeld had, wie was er dan geweest? Ik zei dat ik helemaal stijf was en een warm ontspannend bad ging nemen. Maar eigenlijk wilde ik snel alle zaad uit mijn kutje spoelen voordat Tom het zou
merken...

Toen ik in bad lag te ontspannen, hoorde ik het piepen weer dat ik ook gehoord had, net voordat ik suf geneukt werd. Het was de glazenwasser! Natuurlijk, woensdagmorgen! Hij komt om de week om een uur of tien op woensdagmorgen...Twee weken later, even voor tien uur op woensdagmorgen, Tom was naar het werk en ik was alleen thuis. Naakt liep ik naar de keuken en bond de touwen aan de tafelpoten en sloeg ze een keer rond mijn enkels. Daarna blinddoekte ik me en snoerde ik me de mond, waarna ik op de tafel ging liggen, net als voorheen. De touwen die rond mijn polsen zouden moeten, hield ik gewoon met mijn handen vast, en toen wachtte ik... Na enkele minuten hoorde ik de deur open gaan, toen voelde ik de handen en toen de lul die in me drong. Mijn man had me ongewild in een geile slet veranderd, die gebruikt wilde worden door vele, vreemde lullen. Ik ben er nu dol op, ik kan er niet genoeg van krijgen dat ik door ongeziene lullen gevuld word, geneukt word, vol gespoten word, hun zaad in mijn hunkerende kutje ontvangend... Elke woensdagochtend dat het gebeurde, kwamen er meer mannen. Vorige week heb ik er tien geteld.
Ik weet niet of het tien mannen waren of dat ze twee of meer keren gebruik maakten van mijn begerige kutje...

Vorige week had ik een briefje op het raam geplakt, waarop stond:

De ramen zien er niet uit. In plaats van ze eens per twee weken te poetsen, wil ik dat ze twee keer per week gepoetst worden, op maandag en op donderdag.

Het is nu bijna tien uur, maandagochtend en ik ga mezelf blinddoeken, mijn mond snoer ik niet meer, want de mannen vullen ook graag mijn mond en keel... dan buig ik me over de tafel heen en wacht tot ze komen om me suf te neuken.

Het is grappig hoe dingen kunnen lopen, het was mijn man die me vast wilde binden en me zo neuken en nu wil ik zo door vele lullen gebruikt worden en hij weet het niet... wees voorzichtig met wat je jouw vrouw vraagt om te doen, want voor je het weet, houdt ze er meer van dan jij.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners